USA:n presidentinvaalit 2020 – demokraatit sotajalalla?

  • 757 917
  • 6 909
Trump taitaa jäädä 229 valisijaan ja valtakunnallinen ero kannatuksissa menee yli neljän prosenttiyksikön. Lopulta aika lähelle sitä mitä gallupit sanoi ennen vaaleja, eilen hätäili myös asiantuntijat. Ennakkoäänet ratkaisi.
 

Ist0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toimiva Ilves, Jets, Leki
Niin no. Jos laskelmani pitävät kutinsa, niin ääniä on laskematta ~240k ja Bidenille riittäisi näistä 56%, kun vielä yhdeksän tuntia sitten tarvitsi 62%.

Ahaa, okei. Itse pyörittelin, että vajaa 100.000 ääntä olisi enää jäljellä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Trumpilla on kova kiri Arizonassa. Voi tulla vielä rinnalle ja ohi.
 
Trump saa enää NC, Georgiassa ero enää 23000 ääntä. Arizona ja Nevada jää bidenille kaupunkien äänillä, kunhan niitä taas raportoidaan.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tuo tRUmpin kiri Arizonassa taitaa johtua vain siitä, että tulokseen lisäillään ekana pienten piirikuntien ääniä ja vikana tulee suuremmat kaupungit joissa Biden vahvoilla? Anyways jännä on ollut kyllä tätä seurailla...
 

Ist0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toimiva Ilves, Jets, Leki
Tätä kutsutaan varmisteluksi. Olen Suomen surkein veikkaaja.
 

Liitteet

  • 20201105_082945.jpg
    20201105_082945.jpg
    263,1 KB · kertaa luettu: 345

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Nyt äkkiä jotain piristävää. ...tämä tuntuu pornoelokuvalta jossa päätähti heitetään lopussa sivuun ja nuori uros pääsee heittää mällit blondin kasvoille

Tämmöiset asiattomuudet eivät kuulu palstalle. Ketju lukkoon.
 

ijuka

Jäsen
Kyllä tuo Georgiakin menee mielenkiintoiseksi. Trumpin etumatka enää reilu 22k, mutta laskettavat äänet käymässä vähiin.
Kuten aikaisemmin tuli todettua, kun ottaa huomioon miten Biden-voittoisia jäljellä olevat äänet ovat, pitäisin sitä jopa todennäköisenä, että Biden menee Georgiassa voittoon.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Paha vain että siellä aseelliset riehujat sai äänestyksen keskeytettyä :)

Toki vain yhdessä piirikunnassa
NYT raportoi Phoenixista:

More than 150 pro-Trump protesters, some armed, gathered outside the Maricopa County election office and chanted “Count the vote,” as officials continued to do just that.

Onhan toi ihan littipeukun arvoista. Mutta jos nyt oikeasti äänten laskeminen noin paljon kiinnostaa, vapaaehtoistyöläiseksi pääsisi varmasti myös.
 

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Oikein mukavaa touhua tollanen uudelleenlaskenta. Viime pressanvaaleissa Wisconsini laskettiin uudestaan maksoi 300 miljoonaa dollaria. Halpaa hommaa.

Aamulla sattui silmään IS:ssä, että hinta olisi ollut noin 3 miljoonaa dollaria.

Ääntenlasku keskeytetään yhdessä piirikunnassa Arizonassa, äänestyspaikan ulkopuolella levoton, aseistettu joukko – IS seuraa (5.11.20 klo 7.34 päivitetty osio)

Politico sanoo hinnaksi 3,5 miljoonaa USD.

Washington Post myös kertoo hinnan olleen 3,5 miljoonaa USD.

Kahdesta viimeisimmästä jutusta kävi ilmi, että uudelleenlaskentaa vaatineen pitää laittaa kättä taskuun.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Pennsylvaniassa Trump-mobi puolestaan on kerääntynyt chanttaamaan: "STOP THE COUNT!!" Koettaisivat nyt päättää.
Kaikista älyttömintä tuossa lienee se, että ei tuo laskemisen lopettamisen vaatiminen taida edes perustua yhtään mihinkään, miksi noin kuuluisi tehdä? Kaikessa käsittääkseni mennään ihan lakien ja sääntöjen mukaan.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tän vaaliseurannan jälkeen muistaa taas pari vuotta Yhdysvaltain osavaltiot ja niiden (summittaisen) sijainnin kohtuu hyvin..

Ajattelin juuri samaa. Ja lisäksi sen, että koko valtio on tilkkutäkkinä täynnä tuollaisia Pirkkalan, Hauhon ja Mouhijärven kokoisia muutaman sadan/tuhannen asukkaan länttejä.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pennsylvaniassa Trump-mobi puolestaan on kerääntynyt chanttaamaan: "STOP THE COUNT!!" Koettaisivat nyt päättää.
Eikös tuossa ole ihan selvä logiikka, eli Trump johdossa > Stop the count!, Biden johdossa >> Count the vote!.

Olisi hyvä, jos Pennsylvania nyt kääntyisi suht selvällä marginaalilla Bidenille, niin peli olisi sillä selvä, eli peli 4-2 ajassa 59.32. Siihen päälle vielä kiekko tyhjään maaliin ajassa 59.58 (=Georgia) ja lopputulos alkaa olla varsin kiistaton.
 
Jotkut trumpetistit kääntyneet jo Foxia vastaan jos tähän uutiseen on yhtään luottamista: Hollywood Mocks ‘Fox News Sucks’ Chants, Ballot Counting Chaos: ‘It’s Like an Episode of Veep’
Tämä tapahtui jo neljä vuotta sitten. Foxilla ei oltu tyytyväisiä Trumpin valintaan republikaanien ehdokkaaksi ja tämä näkyi. Monien Trumpin kannattajien mielestä Fox oikein etsimällä etsii negaa Trumpista, ja jotkut sanovat katsovansa mieluummin vaikka CNN:ää. Eilen arvosteltiin sitäkin kuinka pitkään Fox panttasi mm. Floridan varmistumista Trumpille, kun muilla uutiskanavilla asia oli jo ajat sitten julistettu. Ja kun asiaa kysytään enemmän vasemmalta, on Fox tietysti ollut pro-Trump alusta asti.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ei jumalauta nyt alkaa olemaan Foxilla(kin) jo epätoivoista menoa. Ihan pokkana siellä toimittaja väitti, että olisi Detroitissa epäselvää äänestyksessä ja sinne ilmestynyt jotain ääniä. Haluaako ne oikeasti tonne sisällissodan pystyyn?
En huomannut tätä, mutta siinä tapauksessa muutos on ollut melko suuri eilisiltaan (Suomen aikaa) nähden. FOX kävi läpi Trumpin twiittejä, joissa yritettiin luoda epäluottamusta äänteen laskentaa kohtaan. Tämän jälkeen jollakin vaaleihin paneutuneella henkilöllä oli 10-15 minuutin slotti kertoa miksi nämä väitteet ovat epätosia. Toimittajat nyökyttelivät mukana eivätkä haastaneet tätä millään tavalla. Viikkoa aiemmin tämä henkilö olisi ollut Tucker Carlsonin haastateltavana ja saanut sanoa yhden lauseen ennen kuin Tucker olisi alkanut huutaa päälle ja pyrkinyt esittämään henkilön epäluotettavana. Maailman nopein poliittinen takinkääntö? Muutenkin FOX keskittyi eilen lähinnä käymään läpi rebujen tyrmäämiä Trumpin twiittejä Trumpin vastaisesti.

Onko kyseessä FOX News ja FOX and Friends?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: DAF

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Ajattelin juuri samaa. Ja lisäksi sen, että koko valtio on tilkkutäkkinä täynnä tuollaisia Pirkkalan, Hauhon ja Mouhijärven kokoisia muutaman sadan/tuhannen asukkaan länttejä.

Muistan, kuinka utelias olin penskana, kun karttakirjasta bongailin NHL-joukkueiden kaupunkeja. Saatan laajentaa tuota :D
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oranssi läskirotta ollaan siis vihdoin kampeamassa minne saavutustensa perusteella kuuluu, viemäriin. En toki paheksu jos lock him up olisi meininki jatkossa trumpetin osalta.

Perinnöksi jäi republikaanipuolueen ajaminen imbesillien sikaniskojen puolueeksi, jatkuva alistuminen diktaattoreille, koronapandemian tunarointi ja ylipäänsä kaiken mahdollisen sählääminen. Donald Trump, häviäjien häviäjä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös