Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 346 305
  • 66 869

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Teemu Pukista tuli mieleen, että jostain syystä tuo Teemu etunimenä tuntuu olevan aika suosittu. Lauantaisessa IFK - Jukurit ottelussa kentällä oli neljä Teemua. Jännä nähdä tullaanko tulevaisuudessa näkemään paljonkin Mikke-Maxeja pelikentillä.

Teemu on vähän hönön nimi, paitsi Teemu Pukki.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kurkku on kipee, eli flunssaa pukkaa. Pitää ottaa 1g Burana nukkumaan mennessä. Jos se tappais sen heti alkuunsa.

Olin tänään elämäni ensimmäisessä talonyhtiökokouksessa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kirjoitetaan tänne kun Yöketjuun ei voi vielä kirjoittaa. Meinaan, en ole saanut tässä tänä iltana unta vielä. Ja se huolestuttaa ja osin vituttaakin.

En jäänyt Suomen peliä tällä kertaa katselemaan edes kun olin niin väsynyt. Olin jo ennenkin kello 20:tä nukkumassa. Tai sängyssä ainakin, mutta unta en ole vielä saanut.

Keväällä olin työkokeilusta poiskin yhden päivän unettoman yön takia mutta nyt ajattelin töihin kyllä raahautua sai tässä vielä unta tai ei. Tiedän vain että se on yhtä perkelettä se huominen päivä olemattomilla unilla. Ja tässä on nyt hyvin lähellä että alkaa enemmänkin huolestuttamaan senkin takia unettomuus ja siksikään ei saa sitten sitä unta.

En tiedä mikä sitten vaivaa? Jäikö ne tutkimustulokset ja se paksusuolen tähystys pyörimään mieleen vai Suomen pelikö se mielessä pyöri vaikka sitä en kokonaan katsellutkaan? No mielenkiintoista nähdä rauhoittuuko nyt mieli kun peli päättyi ja saanko unta?

Mutta kyllähän se tähystyskin oli kyllä yhtä perkelettä. Niin kuin tuonne fiilis-ketjuun jo kirjoitinkin. Välillä sattui niin paljon että en tiedä onko minua koskaan niin paljon vielä fyysisesti sattunutkaan? Onneksi kivut oli kuitenkin hetkellisiä, kesti onneksi lyhyen aikaa ja ne saatiin menemään ohi. Tuolla sai kiroilla ja piereskellä eikä kukaan paikalla ollut katsonut asiaa varmaan pahalla. Kumpikin sekä piereskely että kiroilu varmaan lievitti kiputuntemusta.

Voi olla että kaksi kasvainta elimistöstäni löytyi mutta syöpävaaraa ei pitäisi silti olla?
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se on pojat sillä tavalla, että kosin avokkiani uutena vuotena. Ketä te kositte uutena vuotena? Rauhoittukaa nyt ja kertokaa jo!

Hauskasti 1.1. hänellä alkaa vakkarityösopimus, meillä häiden suunnittelu ja mulla opiskelut...pampparam! Kirjastoalalle (@Useful Idiot ).
Hienoa! Tervetuloa joukkoon iloiseen. Vilpittömät onnittelut myös häistä ja vakkarisopimuksista.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Kuinka päästä läskeistä eroon" ketju on kerännyt jo 86 sivua tietämystä ja arvuuttelua. En haluaisi olla ilonpilaaja ja mennä kertomaan, että oikea vastaus on hyvin yksinkertainen : syö terveellisesti ja harrasta liikuntaa. Antaa niiden arvuutella vielä toiset 86 sivua.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Laittaakse itsemurhan tehneet oikeuteen?
Ei, mutta kuulemma ainakin "työleireillä" olleiden perheet pääsevät jatkamaan edesmenneen sukulaisen kesken jäänyttä työvelvoitetta jos kulin perkeles poistaa itsensä vahvuudesta. Toki pääsevät seuraksi myös monista muista sukulaisten sooloiluista.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Kävin tekemisen puutteesta (ja puutteesta) johtuen tämmöisellä ulkomaalaisella deittisivustolla (en muista mikä, joku aasialainen) ja sitä viestien tulvaa sen muutaman minuutin aikana, jonka siellä vietin. Olisipa aito vienti oikeassa elämässä yhtä kovaa. Hah.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Onko legendaarinen nimimerkki HIFK tehnyt paluun Naisasiat -ketjuun? Tällä kertaa tosin maalivahtina, ja onpahan tuo nimensä veroinen torjumaan kaikki vinkit.

Inttikaveria odotellessa.
En ole seurannut keissiä kun ohimennen. Mites, onko rahaa jo liikkunu...?
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Mites, onko rahaa jo liikkunu...?
Eiks ne rahahommat ollut JomppaKoolla?

Siivosin tänään meillä yläkerrassa. Nyt ei päästä tukehtumaan pölykeuhkoon. Ei sillä että siellä nyt hirveästi olisi pölyä ollut. Muutama eksynyt pölykoira oli sängyn alla. Miehen lapsen huoneen saavat miehen kanssa siivota yhdessä jos haluavat. Lapsen huoneeseen on vähän niinkuin Iisopilta pääsy kielletty...
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
"Numerosta soitetaan tavattoman paljon" ja sitten ne soittaa sulle, että oot voittanu lotossa. Tuu hakee kyhnys.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Eiks ne rahahommat ollut JomppaKoolla?
Aa, soattaapi olla niihiin. Ite muistelin HIFKiä. Jompan taas muistan tulenpalavasta omistautumisestaan aikuisviihteelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös