San Jose Sharks (2.) – St. Louis Blues (3.), Lännen konferenssifinaalit

  • 43 878
  • 235

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tänä yönä mennään taas, tällä kertaa keskinkertaisen ja epäseksikkään hmv-joukkueen kotiluolassa. (Ihmetyttää kyllä, miten laumaa karvaisia, satakiloisia ukkoja luistelemassa kymmenen kilon varusteissa hikisinä voi missään olosuhteissa pitää muuna kuin epäseksikkäänä, mutta makunsa kullakin...)

Bluesilla on ollut vaikeuksia kotona, lieneekö yllä jonkun mainitsemaa mailan puristamista vai mitä, mutta nyt on oltava hereillä alusta asti. Sharks rokottaa varmasti jos seisoskellaan, ja vaikka Blues osaakin nousta myös takaa, ei se onnistu joka kerta.

Ylivoimaan on toivottavasti saatu joku roti, niin (p)onnetonta on tekeminen ollut. Samoin henkilökohtaiset virheet, joihin jopa Captain Alex viimeksi syyllistyi, pitää saada pois. Tappio ei vielä merkitse katastrofia, mutta mieluummin voitto ja Blues soimaan, kiitos. Sielukkaasti.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Pete löysi ratkaisun Sharksin ongelmiin; siitä uupuu 5minuutin Haley tyhmineen jäähyineen. Pois on jäämässä Sörensen, kaveri josta Thornton on ollut hyvin ylpeä läpi kauden.
Ei siinä kyllä Melker hoitaa varmasti sen, mitä Sörensen toi. Ja toivottavasti samalla herättäisi Jumbon pelamaan. Mutta sitten miten Haleyn voi nähdä arvokkaammaksi kuin Sörensenin. Ei vaan voi ymmärtää. Noh toivottavasti kärkijätkät jaksaa pitää tasonsa isommilla minuuteilla, niitä olisi jälleen luvassa. Donskoilla jumalaton duuni kannatella 18-23 pinnalla, taitaa mennä selviytymistaisteluksi vain.
 
Viimeksi muokattu:

Plager

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
Hieno matsi tulossa ensi yönä ja vihdoin tuohon nuottien ykkösylivoimaan tehdään muutoksia tuomalla siihen Parayko. Nyt olisi oiva paikka parantaa kotipelaamista ja mennä sarjassa johtoon.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kärkikynäjonnet voivat siinä niellä lastillisen ja keskittyä kinaamaan joidenkin jo golfia pelaavien milleniaalijeesusten paremmuudesta.
NHL:ssä oli muuten tällä kaudella yksi pelaaja, joka on syntynyt ennen milleniaaleja, Matt Cullen (1976). Generation Z -ikäluokkaa onkin sitten 1996 alkaen syntyneet.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kyllä on nyt jossain päätetty, että Sharks raahataan finaaleihin vaikka väkisin.

Järkyttävää tuomarointia, paskin voittomaali ikinä. Toivottavasti joku ymmärtää edes hävetä.
 

Antero Boston

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
Kyllä on nyt jossain päätetty, että Sharks raahataan finaaleihin vaikka väkisin.

Järkyttävää tuomarointia, paskin voittomaali ikinä. Toivottavasti joku ymmärtää edes hävetä.

Aika samat fiilikset on täälläkin. Yhden pelin tuomarivirheen kohtuuella ymmärtää, mutta jose on nyt saanu apuja tuomareilta joka sarjassa ja useammassa pelissä.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Bluesilta jätettiin viheltämättä kaksi täysin selkeää jäähyä, tilanteista joissa tuomari oli vieressä katsomassa. Kiekon katsomoon viskaisu ja päähän kohdistunut taklaus. Että lopetetaas ne sössötykset suosimisesta.

Voittomaalia edeltänyt tilanne oli kyllä virheellinen, siitä ei kiistoa. Kuitenkaan kaikkea ei näköjään voi nähdä
 

Plager

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
En sen enempää ala tuomaroinnista itkemään, mutta onhan tuo hieman eri asia jättää muutama jäähy viheltämättä, kuin hyväksyä selvä virheellinen maali jatkoajalla. Noita selkeiden jäähyjen viheltämättä jättämisiä sentään tapahtuu oikeastaan joka pelissä.

No toivottavasti joukkue saa tästä lisäboostia, sillä seuraava kotimatsi olisi syytä voittaa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kyllä on nyt jossain päätetty, että Sharks raahataan finaaleihin vaikka väkisin.

Sharksin pukukopissa.

Vahva, turvallinen ja tehokas 1.erä Sharkseilta. Ei mitään huolia ja kiva 2-0 taululle. Sitten 2.erässä homma jälleen kerran aukeaa. Dillon ihmettelee ekassa osumassa, Tarasenko kiskasee toisessa Braunin ollessa vieressä, kolmannessa Couture ei saa mailaa eteen liukuen blokkiasennossaan ja neljännessä Braun antaa Perronin vetää ja hänen jalan kautta sisään.
Kolmannessa sitten todella puuduttavaa hyökkäämistä, Jones pitää pojat mukana ja lopulta 6vs5 Couture iskee tasoituksen ollessaan melkein koko pelin muuten pimennossa. Ei ollu montaa paikkaa kolmannessa.

Voittomaalia edelsi selvä käsisyöttö. Hyvä missaus erotuomarilta, joka oli maalin takana. Samanlaista hönöilyä, jolla missattiin Perronin pelin viivyttäminen ja Blaisin(?) headhunt.

Ryöstö. Niin heikkoa oli Sharksin kiri kolmannessa, ei juuri mitään aikaan kunnes lisämiehellä suotuisa maalinedustapeli. Kirsikkana kakun päälle voittomaali.

Haley saattoi samointein kuolla, kun Parayko huitasi käden paskaksi. Onneksi varalla on parempaa pelaajaa, jospa Sörensen istumakomennon jälkeen antaisi kaikkensa energiaroolissa.
 

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Eiköhän tuo Sharksille olisi muutenkin kääntynyt. Hyvä nousu tasoihin ilman maalivahtia muuten aika tylsän (yllätys yllätys) kolmannen erän jälkeen. Voimat ei riittäneet nousta katsomaan kahta ensimmäistä erää, mutta se on ihan hyvä verenpaineen ja terveyden kannalta.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Jälkilähetyksen kattelin ja olihan paska tuo SJ kolmas erä. Lopetin sitten katsominen kesken muutama minsa ennen loppu kun näytti ettei lähetystä olisi jäljellä kuin regulation time ja pieni shokki havaita SJ kammenneen voiton. Tuossa kolmannen erän aikana ihan käsittämättömän paskaa tuo vieraiden peli. Yks STL karvaaja saa aikaan sen että kiekko pitää toimittaa puolen kentän passilla tai laidan kautta ylöspäin ja jos sattuu menemään perille niin siellä on kivasti 1 vs 3 tilanne. Samaan aikaan siellä on hyödyntämättä ne kolme muuta kaveria kentällä. En oo mikään fakiiri taktisen puolen kanssa jääkiekossa, mutta luulisi nyt yhdessä rintamassa tapahtuvan sen hyökkäyksiin lähdön eikä tolleen järettömänä yhden miehen harppuunana fyysistä STL vastaan. Joku voisi katsoa uusintana tuon kolmannen erän ja laskea montako kertaa SJ sai kolme perättäistä syöttöä omille.....No taktiikka toimi kun voitto vieraissa, niin mitäpä tässä turhia tupisemaan.
Edit:
Parit ranskalaiset:
-eka erä huikee SJ, STL vain 4 kutia maalia kohden
-tokassa asetelmat vähemmän yllättäen muuttuivat ja olihan tuo Jones huono. Joo, tokassa Perronin maalissa oli oma vissiin maskissa, mutta veskana sun pitää noin paskan esteen takaa nädä kyllä kiekko eikä jättää puolta maalia auki.
- Välillä SJ vaikuttaa pysäyttämättömältä tsunamilta ja sitten vastapainoksi tollasta kolmosen ihme paskaa neppailua. Miten tuo voi etes olla mahdollista joukkueelta joka näin pitkällä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Sharksia vataan tehdään selvästä pitkästä kiekosta voittomaali: "pelataan ne tilanteet loppuun asti!".

Blues lopettaa pelaamisen oman maalin edessä pudotuspelin jatkoajalla: "taas tuomarit auttaa Sharksia ja liigan toimistossa on päätetty!".

Blues voisi tehdä tyhjään maaliin niin ei tarvitsisi itkeä suuria vääryyksiä. Mutta ikuisen pudotuspeliepäonnistujan maine taitaa olla ansaittu.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Vähän mautonta ilkkua tällaisia tuollaisen tappion jälkeen IMO.
Jos joku ei näe ironiaa siinä, että Sharks-fani huutelee pudotuspeliepäonnistujan maineesta niin sitten mä en enää voi mitään ja joudun luovuttamaan ihmiskunnan suhteen.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Kyllä on nyt jossain päätetty, että Sharks raahataan finaaleihin vaikka väkisin.

Järkyttävää tuomarointia, paskin voittomaali ikinä. Toivottavasti joku ymmärtää edes hävetä.

Höpö höpö. Jotenkin Stars-sarjan game 6:n jälkeen en itkisi Blues-fanina tuomaroinnista. Pitkässä juoksussa nämä menevät tasan.
 

Nick Neim

Jäsen
Virheitä sattuu, ei siinä. Jotenkin vain tuntuu niin absurdilta ihan yleiselläkin tasolla, että 40 sekuntia ennen maalia tapahtunut 3 millin paitsio aiheuttaa pitkät videon veivaamiset ja maalin hylkäämisen, vaikka vaikutus maaliin olisi puhdas nolla. Sitten taas tälläistä räikeää käsisyöttöä on mahdotonta sääntöjen puitteissa lähteä videoilta tarkistelemaan. Kyllähän systeemissä sinänsä jokin on pahasti pielessä. Toisaalta tällä hetkellä jos tuomari ei tälläistä tilannetta näe (tai puhalla), niin sitten se ei näe (tai puhalla). Eipä siinä sen enempää purnattavaa.

Huonoa tuomarointia on ollut oikeastaan tänä keväänä vähän joka sarjassa, puhutaan sitten ihan pelin sisäisistä linjoista tai yksittäisistä virheistäkin. En tiedä onko sitten sattumalta tuntunut näitä tuomareiden virheitä osuvan entistä enemmän "näkyvämpiin" paikkoihin, jotta tuntuu useammankin ottelun ratkaisussa olevan jotain purnattavaa. Ainakin jos vertaa edellisvuosiin.
 

Robu

Jäsen
Ihmeellistä ilkkumista Sharks-faneilta taas, "mut kun tekin". Sharks-fanit, teillä ei ole oikeutta valittaa muuten tuomaroinnista vuosikausiin näiden muutamien tilanteiden jälkeen. Ottakaa nyt hiljaa ja hymyssä suin vastaan mitä on annettu.

Olihan se selvä käsisyöttö ja maalia ei olisi pitänyt hyväksyä. Mutta mä en syytä tuomareita, vaan työkaluja, jotka heillä on käytössä eli neljä silmäparia ja sääntökirja. Peliä pelataan hirvittävällä nopeudella ja kaikkea ei vain voi nähdä. Me näemme, kun peliä seuraa kymmenet kamerat.
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Höpö höpö. Jotenkin Stars-sarjan game 6:n jälkeen en itkisi Blues-fanina tuomaroinnista. Pitkässä juoksussa nämä menevät tasan.
Aika pitkä juoksu tulee kyllä. En tykkää valittaa tuomareista, mutta onhan Sharks hyötynyt huomattavasti kevään aikana kyseenalaisista tuomioista.

Kuitenkin, Blues päästi 4 maalia varsinaisella peliajalla, ei sellaisella määrällä oikeastaan voi odottaa voittoa. Sharks oli hyvä, mutta voittomaalista jäi kyllä v*tutus itselle.

Bluesilla on ollut keväästä toiseen ongelmana, että motivaatiota ja sydäntä ei tunnu löytyvän tarpeeksi, että peli olisi hyvää jokaisessa ottelussa, eikä vain siinä kuoleman pelin viimeisessä erässä. Tämä kyllä raivostutti koko joukkueen GM Armstrongia myöten. Toivon, että tästä tulee merkittävä momentumin luoja tässä sarjassa ja St. Louis tulee uudella ilmeellä neljänteen peliin.

Go Blues go!
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Bluesilta jätettiin viheltämättä kaksi täysin selkeää jäähyä, tilanteista joissa tuomari oli vieressä katsomassa. Kiekon katsomoon viskaisu ja päähän kohdistunut taklaus. Että lopetetaas ne sössötykset suosimisesta.

Voittomaalia edeltänyt tilanne oli kyllä virheellinen, siitä ei kiistoa. Kuitenkaan kaikkea ei näköjään voi nähdä
Siihen päälle vielä se huitominen Haley, Hanley, kuka nyt onkaan ranteille eli aika paljon jäi viheltämättä jäähyjä Bluessille. Oishan se ihan kiva jos tuomarit ottaisi nämä kaikki pois mutta harvoin niin tulee käymään.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuota videota kun katsoo hidastettuna, selvästi näkee, että käsisyötön jälkeen kiekko osuu pelaajan omaan mailaan ennen seuraavan pelaajan kosketusta, joten eikös tuo ollut ihan oikein, ettei tosta tuomittu käsisyöttöä?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Aika pitkä juoksu tulee kyllä. En tykkää valittaa tuomareista, mutta onhan Sharks hyötynyt huomattavasti kevään aikana kyseenalaisista tuomioista.
Pudotuspeleissä jatkavat joukkueet jotka eivät ole hyötyneet tuomareiden viheltämisistä tai viheltämättä jättämisistä:

*heinäsirkkoja*

Niin...

Ja kyllä niitä on mennyt Sharksia vastaankin, mutta niistä ei vääräleuat huomauttele koska heidän mielestään on universaali vääryys, että Sharks pärjää taas pudotuspeleissä.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ihmeellistä ilkkumista Sharks-faneilta taas, "mut kun tekin". Sharks-fanit, teillä ei ole oikeutta valittaa muuten tuomaroinnista vuosikausiin näiden muutamien tilanteiden jälkeen. Ottakaa nyt hiljaa ja hymyssä suin vastaan mitä on annettu.

Olihan se selvä käsisyöttö ja maalia ei olisi pitänyt hyväksyä. Mutta mä en syytä tuomareita, vaan työkaluja, jotka heillä on käytössä eli neljä silmäparia ja sääntökirja. Peliä pelataan hirvittävällä nopeudella ja kaikkea ei vain voi nähdä. Me näemme, kun peliä seuraa kymmenet kamerat.

"In the 102 year history of the NHL, no team has ever been the beneficiary of bad calls until the 2019 San Jose Sharks. First time it's ever happened, crazy I tell you"
 

Ogilthorpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Pudotuspeleissä jatkavat joukkueet jotka eivät ole hyötyneet tuomareiden viheltämisistä tai viheltämättä jättämisistä:

*heinäsirkkoja*

Niin...

Ja kyllä niitä on mennyt Sharksia vastaankin, mutta niistä ei vääräleuat huomauttele koska heidän mielestään on universaali vääryys, että Sharks pärjää taas pudotuspeleissä.
Tässähän kiekko osui bluesin pelaajan ensin, joten eikö se kumoa sen käsisyötön.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tässähän kiekko osui bluesin pelaajan ensin, joten eikö se kumoa sen käsisyötön.
Jos näin kävi niin tottakai. Samalla voisi sitten antaa esimerkiksi Schwartzille, Schennille vai kuka siellä kävi uhkailemassa tuomareita heidän astuessa ulos kaukalosta, pelikieltoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös