Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ässähuhut ja mutut

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Joda, 24.01.2001 klo 15.27.

 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuusela pelaa siellä, missä maksetaan eniten, tuskin tuon ikäisenä muistelee organisaatiosta poistuneiden tekoja. Ja Kuusela sai Ässissä tilaisuuden, mikä mahdollisti hänen uransa.
   
 2. Bay Jäsen

  Lainaus:
  No miten? Ulkomuistista hänellä oli kolmivuotinen sopimus joka oli tehty a-junnu ikäisenä ja jonka pelasi loppuun.
   
 3. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Veti herneen nenään kun tehokkaasta hopeakaudesta huolimatta ei isketty soppariin nollaa lisään? Toki, aika pähkinöillä varmasti pelas tasoon nähden.
   
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pelasi halvalla, Ässät teki ehkä väärän ratkaisun, mutta ei sillä enää ole merkitystä. Ässillä tuskin on rahaa Kuuselaan.
   
 5. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Lainaus:
  Miten?

  Kuusela tilitti silloin kuinka hän on palkkakuopassa ja tienaa vain 30.000€ kaudesta. Ässät tarjosi yhden vuoden jatkosopimusta joka olisi sisältänyt myös sen kuluvan kauden roiman palkankorotuksen. Tämä oli silloin ihan julkista tietoa. Olisiko Ässien pitänyt hyvää hyvyyttään maksaa Kuuselalle tuplaliksa ja toivoa että Kuusela muistaa tämän veteraanina ja palaa vielä joskus Poriin?!?! Ässät kaiken lisäksi päästi Kuuselan loppukaudeksi Ruotsiin kun jatkosopimushaaveet voitiin jo haudata.
   
 6. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Ässät teki oikean ratkaisun. Jos annetaan roima palkankorotus, niin silloin pistetään myös lisävuosia, kun viimeinen sopimusvuosi menossa. Lopultahan Kuusela päästettiin menemään tammikuussa ja kaikki voittivat: Ässät sai siirtokorvauksen ja Krisse pääsi vielä Ruotsiin tienaamaan loppukaudeksi.
   
 7. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lainaus:
  Korostan sanaa ehkä. Juttelin tuolloin Kuuselan agentin kanssa, pidempi sopimus ei olisi maksanut kohtuuttomia lisää, mutta Ässät päätti jättää väliin.
   
 8. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  OK. Mun käsitys oli, että Kuusela halusi palkankorotuksen ilman lisävuosia. Sanoi jotain tyyliin "saa paremman neuvotteluaseman seuraavaan sopimukseen antamalla palkankorotuksen" siinä kuuluisassa SK:n jutussa, jossa valitelli olevansa palkkakuopassa. Mutta toki lisävuosien kanssa olisi se palkankorotus kannattanut tehdä ilman mitään jälkiviisasteluakaan.

  Enivei. Eiköhän Ässät ollut silti loistava välipysäkki Kuuselan uralla pitkällä tähtäimellä. Yhtä isoa roolia olisi ollut vaikea saada oikein mistään muusta liigaseurasta kuin konkurssikypsästä Ässistä. Siitä se ura lähti käyntiin ja pääsi kuitenkin isoihin rahoihin käsiin.
   
 9. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Salminen oli tarjolla Ässille, mutta hinta ei kohdannut. Matchaava lappu tarjottiin kasitieltä muuta kilometri etelään. Vielä ei ole nimeä alla, mutta pyydetty hinta on lapussa.
   
 10. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Luvialle, tai siis nykyiselle Eurajoelle? Aikas riskillä Lugu vetelee, no eikös sieltä Keränen paljastunut hutiksi? Salminen nyt jotenkin vaan ei muutenkaan omassa pienessä mielessäni sovi Ahon joukkueeseen, mihin taas Niemi sopisi mitä parhaiten.
   
 11. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  No ei ole ollut Ässille kyllä tarjolla.

  Sitä en tiedä vaikka Lukolle olisikin?
   
 12. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Oli, mutta keskustelun vaihto lyhyt. Pyynti x ja Ässät sanoi vähän vajaa puolet pyynnöstä. Lukko matchasi hinta pyynnön.
   
 13. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Oma "lähteeni" kertoo Ässien kyselleen Niemen ja Salmisen perään Jokereilta. Siinä kaikki.

  Minä uskon omaani ja sinä omaasi. Se kuitenkin tilanne, että Salmista tuskin nähdään vielä Porissa.
   
 14. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Salmiselle voisi tehdä hyvää mennäkin Lukkoon. Voi asustella Porissa ja ei saa niin paljon paskaa niskaan jos ei pystykään supersuorituksiin pisteiden valossa kuin mitä omana poikana Porissa. Itse en ainakaan vedä herneitä vaikka menisikin nostamaan isoa liksaa naapuriin.
   
 15. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juu väliäkös sillä kun samassa veneessä ollaan. Jos Luguun päätyy niin, voidaan olettaa että olin piirun verran oikees. Mutta tosiaan molempien summa oli ettei padassa pelaa.
   
 16. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sopimus on sopimus. Kuten me molemmat muistamme, Kuusela oli siihen aikaan vielä arpa Seinäjoelta, joka olisi voinut mennä myös saveen.

  Onko tuo Lähteenmäki soppari varmaa tietoa pääkallopaikalta?
   
 17. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Pitäisi olla. Ja kohtalaisella lapulla Ässiä ajatellen.
   
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuuselalla oli takana 26 maalin kausi ja hopea Liigasta, joten kyseessä ei ollut enää arpa. Ässät olisi saanut vuoden lisää sopimukseen nostamalla voimassa olevan sopimuksen palkkaa syksyllä 06, eivät suostuneet.
   
 19. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Niin pitkään kun Aho on Ässien peräsimessä, ei Salmisen todellakaan kannata tulla patapaitaan pelaamaan. Salmisen pelityyli ja Ahon pelikirja sopivat yhteen kuin lihapullat kermakakun päälle. Salminen ei ole likikään riittävän röyhkeä ajamaan laidasta maalille ja tekemään niitä ns. likaisia maaleja sota-alueelta tai painimaan pitkiä kulmapelejä ja tulemaan niiden päätteeksi maalintekosektoriin kiekko mukanaan. Jesse J(ames) olisi paljon sopivampi Ahon haluamaan sapluunaan.
   
 20. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sopimus on Ässien kanssa ja mies asuu jo Porissa, mutta nykyään on Khl- ynnä muut pykälät sopimuksissa eli mikään ei ole varmaa ennen kuin päivämäärät ovat ummessa.
   
 21. Myrvold Jäsen

  Ensi viikolla kaiketi nämä "varmat" huhut realisoituu Salmiota lukuunottamatta.

  Mitä meiltä sen jälkeen sitten puuttuu? Korpisalon mainitsemat ykkössentteri ja ykköslaituri. Lisäksi uskon, että hyökkäjistöön tulee lisäksi vielä vähintään yksi, mielummin kaksi "leveysmiestä". Eli sentteri ja laituri myöskin.
   
 22. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  En kyllä ymmärrä, miksei Salminen sopisi Ahon joukkueeseen. Salminen on tuulennopea ja nopeasti peliä kääntävä pelaaja. Hän ei ole missään tapauksessa tulossa Ässiin, ellei väkisin halua pudottaa vuosipalkkaansa 200000€ alaspäin.
   
 23. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Ässien sivuilla on päivitetty pelaajalista, ja siitä kun ennakoidaan Kiilholma ja Embrich ulos, niin listalla on vain kahdeksan hyökkääjää. Siihen sitten Lähteenmäki, Lamberg, Salmio, ykkössentteri ja kärkilaituri, niin kasassa on vasta 13 hyökkääjää. Eli aivan taatusti ehkä parikin leveyshyökkääjää tulee, ja sitten junnuja on mukana

  Ihan hyvältä mielestäni tilanteen kehittyminen näyttää, fiksusti kun vain valitaan ne kärkiäijät
   
 24. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Virta voi hyvinkin haluta Salmisen lukkoon, mutta jotenkin epäilen silti että Sakke saa enemmän rahaa Suomen rajojen ulkopuolelta. Toisaalta hän on uransa kanssa jokseenkin vedenjakajalla joten ehkä pari kautta sopivassa valmennuksessa voisi tehdä hyvääkin. Ahon joukkueeseen Salminen on liian kevyttä kauraa eikä muutenkaan pelityyliltään sopiva.

  EDIT: Niin ja uskoisin että Salmisen agentti on pyytänyt Ässiltä summaa X, mutta muilta liigaseuroilta summaa X+20%. Tavallaan harmi ettei Ässät päässyt lähellekään, koska kyllähän Sakelle nyt puolitoistakertaa sen olisi voinut maksaa mitä Bertrandille. Jotkut vaan luulee että parhaat omat junnut pelaa täällä Ässäpiposta (ja jotkut luulee että kaikki haluavat karistaa Porin tomut taakseen heti kun mahdollista).
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 11.52
 25. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En oikein ymmärrä, mitä haluat sanoa? Itse tarkoitin, että Kuuselan sopimusta tehtäessä ei "26 maalin kausi ja hopea Liigasta" ollut vielä tapahtunut ja Kuusela oli tuolloin vielä "junnu-arpa Seinäjoelta".