Formula 1 – kausi 2015

  • 150 383
  • 880

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Onhan se myös noin Enkä minäkään siihen jaksa uskoa että kisa jäisi ajamatta. Onko tietoa minkälaisia sanktioita annettiin vuosia sitten kun Yhdysvaltain GP:n lähtöruudukossa oli vain kuusi autoa muiden kieltäytyessä ajamasta?
Tiimejä ja kuskeja ei rankaistu ollenkaan ,koska syy ajamattomuuten ei ollut heistä johtuva vaan Michelin otti asiasta vastuun. Kyllähän FIA aluksi mietti sanktioiden asettamista, mutta lopulta vain Michelin joutui maksumieheksi.
 

ttimooooo

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Louis Blues
Jaahans viikonloppuna se vihdoin ja viimein alkaa elikkäs formula kausi 2015. Minkälaisin odotuksin arvon palstaveljet lähtevät alkavaan kauteen? Mersut varmaan hallitsee ainakin alkukautta mutta ainakin meikäläisellä on kova luotto tohon ferrarin iskukykyyn että kauden aikana voitto tai pari tulee. Saa heittää mielipiteitä miten te uskotte että suomalaiset pärjäävät alkavalla kaudella?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Mersut jatkavat siitä mihin viime kaudella jäivät mutta sen jälkeen on Ferrari ja Williams ihan tasoissa. Ainakin alkukaudesta. Kimi ainakin parantaa viime kaudesta mutta uskon että tulee tasaista vääntöä Vettelin kanssa. Bottas puolestaa tulee ottamaan selkeän ykköskuskin aseman Williamsilla ja kamppailee tasaväkisesti Ferrareiden kanssa.
 

Outsider

Jäsen
Toiveissa Räikköselle sen verran hyvä kausi ja Ferrarin kehittyminen kauden aikana, että Kimi jatkaisi vielä ainakin seuraavan kauden ja sitten Mersujen etumatka olisi saatu kiinni, niin että pystyisi taistelemaan mestaruudesta. Useampi palkintopallisijoitus ja joku voitto (Spa!) vaikuttaisi ennakkoon hyvältä, mutta Mersujen vauhti on kaiken järjen mukaan vieläkin liian kovaa ja tietysti ainakin Williams ja Red Bull tarjoavat myös kovan vastuksen edes siitä toiseksi parhaan tallin tittelistä taistellessa. Testien jälkeen odotukset ovat tietysti kovat, vaikka kyllähän se tietysti epäilyttää onko Ferrari oikeasti mennyt eteenpäin, kun ottaa huomioon Alonson menetyksen ja sen, että Kimi on kuitenkin vaan ryypännyt koko talven Nykäsen kanssa ja Vettelinkin todellinen taso tuli viime kaudella selväksi jolloin hän ei pärjännyt edes täysin omassa tallissaan Riccardolle.

Kävi miten kävi, niin toivottavasti nähdään hyvää kilvanajoa ja mahdollisimman tasaista taistelua mestaruudesta. Onhan tätä taas jo odotettu, vaikka talvi menikin äkkiä.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Kyllä ihan Giedon puolella olen tässä tilanteessa, jos miehellä tosiaan on se valmis pahvi ollut kisakuksin paikkaan, niin onhan Sauber hoitanut tilanteen täysin luokattomasti.

Kuten jo aiemmin totesin, itse kyllä jo viime vuoden lopulla ihmettelin että onko Sauberilla varaa näyttää noinkin avoimesti sentteriä kuljettajalle jolla ainakin omien sanojensa mukaan on voimassaoleva sopimus tallin kanssa. Saa nyt nähdä johtaako tuo yksinkertaisesti ylimielinen virhe perinteikkään Sauberin kaatumiseen lopullisesti.
 

Rubicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hienoa saada taas kausi käyntiin. Kunhan vain muodostuisi tasaisemmaksi kuin viime vuosi, uskonkin että tilanne on jonkin verran tasoittunut.

Hamilton ja Rosberg ratkonevat silti mestaruuden osoitteen ja Mercedes tuskin joutuu jännittämään tallimestaruuttaan enää viimeisessä parissa kisassa, varsinkaan kun viimeisestä ei (luojan kiitos sinänsä) enää jaeta tuplapisteitä. Järjetön sääntöhän se olikin ja vaikka moni asia on F1:ssä ottanut päähän vuosien mittaan niin tämä muutos antaa uskoa siihen, että joskus osataan kuunnella myös yleisöä ja kuskeja sekä kunnioittaa perinteitä. Tietysti samalla kertoo siitä, että tuollainen äärimmäisen hölmö päätös edes tehtiin, kun sellainen on peruttava.... No joo se siitä aiheesta.

Williams, Red Bull ja Ferrari toivottavasti kykenevät jokainen yksittäisiin voittoihin ja useisiin palkintosijoihin. Räikköselle omana suosikkina toivon tietenkin parasta menestystä, eikä se ainakaan huonommin takuulla nyt mene kuin viime vuonna. Talvitestien paras uutinen oli ehdottomasti se, että Räikkönen totesi auton vihdoinkin tottelevan häntä hänen haluamallaan pieteetillä. Kyllähän tuota koko viime vuosi jo odotettiinkin kieli pitkällä Alonson venyessä auton suorituskyvyn ylärajoille. Toki viimeistään kauden puolivälin kohdalla alkoi jo olla selvää, ettei Ferraria vuosimallia 2014 pystytä muuttamaan tarpeeksi, jotta siitä kelpo peli saataisiin aikaan Räikköselle. Samat kommentit kun toistuivat viikonlopusta toiseen sekä kuskilta että tallin väeltä.

Bottasilta on odotuksissa Massan selkeä kepittäminen sekä skarppaus kisojen ratkaisuvaiheissa. Eli lähdöissä ja muissa yksittäisissä ratkaisevissa tilanteissa. Williamsin taktiikkaosasto saisi vähentää myös merkittävästi tumpulointiaan, hölmöjä kömmähdyksiä sattui aivan liikaa edellisellä kaudella. Mielenkiintoista nähdä mikä talli tosiaan nappaa MM-sarjan kakkostilan ja kuka vie pronssia kuskien sarjassa. Ehdokkaita kun vaikuttaisi olevan kuskien puolella viisi kappaletta (Kvyatin tasaisuuteen en jaksa uskoa ainakaan vielä tällä kaudella).

Olisi myös mukavaa, että Force India ja erityisesti Sauber nostaisivat tasoaan viime vuodesta ja kykenisivät sellaisiin 5. ja 6. sijoihin useastikin. Miksei ylemmäskin toki, ei minulla mitään sitä vastaan ole. Force India itse asiassa venyikin viime vuonna ihan hyvin, mutta Sauber oli kehno. Ei tuo nytkään hyvin alkanut, kun sopimusten suhteen on sekoiltu. Kannattaisi varmaan palkata pari asiansa osaavaa sopimusjuristia palkkalistoille ja myös välttää siltojen polttoa tuohon tyyliin mitä tekivät van Garden suhteen.

McLaren on arvoitus, kilpailun kannalta olisi ihan mukava että nousisivat kauden mittaan mukaan jopa podium-taisteluun. Toisaalta Alonsosta kun en pidä pätkääkään niin ei totaalinen floppikaan haittaisi. Tässä on kyseenalaista tietysti Alonson ajokunto ylipäätäänkin, sen verran mystinen kun tuo testien ulosajo oli ja jälkipyykistä ei kovin puhdasta ja selkeää jälkeä ole tullut. Jospa se totuus kauden mittaan vielä selviäisi. Totuuskin saa jäädä silti puolestani pimentoon, kunhan Alonso vain toipuisi entiselleen. Ei tässä mitään aivovammoja hänelle kuitenkaan toivota, vaikka inhokkeihin lukeutuukin käytöksensä ja lausuntojensa takia.

Kilpailullisista asioista eniten sivullekirjoittanutta vituttanee tälläkin kaudella nykyiset asvalttiturva-alueet, jolloin moni rata vaikuttaa parkkipaikalta, jonne on piirretty viivat. Mutta tämän suhteen ei taida olla enää toivoa saada paluuta esimerkiksi noin 10-15 vuoden takaisiin aikoihin, jolloin itse olin skidi ja mielestäni ratojen turvallisuus oli jo riittävällä tasolla.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
vdGarde voitti tämänkin taiston joten Sauber on nyt kusessa. Itseaiheutettua joten mitäs läksivät. Mutta ajaa vdG tai ei niin ihan oikein teki kun lähti ajamaan oikeuksiaan täysin pitävästä sopimuksesta. Tulee maksamaan aika paljon Sauberille joka tapauksessa mutta josko osaisivat tehdä seuraaviin papereihin riittävän selkeät purkupykälät... Nyt joutuvat maksamaan jollekin kolmesta aika isot purkurahat...
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Toiveissa Räikköselle sen verran hyvä kausi ja Ferrarin kehittyminen kauden aikana, että Kimi jatkaisi vielä ainakin seuraavan kauden ja sitten Mersujen etumatka olisi saatu kiinni, niin että pystyisi taistelemaan mestaruudesta.
Kuin meikäläisen näppikseltä.

Kimi on sen verran kova jätkä ajamaan, että kyllä hänen soisi olevan mukana vielä useamman kauden. Vaatii kyllä sitä, että auto perseen alla on kilpailukykyinen.

Bottas ajoi viime kaudella niin hyvin, että hänellä on hyvin pullat uunissa jatkovuosia ajatellen, ellei sitten itse sählää oikein urakalla. Tosin en usko sellaiseen ollenkaan. Sen verran takuuvarmasti ja vakuuttavasti Bottas suoriutui aloitusvuodestaan.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
vdGarde voitti tämänkin taiston joten Sauber on nyt kusessa. Itseaiheutettua joten mitäs läksivät. Mutta ajaa vdG tai ei niin ihan oikein teki kun lähti ajamaan oikeuksiaan täysin pitävästä sopimuksesta. Tulee maksamaan aika paljon Sauberille joka tapauksessa mutta josko osaisivat tehdä seuraaviin papereihin riittävän selkeät purkupykälät... Nyt joutuvat maksamaan jollekin kolmesta aika isot purkurahat...

Uusin käänne, ilman superlisenssiä ei kurvailla metriäkään. Loogistahan tuo on jos lisenssianomukset menee tallin kautta.

Ihmeellinen moka - F1-kuskilla ei ajolupaa - F1 - Formula 1 - Ilta-Sanomat

_
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Uusin käänne, ilman superlisenssiä ei kurvailla metriäkään. Loogistahan tuo on jos lisenssianomukset menee tallin kautta.
Tallin vissiin anottava tuo lisenssi joten tietenkään Sauber ei sitä ole hoitanut. Jostain luin että vdG asianajajansa kanssa on esittänyt pitkin matkaa Sauberille pyyntöjä mm. vaatetuksesta ja muista juoksevista asioista ja varmaan myös superlisenssistä ja Sauber on jättänyt kaiken huomiotta ja vastaamatta... Ja käynnissä on prosessi ns. väliaikaisesta lisenssistä joten lisenssin suhteen ei tulle ongelmia... vdG on ilmeisesti myös jättänyt oikeuteen jonkinlaista pakkotoimi kannetta eli jos ajopaikkaa ei tule niin tallin omaisuutta on menossa käyttökieltoon. Ja Kaltenbornin suhteen on olemassa riski vangitsemisesta... Kuulostaa koko ajan enemmän ja enemmän siltä että Sauber on ryssinyt kyllä perusteellisesti... Jännä totisesti nähdä mitä tästä sopasta vielä tulee...
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sauber on nykyään kaukana siitä, mitä se joskus oli. Saisivat poistaa tuon nimen käytöstä ja vaihtaa sen tilalle vaikka Shitland, joka kuvaisi paremmin mm. heidän kuskivalintojaan. Hankitaan nyt viime kauden ylivoimaisesti paskin kuljettaja, kun on vielä jo valmis sopimus toisen kanssa.

Marussiakin saatu takaisin säätämään. Toivottavasti eivät selviä kisaan.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Marussiakin saatu takaisin säätämään. Toivottavasti eivät selviä kisaan.
Tässä on kuukausi rukoiltu ja toivottu, että Marussia on mukana. Miksi toivot että eivät pääsisi kisaan? Toivottavasti ensimmäisessä mutkassa tulee kaikkien aikojen joukkokolari josta vain Marussiat, sekä Ericsson selviävät ehjänä. Siinäpä olisi ihmeteltävää kaikille.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä on kuukausi rukoiltu ja toivottu, että Marussia on mukana. Miksi toivot että eivät pääsisi kisaan? Toivottavasti ensimmäisessä mutkassa tulee kaikkien aikojen joukkokolari josta vain Marussiat, sekä Ericsson selviävät ehjänä. Siinäpä olisi ihmeteltävää kaikille.

oikeastaan juuri tuon takia olisikin hyvä että noita hitaita olisi, tulee enemmän riski että tulisi kolari kun autoja enemmän mukana ja varsinkin kauden avauskisassa voi heikompikin auto ottaa pisteitä. Muuten kyllä ei ehkä hirveästi hitaamat autot nappaa, mutta yleensä nuo sitten edes keskeyttävät tai aiheuttavat riskitilanteita kieroksella ohitustilanteissa. Vähän edes vaihtelua jonossa ajeluun kun joku sählää edessä.
 

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Ekojen harkkojen perusteella tuli vähän sellainen fiilis, että niinkö tätä kautta jaksaa seurata. Mersut täysin ylivoimaisia eli mestaruus jälleen kahden kauppa. Ferrarin vauhti vaikuttaa toki viime kautta lupaavammalta, mutta Kimin valittelut radiossa etupään käyttäytymisen suhteen ja hitaus Vetteliin nähden eivät lämmitä. Kimin pitkä veto vaikutti ihan lupaavalta, mutta lähellä Vettel siinäkin oli hitaammalla renkaalla.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Vettel on vain nopeampi kuski kuin Räikkönen, ei sille mitään mahda. Mutta ei se tarkoita sitä, etteikö Räikkönen voisi tällä kaudella pärjätä. Ferrarihan valitsee suosikkikuskinsa aika nopeasti, joten Kimin pitäisi saada heti alkukauteen hyviä suorituksia ja toivoa Vettelille epäonnea niin italiaanot alkavat pelata Kimin pussiin.

Uran kannaltahan Räikkösellä on vähän pakko-onnistumisen paikka, sillä soppari on katkolla ja jos esitykset eivät tallikaveriin nähden parannu viime vuodesta, voi tilalle löytyä halvempikin kakkoskuski.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vettel on vain nopeampi kuski kuin Räikkönen, ei sille mitään mahda. Mutta ei se tarkoita sitä, etteikö Räikkönen voisi tällä kaudella pärjätä. Ferrarihan valitsee suosikkikuskinsa aika nopeasti, joten Kimin pitäisi saada heti alkukauteen hyviä suorituksia ja toivoa Vettelille epäonnea niin italiaanot alkavat pelata Kimin pussiin.

Uran kannaltahan Räikkösellä on vähän pakko-onnistumisen paikka, sillä soppari on katkolla ja jos esitykset eivät tallikaveriin nähden parannu viime vuodesta, voi tilalle löytyä halvempikin kakkoskuski.

Ei tässä ole mitään ihmeellistä edellisiin kausiin verrattuna, se on tiedossa että Kimi(Kimin ajotyyli) on vaan helvetin paljon vaativampi tallille, marginaalit autossa ovat varmasti pienemmät mitä muilla kuljettajilla. Tämä ei ole missään nimessä hyvä asia, monet muut huippukuskit ovat mukautuvaisempia. Mutta tämä ei myöskään poista sitä tosi asiaa että kun se säädöt löytyy niin on ehkä nopein kaikista (kisassa ilman mersuja). Tämähän on kuultu monen ex-ingejöörinkin suusta.

_
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Joo, Kimi on varmasti puhtaasti talentilla mittatuna sarjan kovimpia kuskeja. Mietin vain, että ikää alkaa olla jo ja alla on kaikinpuolin epäonnistunut kausi niin ei välttämättä ole hirveästi varaa luottaa vanhoihin saavutuksiin.

edit: näköjään Autosportin haastattelussa Kimi on tyytyväinen autoon, mutta kritisoi vain omaa ajamistaan. Hyvältä näyttää siis huomista ajatellen!
 
Viimeksi muokattu:

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika karu toi Buttonin arvio uudesta McLarenista. Pitää todennäköisenä että ainoastaan Manor jää huomenna aika-ajossa taakse. Muuten ovat viimeisiä, ongelmia on niin paljon.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse olen kovempi talentti ja varmasti nopeampi, mutta saatana kun eivät ole saaneet mulle kunnon autoa alle mitä osaisin ajaa.
Todella osuva esimerkki, tunnetusti Kimi ei ikinä millään autolla missään ole osoittanut toteen sitä talenttiaan yhtään sinua enempää.

Aika-ajoissa kiva nähdä, onko McLaren tuolla tasolla. Siellä Alonso jossain vaiheessa täysin tervehtyessään käy kusettamassa työpaikkalääkäriltään lisää saikkua kuukausi kerrallaan, kun ei huvita lähteä jonon jatkeeksi köröttelemään.

Hienoa, että kausi alkaa, tosin pelkona on että samat Mersut siellä käytännössä lyömättöminä jatkavat kärjessä viime kauden tavoin. Katsellaan ja toivotaan muiden tallien kehitystä.
 

Outsider

Jäsen
Olikin jo päässyt unohtumaan toi yhden kypärän sääntö, mutta tässä aika-ajoja odotellessahan siitä just muistutettiin Maikkarin lähetyksessä. Kai siinä on ideana, että muuten yleisö menee täysin sekaisin eikä mitenkään pysty seuraamaan kilpailuja, jos väritykset vaihtuu, mutta onhan se nyt käytännössä taas yksi historian tyhmimpiä sääntöjä. Parempi kai kuitenkin, että tyhmin sääntö on tällä kertaa tuplapisteiden sijaan jotain mikä ratkaise kilpailuja.

Katsotaan tuleeko aika-ajoon mitään yllätyksiä, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Mersuille ei kukaan voi tällä kaudellakaan mitään, joten toivottavasti Nico on tällä kertaa ykkönen.

Räikkönen ihan hyvin viidenneksi ja ero neljänneksi ajaneeseen Vetteliin jäi lopulta pieneksi. Paljon ei Kimiä kuvissa näkynyt, joten ajamisesta ei oikein sen kummempaa pysty sanomaan, mutta ainakin semmoinen tuntuma jäi, että nyt oltiin radalla viime kautta enemmän, jolloin varsinkin Q3 jäi usein yhden yrityksen varaan. Haastattelun mukaan autolla olisi pitänyt olla kolmantena, joten hyvältä vaikuttaa. Mersujen ylivoima on kaikesta huolimatta ehkä jopa yllättävänkin kova.
 
Viimeksi muokattu:

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Aika-ajothan meni kärkikaksikon osalta aivan kuten odotettiin tai ei ihan, oletin Rosbergin olevan paalulla, mutta näin tällä kertaa. Sen sijaan Ferrarin vauhti yllätti. Ajattelin Williamsin olevan muutaman kymmenyksen edellä, mutta vaikuttavat olevan aivan tasoissa, joten näiden tallien välillä tullaan varmasti näkemään hienoa taistelua! Kimi harmittavasti hävisi Vettelille, mutta ero ei ollut suuren suuri ja lähtöpaikka taitaa olla puhtaalla puolella, joten on mahedollista, että startissa Kimi painelisi Vettelin ohi. Loistostartilla olisi mahdollisuudet nousta heti kolmanneksi mikä taitaakin olla maksimisijoitus kisassa ellei Mersuilla ole jotain ongelmaa.

Itse kisassahan tietenkin kaikki on mahdollista ja Melbournessa ollaan usein nähty vaiherikkaita kisoja ja turva-auton vierailuja. Turva-auton arvaamattomuudesta johtuen saattaa joku kärkisijoilla oleva kaveri tippua kauaskin jos auto tulee huonoon saumaan radalle. Uskoisin kuitenkin kärkikuusikon olevan Mersut sitten Williamsit ja Ferkut jossain järjestyksessä. Sen jälkeen onkin tiukempaa. Toro Rossot kulkivat yllättävän hyvin ja vaikuttavat jopa emotalliaan nopeammilta. Veikkaisin kuitenkin Ricciardon kykenevän olemaan seitsemäs. Tämän jälkeen onkin vaikeaa. Toro Rossot ovat nopeita, mutta debyyttikauttaan ajavat kuljettajat saattavat aiheuttaa paljon harmaita hiuksia muille. Force Indiat ovat aina pistevauhdissa, enkä heitä laskisi ulos nytkään. Saubereillakin saattaa kaikesta huolimatta olla potentiaalia pistekamppailuun. Mclaren sen sijaan vaikuttaa toivottaman hitaalta, enkä usko sieltä korkealle noustavan hyvällä tahdollakaan. Todennäköisesti heillä jää kisa kesken teknisten vikojen myötä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Aika karu toi Buttonin arvio uudesta McLarenista. Pitää todennäköisenä että ainoastaan Manor jää huomenna aika-ajossa taakse. Muuten ovat viimeisiä, ongelmia on niin paljon.
No niinhän siinä kävi, että McLarenit jäivät hännille, Manor ei ajanut lainkaan. On Samuraillakin paha paikka, kun pääsee taas F1-auton rattiin, unelmatrio Alonso/McLaren/Honda on olut vaikeuksissa heti alusta alkaen. Ferrari on todellakin mennyt eteenpäin ja Williams jatkaa hyvällä tasolla, Massa ajoi kolmanneksi ja Ferrarit "väärässä" järjestyksessä heti perässä. Bottas teki viimeisessä mutkassa virheen ja päätyi kuudenneksi.

Tälläkin kaudella suurin mielenkiinto kohdistuu taisteluun "Mersu-Cupin" ulkopuolella. Ja nuo Toro Rosson nuoret jätkät ovat kyllä todella kiinnostavia ja vauhtiakin löytyy.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bottas on myös sairaalassa tutkimuksissa. Selkä niin kipeä, että käveleminen hankalaa. Kundilla ollut huono penkki autossa.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Manor-tallin nimestä tulee hakematta mieleen sana "manure", joka tarkoittaa lantaa. Sitä itseäänhän se heillä tällä hetkellä on.

Hamilton sanoi, ettei tunnu olevan kauaa viime kauden päätöksestä ja aika samansuuntaisestihan tämä näyttää alkavan. Ensin menevät Mersut ja jos heille tulee ongelmia, joku muukin voi voittaa. Massa aika-ajossa lähes 1,4 sekuntia Hamiltonista ja johtaa "Best of the Rest" -sarjaa.

Selostuksesta pari kommenttia: Vilander näyttää edelleenkin jatkavan keskinkertaisen levysoittimen lailla sen asian toistamista, että Hamilton on aina joka paikassa Nico Rosbergia parempi kuski. Että se on vaan se lahjakkuusero, mikä näkyy kengännauhojen solmimisesta, kehonkielestä, aurinkolasien pitämisestä ja kävelytyylistä. Jos Hamilton vielä menestyy, niin tästä tulee aika pitkä kausi.

Muuten selostus seikkaili kaiken maailman tallipäälliköiden ja työntekijöiden keskinäisissä väleissä ja ilmeiden kireyksissä sun muissa, millä ei ole kertakaikkisen mitään merkitystä ihmiselle, joka ei siellä varikolla niitä ole moikkailemassa. Mutta aina on ihmisiä, joista on mukavaa kehua olevansa seurapiireissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös