Ässät finaaleissa 2013 – Tammerkoskesta huuhdotaan kultaa?

  • 70 476
  • 355

Paaze

Jäsen
Vilpittömät onnittelut Ässille ja kaikille porilaisille mestaruudesta. Pienet otan täällä varsinkin Pilelle ja Jyssylle! Olette tämän todellakin ansainneet. Mieletön päätös ja käsittämätön tunnelma. Huikea joukkua ja hienot fanit. Kateellisena sai katsella kotijuhlia, ehkä vielä joku vuosi Jyväskylässäkin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ottakaa kaikki ilo irti Porissa, nyt on sellainen hetki että kylläpä tekisi mieli olla mukana menossa paikan päällä!

Näinpä näin, täällä itärajalla ei paljon torvet laula tai rummut pauku. Se ei vähennä silti sitä mielihyvää, jonka voitto tuo ja pitkä raskas kausi saa kerrankin arvoisensa päätöksen!
 

Risu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #6, #8, #28, #86
Onnittelut koko joukkueelle ja faneille, ansaitsitte tän!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
En edes yritä keksiä mitään järkevää sanottavaa, koska en edes näe näppistä kyyneliltä :D

Haluan vain sanoa, että eräässä nimeltä mainitsemattomassa hämeenlinnalaisessa anniskeluravintolassa oli tänä iltana paljon Ässä-henkisiä ihmisiä, en edes tiennyt että heitä on täälläpäin näin paljon. Osa ilmeisesti porilaisia tai sieltä päin olevia, osa ei. Päätössummerin soidessa tuntemattomat ihmiset halailivat ja heittelivät ylävitosia, ja todellakin jossain täällä kaukana Porista..

Mikä päivä Porissa on torijuhla?? Olen varautunut tulemaan paikalle!!
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Onnittelut Assille. Hieno sarja ja hienoa taistelua. Maistuu taatusti 35 vuoden jalkeen. Onnittelut myos Assien raumalaisille. Olivat kaverit todella iso osa tata voittoa.

Mina iloitsen Raannan, Elon ja Juuselan saavuttamista SM-liigamitalista. Tuli varmaan yllatyksena vaikeiden vaiheiden jalkeen, mutta sehan on vaan sitakin maistuvampaa.

Satakuntalaisjoukkueet jyrasivat kaksi suurta mestaruussuosikkia. Lukko teloi Jokereiden mestaruushaaveet, Assat Tapparan. Hyva Satakunta.
 

Woman In Red

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siellä sykkii patasydän niin, että täällä etelärannikolla asti voi lämmitellä matkaradion äärellä sen hehkussa. Lämpimät onnittelut ja hyviä hullujen päivien jatkoja Poriin.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Isot onnentoivotukset täältä suunnalta, varmaan koko muu lähtökohtaisesti puolueeton Suomi jännitti (Raumalaisia ehkä lukuunottamatta) padan puolesta, ansaittu mestaruus jos mikä!
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eihän tätä tajua vielä ollenkaan, jumankekkka sentään! Kaikkien vaikeuksien jälkeen Ässät voitti Suomen mestaruuden!!! Konkurssin partaalla käyty tässä vuosien varrella, ja tolpan päässä Mestiksestä. Ja ja ja...IHANAA SAATANA!!!
 

Moosehead

Jäsen
Onnea Ässät ja Pori!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Vilpittömät onnittelut Poriin.

Aikamoinen sankaritarina tämä taas oli. Joskus kauden puolessa välissä Ässät vaikutti päätyvän sijoille ”ynnä muut”. Peli oli takkuista, pari yksilöä väänsi hyvin muiden ollessa enemmän tai vähemmän jäässä ja koutseja oltiin potkimassa pihalle. Lopulta peli kuitenkin kääntyi ja Ässät sai juonesta kiinni, päästen pleijareihin hyvistä asetelmista.

Pleijareissa sitten homma meni kuin oppikirjan mukaan. KalPa kaatui loppujen lopuksi helposti, vaikka yksi matsi menikin enemmän tai vähemmän reisille tuloksellisesti. Tami olisi varmasti todennut jotain viisasta siitä, kuinka loppujen lopuksi tärkeää on voittaa oikeat matsit. Eipä paljon 5-0 haitannut, riitti kun voitti seuraavan matsin. JYP sarja sitten muistutti hieman oman joukkueen välieriä viime kaudesta, tosin tällä kertaa jyväskyläläiset eivät juhlineet: pienistä marginaaleista huolimatta parempi meni jatkoon.

Finaalit sitten olivat, oman joukkueen sukelluksen aiheuttamasta pettymyksestä huolimatta, varmaan itselleni tunteikkaimmat sitten viimeisen oman mestaruuden. Loppuhetkien ja varmasti miestä syövien viimeisten hetkien tappioista huolimatta joukkue pystyi jatkuvasti kokoamaan itsensä ja vääntämään tarvittavat voitot. Tuollaista asennetta toivoisi jokainen omalta joukkueeltaan.

Edellisen kappaleen tunteeseen viitaten, aivan helvetisti lämmittää tuo joidenkin yksilöiden asenne ja yleisön kollektiivinen hulluus. Raumalaiset ja Eteläpääty ovat mielestäni organisoituina porukkoina liigan kärkeä ja Ässien vastaavia edellä, mutta Porissa jotenkin jokainen joukkueen kannattaja on paremmin hengessä mukana kuin muualla. Hyvin tuon porilaisen hulluuden näki finaaleissa, hyvä ettei katto lähtenyt hallista.

Mitä noihin yksilöihin tulee, niin heti ensimmäisenä on nostettava esiin joukkueen kapteeni. Vielä muistan kuinka tuo poikanen tuli Mestiksestä meille, pelasi ihan kelvollisesti mutta oli loppujen lopuksi vielä liian köykäinen kaveri liigaan. Pitkän kaava kautta sitten mies treenasi itsensä ensin liigatasolle ja lopulta nousi henkisten ominaisuuksiensa kautta aina mestarijoukkueen kapteeniksi. Kovasti näytti mestaruus lämmittävän tuota miestä, joka on kaikkien haastattelujen ja eleiden perusteella niin lojaali omalle joukkueelleen kuin mies vain voi olla.

Muista sitten täytyy nostaa esille AUK ja nämä Raumam Bojat. Vieläkin muistissa on erään AUK:n entisen junnujoukkuekaverin sanoma miehen noustua liigaan: kaveri totesi melkein katkerana entisen vaihtopelaajan nousseen liigaan ja entisen junnutähden valmentavan nyt junnuporukkaa. Pitkä ura miehellä on takana ja vaikeidenkin aikojen jälkeen lopulta palkinto odotti siinä joukkueessa, jonka paidassa mies koki hopeisen pettymyksen. Raumalaisten osalta sitten erittäin lämmittävää on se, kuinka vaikeiden aikojen jälkeen siirto tuli pahimpaan mahdolliseen kilpailijaan toi palkinnon hyvästä työstä. Ja tosiaan se palkinto tuli hyvästä työstä, ei vain olemisesta rosterissa.

Ei siinä, nauttikaa nyt siellä Porissa. Tuollaisen taipaleen jälkeen on syytäkin juhlia pitkän kaavan kautta.
 

Samuel72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leijonat
Onnea Ässille ja faneille hienosta kauden huipennuksesta ja varsinkin mestaruudesta!
Loistava esimerkki siitä, mitä joukkuehenki, uhrautuminen joukkueelle ja pelikaverille ja usko omiin kykyihin saa aikaan!!! Olen vilpittömästi iloinen, että mestaruus meni lopuksi Poriin!
 

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea Ässät & kannattajat!

Huikea ässäkevät, mielenkiintoiset finaalit. Sitoutunein joukkue voitti tänäkin vuonna!

Näkihän sen jo välierissä, että Ässistä on syntymässä jotain suurempaa. Enää ei vituta, ettei oma joukkue päässyt finaaleihin: juuri näin sen piti mennä.

JYP-kannattajan näkökulmasta toki hienoa, että Jyssy pamautti voittomaalin.

Tekisi mieli sanoa, että tervetuloa takaisin Marttinen, mutta toisaalta, pitäkää hyvänänne :)
 
Viimeksi muokattu:

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
IHANAA SAATANA! Nyt tänään nautin, sitte mietin mitä vittua juuri tapahtui! >> Torille!

Kiitos myös tappara-faneille pelin jälkeen. Olivat tosi rehtejä ja myönsivät, että parempi voitti!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Onnittelut Ässille mestaruudesta.
 

The Rock

Jäsen
Syksystä 1990 hautaan asti mukana menevä rakkaustarina alkoi ja tänään armon vuonna 2013 se sai vihdoinkin niin pitkään ja hartaasti odotetun kruunun.

Vähän ennen kello yhdeksää helvetti jäätyi ja Pori sekosi, Ässät on Suomen mestari 2013 – IHANAA SAATANA!
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Onnittelut Ässille ja joukkueen kannattajille mestaruudesta! Kaikesta näki, että talven vaikeiden vaiheiden jälkeen joukkue HITSAUTUI yhä yhtenäisemmäksi, mitä pidemmälle kevät eteni.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Syksystä 1990 hautaan asti mukana menevä rakkaustarina alkoi ja tänään armon vuonna 2013 se sai vihdoinkin niin pitkään ja hartaasti odotetun kruunun!

Tähän vahva sama! Kannatan Ässiä tunteella, en järjellä. Moni on ihmetellyt miten jaksan kannattaa Ässiä vaikka menestystä ei hirveästi ole 2000-luvulla tullut (pois lukien 2006) niin nyt se palkinto sitten tuli vihdoinkin.

NASULIA ja KIITOS RAUMA (Raanta/Elo/Juusela) sanon mie!!
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Kauan se kesti. Siis siinä vaiheessa kun huomasin, että Vellu tulee ojentamaan kanadamaljan..... Edellinen mestaruusjoukkueen kapteeni jatkaa "perinnön" uudelle kapteenille. Ei tullut kyynelten virrasta loppua. KIITOS!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös