Ässähuhut ja mutut

  • 6 074 991
  • 29 053

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Sen nyt tietää, ettei Ässien rahoilla noita korvata.
Näyttää vahvasti siltä et tulevan kauden joukkue tulee olemaan tasaisen paksua massaa, ilman yhtä ainoaa tähteä Rubinin lisäksi, jolloinka selkeä oletus on vaan välttää karsinnat.
Ongelma on siinä, et ketä edes kiinnostaa vittuakaan tuollainen HVM-joukkue? Ei ketään.

E. Tuskin kannattaa edes ajatella niiden hommaavan kentällistä ECHL-koneita, jotka vetävät väen katsomoon ja äijää seinille. Tällöin vois jopa hyväksyä JMJ poistumisen.
Mun täytyy nyt vähän tulla toppuutelemaan, sori vaan.

Ensinnäkin tämäkin kausi on vielä kesken. Joten otahan iisimmin.

Toisekseen, mitään ei olla vielä julkaistu ensi kautta ajatellen. Tuo, että ripottelet tuhkaa yllesi pelkkien huhujen perusteella on melkoista ylireagointia, eikö sinustakin?

On ikävää jos Järvinen ja Lefe lähtevät, jokainen varmasti haluaisi pitää heidät. Mutta toisaalta jos he lähtevät, he itse haluavat lähteä. Ässät ihan varmasti koittaa pitää kiinni molemmista.

Ja väite ettei Ässät voisi korvata heitä on yksinkertaisesti väärä. Ässät on löytänyt molemmat pelaajat oman tarkkailunsa ansiosta. Ja ihan yhtä hyvin Ässät voi löytää heille korvaajat, jotka ovat ihan yhtä hyviä pelaajia kuin nämä (mahdollisesti) lähtevät pelaajat. Miten ihmeessä voit jo tässä vaiheessa tuomita tulevan kauden joukkueen "HVM-joukkueeksi", kun kukaan (edes Ässien johto) ei vielä tiedä millainen siitä lopulta tulee?

Olen kai tullut vanhaksi, kun en ymmärrä tätä panikointia ja suoranaista raivoa, jolla tavoin Ässien omat kannattajat sylkevät vihaansa ja pettymystään seuraa kohtaan, jota heidän kuitenkin pitäisi kannattaa. Ja vieläpä niin, ettei peliäkään tulevasta kaudesta olla vielä pelattu, vaan edellinenkin kausi on vielä kesken. Tämän täytyy olla jokin sosiaaliseen mediaan liittyvä trendi. Ei kai ihmiset omassa elämässäänkään panikoi tuohon tyyliin?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ja väite ettei Ässät voisi korvata heitä on yksinkertaisesti väärä. Ässät on löytänyt molemmat pelaajat oman tarkkailunsa ansiosta. Ja ihan yhtä hyvin Ässät voi löytää heille korvaajat, jotka ovat ihan yhtä hyviä pelaajia kuin nämä (mahdollisesti) lähtevät pelaajat.

Tamin A, B, C, D suunnitelma. Oletan sopimuksien teoille olevan takarajansa, tutkat päällä, verkot vesillä ja sitten kun tulee varmuus poistumasta voi alkaa pistämään sopimustarjousta sisään uusille pelaajille.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Huhut kertovat Viitalan jatkavan Porissa. Jmj suuntaamassa Tampereelle
Voi vitun vitun vittu! Jälkimmäinen harmittaa isosti, Viitala ihan tehokas kaveri peliaikaan suhteutettuna.

Viitala + Ojantakanen ensi kauden jengissä ei kuulosta mun korvaan oikeen realistiselta, mut ans kattoo.

Hämeenaho-Ojantakanen-Lipiäinen-Viitala-Noiva-Virtanen. Padan oikeat laiturit (sis huhutut) määrää riittää, laatua ei.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Huhut kertovat Viitalan jatkavan Porissa. Jmj suuntaamassa Tampereelle

Palstan hengen mukaisesti kysyn miksei Viitalaan tuhlattuja rahoja pistetty JMJ:n pitämiseen?

Hieman vakavammin, lie tuon ikäisellä pelaajilla vielä kehitysvaraa, pieni napsu lisää liike+kamppailuvoima/kestävyys ja Viitala on hyödyllinen koko kauden mitassakin.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Voi vitun vitun vittu! Jälkimmäinen harmittaa isosti, Viitala ihan tehokas kaveri peliaikaan suhteutettuna.
Tämä. Parantaa joka kausi, eikä peliaika, puhumattakaan pelipaikka, ole aina niin varma. Uskon, että Viitala parantaa entisestään ensi kaudella.

Järvinen harmittaa. Paluu kotiin.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Omiin korviin kantautui tänään huhu että Otto Kivenmäki pukee ensi kaudella patapaitaa päällensä.
No se olisi nopea paluu. Ensin Norjaan ja sitten jotain nulikkaa ruokkimaan.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tästä ei niin varmuutta. Mutta huhu kertoo että Järvinen olisi halunnut pitkän/pidemmän sopparin Poriin.

Joo, Vuorisen mielestä pidempi soppari voitiin antaa Tiivolalle. :D alkaa tuon herran touhut vähän kummastuttaa. Siihen päälle ollaan pakottamassa Joensuu eläkkeelle.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eli huhujen mukaan laitureita melkoisesti tulossa Lipiäinen, Ojantakanen, Päkkilä, Kivenmäki ja yks sentteri Tiivola.
 

Jootu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei kai tuo Vuorinen nyt niin tyhmä voi olla että hankkii vaan floppeja (Tiivola/Viljanen) tai häviämään tottuneita SaiPalaisia. Luulisi että vetovoimaa olis vähän parempaankin kun viimekaudella oltiin 7. Ja tälläkin kaudella ollaan säälipaikassa kiinni ennen vikaa kierrosta
 

Suomen Polak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Seattle Seahawks.
Ymmärsin että Järvisen meno Tampereelle kuopattiin jo pari viikkoa sitten kun en kuullut mitään neuvottelujen lopputuloksesta, tännekin taisin laittaa että niitä käytiin. Tapparaan siis palaa Järvinen, ainakin heidän kanssaan oli pidemmällä neuvotteluissa kuulemani mukaan tuossa Helmikuun puolessa välissä.

Pistää kyllä vituttamaan jos tuo Kivenmäen tulo pitää paikkansa... Hintalappukin on varmasti kohdallaan. Meinaako Vuorinen hankkia laatupelaajia lainkaan, vai onko ykkös yv Kivenmäki-Tiivola-Ojantakainen-Viljanen-Lipiäinen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös