Jesse Puljujärvi – supertähti

  • 836 518
  • 2 679

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Tässä seuraavaksi sitten hieman filosofisemmalta kantilta pohdintaa siitä, miksi mahdollisesti Jessellä ei lähtenyt lentoon Oilersissa. Pohjautuu puhtaaseen mutuiluun tosin joten sellaisena tämä on myös hyvä ottaa.
Jotenkin itsellä on vain hyvin vahva kutina, että se suurin ongelma kiteytyy joukkuetovereihin, heidän välisiin kemioihin ja ennenkaikkea McDavidiin.
Kiinnitin huomiota jo hyvin aikaisessa vaiheessa siihen, kuinka aneemisesti kentällä joukkuetoverit suhtautuivat Puljun onnistumisiin, ainakin noin päällepäin. Etenkin Mäkkärin naama tuntui olevan aina norsunvitulla jos Jesse maalasi, ja perinteiset karhunhalitkin jäivät hyvin väkinäisiksi. Ei kovin hyvää esimerkkiä kapteenilta. Kävi oikein sääliksi kun Jesse tuuletti parhaimmillaan kuin viimeistä päivää kieli munissa roikkuen ja sitä iloista Leijonan karjuntaa mikä U20-kisoista niin tutuksi kävi, mylvien kun samaan aikaan joukkueen kapun ilme on kuin olisi juuri omissa soinut.
Ensin ajattelin että onkohan Mc vaan niin saatanan loppu koko ajan ylikuormituksesta, sillä eihän hän rehellisyyden nimissä aina omia maalejakaan jaksa tuuletella, mutta saattaahan se olla myös että Connor ja Pulju ovat vaan niin täysin er planeetalta persoonina, etteivät vaan löydä yhteistä säveltä millään tasolla. Toinen on ilopillerimäinen hessuhopo ja toinen myrkynniellyt negailija.
Tai ehkä Mc on vaan kusipää, perinteinen lapsistara, jolle on noussut kupoliin?
Helvetin hyvä kiekkoilija, mutta ehkä sittenkin liian itsekeskeinen?
Ja sellainen kapteenina saattaa helposti myrkyttää koko joukkueen hengen ja koko toiminnasta tulee Dog eat Dog-tyyppistä raskasta eloonjäämistaistelua Talvisodan kaveria ei jätetä-meiningin sijaan.
Mielestäni jääkiekkoon ei oikein hyvin istu mikään yli vedetty tähtikulttitouhu ja siitä on saatu erittäin paljastavia esimerkkejä etenkin viimeisen kauden aikana, kun joka puolella palloa ne "nimettömät" kaverit veivät starastatuksen omaavia kovissa paikoissa kuin litran mittaa ja pokkailivat siitä hyvästä pyttyjä tuon tuosta.
Pulju jotenkin helposti innostuvana kaverina tuntuisi kaipaavan juuri sitä hyvän joukkuehengen mukana tuomaa ylimääräistä boostia jotta pääsisi loistamaan parhaiten ja nyt sitä Kärpissä näyttäisi tulevan. Ja taas vastaavasti kun henki ei ole kohdallaan niin Jessekään oikein osaa mitenkään päin olla ja saattaa näyttää paljon huonommalta kiekkoilijalta kuin onkaan.
Sanoisin että kyllä se Hurricanes olisi se seuraava ja paras osoite Jesselle heti kun saa vaan nyt Kärpissä fiiliksen kuntoon. Parasta varmaan olisi pysyä nyt ihan suosiolla koko kausi Oulussa, pokata pistepörssin voitto ja Sm-pokaali matkaan ja ottaa sitten lentoa Carolinan suuntaan.
Ja tehdä sitten uudenlaista historiaa.
Ihan kiva tuollainen fan fiction -tarina, mutta ennen kuin alkaa näitä kirjoituksia ottamaan todesta, kannattaa edes vähän tutustua pohjois-amerikkalaiseen (kanadalaiseen) kiekkokulttuuriin. Jos nyt ihan perusasiana otetaan tuo maalien tuulettaminen, niin sellaistahan pidetään tuolla päin täysin junttina ja jopa vastustajaa epäkunnioittavana tekona. Jos kapteeni McDavid ei ole lähtenyt mukaan mihinkään tuuletukseen, niin siitä on täysin turha vetää mitään johtopäätöksiä.

Mutta täysin sekaisin tuo Oilersin organisaatio on ollut jo pitkään, joten en ihmettelisi vaikka jotain skismaa pelaajien välillä olisikin.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan kiva tuollainen fan fiction -tarina, mutta ennen kuin alkaa näitä kirjoituksia ottamaan todesta, kannattaa edes vähän tutustua pohjois-amerikkalaiseen (kanadalaiseen) kiekkokulttuuriin. Jos nyt ihan perusasiana otetaan tuo maalien tuulettaminen, niin sellaistahan pidetään tuolla päin täysin junttina ja jopa vastustajaa epäkunnioittavana tekona. Jos kapteeni McDavid ei ole lähtenyt mukaan mihinkään tuuletukseen, niin siitä on täysin turha vetää mitään johtopäätöksiä.

Mutta täysin sekaisin tuo Oilersin organisaatio on ollut jo pitkään, joten en ihmettelisi vaikka jotain skismaa pelaajien välillä olisikin.

No minun silmät näkee lähes aina enemmän tai vähemmän tuulettamista maalien jälkeen, mutta ehkä me määritellään tuulettaminen eri tavalla tai jotain. Tsekkasin juuri vielä videoita kertauksen vuoksi. Pitää tosin sanoa, että noissa tsekkauksissanikin Oilersissa oltiin usein vaisumpia kuin toisaalla.

Mut joo, sekaisin on kyllä ollut Oilersin pakka. Sekin on aika mielenkiintoista että McDavid kierteli kovasti kun häneltä kysyttiin uskooko hän pleijarimahdollisuuksiin ensi kaudella. McDavid onkin ollut sen verran mieli maassa paikoin, että en yllättyisi vaikka hän pyytäisi siirtoa ellei homma korjaannu vuodessa tai parissa. Ehkä Jessen tapaus toimii tässä vähän pelottavana esimerkkinä, eli jos hän saa siirron helposti pyytämällä saattaisi tuo ehkä osaltaan lieventää aavistuksen McDavidin kynnystä saman vaatimiselle.
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Mitä Jessen mailan pituuteen ja kulmavääntöihin tulee, niin eikös tuolla Anttilan Mörölläkin ole suhteellisen pitkä keppi ja aina se sieltä näyttää tulevan voittajana kulmista kiekon kanssa ulos, kerta toisensa jälkeen. Ei pärjää vaikka olisi kuin vikkeläliikkeinen pikkukaveri liukkaana saippuana siinä vastassa pyörimässä. Eli kaiketi sillä mailan pituudella ei sittenkään ole niin ratkaisevaa merkitystä niissä(kään) kahinoissa. Puljuhan voisi ottaa koodia Mörköön ja kysellä vähän vinkkejä siitä puolesta.

Muuten olen sitä mieltä että tässä vaiheessa uraa olisi aika kyseenalaista lähteä edes kokeilemaan mitään mailanvaihtamisia, etenkin kun tuosta Jessen mailasta on kuitenkin selkeästi ollut hyötyäkin, kuten tässäkin ketjussa on jo useasti esille nostettu. Se kokeilu saattaisi kosahtaa pahastikin nilkoille.

Jokaisella on joitakin heikkouksia ja kuten vanha klisee kuuluu, niin pelaaja on parhaimmillaan kun pääsee pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Jessellä ne vahvuudet ovat syöttelyt, kiekonriistot/karvaaminen, nopea luistelu ja maalinedustapelaaminen. Noiden elementtien perusteella pitäisi sitten löytyä ne ketjukaverit, jotka noita vahvuuksia tukevat ja toisaalta paikkaavat heikkouksia. Niinhän se kaiketi menee se ketjuruletin kasaaminen. On meillä monia muitakin pelaajia, jotka eivät siellä kulmissa ole vahvimmillaan. Joten parempi laittaa sinne kulmaan jotain Anttilaa riehumaan sitten, kun lopputulema on todennäköisimmin siten positiivinen.

Lisäisin vielä edelliseen mutuilupohdiskeluuni sen, kun tunnen aika hyvin tuota amerikkalaista kulttuuria, että McDavidhan on näitä ns. milleniaaleja, ja etenkin jenkkilässä tuon sukupolven meininkiin kuuluu erittäinkin raaka kilpailu. Milloin naisista, milloin duuneista, milloin mistäkin mistä on jatkuva resurssipula. Sellainen veljellinen ja vilpitön auttamisenmeininki on aika vähissä. Selkään tulee puukkoa tuon tuosta ja itsekkyys kukoistaa. Tähtikultti ja yksilön menestys on kaikki kaikessa, jota kaikenmaailman Instagramit sun muut typerät sovellukset vain buustaavat. Kaikessa mennään yksilö edellä ja jokainen tuntuu olevan elämää suurempi stara. Kaveria (lainausmerkeissä) ollaan vain silloin kun siitä on itselle jotain selkeää hyötyä, muutoin ei heihin aikaa tai energiaa tuhlata. Noin niinkuin hieman kärjistettynä. Joten en yhtään ihmettele, jos kaikki tämä sukupolvimeininki heijastuu myös McDavidin toimintaan kiekkoilijana ja joukkueensa kapteenina. Ja sitä kautta myös koko Oilersiin.

Luin juuri jostain, että 22% näistä milleniaaleista sanoo (tutkimus USA:sta), ettei heillä ole yhtään ystävää. Onhan tuo jo aika hurjaa, mutta kertoo paljon siitä ilmapiiristä, missä mennään.

Ja sellainen meininki ei ihan kaikille sovi. Uskaltaisin väittää, että J. Puljujärvi on hyvinkin yksi sellaisista, joille sellainen ei sovi. Luulisin että Puljulle on hyvinkin tärkeää että ympärillä on kavereita ja ihan sellaisia vilpittömiä kavereita, jotka luovat sillä kaveruudellaan sitä hyvää ilmapiiriä, jossa Jessen kaltaiset persoonat pääsevät puhkeamaan kukkaan. Sellaisia, jotka päinvastoin lietsovat sitä hymyä ja kielen roikottamista kuin yrittävät pakottaa luonnonlapsen johonkin sellaiseen muottiin, missä kaikki se mikä kaverissa on parasta, kuolee ja kuihtuu pois.

Kyllä jääkiekkomaailmaan aina yksi hoopo virne naamalla viilettävä, maaleja villisti tuuletteleva ilopilleri mahtuu.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Itse pidän Seppäsen podcastistä muuten, mutta tuo Jesse on kyllä musta piste sille. Sanoi ettei tule erottumaan millään tavalla kentältä kärpissä. Ja toinen mikä pisti silmään niin totesi amerikanlehtien väitteet jessen kielenopiskelun kieltäytymisestä olevan varmaa totta koska ne kirjoittavat niin, mutta esim Patrik Laineen kohdalla viime kaudella esillä olleet fortnite keskustelut olivat median keksintöjä.
Itekki kuuntelen tuota, mutta jätän jo suosiolla Jesseä ja kärppiä koskevat osuudet välistä koska sieltä tulee semmosta provoilua välillä että menee jo tunteisiin. Varsinki pulju on semmonen punainen vaate sille. Keväällä se oli vielä sitä mieltä että paluu Ouluun vois olla hyvä asia ja nyt siellä oli jotain maitojunapaskaa taas. Rantasen kans tehty osio oli kyllä semmosta nuoleskelua että tuli vaivaantunut olo ku sitä kuunteli.
 
Itekki kuuntelen tuota, mutta jätän jo suosiolla Jesseä ja kärppiä koskevat osuudet välistä koska sieltä tulee semmosta provoilua välillä että menee jo tunteisiin.

Tuo on kyllä joillakin toimittajilla ihmeellinen ominaisuus. En muista Seppäsen kirjoittaneen Kärpistä juurikaan positiiivista ja silloinkin, kun olisi ollut paikka, niin kirjoittaa uhkakuvista. Kommentaattoreista tulee mieleen ex-valmentaja Lehkonen, joka näyttää aina, että kipeää käy kun pitää Kärpistä kertoa jotain kivaa. Toki räksytys alkaa heti, kun mikki menee pois päältä :)
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuo on kyllä joillakin toimittajilla ihmeellinen ominaisuus.

Rehellisyyden nimissä, taitanee olla aika yleinen ominaisuus ihan meissä kaikissa.

Ainakin itse myönnän ihan rehellisesti, että kyllä minun on vaikea keksiä ruotsalaisista jääkiekkoilijoista oikein mitään hyvää sanottavaa ja vaikka keksisinkin, niin kipeää tekee se myöntää :D

Muutenhan ruotsalaiset ovat ihan kivoja, mutta jokin naksahdus päässä siinä aina käy, kun ne vetää sen Tre Kronor-nutun ylle. Mutta se on osa tätä lajia :)

Toisaalta toimittajalta, jolle kommentoinnista maksetaan jopa ihan rahaakin siitä, tuleekin vaatia hieman ammattimaisempaa suhtautumista asioihin, kuin tällaiselta omaksi huvikseen nettiin niitä näitä kirjoittelevalta. Eli siinä mielessä kritiikki on kyllä ihan aiheellista.
 
Rehellisyyden nimissä, taitanee olla aika yleinen ominaisuus ihan meissä kaikissa.

...

Toisaalta toimittajalta, jolle kommentoinnista maksetaan jopa ihan rahaakin siitä, tuleekin vaatia hieman ammattimaisempaa suhtautumista asioihin, kuin tällaiselta omaksi huvikseen nettiin niitä näitä kirjoittelevalta. Eli siinä mielessä kritiikki on kyllä ihan aiheellista.

Juuri tuota tarkoitinkin. Kun täällä huvikseen länkytetään ja lasit on silmillä, niin aina ei voi kylmää objektiivisuutta odottaa. Tai edes yleensä. Mutta toimittajien pitäisi olla minusta sen yläpuolella ja koska juttuja ihan suunnitellaankin välillä ja mietitään, niin tunteen palo ei ole syynä miksi ei pystyisi kirjoittamaan objektiivisesti asioista. Otetaan nyt vaikka Ika Lehkonen esimerkiksi. Hänen lipsautuksensa tulevat silloin, kun luulevat ettei mikki ole päällä tai eivät hoksaa juttujen kantautuvan jostain seurueesta toisiin korviin. Itse työssään hän pyrkii ajattelemaan asioita analyyttisesti.
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään viimeinen peli Kärpissä ja sitten Ahon seuraksi Carolinaan ensi viikolla?

Tai sitten jatkaa Suomessa liiga-avauksessa Rinkelinmäellä? Mistä näitä tietää. Itse en usko että pelaa kovin pitkään Kärpissä.

... vaikka rehellisesti täytyy myöntää ettei Grenoble, jota vastaan pelannut 2/3 otteluistaan ole kovin kova mittari. 2+2 on kuitenkin yli piste per peli ja toivottavasti sama vire jatkuu tänään Sveitsissä.
 

Zinetula

Jäsen
Täällä keskustelupalstoilla on saanut lukea, että Jesse meni siitä mistä aita on matalin ja hän saa heittää hyvästit NHL-unelmalle. Maikkarin kommentaattorinakin toimiva Pekka Kangasalusta näkee asiat päin vastoin: "Se, että tulet Ouluun kotikonnuille, otat haasteen vastaan, että sinulla on mahdollisuus epäonnistua myös täällä. Se, että olisi lähtenyt Keski-Eurooppaan vähän totuutta pakoon, mutta nyt hän katsoo sitä suoraan silmiin, Pekka Kangasalusta kehuu."

Erkka Westerlund puolestaan kommentoi Jessen tilannetta, että "nuoret pelaajat kehittyvät eri tavalla. Ei ole kuitenkaan lyönyt itseään täysin läpi (NHL:ssä). Tämä voi olla hyvä vaihtoehto saada takaisin hyvä itseluottamus ja pelituntuma. Uskon, että aika nopeasti tulee uusi mahdollisuus, Erkka Westerlund povaa."

Kyseisessä Maikkarin linkissä Westerlund ja Kangasalusta pohtivat Jessen tilannetta: Jesse Puljujärven paluu Ouluun oli osoitus rohkeudesta – "Mahdollisuus epäonnistua myös täällä"
 

tomukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Jesse Puljujärvi on hyvä pelaaja, mutta kysymyksessä on viihdeliiketoiminta, palveluammatti. Jos olet yksinkertaisesti liian tyhmä toimimaan koko kuvassa, se on vahingollista niin joukkueelle kuin liiketoiminnallekin. Jesse Puljujärven on osoitettava nöyryyttä ja väkisin opeteltava se englannin kieli, muuten saa jätkä jatkaa lähinnä Oulun kuninkaana niin kauan kuin vauhdissa pysyy mukana. Lisäksi, potentiaalin ulosmittaus on vajaavaista, luottaa edelleen liikaa lahjoihinsa, joita kieltämättä on paljon. Aivan samalla lailla harjoituskuria on lisättävä, jotta hänelle kuuluva TOP3 hyökkääjän paikka NHL:ssä on mahdollinen.
 

pogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aivan samalla lailla harjoituskuria on lisättävä, jotta hänelle kuuluva TOP3 hyökkääjän paikka NHL:ssä on mahdollinen.

Tämän suuntaisia kommentteja on näkynyt aina silloin tällöin useammaltakin kirjoittajalta, viitataan harjoittelun pakkoammattimaistumiseen ym. Mitä tämä tarkoittaa ja pitää sisällään? Monet muut ovat vuorostaan kertoneet Jessen olevan himoharjoittelija.

Onko harjoittelun fokusta siis siirrettävä jotenkin, keskityttävä enemmän myös palautumiseen, vai kokonaisvaltaiseen urheilijan elämään joka pitää sisällään nuo em. asiat, ja ulottuu myös hallin ulkopuolelle - ravinto, kehonhuolto sekä pääkopan oikeanlainen terästäminen?
 

Jaska T

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärppäinen-fanitus tauolla (poliittiset syyt)
Tämän suuntaisia kommentteja on näkynyt aina silloin tällöin useammaltakin kirjoittajalta, viitataan harjoittelun pakkoammattimaistumiseen ym. Mitä tämä tarkoittaa ja pitää sisällään? Monet muut ovat vuorostaan kertoneet Jessen olevan himoharjoittelija.

Lähinnä tuo kertoo mielestäni siitä, ettei kyseiset kirjoittelijat ole seuranneet Jesse Puljujärven uraa kovinkaan pitkään ja/tai tarkasti.

Tulevat sitten jättäneeksi tänne omasta mielestään varmasti hyvinkin asiantuntevia kommentteja Jessestä.

Toisaalta, eihän kirjoitteleminen ole mikään huono harrastus.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos Jesse pelaa täyden kauden Suomessa, niin tulee tekemään aivan hirveät pisteet. Todella kova pelimies liigaan.

Meno vain paranee peli peliltä, mikä ei sinänsä yllätä kun tauko oli niin pitkä. Tänään oli mun silmään ylivoimaisesti parasta Jesseä tähän asti vaikka pisteitä ei nyt tullut. Kaksi avopaikkaa siellä oli ja ajoittain erittäin vahvaa tekemistä kiekollisena. Kyllä siellä kuitenkin kehittämistäkin näkyy, välillä syöttöjen laatu ei ole kovin hyvä ja nopeissa tilanteissa ei aina osaa päättää mihin kiekon pistää. NHL kun ajattelee missä tuo varmasti korostuu niin kyllä ne vaikeudet osittain ymmärtää.
 

agent082

Jäsen
Meno vain paranee peli peliltä, mikä ei sinänsä yllätä kun tauko oli niin pitkä. Tänään oli mun silmään ylivoimaisesti parasta Jesseä tähän asti vaikka pisteitä ei nyt tullut. Kaksi avopaikkaa siellä oli ja ajoittain erittäin vahvaa tekemistä kiekollisena. Kyllä siellä kuitenkin kehittämistäkin näkyy, välillä syöttöjen laatu ei ole kovin hyvä ja nopeissa tilanteissa ei aina osaa päättää mihin kiekon pistää. NHL kun ajattelee missä tuo varmasti korostuu niin kyllä ne vaikeudet osittain ymmärtää.

Niin no näitä on Jesseltä nähty Edmontonissakin. Aika paljon on top 3 pelaaja-arvosanoja paikallismediassa peleissä, joissa ei tehopisteitä tullut.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Meno vain paranee peli peliltä, mikä ei sinänsä yllätä kun tauko oli niin pitkä. Tänään oli mun silmään ylivoimaisesti parasta Jesseä tähän asti vaikka pisteitä ei nyt tullut. Kaksi avopaikkaa siellä oli ja ajoittain erittäin vahvaa tekemistä kiekollisena. Kyllä siellä kuitenkin kehittämistäkin näkyy, välillä syöttöjen laatu ei ole kovin hyvä ja nopeissa tilanteissa ei aina osaa päättää mihin kiekon pistää. NHL kun ajattelee missä tuo varmasti korostuu niin kyllä ne vaikeudet osittain ymmärtää.

Näinpä, kyllä siellä edelleen noita ongelmia on, jotka NHL:ssä näkyvät sitten vähän isommin. Laukaus välillä myös hehtaaripyssy. Hyvältä se meno silti näyttää tänne tasolle ja uskaltaa odottaa edelleen parannustakin. Näkyvin pelaaja ollut silti kaikissa peleissä Kristofin ohella. Erittäin vaarallinen, kun saa vauhtiin kiekkoa.

Tykkäsin kyllä tuosta Lammikko-Pulju kaksikosta. Isot miehet menee lujaa ja osaavat vielä pelatakin. Toivottavasti jatkavat yhdessä.
 

Micol

Jäsen
Näinpä, kyllä siellä edelleen noita ongelmia on, jotka NHL:ssä näkyvät sitten vähän isommin. Laukaus välillä myös hehtaaripyssy. Hyvältä se meno silti näyttää tänne tasolle ja uskaltaa odottaa edelleen parannustakin. Näkyvin pelaaja ollut silti kaikissa peleissä Kristofin ohella. Erittäin vaarallinen, kun saa vauhtiin kiekkoa.

Tykkäsin kyllä tuosta Lammikko-Pulju kaksikosta. Isot miehet menee lujaa ja osaavat vielä pelatakin. Toivottavasti jatkavat yhdessä.
Tykkään myös Lammikko - Pulju duosta. Molemmat pelaavat hyvin suoraviivaista NHL-lätkää, mutta kuka hoitaisi ketjun toisen laidan pelaamisen? Koblizek ei siihen kyllä tunnu istuvan ollenkaan. Pyörälä tai Lindsten (sitten kun on kunnossa) tuntuisi sopivan siihen rinnalle parhaiten. Tai sitten rohkeasti Tieksola suoraan "syvään päähän" ja ykkösen laidalle tekemään taikoja.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viime kauden näytöillä antaisin Lindstenin näyttää kymmenkunta peliä tuossa ykkösen laidassa. Mielestäni pelasi todella vahvasti loppukaudesta ja osaa hyvän puolustuspelin lisäksi todistetusti tehdä myös maaleja, toisin kuin esmes Kobli. Ja on nopee, pysyy vauhdissa mukana. Pyörälä, Jesse ja Kristof eri kenttiin niin meillä on kolme alati vaarallista hyökkäyskenttää.
Papat Jussi ja Janne on nyt ehkä se suurin ongelma. Ja yksi puolustaja kiitos. Muuta ei tarvi just nyt.
 

JPL

Jäsen
Ei kyllä tarvitse pidättää hengitystä Puljun NHL sopimuksen suhteen. Tuolla pelillä on ihan ok liigapelaaja, ei yhtään enempää. En näe kyllä juurikaan kehitystä.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Ei kyllä tarvitse pidättää hengitystä Puljun NHL sopimuksen suhteen. Tuolla pelillä on ihan ok liigapelaaja, ei yhtään enempää. En näe kyllä juurikaan kehitystä.
Kieltämättä tänään oli Puljulta surkea peli. Parannettavaa on. Kärppien kannalta toki sinällään hyvä, että noilla esityksillä ei ole lähiaikoina sopimusta NHL:ään saamassa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.84
  • 3.85
  • 3.85
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös