Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Pistelinko87, 03.08.2018 klo 08.50.

 1. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Lukon ensimmäinen ottelu pitsiturnauksessa on hieman yli tunnin päästä alkamassa niin on aika avata kauden peliesityksille ketju! A-Nuoria tänään paljon mukana ja on kiva nähdä miten he suoriutuvat. Samoin miten uudet pelaajat esittäytyvät ja erityisesti maalivahti Setänen.
   
 2. lebak Jäsen

  Ensimmäisen Pitsiturnaus -ottelun TV:n kautta nähneenä mieleen jäi:
  - Danforth: Läpät alhaalla. Todella vikkelä ja oli useamman kerran hyvällä maalipaikalla, mutta vedot jäivät patjoihin yms.
  - Krejcik: Hyvää kiekollista peruspelaamista. Aika ulkona Peksin pelikuvioista vielä kuten myös toinen uusi ulkomaalaispakki Auk. Oli myös melko hapoilla toisessa erässä, kun ei päässyt vaihtoon Ässien yrittäessä tasoitusta.
  - Liedes: vauhti ei ole kadonnut mihinkään kesän aikana.
  - Nuoriso & yleisilme: Ensimmäiseen erään Lukko tuli hyvällä asenteella ja vauhdilla. Matsi haluttiin selvästikin voittaa. Toivottavasti tällä kaudella YV on kunnossa, koska sitä on tiedossa taas tulevalla kaudella, jos pelityyli on sama.
   
  Viimeksi muokattu: 03.08.2018 klo 13.03
 3. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Mulle jäi ensimmäisenä mieleen se, että Ilomäki oli ihan ylivoimainen pelaaja. Ihan näytti ettei kuulu joukkoon lainkaan.
   
 4. Veffi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Vegas Golden Knights
  Palojärvi omaan silmään erittäin positiivinen yllätys. Junnut pelasi muutenkin ihan raikasta lätkää.
   
 5. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  TPS skoutannut Setäsen heikot kohdat: kiekkoa sinne päin ja aina uppoaa.
   
 6. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Sellainen pyllymyräkkä loppuun, että siitä pelistä ei voi puhua, jos haluaa pysyä positiivisena. Vähän jopa hupaisaa, että Nurmi vaikutti paremmalta maalivahdilta tänään kuin näkemäni Setänen ja Lehtinen kumpikaan ikinä.
   
 7. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Setäsen piikkiin ei maaleja mennyt!
   
 8. Lonsin laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En kattonu loppua, mutta paljon Setänen sylkee eteensä ja liru längistä oli otettavissa. Jukurit-pelissä Nurmelta kypsän näköistä ja eleetöntä suorittamista. Tais olla vaan hänen näytöt siinä tälle kaudelle, harmi.
   
 9. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Ehkä se siniseltä lähtenyt neljäs maali olisi pitänyt ottaa kiinni. Tosin sitä en tiedä muuttiko suuntaa.

  Muut maalit sitten sössittiinkin jo ennen kuin kiekko oli Setäsen ulottuvilla.
   
 10. senilix Jäsen

  Puolustuspeli oli ennätysmäisen karmeaa. Muuta ei voi sanoa.
  Siis TPS-pelissä.
   
 11. Ojo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Minusta samaa mitä oli viimekauden kevätkausi eli silloin kun vastustaja antaa painetta ja karvaa ylhäältä, niin Lukon avauspelaaminen on kovin vaikeaa ja huonoista ratkaisuista / syötöistä omissa tulee paljon tilanteita omiin.
   
 12. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Setäsen piikkiin menee Tepsin neljäs maali, se ei muuttanut mistään suuntaa vaan meni suoraan viivavetona verkkoon. Muita Tepsin maaleja en Setäsen piikkiin pistä.

  Niin että olihan se Lukon oman pään pelaaminen Tepsiä vastaan kauhiaa katsottavaa.
   
 13. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Danforth tekee tulevalla kaudella väh. 20 maalia. Laukoo pirun hyvin, nopea ja kiukkuinenkin kuin mikä. Jatkosopimusta sorvaamaan! Auk on myös kätevä käsistä ja sulava luistelija. Krejcik avaa hyvin ja puolustaa tasaisesti.
   
 14. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Nurmi oli vitusti parempi maalivahti kuin Setänen. Jatkakaa.
   
 15. senilix Jäsen

  Virta puhuu huonosta valmistautumisesta. Mutta ei siinä ole mitään uutta, sitä nähtiin viime kaudella, sitä nähtiin jo ennen Virtaa...

  Vähän kärjistetty esitys tavanomaisesta pelin alusta:
  Aloitus ykkösketjulla, sitten kakkosketju, sitten kolmonen, sitten taas ykkönen. Ja peli pyörii omassa päässä.
  Sitten kentälle pääsee nelonen ja oikeastaan ensimmäisen kerran mennään hyökkäyspäähän.
  Hiljalleen peli tasaantuu ja tulosyksikötkin pääsevät yli vastustajan sinisen.
  Jos ensimmäinen 10 minuuttia menee ilman takaiskua, voidaan pelata ihan voitostakin.
  Mutta turhan usein vastustaja tekee alkuun maalin tai kaksi ennen kuin "taistelu" alkaa. Pienellä takamatkalla alkaa sitten yritystä ja luistelua löytyä.

  Eilen nähtiin todella karmea alku, oman pään peli oli täysin ala-arvoista. Tuloksen tiedämme.
  Maalivahtia ei tuosta voi syyttää.

  Maalivahdeista muuten: ensimmäisessä pelissä Setänen pelasi ihan tyydyttävästi, kovin vaikeita tilanteita ei tullut. Toisessa pelissä Nurmi samoin ihan tyydyttävästi, myöskään hänelle ei pahoja paikkoja tullut. Kolmannessa pelissä Setänen joutui mahdottoman tehtävän eteen.
   
 16. PJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK (Lukko)
  Lainaus:
  Tämä lienee turha taistelu, arvostella maalivahtia Raumallakaan esitysten, ei mielikuvan mukaan. Sitä paitsi osalle ihmisistä tappio on aina maalivahdin vika, se ei toki ole vain raumalainen ominaisuus :)

  Setänen tulee samaan vielä pitkään kuraa niskaa etenkin, jos joukkue ei voita nollapelillä ja silloinkin voi seistä väärin. No, on sen verran nuori vielä, että parhaat pelit ovat varmasti edessä.

  Raumalla on taas käsissä kolme erittäin potentiaalista huippuveskaa. Mielenkiintoinen joukko ja vaihtoehtoja on mistä peluuttaa.

  Nurmi on mielenkiintoinen tapaus, siinä on myös todella lupaava veska. Etenkin kun on päässyt nyt kunnon valmennukseen, aiemman seuran sijaan :)

  Jos Lehtinen olisi samoilla raameilla varustettu, niin varaus olisi tullut. Jännä nähdä miten Lehtisen käy, palkintopöydät on kyllä tullut putsattua huolella. Junnuissa Lehtinen vastasi välillä noin 75% Lukon junnujen esityksestä, saattaa olla toki parissa pelissä jopa vähättelyä :)
   
 17. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Huono valmistautuminen menee valmennuksen piikkiin. Miksi Lukko on niin usein huonosti valmistautunut?
   
 18. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Lainaus:
  Maalivahdeista olen Team Ahman Alpo Kurkisen tapaan "hyvin pitkälti" samaa mieltä.

  Katsomo ei välttämättä ole. Ei Setänen Ässien maalillekaan mitään voinut ja silti jostain kansan syvien rivien joukosta kuului heti tiuskaisu "vitun Setänen vittu" kun Rekonen nosti kädet kohti kattoa.

  TPS-pelissä puolestaan katsomossa oli jo täysi paniikki päällä ja uutta maalivahtia ostettiin. Mutta nämä kuuluvat asiaan ja mikäli Setänen paineet kestää ja nousee kotiyleisön suosikiksi niin sen jälkeen hänelle onkin kaikki mahdollista. Kaapokin voitti vaikeudet, Vehanen samoin ym ym.
   
 19. Veffi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Vegas Golden Knights
  Katsomosta löytyi tepsi-pelin aikana monta oman elämänsä jääkiekkoasiantuntijaa. Ei ollut ihan yksi tai kaksi kertaa kun jostain kuuluu että Setänen pelaa tepsille, tai on muuten vaan Lukko-historian surkein maalivahti.

  Noh, Kaapokaan ei ottanut ensimmäisellä kaudella mitään kiinni ja toisella olikin jo liigan kärkipäätä. En menettänyt luottamustani lukon maalivahteihin eilisenkään päivän tähden.
   
 20. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Pakko lisätä aikaisempaan, että en syytä Setästä eilisestä. Etenkin Niskala oli puolustuksessa ihan hukassa ja pakit suorastaan kuljetti kiekon omaan maaliin. Oli vain pakko ihailla Nurmen eilistä torjuntatyöskentelyä. En tiedä ovatko junnut olleet enemmän jäällä kesällä vai mistä tuo johtui, että näytti niin paljon paremmalta kuin Setänen.
   
 21. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  On hyvä muistaa että pitsissä ei ollut mukana Lukon lupaavimmat junnut. Ketjullisen verran oli junnuja maajoukkue tehtävissä, jotka todennäköisesti olisivat saaneet näyttöpaikan kotiyleisön silmien edessä.

  Peliesitykset pitsissä oli laskusuuntaista. Ensimmäinen erä Ässiä vastaan oli paras erä turnauksessa Lukko oli liukkaalla jalalla liikkeellä.
  Jukurit pelissä oltiin ensimmäin erä täysin vastaanottava osapuoli, junnut tuntui olevan jaloissa maalivahtia lukuunottamatta joka pelasi tuurilla ja taidolla.
  Tepsi oli huomattavasti paremmalla liikkeellä ensimmäisessä erässä lähes ylivoimainen. Sai Setäsen näyttämään huonolta, kun yksin ei pystynyt joukkuetta kantamaan tuossa ensimmäisessä erässä, sitten peli olikin käytännössä pelattu.

  Uusista miehistä ensivaikutelmaa, Laakso oli odotetunlainen ja täyttänee Tiivolan paikan hyvin.
  Danforth on pieni, nopea ja suht taitava mutta laukaus vaikutti heikolta.
  Auk, paransi minusta otteitaan Ässä pelistä. Hyvin liikkuva jolla myös käsiä tuntuu olevan.
  Setäsen ei ehkä parhaimmillaan ollut.
  Krejcik väläytti pelisilmäänsä Ässät pelissä hyvillä avaavilla syötöillä, Tepsi pelissä oli taas kuutamolla Niskalan kanssa. Uskon että TPS pelistä huolimatta tulee olemaan hyvä vahvistus.

  Kovan luokan sentteriä tuo porukka kaipaa. Ilomäki keskittyi lähinnä ylimieliseen neppailuun siniviivojen lähellä, sallitaan näissä höntsäpeleissä mutta liigassa on hänen peliin tultava suoraviivaisuutta ja peliä eteenpäin vieviä syöttöjä neppailuun sijaan.
   
 22. Il Tempo Gigante Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
  Lainaus:
  Lainaus:
  Aika erilaiset näkemykset palstaveljillä. Omaa mielipidettä ei vielä ole, koska ollut Pitsiturnauksessa.
   
 23. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Oma näkemystä vahvisti hyvin vaatimaton vetoyritys rankkarissa. Miltään ruoskalta ei Danforth:n veto ei minun silmääni vaikuttanut, mielelläni olen tässä väärässä muttä tämä vaikutelma minulle jäi.
   
 24. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Lainaus:
  Ei kai siitä rankkarista voi mitään päätellä, kun Danforth selvästi haki lirutusta längistä.
   
 25. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Minun ja vieruskavereiden mielestä yritti suoraa vetoa. Kuten mainitsin aiemmin tämä oli huomio myös pelitilanteissa ei pelkästään tuossa yhdessä rankkarissa. Ehkä Janne Keräsen tyyppinen kaveri ominaisuuksiltaan.