Ässät kaudella 2008–2009

  • 1 615 343
  • 5 214
Tila
Viestiketju on suljettu.

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensiokin on tuosta tuhkan ripottelemisesta nyt jonkun verran jaksanut muistuttaa. Mielestäni on ihan ymmärrettävää olla huolestunut Ässien tämänhetkisestä tilanteesta, kun sitä vertaa muihin joukkueisiin. Jokainen varmasti toivoo, että kaikki pelko osoittautuu aiheettomaksi ja kaukalossa kirmaa ensi kaudella kilpailukykyinen patapakka. Aika vaikea TÄLLÄ HETKELLÄ siihen uskoa, mutta kenties harjoituspelit jo antavat hieman suuntaa. Tai sitten ei.

Mm. TosiFani on ottanut täällä esille, kuinka porukka muka jotenkin väheksyisi Ässien nuoria. Omalla kohdalla kysymys ei ole siitä. Ei ole vaan mielestäni realistista odottaa esim., että kaikki nuoret lyövät läpi ensi kaudella ja pystyvät pelaamaan tasaisen vahvan kauden. Sakari Salmisellekin tuntuu jotkut lyöneen melkoiset paineet niskaan. Kyseessä on tietenkin erittäin lahjakas pelaaja, mutta myös erittäin nuori sälli. Viime kauden lopulla pääsi Ässien tyhjennysmyynnin jälkeen aika puskista iskemään eikä lähtökohdat siinä mielessä ole samat ensi kaudelle lähdettäessä. Salminen saattaa tehdä lopullisen läpimurron tai sitten ei. Jos se ei tule vielä ensi kaudella, niin sitten ehkä sitä seuraavalla. Joskus se tapahtuu joka tapauksessa, mutta toivottavasti Salminen ei ole saamassa Rauli Raitasen tapaista kohtelua faneilta, mikäli läpilyönti jää ensi kaudella tekemättä.

Menestyvässä liigajoukkueissa tarvitaan kokeneita vastuunkantajia ja johtajuutta. Pelkkä Peltonen ei riitä. Joku Tähtinen ei täytä millään kumpaakaan noista kriteereistä.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Miksi ihmeessä johtajien nimiä ei saisi tiputella samaa tahtia? No, itseäni tämä nyt ei kamalasti kyllä kiinnostaisi, mutta silti. Miksei jollakulla voisi olla myöskin tietoa yritysjohtajista? ja toisaalta - liittyyhän sekin Ässiin, eikö?

No mikäs siinä, tässä yksi scouttaus; Olli Kaski! Perustelut: Entisenä pelaajana ymmärtää kiekon päälle ja nykyinen ammatti pankinjohtajana riittää hyvin pitkälle Ässien pyörittämisessä.. :=)
 

Tuamas

Jäsen
No mikäs siinä, tässä yksi scouttaus; Olli Kaski! Perustelut: Entisenä pelaajana ymmärtää kiekon päälle ja nykyinen ammatti pankinjohtajana riittää hyvin pitkälle Ässien pyörittämisessä.. :=)

Paitsi että nykyisessä duunissaan tienaa ainakin tuplat verrattuna Ässien tj:n pestiin...

Kuten jo silloin avoimien hakujen aikakautena nähtiin, ei Ässien tj:n paikalle ketään oikeasti ammattijohtajaa saa millään, eikä sitä edes tarvitakaan.
Sen verran nappikauppaa tuo Ässien toiminta kuitenkin on, kun katsotaan liiketoimintaa, liikevaihtoa ja kasvun mahdollisuuksia.

Edelleen, tj ei ole missään vaiheessa ollut se suurin ongelma, eikä ole vieläkään. Hirsimäen vaihtamalla todennäköisesti vaihdetaan heikompaan, pätevä tulosvastuullinen urheilutoimenjohtaja on se mitä Ässät oikeasti kaipaisi.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Paitsi että nykyisessä duunissaan tienaa ainakin tuplat verrattuna Ässien tj:n pestiin...

Nooo tarkennetaan nyt sen verran että en uskokkaan Ollia kyseinen pesti kiinnostavan.. sen verran menestynyt mies kuitenkin on kyseessä.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Mikä sitten on se riittävä aika? Ilmeisesti mielestäsi ainakaan kaksi vuotta ei ole ollut riittävä otanta?

Entä kuinka kauan mielestäsi uskot, että aikaa on "katselemiseen"?

Kaksi vuotta ovat menneet miten menneet, ja niihinhän nyt on reagoitukin. Vuorossa on päävalmentaja numero 3, muussakin valmennuksessa on tapahtunut muutoksia. Lisäksi organisaatiota ainakin pyritään kehittämään toimivampaan suuntaan.
Jos nämä muutokset eivät tuo ratkaisua, en osaa sanoa mikä olisi sellainen nyt riittää -aika. Mahdollisimman varhaisessa vaiheessa tietenkin olisi hyvä reagoida, jos käy niin että hommat menevät persiilleen. Paniikkinappulahan se on aina mielessä, mutta hypätään nyt ensin.

Siis olettamuksena, että menestystä ei kukaan kaipaa, vaan yhteen hiileen puhaltaminen, hopeakauden muisteleminen ja lupaavien tulevaisuudennäkymien maalailu riittää.
Muutahan Ässissä ei ole kahteen, kohta kolmeen vuoteen tapahtunut. Ei silti, saatetaan silläkin ensi kaudella pleijareihin päästä. Mistäs sitä tietää.

Kyllä minä ainakin kaipaan menestystä. Tässä on menty kaksi pitkää talvea, jolloin on tullut mietittyä hyvin, hyvin moneen otteeseen että mihinkäs se menestys meni? Totta kai fokuksen pitää olla tulevassa, ja sinnehän sitä on nyt suunnattu. Ja toden totta: nii-in, mistäs sitä tietää, vaikka tällä suunnattomalla kurjuudella päädyttäisi ensi kaudella vaikka juuri sinne pleijareihin.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Miksi tähän pitäisi tyytyä? Monet ovat todenneet tämänhetkisen tilanteen olevan heikko. Tottakai vahvistuksia tulee, mutta kuten totesin aikaisemmassa postauksessani - ei hyvältä näytä. (Suhonen vielä erikseen mainitsi: "Pelaajamarkkinatilanne on tällä hetkellä vaikea." vahvistusten kannalta)
Jos katsomme tilannetta uudestaan vasta kauden ollessa jo käynnissä, joudumme joko
a) luovuttamaan ko. kauden ja "siirtämään katseet kohti ensi kautta"
b) ostamaan pelaajia "lennosta", jolloin haaviin tarttuu yleensä keskinkertaisuuksia&kalliilla

Tässäkin on paljon oletuksia. Ei hyvältä näytä, haaviin tarttuu kesken kauden yleensä keskinkertaisuuksia. Tähän on minusta nyt vaan tyydyttävä, ja oltava kärsivällinen. Pelaajahankinnoistahan on nyt puhuttu niin pitkään, että kyllähän niitä on pakkokin tulla, jos ei markkinatilanne nyt ihan mahdottomaksi mene.
Mutta tosiaan, en ole kieltämässä etteikö jokainen saisi uskonsa pohjalta ajatella, että perseelleen se koko seuraava kausi menee ja tuho vaan lähestyy. Jos sillä tavalla haluaa ajatella, niin sen kuin ajattelette.

ja suoraan sanoen minua huolestuttaa se, ettei Ässistä kuulu mitään (toki oli positiivista tuo Suhosen haastattelu. On se nyt jotain). KalPasta kuuluu viikoittain jotakin Jatkoajankin etusivulle pääsevää materiaalia, samoin kuin muista joukkueista. Missä on Ässien kaikki tiedoitukset em. pelaajia lukuunottamatta?

Minulle riittää, että tiedotetaan sitten kun on jotain tiedotettavaa. Esimerkiksi mainittu Case Karalahtihan ei alun perin todellakaan lähtenyt seuran organisaatiosta, vaan SK:n urheilutoimittaja sai vihiä omista lähteistään että tämmöistä on ollut ilmoilla. Näitä syväkurkkujahan tuntuu mahtuvan joka elämänalueelle, ja mikäs siinä, saavatpa journalistit skuuppeja.
Hyvä tietysti, että Kalpa tiedottaa asioista, onhan siellä tapahtunut organisatorisesti isoja asioita.
*sarkasmivaroitus* Ehkä mekin saamme 15 vuoden päästä lukea, kuinka Masi M tulee kullatulla panssarivaunulla isosta omenasta ja lyö kunnolla hynttyä tiskiin rakkaan kasvattajaseuransa toiminnan pelastamiseksi...
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kaksi vuotta ovat menneet miten menneet, ja niihinhän nyt on reagoitukin.

Kyllä minä ainakin kaipaan menestystä. Tässä on menty kaksi pitkää talvea, jolloin on tullut mietittyä hyvin, hyvin moneen otteeseen että mihinkäs se menestys meni?

Ei ole tarkoitus provota, mutta ihan ulkopuolisena huomiona näistä pätkistä jää hieman sellainen kuva, että Porissa on totuttu menestykseen esimerkiksi viimeisen kympin aikana ja nyt sen viime aikaiseen puutteeseen ollaan reagoitu, vaikka tilastoja katsomalla tuo 06-kausi nousee esiin todella yksinäisenä onnistumisena, kuten tässäkin ketjussa on moni tuonut esiin. Noh, aikaa tässä vielä kauden alkuun on, joten toivotaan ihan fanienkin puolesta, että tämä reagointi tuottaa jonkinlaista tulosta.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos vielä näperrellään, niin itse en ainakaan ole missään vaiheessa kritisoinut Ässien hallitusta, enkä mitään/ketään Ässiin liittyvää tämänpäiväisessä keskustelussa. TosiFanin ja ension tapaa yrittää nujertaa kritiikkiä sen sijaan kritisoin useampaan otteeseenkin.

Tässä on hyvä esimerkki miten leimataan ja tehdään väitteestä tosi.

En ole missään vaiheessa yrittänyt nujertaa kritiikkiä, jos näin on, haluaisin nähdä missä. Olen yrittänyt perustella sanomiseni, mutta näillä perusteilla ei ole mitään merkitystä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä nimenomaisessa tapauksessa ymmärrän täysin, ettei Marjamäen intresseihin kuulunut jatkosopimus Apen valmentamassa porukassa. Marjamäki ehti katsella Ässien touhua - mukaan lukien Apen valmennusmetodit - riittävän läheltä ja riittävän pitkään ja veti niistä sitten omat johtopäätöksensä. Pietilän Ipasta(kin) on paremmat mahdollisuudet saada lisää nostetta uralleen kuin Suhosen, Aholan ja Hirsimäen Ässistä.

Mitkä Marjamäen ominaisuudet olisivat heikentyneet Suhosen valmennuksessa??

Jos ajatellaan Ässiä pelkästään Marjamäen näkökulmasta, siis yksittäisen pelaajan urakehityksen kannalta.

Ässissä olisit ykköskentän pelaaja, johon kuuluisi mm. ykkösylivoima ja peliaikasi pyörisi yli 20 minuutin. Lisäksi olisit joukkueen kapteeni, mitä esim. Atlantin takana arvostetaan.

Ilveksessä Marjamäki tulee taistelemaan samasta peliajasta Turo Järvisen, Sami Torkin, Marko Antilan kanssa. Tämä tarkoittaa luultavasti hänelle kauden alussa 3 - 4 ketjun rivimiehen pelipaikkaa.

Kummassa joukkueessa olisit enemmän esillä scoutteja varten??

Kummassa joukkueessa sinulla olisi paremmat mahdollisuudet pisteiden tekoon??
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Mutta tosiaan, en ole kieltämässä etteikö jokainen saisi uskonsa pohjalta ajatella, että perseelleen se koko seuraava kausi menee ja tuho vaan lähestyy. Jos sillä tavalla haluaa ajatella, niin sen kuin ajattelette.

Selvä. Minun puolestani tämä vääntäminen päättyy tähän. Kuten toivottavasti luit, tarkoitukseni oli perustella, miksi muutamilla on negatiivinen käsitys Ässistä. Missään en tietääkseni väittänyt ensi kauden menevän perseelleen. Jos löydät tällaisen kohdan, kerro ihmeessä.

Minun puolestani tämä vääntäminen saa olla nyt sitten sinun kanssasi tällä erää tässä. Jos haluat jatkaa, niin laita YV ja tavataan? Olisin oikeasti otettu, jos näin tekisit. Toimihan tuo Hespelerinkin kanssa. Juotiin tuopit ja väännettiin Ässien tilasta. Kutsun sinut samanlaiseen keskustelutilaisuuteen. Kaljat toki kutsuvan osapuolen piikkiin.


Uusin kysymyksen: Mitkä Mestis-joukkueet ovat ensikaudella maalivahtia vailla? Nimenomaan ykkösmaalivahdin paikkaahan varmaan Rynnäs lähtee hakemaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minä taas näen Ässien tehneen kolme suurta virhe valintaa ja ne ovat Pajuoja, Härkälä ja Suhonen. Suhonen näistä virheenä kaikista pienin.

Pajuoja ei mielestäni saanut kunnon mahdollisuutta Ässissä. Hänelle annettiin heikko materiaali hopea vuoden jälkeen ja vaadittiin liikaa. Pajuoja on tuosta kolmikosta paras valmentaja ja luultavasti tulee palaamaan Isomäkeen vielä voittajana, siis vastustajan valmentajana.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mm. TosiFani on ottanut täällä esille, kuinka porukka muka jotenkin väheksyisi Ässien nuoria. Omalla kohdalla kysymys ei ole siitä. Ei ole vaan mielestäni realistista odottaa esim., että kaikki nuoret lyövät läpi ensi kaudella ja pystyvät pelaamaan tasaisen vahvan kauden.

Joukkueelle, joka on ollut kahden viimesen kauden aikana heittopussi ja joka nyt tähtää suunnilleen sijoille 8-10, niin näitä kysymysmerkkejä on kasautunut melkoisesti. Laadukkaan tekemisen ja pelaajascouttauksen merkitystä ei tietenkään voi aliarvoida, että sikäli täytyy antaa aikaa.

En muista koska viimeksi Ässä-osiossa on vallinnut näin valtaisa pessimismi tässä vaiheessa vuotta. Tuon unelmakauden jälkeen on tietysti pari vuotta sekoiltu ja syöty paskaa ja jälleen menestys vaikuttas kaukaiselta haaveelta, että sikäli ymmärtää turhautumisen määrän. Tietysti, jos ja kun organisaatio pyrkii heräämään nykypäivään ja tekemään oikeita ratkaisuja pitemmällä tähtäimellä, niin taas vaadittais kärsivällisyyttä. Ja toisaalta niitä oikeita ratkaisuja seuran toimesta.

Itseäni kyllä kiinnostaa millä metodein Ässät vastaa keski/alakastin kovenevaan kilpailuun. Vaikuttas, että aiemmin meidän kanssa painiskelleet JyP, KalPa ja SaiPa ovat nostaneet profiiliaan. Vahva runko omasta takaa, se on kai Porissa perusedellytys. Osaava valmennus, oikein rakennettu joukkue, hyvät scouttaukset. Nää antaa sitten muutaman vuoden välein mahdollisuuden odotusarvon nostamiseen, seikka joka kannattajan ja yleisen ilmapiirin kannalta on melko oleellista. Joinain vuosina ehkä isommin taloudellisin panoksin kuin toisina, pakkohan sitä Ladaa on virittää tai jäädään moottoritiellä jalkoihin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Mitkä Marjamäen ominaisuudet olisivat heikentyneet Suhosen valmennuksessa??

Tähän paras mies vastaamaan lienee Masi itse tuossa joulutauon aikana. Mutta eipä tuota Apea ole minään kokemäenjoenvarren midaksena tähän(kään) asti tunnettu.

Ilveksessä Marjamäki tulee taistelemaan samasta peliajasta Turo Järvisen, Sami Torkin, Marko Antilan kanssa. Tämä tarkoittaa luultavasti hänelle kauden alussa 3 - 4 ketjun rivimiehen pelipaikkaa.

Kummassa joukkueessa olisit enemmän esillä scoutteja varten??

Kummassa joukkueessa sinulla olisi paremmat mahdollisuudet pisteiden tekoon??

Tjah. Ässistä ei miesten maajoukkueeseen (edes EuroHockey Tourille) ole viime vuosina kutsuja juuri hirveästi tullut. Toisaalta mainitsemasi Sami Torkki ja Marko Anttila ovat hyvinkin toisen jalan varpaat maajoukkueen oven välissä. Lisäksi joukkueen menestys (tai odotusarvo siitä) on myös huomioon otettava seikka. Kun organisaatio on sekaisin kuin Haminan kaupunki, niin menestystä ei ole luvassa, vaan tod. näk. jo joulutauolla ollaan sössitty se sääläripaikkakin ja paikka on tukevasti pussin pohjimmaisena. Kun harvase ottelussa tulee takkiin että tukka lähtee (muiltakin kuin Peltsiltä) niin eipä siinä yksittäinen pelaaja paljon pysty esittämään mahd. scouteille. Ilveksessä on paljon parempi pelata kun ei tarvi hoitaa kuin oma ruutunsa ja on tieto siitä, että niin tekevät muutkin ja joukkue pelaa liigan keskikastissa.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Pajuoja ei mielestäni saanut kunnon mahdollisuutta Ässissä. Hänelle annettiin heikko materiaali hopea vuoden jälkeen ja vaadittiin liikaa. Pajuoja on tuosta kolmikosta paras valmentaja ja luultavasti tulee palaamaan Isomäkeen vielä voittajana, siis vastustajan valmentajana.

Saas näkee. Pajuli toki on koutsina paremmin perillä 2000-luvun taktisista variaatioista kuin Ape, mutta ei hän missään tapauksessa ainakaan vielä ole ns. voittava valmentaja liigatasolla. Ehkä joskus 10 vuoden päästä. Ja ennenkaikkea Ilveksen kasvattina pelifilosofialtaan täysin väärä mies Poriin.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ässistä ei miesten maajoukkueeseen (edes EuroHockey Tourille) ole viime vuosina kutsuja juuri hirveästi tullut.
Jos vähän sallitaan huutelu vieraisiin pöytiin, vaikka aihe tuntuukin, ainakin viestien lukumäärän perusteella, olevan kovinkin arka, ja tunteita herättävä.

Väitteesi sinällään pitää hyvinkin paikkansa, mutta ei tätä asiaa varsinaisesti edes kysytty. Kyllä nuo Tosifanin epäilyt ja väitteet ovat ihan perusteltuja, jos asiaa katsotaan puhtaasti pelaajan näkökulmasta. Teillähän on tästä asiasta aivan loistava esimerkkikin olemassa viime kaudelta. On tainnut jo muutamalta kirjoittajalta unohtua. Nimittäin Jesse Joensuu taisi pelata hyvän, jopa elämänsä, kauden, vaikka joukkue ei niin tehnytkään. Siitä kaveri sai palkinnoksi sopimuksen atlantin taakse.

Ja käsittääkseni Masin kohdalla olisi puhuttu täsmälleen samasta mahdollisuudesta. Mutta Masi ei ollut valmis tarttumaan haasteeseen valmentajan nimeen vedoten. Asiassa on totta tietysti toinen puoli, mutta koko totuus se ei ole missään tapauksessa ole. Ei yksi valmentaja, vaikkapa Suhonen, pysty mitenkään pilaamaan nuoren miehen pyrkimyksiä pelata elämänsä kausi, jonka jälkeen olisi ollut mahdollisuus parempaan sopimukseen mihin suuntaan tahansa. Niinkuin TosiFani taisi mainita, ensi kaudella Masin on vaikeampaa näyttää kaikki osaamisensa, koska joukkueessa on parempaa porukkaa mukana. Onnistuuhan sekin vailla selityksiä, jos kovasta pelaajasta on kysymys, mutta siis hankalaampaa se on kuin Ässissä olisi ollut. Roolipelaaja on kuitenkin eri juttu, kuin maksimi vastuulla ja peliajalla pelaava pelaaja.

Turha teidän on sinällään edes koko Marjamäkeä täällä pohtia, koska kaveri ei halunnut olla seuraikoni Peltosen tyyliin, vaan jätti laivan ja haluaa menestystä toisesta seurasta. Tosin onnistuuko se Ilveksessä, on kokonaan toinen kysymys, mutt siihen saadaan vastaus reilun puolen vuoden kuluttua.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Joku kaipaisi ideoita organisaation muokkaamiseen, tässä tulee:

Omistuspohja:
Parempi seurata tätä yleistä trendiä ja hommata muutama vahva henkilöomistaja. Ei välttämättä siksi, että saadaan pääomaa, vaan siksi, että saadaan jonkinlainen omistajan ääni ohjaamaan toimintaa. Jos KalPa saa jonkun Sarasvuon sinne, niin kyllä Ässien pitää vähintää Sukari ja Kakkonen hommata (Sitä paitsi jannuilla on nyt vapaata rahaa tulevaisuudessa, kun vaalirahat jää ainakin osittain käyttämättä.)

Hallitus:
Vahvassa omistuksessa hallituksessa voi olla ne perinteiset sponssorien ja kunnallispolitiikan edustajat huolehtimassa siitä, että Ässillä on yhteiskuntasuhteet hoidossa. Lisäksi hallituksessa voisi olla emeritusprofessori tyyliä Ape auttamassa omistajia visioinnissa ja tasapainottamassa iso kuva vs. eilinen peli -balanssia tekemisen mittakaavassa.

Talous/hallinto:
Hirsimäki on tähän varmasti hyvä vaihtoehto

Markkinointi/myynti:
Joku osaava ja innostunut merkonomi tähän, tämä on pitkälti oikea tyyppi ja ahkeruus-kysymys, ei mitään hiukkaustiedettä ja kikkailua, vaan raakaa duunia.

ja sitten ne tärkeimmät:
Urheilutoimenjohtaja:
Tämän kaverin alla ja vastuulla on koko ydintekeminen, elikkä pelaajien kehitys/scouttaus/valmennus ja pelillinen puoli. Kokemuksesta tiedetään, että Suomessa on ehkä neljä-viisi todella pätevää kaveria tähän, joista yksi on jenkeissä (Keklu), yksi Bluessissa (Holtari) ja loput erilaisissa johtotehtävissä sivussa liigakiekosta tai sitten valmennushommissa. Ikävä kyllä tämän postin täyttäminen on huomattavasti vaikeampaa kuin yhdenkään aukon rosterissa, koska edes rahallakaan ei välttämättä kaveria löydy

Valmentaja:
Ajaa samaa visiota urheilutoimenjohtajan kanssa ollen päivittäisessä tulosvastuussa edustusjoukkueen osalta ja jakaen vastuun pelaajienkehityksestä.

Muut valmentajat:
Kakkoskoutsi, katsomokoutsi, veskakoutsi ja fysiikkavalmentaja. Päätoimisia hommia, joihin toki kuuluu myös muun kuin edustuksen tehtäviä

Muu kööri:
huoltajat, joukkueenjohtaja, tilastomiehet etc ...
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joku kaipaisi ideoita organisaation muokkaamiseen, tässä tulee:

Omistuspohja:
Parempi seurata tätä yleistä trendiä ja hommata muutama vahva henkilöomistaja. Ei välttämättä siksi, että saadaan pääomaa, vaan siksi, että saadaan jonkinlainen omistajan ääni ohjaamaan toimintaa. Jos KalPa saa jonkun Sarasvuon sinne, niin kyllä Ässien pitää vähintää Sukari ja Kakkonen hommata (Sitä paitsi jannuilla on nyt vapaata rahaa tulevaisuudessa, kun vaalirahat jää ainakin osittain käyttämättä.)

Tähän voisi mainita, että Sedu oli iltapäivälehdessä kommenttinsa kanssa, että jääkiekkoseuran osa-omistus tms. voisi kiinnostaa ja parin seuran kanssa on oltu keskusteluissa. Tosin puhui kai lähinnä Mestis-joukkueista, mutta miksei samantien satsaisi Ässiin, kun muutenkin Poriin rahaa syytää...

P.S. No saa sitä haaveilla, prkl...
 

EverÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu
Uusin kysymyksen: Mitkä Mestis-joukkueet ovat ensikaudella maalivahtia vailla? Nimenomaan ykkösmaalivahdin paikkaahan varmaan Rynnäs lähtee hakemaan.

Mestiksessä ei juuri Rynnästä parempia maalivahteja ole Jaakko Suomalaista lukuunottamatta joten aika lailla kysymys kuuluu mihin joukkueeseen Ässät haluaa tarjota lainaksi ykkösvahtia.


Ässät.comin haastattelussa Alpo näyttää olevan erittäin luottavainen kauteen ja valmistautuminen on mennyt hyvin. Itse olen aika epäileväinen sillä joukkueen sisältä on kuulunut että kesäharjoittelu on yllättävän vähän muuttunut viime kaudesta. No antaa tulosten puhua puolestaan, sillä nyt Ape on saanut kehittää pelaajia tarpeeksi kauan.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Selvä. Minun puolestani tämä vääntäminen päättyy tähän. Kuten toivottavasti luit, tarkoitukseni oli perustella, miksi muutamilla on negatiivinen käsitys Ässistä. Missään en tietääkseni väittänyt ensi kauden menevän perseelleen. Jos löydät tällaisen kohdan, kerro ihmeessä.

No se ihmisten negatiivinen käsitys / ihmisten negatiiviset käsitykset on tullut / ovat tulleet kevään mittaan hyvin selväksi. Erilaisia perusteitakin sille on löytynyt. Mutta tosiaan, nähtäväksi jää kuinka lopulta käy. En ole surullinen, jos en lopulta "ole oikeassa", paitsi nyt tietysti joukkueen osalta.

Minun puolestani tämä vääntäminen saa olla nyt sitten sinun kanssasi tällä erää tässä. Jos haluat jatkaa, niin laita YV ja tavataan? Olisin oikeasti otettu, jos näin tekisit. Toimihan tuo Hespelerinkin kanssa. Juotiin tuopit ja väännettiin Ässien tilasta. Kutsun sinut samanlaiseen keskustelutilaisuuteen. Kaljat toki kutsuvan osapuolen piikkiin.

Okei! Täytyy olla yhteyksissä, no problemo. Kiireitähän tässä nyt piisaa kesälläkin ihan mukavasti, mutta olen yhteyksissä jahka aikaa löytyy.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Itse olen aika epäileväinen sillä joukkueen sisältä on kuulunut että kesäharjoittelu on yllättävän vähän muuttunut viime kaudesta.

Ahaa, ovatko mäkivedot vaihtuneet golfiin ja Passionin terassin hauiskääntöihin? Vai tarkoitatko, että itse harjoitteet ovat pysyneet samankaltaisina? Jälkimmäisen kanssahan ei ole mitään ongelmaa: olennaistahan on, että pojat nyt tänä vuonna taas vaihteeksi harjoittelevat ennen sarjakauden alkua.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Mestiksessä ei juuri Rynnästä parempia maalivahteja ole Jaakko Suomalaista lukuunottamatta joten aika lailla kysymys kuuluu mihin joukkueeseen Ässät haluaa tarjota lainaksi ykkösvahtia.

No, ei se kyllä ihan nyt noin mene ja tuosta Rynnäksen tasosta verrattuna Mestis-maalivahteihin voi olla montaa mieltä. Mestis-joukkueista maalivahtijakonsa ovat selvittäneet ainakin KooKoo, Sport, TuTo, Jukurit, SaPKo, K-Vantaa ja Hokki eli vain ilmoitusasiana ei pelipaikka sarjatasoa alempaa irronne. Toki pelipaikka löytynee, mutta valitsemisen kanssa voi olla vähän niin ja näin.
 
Suosikkijoukkue
Kalpa, Team Veku
Tämän vuoksi kritisoin joukkueen toimintaa ja suoraan sanoen minua huolestuttaa se, ettei Ässistä kuulu mitään (toki oli positiivista tuo Suhosen haastattelu. On se nyt jotain). KalPasta kuuluu viikoittain jotakin Jatkoajankin etusivulle pääsevää materiaalia, samoin kuin muista joukkueista. Missä on Ässien kaikki tiedoitukset em. pelaajia lukuunottamatta?

En siis ripottele tuhkaa, tahi tule ilkkumaan kauden alussa. Seuraan kyllä seisomakatsomolippuni (aikuisten) kera peliä katsomossa, mutta... ei näin?

Kalpan tärkein hankinta koko organisaation kannalta oli TJ Jukka Pennanen, hän tuli Nokiasta tietääkseni suhkot korkeasta virasta. Tämä kyseinen mies on ollut näiden kaikkien hyvien uutisten takana, hän on saanut organisaation toimimaan, hommannut PALJON(verrattuna aikaisempaan) media-näkyvyyttä, niin Kuopiossa kuin Muualla suomessa. Joukkue on nostanut pelaaja butjettia 40%, uusia isoja sponsoreita, yhteistyö fanien kanssa parantunut, hallia on parannettu huomattavasti, uudet osakkeen omistajat(sarasvuo, hartnel jne.)=uskottavuus/näkyvyys ja eikä vähäisempänä uudet pelaaja hankinnat!

Tällä haen sitä että juokkueen peräsimessä ei ole joku ex-pelaaja jolla ei ole mitään kokemusta markkinoinnista, vaan että siellä on kivenkova ammattilainen. Meillä oli pitkään TJ:nä Kalpan ex-pelaaja Arto Sirviö. Yritettiin vain kaiken maailman ihme tempauksia ja hankittiin toivotaan, toivotaan pelaajia. Sillä tavalla ei olisi ollut Kalpalla tulevaisuutta, mutta ONNEKSI joku älysi palkata TJ:ksi oikean ammattilaisen eikä jatkaa jollain väsyneellä ex-pelaajalla.

...Uutiset on toki olleet hyviä, mutta jouluna vasta nähdään missä todellisuudessa mennään!!
 

AkiHeino#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
波里王牌
Jason Williams???

Kellään sen enempää tietoa tuosta huhusta??

Itsekin kuulin (lähde organisaation sisältä) että Jasonilla olisi lapsi Porissa ja haluaisi nimenomaan itse tulla tänne pelaamaan.

Onko mitään sen tarkempaa tietoa???

Olisi kyllä heittämällä top3 tämän liigan pelaajia, ellei paras. En voisi kuvitella kuitenkaan että olisi valmis pudottamaan palkkaansa noin kymmenes osaan nykyisestä...
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kellään sen enempää tietoa tuosta huhusta??

Itsekin kuulin (lähde organisaation sisältä) että Jasonilla olisi lapsi Porissa ja haluaisi nimenomaan itse tulla tänne pelaamaan.

Onko mitään sen tarkempaa tietoa???

Olisi kyllä heittämällä top3 tämän liigan pelaajia, ellei paras. En voisi kuvitella kuitenkaan että olisi valmis pudottamaan palkkaansa noin kymmenes osaan nykyisestä...

Uutisankka erittäin suurella todennäköisyydellä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös