Liigan kurinpitopäätökset kaudella 2021–2022

  • 203 269
  • 1 546

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Liigan kurinpitohan on puhdas lottokone. Sinne voi päätyä mikä vain tilanne ja sieltä voi tulla ihan mitä vain. Mitään linjaa ei ole koskaan ikinä missään ollutkaan. Veikkaan, että Sampo ja kumppanit lukevat meidän fanien juttuja täältä (ja kenties jostain muualtakin) viinilasit kädessä ja repivät kaiken huumorin tästä paskasta irti. Koska yhtä vitun huumoriahan tämä on.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Jäädään odottelemaan minkälaisen linjan Liiga ottaa selvään vihjailuun käskyttämisestä.

2:42




Tilanteesta on kyllä äärimmäisen vaikea löytää elementtejä, jotka viittaisivat käskyttämiseen. Pientä tönimistä pelitilanteen jälkeen puolin ja toisin, ja pelaajien (molempien) hermot palavat.

Eli: häpeä OJ. Minä antaisin tälle TET-harjoittelijalle toimitsijakieltoa jonkun viikon. Oppiipahan tavoille.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Liigan pitäisi antaa valkuille vapaat käden kitistä tuomareista, aivan perseestä jos Jukureille tulee tuosta jotain noottia. Olisi paljon värikkäämpää kun olisi vanhan ajan mouhoamista, ne voisi päristä ketkä siihen ovat taipuvaisia. Sääntönä voisi olla että tuomaria ei saa mainita nimeltä, niin ei tule liian paha mieli kellekään.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Liigan pitäisi antaa valkuille vapaat käden kitistä tuomareista, aivan perseestä jos Jukureille tulee tuosta jotain noottia. Olisi paljon värikkäämpää kun olisi vanhan ajan mouhoamista, ne voisi päristä ketkä siihen ovat taipuvaisia. Sääntönä voisi olla että tuomaria ei saa mainita nimeltä, niin ei tule liian paha mieli kellekään.

Ai tähän malliin?



 

axe

Jäsen
Lauantaina pääosuman Meskaselta saanut Vittasmäkikin tänään poissa kokoonpanosta. Tilanne vietiin kurinpitoon, ratkaisu paljastunut jo siinä, että Meskanen pelasi eilen, mutta mitään perusteluja ei ole vieläkään kuulunut miksi tämänkin päävamman aiheuttaminen oli sallittua. Sama kuin Jukka Peltolankin telominen jo yli kuukaudeksi ei vaatinut edes kurinpidon perusteluja saati pelikieltoa.

Taas kerran haluan sanoa, ettei mua lämmittäisi yhtään nuo pelikiellot, koska vahinko on jo tapahtunut. Joku loogisuus ja johdonmukaisuus sekä nimimerkki peterrankin peräänkuuluttama viestintä pelikielloissa tai niiden tuomitsematta jättämisessä lämmittäisi.
 
Viimeksi muokattu:

theZ

Jäsen
Siis miten tuosta Batnan taklauksesta voi olla antamatta pelikieltoa? Taklaus suuntautuu alhaalta ylöspäin, hyppy mukana ja osuu varmuudella päähän. Se hipaiseeko olkapäätä ennen pääosumaa pitäisi olla ihan toissijaista jos mietitään tuleeko pelikieltoa ollenkaan vaiko ei? Vaikka pelikellon lukemilla sinänsä ei vaikutusta olisikaan, niin parin maalin tappioasema ja keskialueen aloitus kun puolisen minuuttia peliä jäljellä on mun silmissä raskauttava asia kun ei Jukurit tuossa enää pisteistä realistisesti taistellut sen aloitustappion jälkeen.

Meskasen tilanteessa lieventäviä asianhaaroja on sen verran paljon että ymmärrän ettei pelikieltoa tullut. Siinä on kuitenkin tulossa toimitus kohti maalia ja mahdollisuus ohjuriin tai reboundiin ovat olemassa. Siksi Meskasen fokus on kiekossa ja vielä reboundin jälkeenkin yrittää mailallaan kiekkoon osua. Kontakti Vittasmäkeen on todennäköisesti tahaton ja syntyy kiekontavoittelutilanteen seurauksena. Sillä viime kauden "kaikki päähän osuvat rangaistavia"-linjalla olisi varmasti ollut pelikiellon paikka. Ehkä nytkin mutta en sanoisi että pelikiellon antamatta jättäminen on mikään suuri vääryys.

Maalille pitääkin mennä nälkäisenä irtokiekkoja varten. Sen sijaan näitä Batnan taklauksen kaltaisia tilanteita sen sijaan en haluaisi nähdä ja vaikea ymmärtää miksei tuosta pelikieltoa tullut.
 
Suosikkijoukkue
HPK

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Ryan Johnstonille kolmen pelin kakku.


"HPK:n Ryan Johnstonille määrätään kolmen (3) ottelun pelikielto. Johnston on kärsinyt pelikiellosta yhden ottelun väliaikaisen pelikiellon aikana. Johnston on pelikiellossa vielä HPK:n kahden (2) seuraavan ottelun ajan."

Painetaanko tässä nyt sitten villaisella se, että Johnstonilla tuli samalla myös kympit täyteen, jonka pitäisi myös itsessään tuoda yhden ottelun pelikielto?
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Pelikieltoon johtaneista kympeistä (tai pelirangaistuksista) ei tule merkintää kymppilistalle. Ei rankaista kahteen kertaan yhdestä teosta.

Okei, niinkö se menee. Eli onko Jonhstonilla nyt esimerkiksi sitten edelleen 2 kymppiä "listalla" ja seuraavasta kympistä tulee niiden määrästä johtuva pelikielto?
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eli kurinpidon mielestä Johnstonin teossa oli kyse väkivaltaisuudesta, tarkemmin sanottuna hanska kädessä suoritetusta huitaisusta. Jään sitten odottamaan, paljonko pelikieltoja arvotaan tästä eteenpäin jokaisesta liigamatsista, jossa joku pelaaja vihellyksen jälkeen hieman hieroo hanskaa jonkun naamaan.

Kylmä tosiasia on, että taas kerran kakkua jaettiin seurauksen, ei teon mukaan. Puolihuolimaton huitaisu kolme peliä, samassa pelissä reipas lyönti niskaan ja pään tönäiseminen laitaan - ei seuraamuksia.

Mutta, eteenpäin. Jäädään odottamaan, selviääkö Nenonen alle viiden matsin kun linja on tällainen....
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Jään sitten odottamaan, paljonko pelikieltoja arvotaan tästä eteenpäin jokaisesta liigamatsista, jossa joku pelaaja vihellyksen jälkeen hieman hieroo hanskaa jonkun naamaan.

Onnea ja menestystä tälle projektillesi.

Muutoin totean, että näiden rottien puuhastelut pitäisi päästä kuittaamaan jo ottelussa. Mutta Rotta tietää, että kilpikonnapuolustus tuomarien ympäröimänä estää tehokkaasti vastuun kantamisen. Pelikieltoa 0-10 ihan sama, ei merkitystä Pelicansille.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taitaa olla kurinpitäjillä jotain vähän isompaa paskaa hampaankolossa Hämeenlinnan suunnalla. Ei näitä pelikieltoja voi muuten selitää. Muuten ehkä ymmärtäisin näitä tuomioita, mutta jatkuvasti jää törkeämpiä ja ihan tahallisia rikkeitä tuomitsematta. Nämä puolivahingot varastaa nyt shown. Tikka - Virta case oli sitten jo kirsikkana kakun päällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös