Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Äijänsuon Arenan kunnostus

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana masaman, 18.02.2004 klo 15.40.

 1. Madfexx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko (Tampereen paikallisosasto)
  Lainaus:
  Niin no, eihän asiaa ollut tarkalleen ottaen tosiaan vielä päätetty, vaan esitys oli tarkoitus tehdä eilisessä hallituksen kokouksessa.
   
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Perjantain uutisissa ei puhuttu mistään kaupunginhallituksen hyväksynnästä vaan sanamuoto oli että "uusitaan". Sitten kun se uutinen pari tuntia myöhemmin tuli nettiin, oltiinkin jo tilanteessa että "jos esitys hyväksytään".

  No samapa tuo, mutta ei se tietysti mikään yllätys ollut että Rauman kaupunki ei ahtaassa taloudellisessa tilanteessa ajatukselle lämpene. Ja Lukko ei yksin aio koko remonttia maksaa, mikä sekin on ihan ymmärrettävää kun omasta hallista ei ole kyse. Pärjäämme näilläkin.
   
 3. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tuli käytyä Raumalla ja pistäydyin Fosterssin lounaalla. Jo keväällä huhuttu uusi jätti-aitio oli hyvää vauhtia rakentumassa Lukon pukukopin puoleiseen kulmaan. Muutama penkkirivi näyttäisi jäävän alas. Muuttaa hallin yleis-ilmettä aika paljon siellä päädyssä.
   
 4. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En ole muuten tuommoisesta jättiaitiosta ennen kuullutkaan.
   
 5. Il Tempo Gigante Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Hokki, Leijonat, Kings, Arsenal
  Haa

  Enkä minä. Onkohan jossain lisätietoa?
   
 6. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Hallilla pleijareiden aikaan huhu minun korviini kerrottiin. Ei siitä muistaakseni ole taidettu kirjoitella missään.

  Ihan fiksun näköinen ratkaisu. Siinähän oli niitä niitä tukipalkkeja penkkien seassa joten siinä mielessä joutaa aitioksi tuo paikka. Miinuspuolena kaiketi vähemmän näköalaa kentälle baarin puolelta.
   
 7. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Siinäkö kulmassa, jossa on ollut sauna-aitio? Kotijoukkueen pukukopithan sijatsee sen B2-katsomon alla. Ainakaan Lukon sivuilla ei ole mitään erityismainintaa uusista aitioista: http://www.raumanlukko.fi/aitiot
   
 8. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Onko se jokin yllätys ettei Lukon kotisivuilla ole mitään infoa yhtään mistään?

  Mistään muustakaan Lukkoon liittyvästä ei saa tietoa ollenkaan. Tää on sitä modernia markkinointia. Ollaan hiljaa, ni saadaan kalaa.
   
 9. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Äläs nyt, kyllä Lukon markkinointi ja tiedotus ovat muuten ihan hyvällä tasolla. Nyt jo esim. näkyy olevan mainos Superpikkujouluista 14. marraskuuta 2015, esiintymässä Arttu Wiskari, Sanni ja Lauri Tähkä.

  Ja kyllä sinne näköjään saunan alle (ei taakse) on tulossa aikamoinen aitiorakennelma. Ehkäpä kyseessä on jokun äveriään yhteistyökumppanin teettämä oma privaatti karsina. Näkyvyys kentälle ei kuitenkaan ole hallin parhaalla sektorilla verrattuna pääkatsomon yläpuolella oleviin aitioihin.
   
 10. Radiopää Jäsen

  Hallia uudistetaan lähes joka vuosi, mutta kamerat pysyvät edelleen lähempänä toista päätyä. Saisi SM-liiga määrätä, että pääkamerat pitää olla aina punaviivan kohdalla, niin päästäisiin yhdestä Rauma-pelleilystä eroon.
   
 11. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olipahan muuten pikkuisessä kesäterässä kuulutuslaitteisto. Toimikohan ensimmäisessä erässä 5 min ja sitten jonkin aikaa kolmannen erän lopulla.
   
 12. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Penalty pubin puoleiseen päätyyn, B5 katsomon yläpuolelle on tehty kesällä jotain remppaa ja lyöty pystyyn pari teräspalkkia yläriville, jonka myötä muutama kuppi-istuin on poistettu käytöstä. Kuitenkaan hallin katsomokarttaa ei oltu päivitetty näiden muutosten jälkeen ja tästä on tullut ongelmia jo lipun lunastaneiden kanssa. Kuulemma jonkun kausikorttikin oli mennyt paikalle, josta oli penkki heivattu hevon vittuun. Aika noloa kieltämättä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2015 klo 01.51
 13. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Eilisessä lehdessä muuten oli maininta siitä että vuodelle 2017 suunnitellaan jonkinlaista katsomoprofilointia. Nuo katsomon portaathan ovat hyvin hankalia kuljettavaksi tervejalkaisillekin, saati sitten meikäläiselle. Tätä profilointi sitten auttaisi tj Rajalan mukaan kulkemista sillä katsomo loivenee sen myötä, ja mikäli hanke toteutuu niin samaan syssyyn uusitaan myös pääkatsomon istuimet.

  Kaiteistakin siinä jutussa puhuttiin. Turkuhallissa on penkkirivien päässä kaarevat kaiteenpätkät, ja kaupunki on sitä mieltä että tällaiset voisivat toimia myös Äijänsuolla. Rajala ja Lukko eivät kaiteille lämpene, Rajalan mukaan ne haittaisivat näkemistä kaukaloon.

  No katotaan mitä tapahtuu. Mulle tärkeitä olisi tuo pääkatsomon istuimien uusiminen.
   
 14. senilix Jäsen

  Nyt täytyy tunnustaa, että en ymmärrä, miten pääkatsomoa voi loiventaa. Sehän on kiinteä betonirakennelma.
  Vai tarkoitetaanko ehkä koko katsomoon samanlaista muutosta kuin muutama vuosi sitten tehtiin A3-A5 alueelle?
  Ei se katsomoa mitenkään loiventanut, siinä vanhojen betonirappujen päälle tehtiin uudet raput. Jyrkkyys pysyi samana, mutta voidaan tietysti sanoa, että rappujen profiili muuttui.
   
 15. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tota loiventamista minäkin ihmettelin.
   
 16. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Niin, ja jos haluaisi (minä ainakin) saada katsomo ihan kiinni kaukaloon, sehän vain jyrkkenisi entisestään. Ehkä Rajala on taas kommentoinut semmoista asiaa mitä hänen ei kannattaisi kommentoida?
   
 17. senilix Jäsen

  Katselin tarkemmin Lippupalvelun katsomokarttaa. Huomasin sellaisen ihmeellisyyden, että uusitulla alueella A3-A5 on yksi penkkirivi vähemmän kuin A2:ssa ja A6:ssa.
  Mutta ei tuokaan muutos katsomoa loivenna, tekee sen kylläkin vähän väljemmäksi.

  Uusitun osan rapuissa on se ongelma, että valkoisina tai siis värittöminä ne erottuvat huonosti varsinkin silloin kun ennen pelin alkua valot on himmennetty. Tuon vuoksi täytyy rapuissa olla hyvin varovainen. Reunojen teippaus auttaisi.
   
 18. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lehdessä Rajala juttelee jälleen pallokentän puoleisesta hallilaajennuksesta. Samat jutut edelleen To do-listalla: Pukukopit, jonka päälle klubikatsomo, joka ei olisi mikään aitio-alue, vaan katsomoravintola, jonka koko olisi 8-10 metriä.

  Ja edelleen listoilla on hanke jossa "kaukalo siirretään samassa rytäkässä lähemmäksi A-katsomoa ja vaihto- ja toimisija-aitiot vaihtaisivat puolia"

  Toteutus kesällä 18- tai 19.
   
 19. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Ihmettelen edelleen tuota kaukalon siirtoa. Kyllähän sen jatkossakin pitää olla kokonaan laatan päällä. Ja ihan varmaa on, että laattaa ei siirretä. Voisiko joku viisaampi kertoa, miten paljon siinä on siirtovaraa, sillä jos katsoo, miten leveälti jäätä on laidan ulkopuolella nyt, niin puhutaan senteistä.

  Vaihto- ja toimitsija-aitiot ovat ennenkin vaihtaneet puolta, siinä ei ole mitään uutta.
   
 20. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Jos siihen väliosaan laitetaan uudet jäähdytysputket?
   
 21. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Kysyin toimistolta saako kausaripaikkaa vaihtaa, niin vastaus oli, että toukokuussa vasta, kun tulee uudet katsomokartat. Eli onko siellä tänä kesänä jo jotain remonttia?
   
 22. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Raumalaisessa oli juttua että A-katsomo penkitetään uusiksi.
   
 23. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Samaa tässä ihmettelen. Tätä kaukalon siirtoa on nyt jo niin monta kertaa Rajalan suulla puhuttu, niin villinä arvauksena asian on pakko liittyä parin vuoden takaiseen remonttiin, jossa koko hallin jäädytyslaitteisto modernisoitiin. Vanha laattahan kaivettiin silloin pohjasaveen asti ylös, pohjat tehtiin uusiksi ja uusi laatta valettiin. Olisiko silloin oltu kaukaa viisaita ja tehty leveämpi pohjalaatta silloin? Ehkä siellä on odottamassa pari ylimääräistä riviä jäädytysputkia jotka valjastetaan käyttöön kun kaukalo siirtyy? En tiedä, mutta pakkohan Rajalan on tuo asia tietää kun tuollaisia kaukalon siirtoja jatkuvasti suunnittelee julkisesti.
   
 24. Peery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Juuri näin. Kun pohjalaatta uudistettiin, niin siitä tehtiin leveämpi ja kaukaloa pystyy siirtämään metrin verran.
   
 25. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mun mielestä ainut uudistus, mitä tuo halli nyt kaipaa, on se vitun mestaruusviiri kattoon!

  Lyödään ne A - katsomon penkkirahat vaikkapa Olli Palolaan, jotta saatais yksi pelaaja, joka osaa laittaa laattaa pussiin.