Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ässien juniorit

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Ressa, 22.05.2013 klo 13.02.

 1. SSL Jäsen

  Lainaus:
  Ei pitäisi mitään vammoja olevan.
  Vuoden vaihteen jälkeen armeija sekoittanut pelaamisen..
  Kotkaniemi vastannut huutoon nyt paremmin.
   
 2. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Jotain positiivista tähänkin päivään. A-Ässät voitti Ilveksen jatkoajalla numeroin 3-2 ja marssi välieriin suoraan kolmessa pelissä. Erik Embrich keräsi sarjassa kolmeen peliin vaatimattomat kahdeksan pistettä.
   
 3. SSL Jäsen

  Lainaus:
  Ei ilveksellä ihan suuria mahdollisuuksia ollut sarjassa, paikkansa nyt heilläkin ja toki viiminen peli nyt jatkoille meni, joskin katkaisupeli yleensä vaikea aina. Mutta Ässien tiivis puolustuspelaaminen + Maalivahdit olivat takuuna voitoille.. Sitten jännätään ketäs tulee tiistaina vastaan!
   
 4. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Huomioitavaa: Ässien kokoonpanossa olivat mukana Arttu Ruotsalainen ja Jouka Juhola. Ruotsalainen ei ole aiemmissa Ilves-peleissä pelannut.
   
 5. Stuttgarter Jäsen

  Junnujen kausi sentään jatkuu Kärppien asettuessa vastaan. Tietääkö joku, onko Ojamäellä/Mäkelällä/Vuorisalolla oikeutta edustaa junnujen pelissä? Saisi melko kovan rungon kasattua, jos esim näillä lähdettäisiin:

  Kotkaniemi-Ruotsalainen-Ojamäki
  Mäkelä-Vuorisalo
  Juhola-Embrich-Varttinen
  Walli-X
  Sippala-Tammi-Pihlajamäki
  + loput
   
 6. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Vuorisalo, Ruotsalainen ja Walli. Muita ei tule.
   
 7. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Onko tämä jossakin ilmoitettu? Yleensä ei liiga miehiltä näitä asioita edes ennen kysytä kuin ottelut ovat lopullisesti liigassa ohi.
  Yli-ikäisiä (-95 ja -96) olisi mahdollista ottaa kahdeksan mukaan, joista max 4 olisi -95 syntyneitä.
  Vaihtoehdot ovat siis:
  Aleksi Mäkelä -95
  Teemu Vuorisalo -95
  Niko Ojamäki -95
  Mikael Saha -95
  Matias Varttinen -95
  Julius Harttunen -95
  Juuso Walli -96
  Niko Ervasti -96
  Matias Lammi -96
  Valtteri Pihlajamäki -96
  Riku Rautavirta -96
  Ville Sippala -96
  Valtteri Tammi -96

  Noista nimistä siis olisi mahdollista valita 4 -95 ja 4 -96 syntynyttä. Itse ottaisin Mäkelän, Vuorisalon, Ojamäen, Varttisen, Wallin, Ervastin, Pihlajamäen ja Tammen.
   
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pitääkö näillä pelaajilla olla pelejä runkosarjasta, jotta voivat pelata pleijareissa?
   
 9. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Ilmeisesti tämä vaatimus poistui tälle kaudelle. Ainakin Lukossa Jere Friberg(-95) ja Eetu Koivistoinen(-95) tulivat mukaan vasta playoffeissa.
   
 10. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Mä en ottaisi Mäkelää mukaan, koska ei ole ikinä pelannut otteluakaan Ässien junioreissa.

  Vuorisalo, Ojamäki, Varttinen ja Walli riittävät liigasta (plus nuo 96-sällit ketkä ovat olleetkin jo joukkueessa).
   
 11. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Toisaalta Mäkelä oli viime kaudella voittamassa mestaruutta Ilveksen A:n mukana, joten toisi kokemusta noihin mitalipeleihin eikä varmasti asennekkaan olisi ongelma Mäkelän kohdalla. Toki on kyllä totta, että tulisi aika uuutena ja ulkopuolisena tuohon jengiin.
   
 12. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  B johtaa elintärkeää peliä ensimmäisen erän jälkeen 1-0.

  Ketä siellä nyt oikein vastaa valmennuksesta? 200km päässä asiasta ei tiedä kuin nämä jutut mitä täällä lukee. Kai aikuisten valmentajien kohdalla ihan nimistä voi puhua?

  edit. ja tilanne pelin puolivälissä 1-2 K-Vantaalle. Voi olla puristusta..
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017 klo 17.04
 13. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  40 minuuttia pelattu ja tilanne edelleen K-Vantaalle 1-2. Jaakko Välimaa on merkitty ottelupöytäkirjaan Ässien päävalmentajaksi ja sekundanttinaan Tomi Ojanen. JJ on Auli Koskinen
   
 14. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  btw. B2:n haki 6-7 jatko-aika voiton Niiralan montusta. Tiukille sekin meni kun johtivat 6-3 46 minuutin kohdalla mutta sitten päästivät KalPan tasoihin.
   
 15. Myrvold Jäsen

  B hävisi lopulta oman ottelunsa 2-3 ja kausi päättyy siis putoamiseen.

  Aika pirunmoinen haaste Ässäjunnujen "urapolkuun".

  Eihän tuossa oikein nuoria poikia voi syyttää. Valmennus vetänyt kunnolla vihkoon?
   
 16. George O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, ja suuret sympatiat HIFK
  Lainaus:
  tän putoamisen voi seurajohto ja valmennus ottaa täysin itseensä. No ensi kaudella on päätoiminen valmentaja ja vieläpä ammattitaitoinen kakkosvalkku.
   
 17. SSL Jäsen

  Lainaus:
  Tänään siis b:een aitiossa; Valmennuspäällikkö Välimaa Vastuu, Ojanen apuna, Laitila MV.
  Voipio&Harttunen toimitsijakiellossa...
   
 18. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  @SSL Oliko Voipio ja Harttunen siis liiton vai seuran toimesta kiellossa?

  Jos jaksat raapustaa niin kerro mulle yksityisviestillä mitä siellä on tapahtunut. Jotain huhuja oon kyllä kuullut.
   
 19. Naurov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Karhu HT, Pesäkarhut
  B1 kausi päättyi aivain niin kuin moni odotti. Lekkeriksi kauden tärkeimmät pelit heittänyt valmennus ei alemmassa jatkosarjassa oikeastaan edes yrittänyt tosissaan enää kääntää kelkkaa sen jälkeen selvisi että jatkoa B1 pestiin ei enää ole tiedossa. Viisainta olisi ollut kuitenkin pitää mölyt mahassaan eikä mainostaa "ihan sama" viestiä kaikille vastaantulijoille hallilla.
  Seura olisi voinut myös puuttua asiaan aiemmin tai edes jossain välissä. Jos B1 - juniorit olivat todella niin tärkeitä että uuden valmentajan palkkaukseen kannatti myydä jopa osakkeita niin mistään muusta sitä ei kauden aikana huomannutkaan. Sopii myös miettiä että oliko jalustalle nostetun Kivenmäen rooli A-junioreissa niin suuri että häntä ei voinut muutamaan lisäpeliin nostaa vaikka sitten pelaajatilastoihin olisikin tullut noita halveksittuja B1 pelejä A-junnu pelien sijaan. No, varmasti hänellä on suuri ja tärkeä rooli play-off peleissä kun tiistaina kohdataan Kärpät. Sama pätee myös Juuso Ketolaan, jonka paikka tosin on itseoikeutetusti A-junioreissa. Valmennuspäälliköltä ja UTJ:lta olisi syytä tulla erittäin nopeasti suunnitelma jatkosta, try-out taisi kuihtua B1 pelaajien osalta eilen tyhjiin. Eilen pelasi Bluesin ykkösketjussa meidän B1stä pois potkittu Raita, joka ei löytänyt paikkaansa joukkueesta. Joukkueesta potkittiin valmentajan egon pönkittämiseksi myös muitakin poikia joiden panos olisi saattanut olla ratkaiseva juuri kauden loppupelissä. Valmennus ei myöskään itse nöyrtynyt missään vaiheessa etsimään pelaajia Poriin koska se ei kuulunut työtehtävään.
  Amatöörimäiseen puuhasteluun sopisi täydellisesti että uusi, Oulusta viikko sitten potkut saanut saanut, B1-valmentaja Kemppainen olisi juuri sellainen floppi kuin ennakkohuhut Oulusta kertovat. No, annetaan miehelle aikaa näyttää, ennen kuin tuomitaan vielä, haasteita joka tapauksessa tulee olemaan ensi kauden joukkueen kokoamisessa, rungon varmasti muodostaa loistavan kauden pelannut B2-ryhmä, mutta moniko runkopelaajista lopulta Porissa jatkaa jää nähtäväksi. Ihme ei olisi jos kärkinimet vaihtaisivat maisemaa. Positiivista on että meillä ainakin on SUomen parhaiten palkattu B1 Mestis valmentaja !

  Sääli koska B2 on jatkanut loistavia otteitaan ja hankki parhaan SM-sarja runkosarja paikan yli kymmeneen vuoteen ! Kolmas sija ja kotietu ensimmäiseen play-off kierrokseen. Vastassa Blues, jonka kanssa B2lla on hyvät mahdollisuudet. B1stä voi play-off peleissä pelata Kuparinen ja Salmenoja, sen sijaan samanikäinen, lähinnä jämäminuutteja pelannut Virtanen, jää ratkaisupelien ulkopuolelle koska ns. 50% pelisääntö ei aivan täyty. Sama pätee myös -01 syntyneeseen Pukkilaan jota B2 nähtävästi yritti loppuun asti omiin riveihinsä. Tsemppiä B2:lle kauden tärkeimpiin peleihin !
   
 20. StaggerLee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Lainaus:
  Otteluiden jälkeen on tunnetusti Porista löytynyt aina valtavasti viisautta. On ihan turha jossitella sillä, että mitä olisi pitänyt tehdä ja mitä kukakin on jättänyt tekemättä, vastuu on luonnollisesti valmennuspääliköllä ja UTJ:lla, jotka todennäköisesti ovat tehneet mielestään oikeat ratkaisut ja kantaa niistä vastuun. Pitää myös muistaa, että ei seuratoiminta ole ihan niin mustavalkoista kuin annat ymmärtää. Kun mukaan lasketaan: valmentajat, isät, äidit, agentit ja pelaajien omat halut ja motivaatiot, niin pelaajien siirtyminen lainalle seuran joukkueesta toiseen on melko paljon monimutkaisempi asia, kuin vain toteamus, että olisi pitänyt tehdä niin tai näin.

  Naurov kuuluu ilmeisesti seuran sisäpiiriin, koska tietää faktaksi Ojasen ns. egoilun ja välinpitämättömyyden, koska minulla on miehestä totaalisen päinvastainen kuva, vaikken häntä henkilökohtaisesti kovin hyvin tunnekaan. Mutta en ole kyllä kuullut kenenkään sanoneen hallilla Ojasen itsen maininneen hänen lyöneen hommaa lekkeriksi ja en edes ymmärrä, että miksi niin tekeisi, koska tietojeni mukaan hän ei edes hakenut paikkaa B-junioreiden päävalmentajaksi ensi kaudelle, joten senkään ei pitäisi vaikuttaa. Ja eikös pelaajahankitapuolesta vastaa Ässäjunioreissa kaiketi pääasiassa Toivo Talvitie, ainakin nettisivujen mukaan, joten kai osavastuu vellovasta tilanteesta on myös hänellä. Se, että riittikö päävalmentajalla kompetenssi koutsata B1 Sm-sarjaan ensikaudeksi jää arvailujen varaan. B1 junioreiden pelejä katsoin tällä noin kolmisenkymmentä matsia ja näin amatöörin silmään eniten pisti joukkueen todella huono fysiikka. Erityisesti kovissa paikoissa joukkue hävisi kaksinkamppailuja ja oikeastaan koko kauden oltiin potku tai kaksi jäljessä, eikä pystytyy kääntämään niitä muutamia ns. maalinpelejä alemman jatkosarjan tärkeimpinä hetkinä, tai sitten menetimme johtoaseman samasta syystä. Mielestäni hyvälläkään fysiikalla tässä joukkueessa ei olisi ollut pelitaitojen puolesta pontetiaalia pelata ylempää Sm-sarjaa, erityisesti kun Kivenmäki, Ketola ja molemmat Kotkaniemet aivan oikeutetusti pelasivat Nuorten Sm-Liigaa. Mutta kovemmalla harjoittelulla eritysesti kesällä ja myös läpi koko kauden, niin SM-sarjapaikka ensi kaudelle olisi ollut otettavissa.

  Sitten se ikuisuuskysymys miksi ei puututtu... minä ainakin uskon, että asiaan on puututtu, olisiko pitänyt tehdä radikaalimpia ratkaisuja ja oliko niihin todellisuudessa mahdollisuuksia ja mitä ne oikeat valinnat sitten olisi valmennuksen osalta olleet. Arvelisin, että taas kysymyksessä on ollut paljon monimutkaisempi asia, kun vaan toteamus, että miksi ei sitä tai tätä. Kuka tilalle, olisiki muut lähteneet lojaalisuudesta, mistä muut koutsit?? näissä on aina montaa monessa.

  Mitä tulee Kemppaiseen, niin hänestä en ole kuullut puhuttavan muilla paikkakunnilla muutakuin ylistäviä kommentteja. Aika tulee näyttämään mihin taidot riittävät, paikka ei ole Sm-paikan menetyksen myötä kiitollisin mahdollinen, joskin se ei olisi ollut sitä muutenkaan. Mutta uskon vakaasti, että päätoiminen valmentaja B-junioreissa on elinehto, jotta Ässät pystyy säilyttämään uskottavan pelaajapolun junioreilleen. Onko tippuminen kaudeksi mestikseen katastrofi, niin ei todellakaan. Toivottavaa olisikin, että ennenkuin lietsotaan paniikkia ja haukutaan jo valmiiksi mies, joka ei ole vielä edes aloittanut työtään, niin keskityttäisiin positiivisempiin asioihin ja toivotaan, että toimiston väki ja valmennus onnistuu saamaan jalkeille ryhmän motivoituneita nuoria ja koutsamaan ne mahdollisimman nopeasti takaisin sm-sarjakartalle. Mitä tulee hänen "potkuihinsa" niin eiköhän kyseessä ole aika normaali siirto, jolla pyritään välttämään hänen mahdollisuudet kalastella pelaajia mukaansa tai muuten manipuloida joukkuetta, koska Ässät taisteli Sm-paikasta ja Laser puolestaan villikortin playoffpaikasta.
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Varttinen, Walli, Juhola ja Ruotsalainen tänään mukana junnuissa. Pleijarikokemusta tuoltakin saa ja mukava jatkaa kevättä kiekkoillen
   
 22. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Toki tajusin et viittasit "edareihin", mutta pakko mainita, että Jesperi Kotkaniemi sivussa.
   
 23. Stuttgarter Jäsen

  Ihan mielenkiintoinen peli siellä on vissin menossa. Eka erän jälkeen 2-3 Ässille ja mm. molemmat joukkueet ovat jo vaihtaneet maalivahtia. Harmi, kun Ruutu ei näitä pelejä näytä, olisi ollut ihan mielenkiintoista katsoa. Sattuisikohan esim. @Mahtiankka olemaan paikalla näin raportin toivossa?
   
 24. J_bro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ensimmäistä erää voi kyllä kuvailla adjektiivilla viihdyttävä. Ihan hyvää kokonaisvaltaista peliä, Ässät ehkä pikkuisen niskan päällä. Walli on hirveän turhautunut, ärräpäät lentelee vaihtopenkillä ja kentällä jakaa poikkaria vihellyksen jälkeen vähän joka suuntaan.
   
 25. Myrvold Jäsen

  Ässänuorille ensimmäinen kiinnitys välieräsarjassa. Vieraista arvokas 2-4 voitto.

  Lukko suli 0-3 johtonsa 5-3 tappioksi.