Ässät-Tappara la 25.3. 2006

  • 40 748
  • 352
Tila
Viestiketju on suljettu.

Temp

Jäsen
Saisiko siitä timeoutista tai canalista videon jakoon, niin voisi sitä pyöritellä näytöllä. Olin pelissä, mutta tilanne meni ihan ohi kun seurasin kiekkoa.

Yleisö oli aivan mahtava! Toivottavasti porukkaa jaksaa lähteä kannustamaan Nääsvilleen.

Pitää toivoa, että AUK selviää pelästyksellä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TaoTao kirjoitti:
Nämä kaksi tilannetta tukevat hyvin Kruusin sokeutta.

Voi jeesus. Peli on jääkiekkoa ja jos maalivahtia naputellaan turhaan, niin siitä kuuluu ilman muuta kuitata. Varsinkin pleijareissa tuomarilla pitää olla sen verran pelisilmää ettei jokaisesta pikku moukusta tai taklauksesta anneta jäähyä, vaan antaa poikien pelata. Selkeimmät koukut jne. toki pois.

Kruus ei siis ole sokea ja perussilmiensä ohella mies näyttäisi omaavan myös pelisilmää. Harmi ettei faneilla ole aina samoin.
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Yleisömäärästä

Ässien sivuilta lainattua..
"Noin 5700 lippua on myyty ennakkoon huomiseen, lauantain Ässät - Tappara otteluun, joten vielä on tilaisuus tulla kokemaan infernaalinen lauantai-illan tunnelma Porilaisittain."

-Onko siis ainoastaan sata henkeä ostanut lipin lauantaina, kun määräksi ainakin sm-liigan sivuilla on 5801?
Hieman kyllä epäilen tuota määrää, kun halli tuntui todellakin pursuavan väkeä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Bud kirjoitti:
-Onko siis ainoastaan sata henkeä ostanut lipin lauantaina, kun määräksi ainakin sm-liigan sivuilla on 5801?
Hieman kyllä epäilen tuota määrää, kun halli tuntui todellakin pursuavan väkeä.

Kusetuksen makua samoin kuin Tampereen ekan pelin yleisömääränkin kohdalla. Seurathan eivät käsittääkseni saa näitä lipputuloja suoraan, vaan ne menee siihen play-off pottiin, joka sitten jaetaan lopullisten sijoitusten mukaan. Kabineteissa on sitten sovittu, että joukkueet siivuttavat itselleen lipputuloja tuon vajaan tuhannen katsojan edestä, jotka jätetään ilmoittamatta. Eilen Porin jäähallissa oli varmasti yli 5800 katsojaa.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Näkkäri kirjoitti:
Voi jeesus. Peli on jääkiekkoa ja jos maalivahtia naputellaan turhaan, niin siitä kuuluu ilman muuta kuitata...

Aah, Nicke on ihana, Nicke on täydellinen, Nicke oli eilen Ässien huonoin.

Peli on jääkiekkoa, ja maalivahtia pitää todellakin suojella. Mutta Viinaselle antoi jo Forsbacka kuittia, kunnes rohkea Nickerson tuli ja täräytti hanskalla takaraivoon.

Kuten jo eilen sanoin, näistä 3. mies episodeista on lentänyt SM-liigassa suihkuunkin. Onneksi nyt ei tullut edes jäähyä. Eli onneksi Kruusilla oli sitä pelisilmää vetää kotiinpäin.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Jasu76 kirjoitti:
2. Kivenmäki. Olikos tämä nyt se kuuluisa tapaus jossa koko Tapparan joukkue kävi sitä kultarannetta kopauttamassa Makkosen ja Näckelin johdolla? Missä on iltalehden kuvat ranteesta joka on sinisenvihreänvioletin sävyinen? Kukaan kumma kyllä ei tapausta nähnyt, liekö sitten joku isonmäen lehtereillä ollut ampiainen herännyt ja käynyt tuikkaamassa, tästä Mave herkkänä taiteilijasieluna tietenkin jatkotutkimuksiin "kuninkaalliseen keskussairaalaan", jossa lekuri varmisteli ensikauden kausaria peleihin ja totesi että Montreal tuossa ampiaisenpistossa lukee...

Onkos sitten ihan pakko provoilla noin mahtavasti?

Faktat pöydässä: Eniten pelaajia ON loukkaantunut Tapparaa vastaan tällä kaudella. Paskat siitä.
Kivenmäkeä LYÖTIIN ranteille. Itse ainakin näin tämän tapahtuman ja huusin kuin pistetty sika. Kuten jokainen normaali lätkäfani
Ässät voitti ja Tapparan pelaaja ajeli Uusikartanon. Se VOI ratkaista koko sarjan, koska ykkönen nojasi myös Uusikartanoon. AUK pelasi myös pirun hyvin alivoimaa, jos joku sattui huomioimaan.

Muutama asiallinen fani puolin ja toisin kommentoimassa. Valitettavasti sitten löytyy näitä mukahauskoja "jasu-92"-nimimerkkejä, jotka haluaa kaiken uhalla laittaa hauskaa huumoria peliin tarkoituksena vain provoilla. Ei näin.


Jätetään tämä huumori Hämeenlinnalaisille ja kostotoimenpiteet Helsinkiläisille? Yrittäkää te löytää hieman enemmän meteliä ja porukkaa vieraspeleihin (hyvää ääntä silti aina joskus. Harvoin vain). Jookosta?
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
zappara kirjoitti:
Tapparaa ei kovinkaan paljoo kannata nykyään haukkua kahvaamisesta, sitä teki kotijoukkue lauantaina niin paljon enemmän, että Tapparan parhaatkin kahva-ajat kalpenevat sen rinnalla.

ja olin katsomassa peliä, ja katsoin kyseenalaiset tilanteet kotona uudestaan.

Kyllä kannattaa. Molemmat joukkueet estivät aika surutta mailallaan ja kummaltakin joukkueelta nähtiin myös kasa lahjakkaita filmejä. Tapparan pelaajat kaatuilivat läpiajotilanteissa. Nimiä en muista. Ässiltä taas Kivenmäki pari kertaa ja Komarov kerran. Ainakin kovasti vaikutti siltä. Näistä en edelleenkään tykkää.
Lisäksi muuten väitän, että 2. erässä Tapparan pelaaja ajeli Riksmanin päälle. Jotain tällaista siinä taisi käydä? Olin paikalla, mutten "katsonut kyseenalaisia tilanteita uudestaan". Luotan huonoon näkööni.

Sellaista vielä, että se tapparan kaffaaminen kävi omaan silmiin räikeästi kolmesta syystä:
1) Ässät on se "oma" joukkue. Samoin Sinulla, zappara (ihQ nick, btw), on suosikkijoukkueesi kai se Dabbara, jolloin et voi väittää olevasi puolueeton
2) Tapparasta ollaan ennenkin puhuttu kahvajoukkueena. Samalla perusteella IFK:n ja SaiPan otteluissa 5-5 menneet taklaukset nähdään silti IFK:n voittona.
3) Tapparan fyysinen peli puuttui lähes kokonaan. Kuka voi väittää, että Tappara pärjäsi fyysisessä pelissä edes lähes eilen ÄSsille? Tällaisen taklauspelin puuttuessa mailahäirintä näkyy selvemmin. Se muotoutuu eräänlaiseksi "tavaramerkiksi". OTtakaa tuosta sitten selvää.

Edelleen haluaisin niitä YV:tä eilisen pelin DVD:stä. Voisin ostaa.
 

Jasu76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
mic82 kirjoitti:
Tampereelle ei näköjään ymmärretä. AUK luisteli takaperin ja seurasi kiekkoa, niinkuin kiekossa on tapana. Mäntylä törmäsi vissiin sitten luistelutaidon puutteen vuoksi AUK:ta SELKÄÄn ja sen seurauksena AUK LOUKKAANTUI.


Porissa ei varmaan kukaan kuule ikinä mitään, johtuneeko raskaammasta ex teollisuudesta kuurous on ilmeisesti alkanut levitä periytymällä tässä oiva kohde jonkin tohtorin väitökseen... Veikkaisin että noin 2m:n päässä tulevan junan äänen kuulee.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
TaoTao kirjoitti:
Aah, Nicke on ihana, Nicke on täydellinen, Nicke oli eilen Ässien huonoin.

Peli on jääkiekkoa, ja maalivahtia pitää todellakin suojella. Mutta Viinaselle antoi jo Forsbacka kuittia, kunnes rohkea Nickerson tuli ja täräytti hanskalla takaraivoon.

Kuten jo eilen sanoin, näistä 3. mies episodeista on lentänyt SM-liigassa suihkuunkin. Onneksi nyt ei tullut edes jäähyä. Eli onneksi Kruusilla oli sitä pelisilmää vetää kotiinpäin.

Eihän Nikke erityisen hyvin pelannut, mutta ei Nikke nyt mitenkään erityisen huonokaan ollut. Okei, Niken noustua seurasi tuo 5v3 yyvee josta Tappara ainokaisensa teki, mutta kyllä pakeillakin on oikeus välillä nousta. Maaliin johtaneessa tilanteessa kyllä Matt ryntäsi turhaan ja mies jäi vapaaksi.

Muuten Nickerson pelasi ihan mukavasti, huikeat peliminuutit, paljon voitettuja kaksinkamppailuja, mukavaa äijäilyä ja eli pelissä tunteella mukana (jäähyaitiossa ei malttanut juurikaan edes istua). + Tietenkin tuo oman maalinedustan siivoaminen ja hyvän maskin tekeminen Ässien toisessa maalissa. Pari avausta pitkäksi, enemmän omille.

Hyvän pelin Matt pelasi vaikka 2 näkyvää virhettä tekikin.

Kruus vihelsi ihan okei, molemmilta jäi kiekottoman estämisiä viheltämättä ja pari selvempää (etenkin Toivosen taklaus) "näkemättä". Rauteeta joku voi haukkua siitä että melko kyyryssä tuossa taklaustilanteessa hieman kyllä kalasteli, mutta pitäisihän Tapparalaisten jättää tuollainen taklaus antamatta tuossa vaiheessa peliä, etenkin kun juuri oli jäänyt 2 jäähyä viheltämättä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kirjoitan kiireessä, palaan vaikka illemmalla asiaan.

Mielestäni pata voitti ihan ansaitusti. Kruus ei ollut hyvä, mutta ei mielestäni aivan kelvotonkaan. Viheltämättäkin jäi puolin ja toisin, totesinkin vierustoverille jonkun selkeän mailaniskun jälkeen, että taisi paikkailla, kun tuosta viheltämättä jäi. Siis kyseessä oli muistaakseni Forsbacka. Ja paikkailu on nähdäkseni perseenomaisen tuomaroinnin ensimmäinen taso.

Kiekko pomppi kerrankin Ässille, esimerkkinä 2-1 johtomaali. On kiva välillä, että niinkin käy. Ässien ylivoimalla tosiaan parhaat paikat osui kirves-Mäkiselle, joka yritti aika hyvää suoritusta, mutta kiekko karkasi sivurautoihin. Ja Juusokin oli ihan mukana.

Tappara ei ollut niin vahva, mitä olen tällä kaudella aiemmin nähnyt, siitä oli meille etua. Ja kyllä kotiyleisö oli aika mahtavasti omiensa takana. Ja Ramsay vetäsi ekan playoff-maalinsa Suomessa aika nasuliin saumaan, hyvä veto hyvästä syötöstä.

HC pääsikin näyttämään tykkiään sitten viime minuuteilla. Mäntylän episodiin olen vähän jäävi puuttumaan, sillä vaikka olin ihan hyvällä näköetäisyydellä, se meni vähän ohitse. Tajusin, mitä tapahtui vasta, kun AUK makasi jäässä. Vierestä tulikin huuto, että menkää nyt joku katsomaan kuinka kävi, kun kaikki pörräsivät vain tuomarin ympärillä.

En pysty väittämään, että oli haettu teko, mutta OR on tuomittu ja se siitä. Parasta tuomiossa on, että Mäntylä on parhaan pään puolustajia Tapparassa. Jos meiltä joutuu ykkössentteri syrjään, miksi säälisin pientä oikeusmurhaakaan. Se on playoff-meininkiä. Jatkossa Mäntylää niittäessä ei kyllä kannata itseään hölmöillä enää pihalle. Kuten esim. Nicke aika viileänä kuitenkin pysyi siinä tilanteessa.

Juuso otti muutaman gamesaverin ja perustorjuntoja. Kahden miehen alivoiman lopussa kirvespaidat suht. nätin kuvion päätteeksi jättivät Riksin vähän ilman mahdollisuuksia. Takaa-ajon päättikin sitten Tapparan jäähy ja HC. Paha yhdistelmä.

Semmosta, maanantaina uusi peli ja kai on myös uudet kujeet. Voitto siitä, niin näyttää vielä paremmalta. Jos Tappara jatkaa tuossa usvan putkessa, niin meillä on todellakin mahdollisuus.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Jurvanen kirjoitti:
Edelleen haluaisin niitä YV:tä eilisen pelin DVD:stä. Voisin ostaa.
TÄNNE MYÖS! Olen myöskin halukas ostamaan.

Lisäksi olisi kiva jos vaikka joku postaisi linkin siihen AUK/Mäntylä tapaukseen jotta pääsisin itsekin selville oliko se vahinko vai pitääkö Toivolan ottaa Tasku kokoonpanoon ensi pelissä missiona Kontiolan tai Hancockin telominen. Ihmeen paljon näitä Ässien avainmiesten vammoja on tullut juurikin Tapparaa vastaan...
 

JanJ

Jäsen
Torsti kirjoitti:
Hyväksyn kyllä sen, että pari pelaajaa oli Viinasta jututtamassa hieman hanskan välityksellä, mutta hieman kummastuttaa tämä nyrkillä niskaan tilanteen ulkopuolelta tuleminen.
Kyllä siinä tilanne oli hyvinkin päällä, eikä tultu siis tilanteen ulkopuolelta. Vai olisiko pitänyt pyytää lupa ensin? Kuten Mäntylä varmasti teki. Rautakorven Tappara kun ei pelaa koskaan törkeää jääkiekkoa.
 

Hoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jahas, nyt on sitten Muukkonen puhunut.
MTV3-tekstiteevee kertoo kahden ottelun pannasta Mäntylälle.

Täytynee mennä itse silmälääkärille.
 

JanJ

Jäsen
krobbe kirjoitti:
En voi käsittää kuinka jotkut ovat nähneet Mäntylän kyynärpään osuneen Akia päähään! Täyttä soopaa, olkapäät kolahtavat toisiinsa ja Uusikartano lennähtää kuin rukkanen lyöden takaraivonsa jäähään.
Lues trolli tästä:
Tuukka Mäntylän ja Tapparan kirjallisesti esittämää ei voida pitää uskottavana siltä osin kun esitetään väite siitä, että törmäys olisi osunut Uusikartanoa olkapäähän. Pidän mahdottomana ajatusta siitä, että aivotärähdys syntyisi olkapäiden osuessa toisiinsa tai kyynärpään osuessa olkapäähän. Allekirjoittaneen näkemys videokuvatarkastelunkin perusteella on se, että Mäntylän kyynärpää osuu Uusikartanoa päähän.

Tämän kertoo vastoin Rautakorven neuvostopropagandaa (varmaan talo palaa) Jarmo Muukkonen.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Näen tilanteen samalla tavalla kuin Jarmo "Judge Dredd" Muukkonen, mutta rangaistus on mielestäni liian suuri ottaen huomioon että tilanne oli sinänsä vahinko.

Mutta näillä mennään.
 

baldie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Tuntemattomat, HJK, Liverpool
Missä on se video tapahtuneesta? Luulis nyt edes joku jommasta kummasta leiristä kaapanneen videon nettiin omien ajatustensa tukemiseksi.
 

zappara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Arsenal, Edmonton Oilers
Tää ässäfanien huuto jostain Uusikartanon ajelusta on yhtä naurettavaa ku tuomareiden munattomuus porin peleissä, luuleeko tuomari että porilainen hulluus vyöryy katsomosta kimppuun jos viheltäis edes pari selvää rikettä jäähyiksi.

don't know

Mäntylä sai 2 ottelua pannaa vahingosta, toivotaan että päättäjät on tässä ottelusarjassa hereillä jos pelaajia telotaan tahallaan, sitten ei pitäisi riittää se 2 peliä, niihin pitäisi katsoa myös rikkeet jotka näyttävät tahallisilta loukkaamisyrityksiltä joissa kuitenkaan ei satu ns pahempaa.

ne jotka ymmärtää jääkiekosta jotain on varmasti samaa mieltä.
 

zappara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Arsenal, Edmonton Oilers
JanJ kirjoitti:
Kyllä siinä tilanne oli hyvinkin päällä, eikä tultu siis tilanteen ulkopuolelta. Vai olisiko pitänyt pyytää lupa ensin? Kuten Mäntylä varmasti teki. Rautakorven Tappara kun ei pelaa koskaan törkeää jääkiekkoa.

tottahan tilanne oli päällä, normaali tilanteissa riittää yks vs yks js naamat vastakkain, porissa lisätään normaaliin vielä yks takaapäin, reilua.
 

krobbe

Jäsen
JanJ kirjoitti:
Lues trolli tästä:
Tuukka Mäntylän ja Tapparan kirjallisesti esittämää ei voida pitää uskottavana siltä osin kun esitetään väite siitä, että törmäys olisi osunut Uusikartanoa olkapäähän. Pidän mahdottomana ajatusta siitä, että aivotärähdys syntyisi olkapäiden osuessa toisiinsa tai kyynärpään osuessa olkapäähän. Allekirjoittaneen näkemys videokuvatarkastelunkin perusteella on se, että Mäntylän kyynärpää osuu Uusikartanoa päähän.

Tämän kertoo vastoin Rautakorven neuvostopropagandaa (varmaan talo palaa) Jarmo Muukkonen.

Kiitos infosta, en tiennytkään olevani trolli, mutta sinulla ilmeisesti on asiasta parempaa tietoa.

Mielipiteeni asiasta olen tuonut julki täysin vilpittömästi ja kertonut vain miten minä tilanteen näin. En ole pitänyt itseäni sokeana tähän päivään mennessä ja ihmettelen suuresti sitä, että Muukkonen on asian noin nähnyt.

Ratkaisu on hyväksyttävä ja todettava, että ilmeisesti olen ollut asiassa väärässä, en tosin tieten tahtoen ja pahoittelen asiaa. Toivottavasti Uusikartano pääsee mukaan peleihin mahdollisimman pian.
 

kepardi

Jäsen
Ässäfanien onneksi joukkue taistelee kentällä hienosti, kannattajien mentaliteetilla ei pitkälle pötkittäisi. Kovan joukkueen imagosta ei ole tietoakaan näitä kommentteja lukiessa. Jokaisesta vastustajan hipaisusta aletaan itkemään ja aiemman perusteellahan on tiedossa että itkua riittää kuukausikaupalla. Yhden käden sormilla voi laskea kirjoittajat joiden kommenteista löytää objektiivisuutta ja nekin kommentit on lähes järjestäin oman porukan toimesta sitten lyöty maanrakoon. Näin suuren otannan perusteella kaikki ei kuitenkaan voi olla pelkkää provoiluakaan.

Onhan se tietysti jännää kun pääsee pitkästä aikaa pleijareihin, reaktioiden olisi kuitenkin kuvitellut olevan jotain aivan muuta kuin nyt nähtyä itkijämummo-meininkiä.

Onneksi sentään peleissä sattuu ja tapahtuu ja sarja vaikuttaa erittäin jännittävältä. Näitä keskusteluja lukiessa ei play-off tunnelmasta pääse nauttimaan ja se on todella harmillista.
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
zappara kirjoitti:
Tää ässäfanien huuto jostain Uusikartanon ajelusta on yhtä naurettavaa ku tuomareiden munattomuus porin peleissä, luuleeko tuomari että porilainen hulluus vyöryy katsomosta kimppuun jos viheltäis edes pari selvää rikettä jäähyiksi.

Munattomuus tuomareilla taitaa olla muuallakin kuin Porissa. Esimerkkinä nyt voisi heittää nuo viisi hylättyä maalia Tampereella, joista neljä olisi otteluvalvojan mukaan pitänyt hyväksyä.
Ette te tuomariin kaatunut, mutta Tampereella kaikki taisi olla toisin. Hylätty Ässämaali ja Tapparan paitsiomaali vaikuttivat jotenkin ottelun kulkuun, eikös näin?
Mutta huomenna luvassa toivottavasti peli, jossa Ässien ei voittaakseen tarvitse tehdä kahta maalia enempää kuin vastustaja voittaakseen, vaikka Tampereella pelataankin.
 

JanJ

Jäsen
zappara kirjoitti:
tottahan tilanne oli päällä, normaali tilanteissa riittää yks vs yks js naamat vastakkain, porissa lisätään normaaliin vielä yks takaapäin, reilua.
Kyllä, Mäntylä tuli takaa. Porissa se nähtiin.
Nickersonin toiminta oli yhtä reilua kuin mailanisku maalivahtiin.
Yllättävän hyvin tämä ottelupari herättää tunteita. Toki osansa on täysin sokeilla propagandafaneilla (ei varmasti muilla seuroilla kuin Tapparalla ole noin hyvin aivopestyjä laumaeläimiä), osansa Rautakorven kiekolla, ja osansa fyysisellä aktiivisuudella mitä molemmat tiimit pyrkii harrastamaan.
 

Jakkara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eikö tämä nyt ole harvinaisen selvä tapaus, niin kuin tuossa jatkoajan uutisessakin sanotaan:

"Lieventävänä asianhaarana kurinpitopäällikkö pitää törmäyksen todennäköistä tahattomuutta. Hän muistuttaa kuitenkin, että "olennaista ole se, miksi tai missä tilanteessa Mäntylän kyynärpää osuu Uusikartanoa päähän" ja että "pelaajalla on vastuu siitä, mitä hän kentällä tekee".
http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=5476

Ei se varmastikkaan ollut tahallinen "ajelu", jonkinlaista kontaktia Mäntylä tuossa tilanteessa selvästi koitti hakea ja kun on noin 15cm Uusikartanoa lyhyempi niin nosti kädet ylös ja pikku hyppy päälle päästäkseen samalle tasolle, meni vähän liian korkealle ja napsahti suoraan päähän vaikka tälli ei ollut kovin lujan näköinen.

Tuomio on "ajelun" perusteella aika kova, mutta ei sen seurauksien. En tiedä sitten mitä olisi tapahtunut jos Uusikartano olisi vain kaatunut ja noussut ylös, 2+10min kai? Niin harmittoman näköinen tilanne oli mutta huonolla tuurilla molempien kannalta tilanne on nyt se, että Mäntylä huilaa 2 peliä ja Uusikartano 0-? peliä.

Tappara tässä kuitenkin voitti, Uusikartano on todella isossa roolissa Ässien joukkueessa, pyörittää ykkösketjua, pyörittää ylivoimaa, tappaa alivoimaa ja peliminuutit ottelussa liikkuu 25-30min välillä. Eikä vastaavaa pelaajaa Ässistä löydy, ei montaa edes koko sarjasta. Mäntylän poissaolosta tuskin on suurta merkitystä tälle ottelusarjalla, Uusikartanon poissaolosta taas on ja aika paljon, liian paljon?
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Jaahas, Muukkonen tuo ottelusarjaan lisää jännitystä. Ketään ei varmasti yllätä, jos Uusikartano luistelee huomenna kaukalossa. Pikaista paranemista....

Nyt sitten tiedetään, että kurkunleikkaustuuletukset ja kahden pelaajan törmääminen keskialueella ovat yhtä suuri rike....
 

krobbe

Jäsen
JanJ kirjoitti:
Kyllä, Mäntylä tuli takaa. Porissa se nähtiin.
Nickersonin toiminta oli yhtä reilua kuin mailanisku maalivahtiin.
Yllättävän hyvin tämä ottelupari herättää tunteita. Toki osansa on täysin sokeilla propagandafaneilla (ei varmasti muilla seuroilla kuin Tapparalla ole noin hyvin aivopestyjä laumaeläimiä), osansa Rautakorven kiekolla, ja osansa fyysisellä aktiivisuudella mitä molemmat tiimit pyrkii harrastamaan.

Kylläpä on kova kiihko päällänsä, hellitä hetkeksi niin helpottaa.

Ps. Minä ainakin siirryn lukempaan vapaan puolelle tuota vakava sairaus ketjua, jospa sieltä löytyisi jotain ajattelemisen aihetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös