Ärrä Cup 10-11.9(ilmala)

  • 44 006
  • 273

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänk juu Pärde. Pelasti jotakin lukea raporttisi. Johonkin tuollaiseen voi jopa uskoa. Kiitokset siitä.

Silti vituttaa olla täällä kaukana, eivät paljon kauniit Eiffelin valot äsken lohduttaneet, olisin halunnut nähdä Jokerit-Hifk.

Kaikista raporteista kiitollisena,
bozik
 

sovhoosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomi Suomi Suomi...

Voitto on voitto vaikkei pisteitä jaeta.

IFK:lta ansaittu voitto. Tom Laaksonen oli pelissä ajoittain mukana. Jokerien potkumaalia ei tietenkään olisi pitänyt hyväksyä.

Tomek Valtosen tilannetta en nähnyt, oj veljet valaiskaa!

Huomautuksena vielä:
Varis oli sensaatio, Stathos oli kreikkalainen neljännesjumala, Jantunen oli ajokunnossa sekä Jortikka oli olemukseltaan nimensä veroinen.

Kerhon sikakatsomon parhaat yksilöt olivat ilmeisesti siirtyneet aitioon. Loistavan analyyttisia "Somervuori on homo" -huutoja kuului HPK-Kärpät -matsin kolmannessa erässä eräästä aitiosta.
 

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
Laaksonen ei ollut parhaimmillaan:) Tai sitten oli:) No kuitenkin, nähdyn perusteella virmanen hankkii yhden tai pari uutta vahvistusta hyökkäykseensä, sen verran kehnolta näytti toi viimeistelyn viimeisteleminen..Mutta toki kyse oli vain harkkamatsista..Hieno voitto, fiilis huipussa, ja suomea jännäämään parin tunnin kuluttua. Loppujen lopuksi matsista jäi mieleen vain Laaksosen missit kaikissa ratkaisuissaan..Thomas loistava, Häkkinen epäonninen, Stathos kohtalainen(2.maali liian helposti), Harkinsin syötöt ketuille, Vopat normaali, Jokereilta parempaa peliä, IFK mukaan peliin yv:n kautta. Jere vaisu, Hirso oma itsensä:(..Mutta lyhyesti, SKEIDA MATSI!!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täysin ketjuun kuulumaton viesti, mutta kysäisen silti. Mikä on paras paikka netin kautta seurata Suomen peliä ? Täällä Galliassa mikään tv kanava ei näytä mitään liittyen kiekkoon. Löytyykö netistä joku liveseuranta Suomen pelistä, radio ?

Sorry väärä paikka, mutta olettaisin tästä ketjusta löytyvän ns. tietäjät.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Gepardi
Onnea voitosta Hifk, olisipa vain tullut toisella tavalla.

Väärin voitettu, siis? Nytpä palankin halusta saada kuulla millä lailla jokerifani toivoo HIFK:n voittavan suosikkiseuransa? Kelpaisiko -83-mainen lirumaali, joku klassisen ylivoimainen 14-2 vai tuntuisiko viisikkopuolustuksen riemuvoitto: 0-1 parhaimmalta? :)

Always aiming to please the customer! :)
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Sirkushuveja kansalle

Viestin lähetti RoopeS
Hauska episodi oli kun Lind suuttui ja alkoi tökkiä isoa HIFK pelajaa, kunnes nosti päänsä ja huomasi kaverin olevan num. 10. Juha nosti kypärän jäästä ja suuntasi kohti vaihtoaitiota.
Lintu on ns. clever, näin ei satu Juhaa leukaan.

Viestin lähetti RoopeS
narrifanit osoittivat taas lojaalisuuttaan omalle joukkueelle ja lähtivät livohkaan hallista ajassa 57 ja jotain kun usko omiin alkoi hiipua. Lopussa raikasi HIFK HIFK jaffalassa oikein ioloisesti...
Tästä ei kannata paljon meteliä pitää, vaikka en paikalla ollutkaan, voin luetella "miljuunia kertoja" kun tämä on käynyt samalla tavoin, mutta toisin päin.
 

CnB

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Aston Villa
Bozik.

Osoitteesta http://www.stream.gportal.hu/ löytyy paljon paljon urheilukanavien live-streameja.Kunhan vaan Media Player ja kodekit löytyy. Vasemmasta yläkulmasta STREAMS -> FOTTBALL ja sieltä sitten etsimään.

Mitään tietoa ei ole mikä noista voisi World Cuppia näyttää, mutta luulisipa sen ainakin ESPN:ltä tai SuperSportsilta tulevan. Siitä vaan ohjelmatietoja kaivamaan.

Tänne vielä BÄNG BÄNG HIRSCHOVITS, ettei mene ihan offtopic.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitokset CnB, kyllä tuolta jotakin löytyi ja jatkoa ajatellen vieläkin enemmän. Eli kiitokset ja palaillaan.

bozik
 

MrFrost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Tormentori
Joo-o Tomppa sekoili kyllä urakalla. Paikoitellen ihan hyvää kiekkoa ja kivasti oli tunnetta molemmin puolin. Tästä on hyvä jatkaa. BTW. Vopatilta katkesi ainakin 2 hammasta, huonoa tuuria tässä oli rutkasti mukana. Kiitoksia seurasta MrFrost ja Cairns, huomenna uusiksi.

edit. typööxx

Eipä kestä Tormentori hyvä.

Tunnelma oli yllättäen Jokerit-IFK pelissä paljon parempi, kuin HPK-Kärpät, nautittavaa kiekkoa molemmat.
Kärppien on pakko petrata huomiseksi, jos meinaavat 4. kerran ärrän viedä. Sellaista sekoilua oli välillä, että huhhuh.

Tomppaa kommentoin nyt vain jonkunverran, Thomasin ulosajo oli aivan aiheellinen, vaikkei varmasti tahallinen ollutkaan, Jantusen ulosajoa en itsekään käsittänyt, mutta ei siitä sen enempää.
Ja kyllä juuri pelin lopussa tuli aika törkeää vastustajan vahingoittamisyritystä Järventieltä. Ei tuollainen käytös sovi kaukaloon.

Ja se IFK:n hylätty maali, ei mennyt mun jakeluun, no, tuomari tuomitsee, minä en.

Onneksi pronssipelin voi jättää huomenna väliin.

-T
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos olisi ollut sarjaottelu niin olisipa itku ja valitus päällä. Nyt ei niin väliä.

Kai Jokerit aiheellisesti hävisi, mutta enpä muista aikoihin ottelua jossa toinen joukkue pelaa koko kolmannen erän vajaana. Silti Jokereiden otteet eivät mitenkään erityisen törkeitä olleet - varauksena Valtosen vitonen jonka syytä en useimpien muiden lailla tajunnut. Jos oli kirvesisku käsille niin ehkä sitten aiheesta.

Thomasin on syytä miettiä mailapeliään. Ensin veto katsomoon ja kakkonen, sitten kolmannessa erässä samanlainen purkuyritys jossa Vopat luisteli suoraan mailaan sen ollessa heilahduksen lakipisteessä. Puhdas vahinko, mutta vähän tarkempi sietäisi olla. Muutoin aivan erinomaista peliä, mm. tyylikäs Kuhdan läpiajon torjunta.

Ja vertailun vuoksi sanon että myös Stathos oli hyvä. Muutamilla IFKoon kannattajilla taitaa olla päähänpinttymänä että Stathos on aina paska. Joskus voi olla mutta ei tänään. Jokerien toista maalia oli turha lastata maalivahdille. Jos mies pääsee luistelemaan kolmen metrin päähän maalista ja laukomaan vapaasti, ei se ole maalivahdin maali. Tottakai se hanskasta meni mutta olisiko ollut parempi olla heilauttamatta ollenkaan? Kolmannessa erässä tukku hyviä torjuntoja.

Häkkinen sen sijaan ei onnistunut. Paha paikka, kyllä, mutta vähän huolestuttaa mahtaako viime kauden virettä enää löytyä.

Joku kyseli Hancockin pelistä. Ihan kohtuullista, aika ajoin hyviä oivalluksia mutta jotain turhaa aikailua ja pehmeyttä miehen pelissä on. Noilla otteila ei kyllä pääse kannattajien suosikiksi, terävyyttä pitää tulla lisää.

Jokerien puolustuksen väitetty hentoisuus ei ainakaan tässä ottelussa millään lailla haitannut. Päinvastoin, miehiä ajettiin seinälle ihan kiitettävästi eikä mitään isoja pulmia ollut missään vaiheessa.

Ylipäätään Jokereiden peli oli kohtuullisesti kuosissa, paremmin kuin IFKoon - miinus sitten tämä kumma jäähysuma kolmannessa erässä.

IFK oli kaksi erää kehno, kolmatta ei oikein voi arvostella kun se oli silkkaa ylivoimaa. Kovin hyvin ei kyllä toiminut sekään. Pärssisen ja Söderholmin paluuta joukkue kaipaa kuin kuuta nousevaksi.

Karalahdella oli tainnut jäädä WC-vaihde päälle kun piti yrittää tehdä vähän kaikkea. Taklauksissa oli ajoitus sen verran pielessä että ne jäivät yrityksiksi.

Tuomarista viitsi muuta sanoa kuin että tuntuisi paljon jämäkämmältä jos vihellykset tulisivat heti tilanteen jälkeen. Ehkä WC-otteluista oli jäänyt vähän utopistinen kuva tuomaritoiminnasta. Nyt kyllä palattiin maan pinnalle, tai saman tien pari metriä maan alle.

Niin, ja se Jokereiden ensimmäinen oli minustakin potkumaali.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Olen nyt lukenut otteluraportin, tämän ketjun ja tekstiteeveen. Mistään ei käy ilmi, kumpi HJ pelasi Kerhon maalilla. Kertokaa nyt saatana ja kommentoikaakin, jos olitte näkemässä. Kiitos ja anteeksi.
 

MrFrost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Ossi
Olen nyt lukenut otteluraportin, tämän ketjun ja tekstiteeveen. Mistään ei käy ilmi, kumpi HJ pelasi Kerhon maalilla. Kertokaa nyt saatana ja kommentoikaakin, jos olitte näkemässä. Kiitos ja anteeksi.

Wiikman, jos en nyt ihan väärin muista.

-T
 

Pluto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Ole Fart

Tuomarista viitsi muuta sanoa kuin että tuntuisi paljon jämäkämmältä jos vihellykset tulisivat heti tilanteen jälkeen. Ehkä WC-otteluista oli jäänyt vähän utopistinen kuva tuomaritoiminnasta. Nyt kyllä palattiin maan pinnalle, tai saman tien pari metriä maan alle.

Tämä tosiaan tuntuu olevan lähes kaikkien nykytuomareiden ongelma Suomessa. Seistään tilanteen vieressä, mutta silti pitää käydä 5min torikokous linjureiden kanssa ennen tuomioiden jakamista. Ei anna kovin mairittelevaa kuvaa päätuomarista, eikä koko toiminnasta. Mielestäni tämä ilmiö tuli esille kahden päätuomarinjärjestelmästä luopumisen jälkeen. Kenestäkään ei ole enää kantamaan yksin vastuuta?

Näin jälkikäteen ajateltuna ei itse tuomiot menneet niin huonosti millaisen kuvan jatkoajasta luettuna sai. Esim. sääntötulkinnat eivät edes anna mahdollisuutta antaa Thomasille vain 2+2, vaikka täällä sitä monet sitä tyrkyttivät. Tomekille oikeutettu suihkutuomio ja Turunen teosta johtuen kuvauksiin. Toivottavasti ei ole pitkää huilia tiedossa. Hylättyyn- ja "potku"maaliin en osaa sanoa varmuutta, siinä ja siinä kumpikin. Kaukalossa tilannetta ei kuitenkaan ole aikaa miettiä liikoja. Ainoa mikä todella pisti silmää oli Vertalan? suorittama viikate Fagerstedtia käsille ensimmäisessä erässä. Näytti törkeälle (vs. Tomek).

Jos tästä nyt sai sellaisen kuvan, että Tomppa olisi onnistunut, niin se ei ollut tarkoitus. Tuomiot menivät suht. koht. oikein (linjureiden ansiosta?), mutta itse toiminta oli erittäin sekavaa.

Pelistä ei ole paljoa sanottavaa muutoin, aika väsynyttä. Amerikan veskarit olivat hyviä ja rauhallisen oloisia molemmat. Pelaajista harva viitsi syttyä. Erikoismaininta vielä Järventielle, jolle joku voisi opettaa toisten pelaajien kunnoitusta. Näin kauden alla harkkapelissä todella sympaattinen teko.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"IFK pääsi ylivoimalle ensimmäisessä erässä vielä kertaalleen, kun Tomek Valtonen otti molemmin käsin kiinni Roman Vopatista, joka kaatui näyttävästi."

Oheinen lainaus Jatkoajan raportista. Kiitos Tomek, mun näkemyksen mukaan sä olisit lähinnä poika Romaniin verrattuna, mutta ei sulta ainakaan yritystä puutu. Olet Tomek yksi suurista, kuvia ei kumarrella ja välillä voi sattuakin, mutta silti annetaan palaa. Kuningasmeininkiä! Go Tomek Go!!
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Pluto
Tomekille oikeutettu suihkutuomio ja Turunen teosta johtuen kuvauksiin. Toivottavasti ei ole pitkää huilia tiedossa.
Tumba tosiaan kuvauksiin heti aamusta ja sen jälkeen tehdään päätös pelaamisesta. Toivottavasti ensimmäinen diagnoosi pitää paikkansa, "ei murtumaa". Ei tunnu paljoa kentän ulkopuoliset kaveruussuhteet kentällä joidenkin päätä pakottavan. Toki sen jollain tasolla niin ollakin, mutta ei tällä tavalla. Täysin oikeutettu ulosajo.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Thornton
Tumba tosiaan kuvauksiin heti aamusta ja sen jälkeen tehdään päätös pelaamisesta. Toivottavasti ensimmäinen diagnoosi pitää paikkansa, "ei murtumaa". Ei tunnu paljoa kentän ulkopuoliset kaveruussuhteet kentällä joidenkin päätä pakottavan. Toki sen jollain tasolla niin ollakin, mutta ei tällä tavalla. Täysin oikeutettu ulosajo.
Vähän tarkennusta, lensikö Tomek suihkuun episodista Vopatin kanssa vai mahdollisesta mailalla huitomisesta Turusta kohtaan.

Turunen on hyvä ukko, en millään voi uskoa että Tomekin tasoinen huippupelaaja haluaisi junnulle mitään pahaa. Oli miten oli, toivottavasti Turunen pääsee mahdollisimman pian pelikuntoon.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti bozik
Vähän tarkennusta, lensikö Tomek suihkuun episodista Vopatin kanssa vai mahdollisesta mailalla huitomisesta Turusta kohtaan.

Sanoisin, että aika faktinen mailalla huitominen se oli, ja siitä Tomek suihkuun lensi. Ansaitusti.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Pärde
Sanoisin, että aika faktinen mailalla huitominen se oli, ja siitä Tomek suihkuun lensi. Ansaitusti.
Tämä ok, virhe Tomelta. Nyt Go Suomi Go ja jatkossa go Tomek go, ei mailalla ja Romanin kimppuun. Toivottavasti Turusella kaikki OK.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Viestin lähetti Ölly
Laaksonen ei ollut parhaimmillaan:) Tai sitten oli:)
Miten on mahdollista, että tämä otus tuomitsee vieläkin liigassa?
Useamman Laaksosen tuomitseman matsin joudun kaudessa katsomaan eikä hän ole vielä kertaakaan onnistunut.
Ehdottomasti liigan pohjasakkaa.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Sirkushuveja kansalle

Viestin lähetti RoopeS
Hermokontrolli oli tipotiessä, mistä vielä summerinsoidessa kahden jokeripelaajan (toinen järventie) täysin järjetön Petrellin selkään ja päähänajo oli hyvä osoitus.

Järventie on Hjalliksen huora.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Re: Re: Sirkushuveja kansalle

Viestin lähetti J-Ko
Järventie on Hjalliksen huora.

Varsin huvittava kommentti. Tosin en yllättynyt, että joku menee noihin mauttomuuksiin teidän porukastanne. "Hjalliksen huora", yhtä mauton kuin Jokerikatsomon viljelemä "Suomi! Suomi!"-huuto. Ei näin, veljet.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ihan pirteä kaudenavaus paikallisesti, Jokerit vei peliä suvereenisti kaksi erää, jolloin HIFK:n rooliksi jäi ainostaan rikkoa peliä. Kolmannessa erässä HIFK teki voittoon tarvittavat maalit ja sai ansaitsemansa voiton. Kaksi isoa rangaistusta Jokereille muodostuivat pelin ratkaiseviksi. Sinänsä jäähynarvoisista teoistahan molemmat tulivat, mutta varsinkin maalivahdin suihkukomennus tuntui kohtuuttomalta, koska kyseessä oli vahinko, mutta ilmeisesti meni täysin sääntöjen mukaisesti. Toisessa ulosajossa Laaksonen ei edes tiennyt mitä tapahtui, kuten ei suurin osa hallissa olijoistakaan, mutta Aravirta sai huudettua linjurin asiasta Laaksoselle raportoimaan. Valtosen ulosajo oli kyllä aika hilkulla, sillä vaikka mies mailalla lyöden Turusta karvasikin, ei itse lyönti ollut mikään erityisen luja tai röyhkeä. Samanlaisia tapahtuu otteluissa 30-40 kpl, nyt vaan osui pahasti ja kun seurausten mukaan vihelletään, niin näin siinä kävi. Sinänsä hyvä, jos mailallahakkaamiset karsitaan pois, mutta olisiko syytä aloittaa 2 minuuttisilla niistä kaikista, mielummin kuin yhdestä 5+20? Vopatin sukellusjäähy jäi painamaan siltä osin, että eikö näistä tässä välillä annettu vain pikkukakkonen käytöksestä, nythän Vopat sai 10min?

Jokereilla puolustus oli omassa päässä helisemässä juuri niinkuin on osattu odottaakin. Maalineduspelaaminen täysin luokatonta ja ainakin kaksi HIFK:n maaleista johtui nimenomaan huonosta maalineduspelaamisesta. HIFK tosin pelasi taktisesti oikein, ajamalla Jokereiden puolustuksen todella ahtalle omassa päässä ja varsinkin taklaukset olivat Jokeripuolustukselle myrkkyä. HIFK liikkui paremmin kuin miesmuistiin ja varsinkin nrot 50 ja 41 tekivät vaikutuksen, joten ihan turhaa Luttisen hehkutus ei ole ollut.

Jokereiden peli oli yllättävän hyvässä kuosissa ajankohtaan nähden, mutta maalivahtipeli eli Thomas ei kyllä vaikuttanut. En muistanutkaan että hän on noin huono pelaamaan mailallaan. Häkkinen tuli pahaan paikkaan ja puolustajat eivät ainakaan helpottaneet hänen tehtäväänsä.
 

Old School

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Thornton
Tumba tosiaan kuvauksiin heti aamusta ja sen jälkeen tehdään päätös pelaamisesta. Toivottavasti ensimmäinen diagnoosi pitää paikkansa, "ei murtumaa". Ei tunnu paljoa kentän ulkopuoliset kaveruussuhteet kentällä joidenkin päätä pakottavan. Toki sen jollain tasolla niin ollakin, mutta ei tällä tavalla. Täysin oikeutettu ulosajo.

Joo-o, eipä paljon kunnioitusta vastapelaaja saa. Kyllä Tomek taas "näytti" mihin mies pystyy, täysin turha kirves-isku takaapäin vastustajan junnupelaajan käsille. Säälittävää!
Ottelun tuomarista sen verran että jokereitten ensinmäinen maali päivän selvä potkumaali, mutta kas se hyväksyttiin.
Thomaksen korkea maila: sm-liigan käytäntö eli pelaaja vastaa mailastaan, sen se maksaa. 5+20 min.
Valtosen tilanne päivän selvä 5+20, ja voi olla että pelikieltoa tulee, ainakin syytä olisi!
turhia jäähyjä tuli molemmille, Mutta edelleenkään tuomari ei ratkaissut peliä, joten älkää narrit itkekö!
Myös mieleen jäi jokeri-"fanin" heittämä tifo-tuote tuomaria päin pelin jälkeen josta lähti kova paukahtava ääni. Järki käteen apina!
 

Old School

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Gags
Valtosen ulosajo oli kyllä aika hilkulla, sillä vaikka mies mailalla lyöden Turusta karvasikin, ei itse lyönti ollut mikään erityisen luja tai röyhkeä. Samanlaisia tapahtuu otteluissa 30-40 kpl, nyt vaan osui pahasti ja kun seurausten mukaan vihelletään, niin näin siinä kävi. Sinänsä hyvä, jos mailallahakkaamiset karsitaan pois, mutta olisiko syytä aloittaa 2 minuuttisilla niistä kaikista, mielummin kuin yhdestä 5+20?

Ai ei sitten ollut erityisen luja??? Näytköhän tilanteen, tuskin. Tomek vetää rehellisen kirvesiskun kahdella kädellä Turusen käsille.
Tuommoisia iskuja tapahtuu ehkä 3-4 kaudessa ja ne tulisi palkita pelikiellolla sekä saunan takana!
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti #12
Väärin voitettu, siis? Nytpä palankin halusta saada kuulla millä lailla jokerifani toivoo HIFK:n voittavan suosikkiseuransa? Kelpaisiko -83-mainen lirumaali, joku klassisen ylivoimainen 14-2 vai tuntuisiko viisikkopuolustuksen riemuvoitto: 0-1 parhaimmalta? :)

Always aiming to please the customer! :)

Ilman kolmannen erän jäähysekoiluja = Laaksosen avustuksella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös