Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Äijänsuon Arenan kunnostus

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana masaman, 18.02.2004 klo 15.40.

 1. Magnum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Tempo & Devils
  Ensin vittuillaan ja sitten vedetään marttyyrit. Nyt ei ihan aukee nää avautumiset. Nyt on varmaan parempi lopettaa nämä. Vituttaa muutenkin tuo jatkoaikatappio.
   
 2. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  En ole vittuillut enkä vetänyt marttyyreitä. Ehkä tuo eka kirjoitus oli hieman epäselvästi kirjoitettu. Tarkoitin tuon enempi tuonne toimiston suuntaan. Pahoittelut sinulle.
  Ite mä siellä sitä kahvia juon ja nyt pitää juoda seisaaltaan, pahvinen tarjotin kädessä tai sitten etsiä istumapaikkaa siitä invakatsomon edessä olevasta kahvipaikasta.
  Sinne karsinaan ei pääse kunnolla pyörätuolilla. Ainakaan sinne keskelle.

  Piis & lööööv.
   
 3. Magnum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Tempo & Devils
  sorgen ja rauhanpiippu=) tarjoon sulle tuon "halvan" oluen tai kahvin + pulla, saat valita, en seuraavas kotipelis, kun en pääse paikalle, vaikka sitä seuraavassa. Pistä yv:tä. Ja tiedän, toimiston väki lukee näitä. tässä on tullut teille vinkkiä-
   
 4. Samppub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos/kun toimisto lukee tätä ketjua, niin..

  - Hallilaajennuksen tai remontin yhteydessä pitkän katsomotilan rakentamisen jonka takana oluen nauttiminen sallittu (kuten vanhan puisen seisomokatsomon läheisyydessä ollut)
  *Parempi olisi saada oikeudet nauttia tuota aikuisten juomaa katsomossa kuin katsomossa, mutta kukkahattutädit.


  - kaikkien juottoloiden jonotukseen joku järki. Ei olisi mahdottumuus jotenkin eristää tuota jonotukseen johtavaa käytävää.

  - Jälleen uuden kuosin saanut Sandelspub ja sen baaritiski. Joskus voisi miettiä tiskin avaamista heti vasemmalle sivulle tilaan astuessa ja tuon Yonoton-tiskin oikealle pienempään jo olemassa olevan tiskin luo.

  Väittäisin juomamyynnin nousevan, mutta mistä mä mitään tiedän!!
   
 5. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Jos oluenn meinaa tauon aikana juoda, niin pitää olla viidessä sekunnissa katsomosta pubissa. Muuten jono on jo niin pitkä ettei olutta ehdi juomaan saati käymään kusella erätauon aikana. Eli juurikin jonottamiseen ja myyntiin joku järki. Esim lisää myyjiä eikä se kaksi/juottola.
   
 6. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Onko kukaan koikeillut tätä Yonoton-palvelua? Kokemuksia?
   
 7. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Viime vuoden playoffeissa kokeilin ja silloin toimi ihan hyvin. Ei jonoa ja oluen sai kävelemällä tiskille. Silloin tosin oli itse palvelussa hiukan ongelmia mutta nyt kesän aikana teknistä puolta on kuulemma parannettu (näin ainakin yonoton tiedotteen mukaan) joten kyllä mä suosittelen tuota kokeiltavaksi.
   
 8. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Jonottaminenhan on osa sitä kokemusta. Turhia tuollaiset yonottonit. Ei minun nuoruudessani tuollaisia ollut. Ja bissekin maksoi 20 markkaa (tosin silloin sitä ei saanut itse ostaa). Nykyaika on perseestä.
   
 9. Villi-Länsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
  Toivomuksiin vastattu.

  Parasta aikaa teipataan paakatsomoon rappusiin varotus teippejä.
   
 10. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 11. Radiopää Jäsen

  Paitsi että olen kyllästynyt katsomaan Lukon tämän kauden pelejä, alan myös olla kyllästynyt katsomaan Äijänsuon kamerakulmaa. Sekin kertoo jotain Lukosta, että kun halliremontin yhteydessä olisi ollut mahdollisuus tehdä tv-kameroille kunnollinen paikka, siirrettiin ne pois punaviivan kohdalta.
   
 12. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Mitä sille hallilaajennukselle ja klubikatsomolle kuuluu nykään? Vuosi sitten puhuttiin tuollaisia. Lisäksi puhuttiin, että vaihtoaitiot ja jäähyboxit vaihtavat puolia.

  Entä aiotaanko kaukaloa leventää Virran tullessa Raumalle? Kaiketi varaa tuollaiselle levennykselle olisi ainakin metrin verran.
   
 13. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Paljon on uusia jäähalleja/arenoita suunnitelmissa ympäri Suomea. Se on hienoa se. RTK voisi myös tehdä pienen sijoituksen ja rakennuttaa Raumalle uuden areenan + esim asuntoja, hotellin etc kylkeen! Ei muuta kuin ison palaverin paikka johtoportaassa.

  Ihan ok toki Äijänsuon halli on, mutta ei mikään täydellinen. Vähän väliä pientä remppaa ja sitten alkaa taas uusi kierros. Koskaan ei tule valmista, minkä takia uusi halli olisi kyllä ihan unelma..
   
 14. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olen miettinyt ihan samaa asiaa, että paljon uusia halleja suunnitellaan ja väistämättä se lisää myös paineita Lukon suuntaan. Ei sillä, mulle kelpaa tämä vanha ihan hyvin nykyiselläänkin mutta kyllä se pian taas alkaa olemaan sieltä sarjan huonoimmasta päästä jollei jo sitä ole nytkin.

  Kaiketi nytkin jo jotain remonttia Äijänsuolle suunnitellaan, mikäli oikein olen ymmärtänyt. Eli remontoimalla edetään, en usko sellaista päivää näkeväni että Lukko ihka uuden hallin saisi.
   
 15. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Ei se noin 30 miljoonaa mikään mahdottomuus olisi, jos on halua. Kaupungilta ei varmaan kyllä saisi kuin tontin, mutta siihen on helppo rakentaa vaikka mitä ¨kylkeen¨.
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta luulisi että kaupungin kannattaisi jonkin verran ainakin sijoittaa tontin lisäksikin, Jyväskylässäkin esimerkiksi tuohon isoon hankkeeseen lähtee kaupunki reilulla 30 miljoonalla mukaan joka menisi jokatapauksessa lähivuosina monitoimiareenan ja jäähallin ja niiden ympäristön korjaamiseen lähivuosina. Jos Raumaalla lähtisi tuommoinen 30 miljoonan hanke niin se toisi jo varmaan muutaman miljoonan verotuloina takaisin, vanha halli varmasti olisi seuraavilla vuosina useamman miljoonan syönyt remontteihin ja luulisi että nykyään nuo uudet areenat on myös esimerkiksi paljon energiaystävällisempiä jolloin ylläpitämisenkin kustannukset varmaan laskee.
   
 17. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Oliko Porissa se Puuvillan kylkeen ehdotettu uudishalli missään vaiheessa realistinen vaihtoehto? Veikkaan että tuo vaihtoehto olisi Porissa kannattanut katsoa loppuun asti. Kaipa ne pärjäävät tuolla rempatullakin jokusen vuoden.
   
 18. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kokonaan uusi halli ja jotain muuta siihen ympärille olisi nykytrendin mukainen hanke, mutta en ainakaan itse osaisi kuvitella areenalle Raumalla nykyistä parempaa sijaintia. Uusi uimahalli vie Karin kentän paikan, Otanlahteen ei Areenaa saa mahtumaan ja loput mahdolliset paikat alkavat sitten olla liian kaukana "keskustasta". Tyhjiä tontteja keskustan lähellä kyllä piisaa, mutta niille on varmaankin kaavoitettu kaikkea muuta (esim. Papinpelto). Eli taitaa se vanhan remontoiminen olla paras/ainoa vaihtoehto vielä tällä hetkellä.
   
 19. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Miten mahtaisi mahtua Papinpeltoon areena P-alueineen. Juu siis varmaan Areena, mutta paikoitustilaa ei tuolla alueella juuri ole ellei sitä rakenneta erikseen. Kyllä nuo vapaat tilat taitaa olla aika kortilla läheltä keskustaa.
   
 20. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Parkin voi rakentaa areenan alle, toki tuo nostaa kustannuksia.
   
 21. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Myös Kirjurinluotoon suunniteltiin uutta Areenaa.
  Pärjätään jokusen vuoden?
  Isomäki areena on liigan elittiä.
  Joo vitsi oli, mutta ymmärrän teitä.
   
 22. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tuossa yksi ehdotus, mutta Papinpelto olisi muutenkin suhteellisen ahdas paikka ja sinne on Kaupungilla jo muita suunnitelmia, jotka nekin tuntuvat tosin elävän vielä jonkin verran. Se lähinnä tässä on pointtina, että Äijänsuon kaltaista paikkaa ei Raumalla ole vapaana, ellei sitten Tarvonsaaren - Linja- autoaseman hanke stoppaa kokonaan ja siihen aleta suunnittelemaan kokonaan uudella ajatuksella ostoskeskuksia ja ynnä muuta. Siinä ainakin sitä tyhjää tilaa olisi vaikka minkälaiselle hankkeelle, mutta menis varmaan joku 20-30 vuotta ennen kuin saadaan jotain tehtyä. Nytkin siinä pidetään mieluummin kaupungin parhailla mestoilla vanhoja toimettomia ja todella rumia rakennuksia, kuin mentäsiin ajassa eteenpäin.
   
 23. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä tällä hetkellä, mutta näiden puheissa olevien hankkeiden kohdalla puhutaan vuosikymmeniä palvelevista rakennuksista. Oletetaan, että lähitulevaisuudessa kaikki puheissa olevat hankkeet (Tampere, Helsinki, Lappeenranta ja Turku) ovat valmiita, niin onko Isonmäki edelleen liigan eliittiä? Ei ole.

  Se on selvä, että Äijänsuon nykyistä hallia tullaan remontoimaan olosuhteiltaan paremmaksi ennen kuin rakennetaan kokonaan uusi halli, mutta vanha halli on silti vanha halli, jonka elinkaari tulee jossain vaiheessa päätökseen.
   
 24. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  En nyt tiedä yhtään mistä puhut.
   
 25. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Sitä vain, että vaikka halli olisi tällä hetkellä eliittiä, ei se ole sitä välttämättä pitkään. Eikä ole sekään itsestään selvyys, että Ässät pärjää sillä niin pitkään kuin on ehkä ajateltu. Ajat, mielipiteet ja tarpeet muuttuvat.