• 268 875
  • 1 954

Anu Saukko

Johtaja Virran Dream Team
Jumalauta. Tare-show pelastamassa Lukon ekan erän esitystä. Vielä, kun olisi se ilmaveiviyritys onnistunut niin huhhuh.

Anu Saukko

Melkein olisin kyllä Virtana laittanut Reunasen kentälle ylivoimalla, mutta ei. Melkein kaikki muut pakit saivat kyllä käydä koittamassa.

Raymond

Lukko

Laittaisin mielummin kolme pakkia (Niskala, Krejcik ja Reunanen) samaan aikaan kentälle ylivoimalla kuin Laakson ja Liedeksen.

Foreman

LSH - Lämsä sex hockey
Aivan loistava yksilösuoritus Danforthilta alivoimalla, hetkeä myöhemmin sama av ja Ilomäki tinttaa!!

Lukko
No huh, aikamoinen kasvojen pesu 1. erän jälkeen. Hyvä näin. Koska on nähty Lukolta näin vahva 2. erä? Perinteisesti kusevat pelin, kun pelin 2. erässä. Tänään vois mennä toisin.

LukkoUkko79

Lukko
Näköjään auttoi kun kävin vähän avautumassa täällä. Toinen erä näytti aika paljon enemmän sellaiselta, jota Lukon kannattaja odottaa näkevänsä. Nyt vaan pää kylmänä ja pisteet kotiin!

Raymond

Lukko
Aika varovasti kannattaa odotukset laskea viimeisen erän suhteen. Toinen erä oli parannus, mutta kyllä sielläkin vielä tuli tyhmä hyökkäyspään jäähy. Miten noista jäähyistä päästään eroon? Ei pitäisi olla niin vaikeaa karvata kovaa ilman, että otetaan typerä jäähy. Usein Lukon karvaaja on nopeammalla jalalla kuin kiekollinen pakki, mutta maltti ei riitä.

Larsen

Rauman Lukko
Tarmo teki heittämällä Lukon meneillään olevan kauden hienoimman syötön eikä se maalikaan paljon tuosta syötöstä kalpene. Älytön flow kaverilla.
Nyt päätöserään pää kylmänä, järkeä siihen puolustamiseen.

Foreman

Kyllä me Saarela vol.3:stakin saadaan vielä hieno pelimies! Mainio syöttö Nymanin maaliin

Antti Saarela on kyllä hyvä. Koko ajan oikeita ja hyviä ratkaisuja kiekollisena. Virheet vähissä ja tulee omiinkin vähän nopeammin kuin isoveli. Ens kauteen saadaan jo valmis ketju Saarela-Laakso/X-Nyman.

carr

Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Saarela-Koivistoinen-Nyman on nyt kahteen otteluun saanut n. 40 sekunttia pelata ylivoimaa. Tässä ajassa ovat luoneet enemmän maalipaikkoja kuin erikoismiehet. Tuohon voisi Taren laittaa pakiksi ja viidennen voi sitten Pekka päättää.

Surkean alun jälkeen hieno nousu.

Raymond

Lukko
Hyvä nousu lopulta ja 6 pisteen viikko. Sen lisäksi se 3 ottelun voittoputkikin on nyt tällä kaudella kasassa. Seuraavaksi mitataankin, että riittääkö se tälle joukkueelle. Parannettavaa on kyllä edelleen hirmuisesti. Ensimmäinen erä oli aivan hirveää jöötiä, kuten joku täällä sanoikin.

Iso plussa Liedekselle. 5-3 Tilanteessa iso blokki alivoimalla ja sattui muuten varmasti - siitä huolimatta taisteli vielä.

Anu Saukko

Saarelalta hyvää peliä koko viikko. Ajaa kyllä röyhkeästi maalille, järjestelee muille paikkoja ja taklaakin kovaa, kun paikka tulee. Eiköhän Antista kova pelimies kasva. Nähtäväksi jää, että tuleeko kovempi pelimies kuin veljestään.

Larsen

Alkujärkytyksen jälkeen tästä kehkeytyi hieno voitto. Setämieskin piti nollan. Isohko toivomus olisi, että Superhessu säästyi ilman murtumia.

SetäTuomo

Charlestown Chiefs
No kyllä tästä päivästä jäi mieleen monta positiivista: Reunanen otti joukkuetta reppuselkään, kun tilanne oli vaikea. Lopulta pisteitä tuli laajalla rintamalla, mikä tekee hyvää joukkueen itseluottamukselle. Lisämaininta Setäsen mainioista otteista kahdessa erässä.

Jotain negatiivista löytyy etsimättä kun. Eli tuo ylivoima. Jos Virta saa sen vielä toimimaan niin torilla tavataan.

Foreman

Ensimmäinen erä oli aivan hirveää jöötiä, kuten joku täällä sanoikin.
Niin oli, mutta sen jälkeen ei oikeastaan missään vaiheessa ollut suurempaa hätää. Mieltä kyllä lämmittää!!

Walrus21

Lukko
Hyvin joukkue kokosi rivit ja pelasi viimeiset kaksi erää Setäsen johdolla ilman takaiskuja.

Peli on edelleen sekavaa ja riskialtista, mutta ainakin tällaisella pelitavalla nuoret pelaajat kehittyvät ja toivottavasti myös joukkuepuolustus jossain vaiheessa loksahtaa kohdilleen. Ehdoton kehittämisen paikka on purkupelaaminen. Etenkin alivoimalla tulee aivan järkyttäviä kämmejä helpoissa paikoissa, minkä seurauksena pyöritään omissa minuutti putkeen.

Saarela ja Reunanen olivat erinomaisia. Siinä on meillä sellaisia pelaajia, jotka kykenevät arvaamattomiin ja laadukkaisiin kiekollisiin ratkaisuihin. Olen jo pidempään ihmetellyt, miksi Reunanen siivottiin pois ylivoimalta. Laittaisin ykkösylivoimaan seuraavan porukan: Krejcik - Reunanen - Saarela - Keränen - DeFazio.

Tuloksellisesti erinomainen viikko takana. Juuri tällaisia otteluita pitäisi kyetä voittamaan rutiinilla.

LukkoUkko79

Lukko
Ekan erän jälkeen palasin jälleen tuttuihin tunteisiin ja manasin sen mukaisesti. Tällaiset nousut lisäävät kyllä luottoa, väkisinkin. Kyllä se voittaminen vaan perhana vie on makeaa!

Setänen oli todella vakuuttava maalillaan; tuli hyvin vastaan laukauksia ja nappasi kiinni kaikki KalPan yritykset. Sitten, Tarmo Reunanen, kaverista on kuoriutumassa aikamoinen kultakimpale. Jäätäviä suorituksia ja vastuunottoa nuorelta mieheltä!

Kolmen ottelun voittoputki on nyt tosiasia. Toivotaan, että se saa lisää pituutta ensi viikolla. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että seuraavien pelin voitot alkaisivat oikeasti näkyä sarjataulukossa.

Jyty

käyttää lehväslukkoa logonaan.
Tärkeä voitto varmasti, kun näytti vielä alussa että kustaan koko homma pahoihin henkilökohtaisiin virheisiin. Ekalle maalille Lehtinen ei voinut mitään, mutta pari seuraavaa olisi voinut torjuakin hyvänä päivänä. Komea nousu kaikilta sen jälkeen ja varma voitto taskuun.

Nyt onkin sitten edessä iso vuori, kun varmasti joukkue muistaa miten kävi kauden alussa Lahden keikalla. Turpaan tuli että tukka lähti ja peli oli ohi jo ekassa erässä.

Siinä on läskyä koko joukkueelle ja valmennukselle, että miten asiat hoidetaan tulevana tiistaina eri tavalla kuin syyskuussa.

L4E

Rauma Luk
Jaa a, olipa kyllä melkoista säätämistä ensimmäinen. Selkeästi jatkoivat mihin jukuripelissä jäivät. Ihan käsittämätöntä, että kun ensimmäinen kunnon pitkä pyöritys tuli(hyökkäyspäässä), niin jengi lähtee vaihtoon ja homma siinä.Höhlää että Kalpa nappaa 1-3 johdon ihan oman sähläilyn takia.

Toisen erän alkupuoli olikin sitten sellaista peliä, että sillä oltaisiin kirkkaasti korkeimmilla sijoilla. Kolmannessa ehkä pikkaisen pelko puserossa ja maila puristi.

Tasaisuutta kaivattaisiin ja noi alokasmaiset virheet pois, niin voi vaikka vielä ihan hyväkin kausi tulla.

mig24

Tiistaina Lahdesta kolme pistettä niin ollaan kuuden joukossa. Toki pientä ihmettä se vaatii, että Lukko voittaa Lahdessa, mutta miksei.

aceman81

Porin Ässät. Pesäkarhut.
Lauantaista lauantaihin täydet pisteet kolmesta kotiottelusta. Viimeiset yhdesän kotipeliä pistekeskiarvolla 2,0.

Ilmeisesti tammikuun lopulla alkanut kotikipsi on taittumaan päin? Lukko vaikuttais viihtyvän Äijänsuolla. Jonkinlaista raikkautta ilmassa, asia joka ei Lukon kohdalla ole ollut itsestäänselvyys viime vuosina.

Reunanen säkenöi vs KalPa, mutta tykkään tuosta Koivistoisesta. Peliaikaan suhteutettuna saa paljon aikaseks. Fiksu, energinen, taisteleva, ulottuva sentteri. Hyviä scouttauksia tehty Raumalla Espoon suunnasta.

Jyty

Tiistaina Lahdesta kolme pistettä niin ollaan kuuden joukossa.
Toki siinä viivan päällä olijoilla on tiistain jälkeen pari matsia vähemmän pelattuna kuin Lukolla. Mutta joo, hetki sitten oltiin porilaisten kanssa pohjalla, niin olisihan tuo jo jotain muutosta aikaisempaan verrattuna.

10 ottelun kuntopuntari on nyt aika hyvä otanta, koska sen verran suunnilleen ovat joukkueet pelanneet marraskuun maaottelutauon jälkeen. Siinä tilastossa Lukko on mukavasti kolmantena. Kuuden nipussa tuossa tilastossa olisi pysyttävä, mikäli sinne kuuden nippuun halutaan pysyvästi.