Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ässien juniorit

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Ressa, 22.05.2013 klo 13.02.

 1. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Oli kyllä aivan loistava, oliko peräti 3v1 hyökkäys.
   
 2. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tais olla joo.

  Maaginen peli Kotkaniemeltä toistaiseksi.
   
 3. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  3:38 jäljellä ja kerholle ylivoima.

  Näyttäis että padalla loppuu bensa tai pää menee jumiin. Ihmeellistä söheltämistä ollut jo hetken.
   
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eli av maali tulossa...
   
 5. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei tullut. Kotkaniemi otti taas pari isoa torjuntaa.

  1:33 jäljellä
   
 6. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  2799 katsojaa, jatkoilla mennään.
   
 7. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tukkaan tuli jatkoilla, ei voi mitään.

  Kaksi peliä jatkoilla turpaan ja mestari on selvillä. Jääkiekkoliitto vois herätä tähän ja laittaa finaalitkin paras viidestä.

  Kokonaisuutena Kerho oli tänään parempi. Ilman Kotkaniemen huippupeliä ottelussa olisi ollut rumat lukemat.
   
 8. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Parempi vei. Ilmiömäinen Kotkaniemi ja vuoroveden asento piti Ässät pelissä. Toki Padallakin omat paikkansa, mutta toisessa päässä Ukko-Pekka. Yllätti miten hyvä, luisteluvoimainen Kerho oli. Hienosti käänsivät peliä.
   
 9. Frolikov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kerho oli kyllä liikkuva ja peli kääntyi todella nopeasti. Ässillä jatkoillakin omat paikkansa, mutta ei hpkn voitto iso vääryys ollut.
   
 10. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ei hopea huono saavutus ole, onnea junnuille siitä. Miltäs pelaajisto muuten näytti? Onko jotain junnuja, joita voisi ajatella ihan edustuksen rinkiin ensi kaudeksi?
   
 11. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Tammi, Harttunen, Pihlajamäki nyt varmaan ainakin saavat tilaisuuden näyttää osaamistaan pre-season peleissä. Niiden pohjalta sitten katsotaan onko aihetta roikottaa mukana viitos-ketjussa vai kierrätetäänkö mestiksen kautta vai toivotetaanko tervemenneeksi johonkin alasarjoihin.
   
 12. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pihlajamäen uskon ja toivon olevan kesällä harjoitusringissä mukana. Sitä kautta tulee mies enemmän tutuksi Aholle ja toivottavasti saisi kunnon vielä kovemmaksi. Niin periporilainen pelaaja, kun voi olla ja tuollaista koohottajaa itse kaipaan. Nuori ja täydellä tunteella pelaava jätkä ja luonnostaan vahva ruutitynnyri.
   
 13. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Eiköhän J. Kotkaniemi saa reilun paikan näyttää osaamistaan edustuksessa. Juhola ja mainittu Pihlajamäki sitten muut. Ketola kun saa kehitystä vielä ensi kauden, niin on potentiaalinen kaveri puolustukseen edustuksen puolella.
   
 14. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Toki eka peli a-junnuja tältä kaudelta eilen. Mutta olipahan viihdyttävää.
  Miettikääpä jos liigaa pelattaisiin yhtä iloisesti
   
 15. SSL Jäsen

  Viikonloppuna oli JunnuÄssien tryoutit.
  Oliko mukana ketään mielenkiintoista pelaajaa? Tai mahtoiko ylipäätään olla pelaajia, keitä junnuihin voisi edes aatella otettavan mukaan? Ilmeisesti reilun 20 kenttäpelaajaa ja jokunen maalivahti oli mukana. Kuulemani mukaan Tsekeistä asti jokunen pelaajaa oli näyttämässä itseään...
   
 16. Stuttgarter Jäsen

  Kotkaniemeä pääsee seuraamaan 21.30 Ylellä, kun Suomen u18 pelaa Slovakiaa vastaan.

  E: Live ilmeisesti jo 20.30 Areenasta.
   
 17. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Eipä esittänyt juuri mitään, vaikka paikka oli kakkosylivoimassakin.Hädin tuskin saivat kiekon yli vastustajan siniviivan. Kova homma on pojalla edessä, jos meinaa ottaa täällä muutamien ennustaman pelipaikan edarissa ensi kaudella. Ei ainakaan riittänyt eilen tai sitten meidän Liigan taso on todella heikko. Liian lyhyt aika saada fysiikka kuntoon, Vuoden päästä kova luu, jos ei tule lisää loukaantumisia.
   
 18. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  En ole niin paljoa seurannut mutta onko Jesperi Kotkaniemi tosiaan rankattu 1# suomalaiseksi 2018 draftiin kuten tässä twiitissä sanotaan? Kokoa kaverilla on, olisiko siinä seuraava todellinen iso Ässä Armioitten ja kumppaneiden manttelinperijäksi? Muutama kausi Padassa ja sitten kultaa vuolemaan...

  Finnish jr hockey Twitterissä: "Jesperi Kotkaniemi (#1 ranked Finn for 2018 draft) hasn't been constantly noticeable, but has made some great plays at #U18Worlds. #Ässät https://t.co/nygvSDchmN"
   
 19. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Suomalaisilla (ainakin toistaiseksi) 2018 suhteen "välivuosi" ja Kotkaniemi tosiaan tällä hetkellä ykkönen tai ainakin ihan kärklpäässä suomalaisista.
   
 20. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Kyllä Kotkaniemi aivan kärkeä on. Tosin 2000 ikäluokka ei ole erityisen kova.
  U18 kisoissa Suomella on mukana kolme alaikäistä 2000 syntynyttä, Kotkaniemi, Utunen ja Kupari. U18 kisoja seuratessa kannattaa muistaa että -99 kärki, esim. Vesalainen ja Ikonen, ovat vetäneet jo kaksi täysipainoista kovaa kesätreeni kautta. Kotkaniemellä on käytännössä vasta ensimmäinen edessä tulevana kesänä.
   
 21. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Kotkaniemeltä ihan hyvät kisat. Pistesaldo 1+5=6 seitsemään otteluun ja peliaikaan suhteutettuna oli jopa hyvä suoritus alaikäiseltä. Pelirytmi ehkä vähän kärsi ykkösen pelatessa hirmuisia minuutteja. Ykköstähtien Vesalaisen ja Ikosen sortuessa pakonomaiseen vastustajan harhautteluun ja niitä seuranneisiin kiekonmenetyksiin, väläytteli Kotkaniemi taustalla muutamaan otteeseen todella mallikasta syöttöpeliä.

  Jos vertaa ketjukaveri Koskenkorvaan, joka pelasi jo viime kaudella 14 peliä Kärpissä, en epäile eikö Kotkaniemi pystyisi liigaan jo hyppäämään. Eniten se on fysiikasta kiinni, ja sille pystyy nyt 5 kuukauden aikana tekemään ihmeitä kun kyse kehitykselle otollisen ikäisestä 17v kaverista.
   
 22. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Ehdottoman hyvät kisat Kotkaniemeltä, siitä ei epäilystäkään. Etenkin kun huomioidaan, että kaikkihan siellä enemmän tai vähemmän varjoon jäivät kun Suomella oli kuitenkin kisojen selkeästi paras ketju, mutta heidän takanaan Kotkaniemi oli jo vahvasti esillä..

  En epäile etteikö Kotkaniemi saisi varmasti koittaa joitakin pelejä liigassa jo ensi kaudella, ihan jo koska ykkössentterin tulon jälkeenkin sentteriosasto on ohut ja loukkaantumisherkkä. Tosin voi hyvin olla, että vielä tässä vaiheessa hankitaan oikea leveyssentteri, ja Kotkaniemi on sitten sen jälkeen seuraavana jonossa. Liigapelit kehittävät ja karaisevat toki hyvin, mutta määräänsä enempää Kotkaniemi ei niitä vielä ensi kaudella pysty pelaamaan..
   
 23. Stuttgarter Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaanpa, että Liigaan päästessään aloittaa kyllä laidalla. Ainakin u18-kisat ja A-junnujen pleijarit pelasi laidalla ja kun puolustusvelvoitteet eivät ole niin suuret niin helpompaa päästä peliin sisään. Homman toimiessa sitten siirto keskelle Granlundin tapaan. Liigapeleissä sitten yv-vastuuta rohkeasti. Pelisilmää ja syöttötaitoa löytyy.

  Kesän aikana etenkin liikettä pitää parantaa mutta kyllä tässä potentiaalinen pelaaja on jo ensi kauden joukkueeseen.
   
 24. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Onhan tämä ajatusmalli toki aika yleinen Liigassa nykypäivänä, mutta itse en pidä tätä toimintamallia fiksuna. Miten ihmeessä se sopeutuminen kovempaan sarjatasoon olisi helpompaa, kun laitetaan pelaamaan normaalista poikkeavalla pelipaikalla? Siis pois pelipaikalta, minkä pelaamista on koko ikänsä harjotellut ja missä on ikänsä myös pelannut. Ruotsalaisen ensimmäinen kausi Liigassa meni ihan hyvin lähinnä sitä sentterin tonttia pelaten, vaikka poika on pieni kokoinen eikä mitenkään erityisen kamppailuvoimainen. Toinen vuosi menikin sitten laiturin paikalla ja kaikki varmaan tietää lopputuloksen.

  Kyllä, virheitä sattuu myös sentterin tontilla ja kyllä, virheet ovat usein myös kohtalokkaampia. Ei niitä virheitä saa silti pelätä liikaa ja pitäisi osata katsoa sitä kokonaiskuvaa.

  Mun mielestä Jesperi erottui tuossa nuorten MM joukkueessa fiksulla rauhallisella pelaamisella ja puolustusvalmius oli ihan hiton hyvä moniin muihin pelaajiin verrattuna. Eihän Jesperi kauheasti tuolla erottunut, mutta kun hänet sieltä kentältä onnistui löytämään, niin pelasi tunnollisen kahden suunnan sentterin roolia, vaikka laiturina pelasikin. Tykkää olla kentän kapelimestari ja nollata peliä ennakoimalla vastustajan hyökkäyksiä. Pelin luvussa tuli mieleen lähinnä Barkovi / Kopitari. Kyllä, heitin näinkin vaatimattomat nimet ilmoille näin viikon alkajaisiksi. Ja mikä hauskinta, niin erittäin vähäisillä näköhavainnoilla :D

  Noh, itse ainakin odotan Kotkaniemen pelien näkemistä ja uskon hänen kyllä pärjäävän Liigassa sentterin tontilla. Pelasihan Barkovikin 17v(vai16?) En kuitenkaan missään nimessä pahastu vaikka Jesperi pelaisi koko kauden A-junnuissa ja se voisi olla ihan hyväkin vaihtoehto.
   
 25. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Tämmönen pikku pointti muuten tuli mieleen, että onko Jepulla edes sopimusta ensi kaudeksi?