NHL Eastside Hockey Manager

  • 565 152
  • 2 476

Juzatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Philadelphia Flyers
Joo o, en ymmärrä tätä peliä. Omassa Jets savessa Loka-marraskuu meni hienosti, oltiin sijalla 7 ja yhtäkkiä joulukuussa alkaa tappiokierre, jolle ei näy loppua. On katsottu otteluita, muutettu taktiikoita, odoteltu muutama peli, jos tilanne helpottuisi, mutta mikään ei auta. 13 peräkkäistä tappiota (oli muuten uusi ennätys) ja voisi melkein ottaa itse lopputilin ja katsella saako joku muu Jetsin kelkkaa käännettyä. Ei vaan itsellä enää riitä paukut.
 

mrkrw

Jäsen
En tiedä onko jo mainittu, mutta kuten pelaajat on huomanneet, niin mukaan tärähti myös Champions Hockey League. Kokeilumielellä otin Frölundan, ja lähdin kokeilemaan. Ensimmäisellä kaudella puhtaalla pelillä puolivälieriin, mutta siellä tuli seinä nimeltä Davos vastaan. Toisella kaudella taas hieman kovemmalla porukalla samaan vaiheeseen, jolloin tappio Kölnille käsittämättömällä sulamisella. Vieraspelistä ihan ok 3-1 voitto. Kotona ajassa 55.00 johdin sarjaa yhteismaalein 5-3. Putosin... Tästä kiukkuisena hankin joukkueeseen NHL-ylijäämää. Seuraavalla kaudella dominoin SHL:ää mennen tullen. Puolivälierävaiheeseen tultaessa olin liigassa hävinnyt vain yhden pelin, ja senkin rankkareilla. Sitten Lausanne vastaan, ja jälleen lauluun. Lopetin tuon jälkeen.
 

Kafrom

Jäsen
CHL on ihan mukava lisä, tässä oman saven CHL-voittajat tähän mennessä. Saa nähdä, josko vielä joku pieni ja piskuinen seura sattuisi CHL:n viemään.

15-16 voittaja Växjö on muuten nyt kolmatta kautta putkeen Allsvenskanissa. Harmi, ettei Liigasta voi tippua tässä versiossa, toisi melko paljon lisää mielenkiintoa pelaamiseen.

Linkki vie Imguriin.
 

Siniharmaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tulipa testattua, että kuinka monta ensimmäistä varausta yhdelle varausvuodelle saisin. Lopputuloksena 24 ensimmäistä varausta vuoden 2020 draftiin. Alunperin oli 23, mutta turhamaisuuttani käytin vielä yhden todennäköisen top10 -varauksen seuraavalta kaudelta, jotta tämä näkymä saataisiin kokonaiseksi. Jos olisin kautta aikaisemmin aloittanut projektin, olisin varmasti saanut itselleni kaikki ykköskierroksen varaukset.

Linkki vie Imguriin.
 

Burgerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Boston Bruins
Kyllähän tämä vielä tuntuu raakileelta, mikä toki onkin ymmärrettävää pitkän tauon jälkeen ulos tuotettuna päivityksenä EHM07:ään. Jonkin verran juttuja on saatu kehitettyä eteenpäin (maksimiresoluution nostaminen miellytti silmää yllättävän paljon) mutta häiritseviä juttuja on melko paljon verrattuna Football Manageriin, johon tietenkin aina tulee verrattua. Mulle lupaavien pelaajien skouttaaminen ja draftaaminen on ehkä jopa kaikkein mieluisinta puuhaa, koska pelin ehdottomasti kiehtovin osuus on joukkueen rakentaminen pitkällä tähtäimellä. Valitettavasti vain oikeastaan kaikissa rosteriversioissa oikeastaan ihan ensimmäisestä kaupallisesta EHM:stä lähtien draftattavien ikäluokkien laatu on romahtanut melkeinpä heti ensimmäisen draftin jälkeen. En osaa sanoa mistä tämä johtuu, yhtenä syynä varmaankin on huomattavasti Football Manageria pienempi vapaaehtoisten joukko, joka tarjoaa pelaajatietoja tietokantaan.

Toinen ensimmäisistä versioista asti ihmetyttänyt asia on Yhdysvaltojen yliopistosarjoissa pelaavien pelaajien surkea taso ja heikko potentiaali. Melkein järjestään scoutit arvioivat ihan NHL-seurojen todellisuudessa korkeallakin varaamat pelaajat potentiaaliltaan tulevaisuuden AHL-jyriksi tai muuten reilusti oikean elämän potentiaaliaan huonommiksi. Lisäksi pelaajien arvot on ihan hupsuja tai aivan randomilla heitettyjä (ymmärrän että nuorilla pelaajilla monet osa-alueet vaativat kehitystä mutta esimerkiksi Jordan Greenway osaa varmasti laukoa paremmin ranteella kuin arvo 3 tai Kyle Connor arvoilla 6 jne). Eipä ole pahemmin NHL-seurat kilpailleet keväisin yliopistosta valmistuvista vapaista agenteista, kavereiden taso kun on järkejään ihan shittiä.

Näistäkin huolimatta toki keräsin viimeisimmällä koukuttumiskerralla Steamin pelikelloon about kuukaudessa ~115 tuntia, eli kyllähän tässä on paljon kohdallaan ja EHM on tyylilajinsa edustajana selkeä ykkönen valtavalla marginaalilla. Haaveilen lähivuosien päivitykseksi siirtymistä viimeisimpien Football Managerien käyttöliittymään, joka olisi taas merkittävä askel eteenpäin, ja ottelutapahtuman kehittymistä. Lätkä on vaikea peli siirtää tuollaiseen pelkistettyyn otteluseurantaan mutta en ole ikinä jaksanut katsoa matseja nykyisen toteutuksen aikana. Ja mä sentään olin aivan liekeissä aikoinaan Championship Managerin pelkästä tekstiselostuksestakin.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
koska pelin ehdottomasti kiehtovin osuus on joukkueen rakentaminen pitkällä tähtäimellä. Valitettavasti vain oikeastaan kaikissa rosteriversioissa oikeastaan ihan ensimmäisestä kaupallisesta EHM:stä lähtien draftattavien ikäluokkien laatu on romahtanut melkeinpä heti ensimmäisen draftin jälkeen. En osaa sanoa mistä tämä johtuu, yhtenä syynä varmaankin on huomattavasti Football Manageria pienempi vapaaehtoisten joukko, joka tarjoaa pelaajatietoja tietokantaan.
Itse en koskaan ole tätä väitettä allekirjoittanut aivan täysin. Tätä EHM pelannut nyt jotain 700h ja melkoisen pitkällekin osa saveista mennyt ja edelleen tulee hyviä pelaajia drafteista. En sitten tiedä onko tämä tuuri kauppaa tai vastaavaa kun moni tuosta maininnut mutta itsellä ei ole kyllä vastaan tullut ikäluokkien tasojen romahtamista. Ehkä ainut mitä olen huomannut vuosien edetessä niin nuoret pelaajat vaativat vähän enemmän aikaa kehittyäkseen kuin esim 2016-18 vuosien junnut.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Hieman tuossa huvitti kun Duncan Keith on omassa savessani viikon sivussa aivotärähdyksen vuoksi. Aivotärähdys tuli siis All-stars ottelussa. Siellä vissiin joku ajellut Keithin ihan kunnolla pystyyn? John Scott kenties?

On kyllä ihan hauska peli. Olisi kyllä voinut aloittaa jollakin muulla jengillä kuin Chicagolla. Ei pääse ihan oikeuksiinsa manageroinnin hienous, kun palkkakatossa ei juuri ole lainkaan tilaa, eikä näistä kärkimiehistä kehtaa luopua. Täytyy vain pyöritellä noita alakorin kavereita keskenään ja koittaa saada jotain parannusta sinne.

Ihan suhteellisen realistinen peli kyllä ja varsinkin maalimäärät tuntuu olevan hyvässä suhteessa. Ensimmäisellä kaudellani Panarin johtaa maalipörssiä ja Kane on pari pistettä pistepörssin kärkeä perässä. Playoffien lähestyessä taidetaan olla sijalla 5 koko liigassa.

Kovin suuria treidejä en ole tehnyt, tosin joku valopää antoi Bickellistä vaihdossa 3. ja 4. kierroksen varausvuorot. Otin tietysti vastaan. Oikeassa maailmassa Bickell ei olisi kukaan huolinut edes ilmaiseksi. Vaihdoin Shawn ja Haulan päikseen, kun Haulalla tuntui scouttien mielestä olevan enemmän potentiaalia. Kokeillut kaikkia mielenkiintoisia pelaajia naarata Barkovista Granlundiin, mutta ei nuo näytä liikkuvan kuin jotain kunnon prospekteja / valmiita pelaajia vastaan.

Kyllä tässä ihan mukavasti aika kuluu ja lähimpänä tämä uusi EHM on kunnon lätkämanagerointia kuin mikään peli vielä tähän mennessä. Puutteitakin kuitenkin on vielä melkoisesti, jos vaikkapa verrataan managerointipelien kuninkaaseen FM -sarjaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Kokeilin ihan huvikseen suostuisiko Florida ottamaan Toewsin vaihdossa Barkoviin ja kyllähän se heille passasi oikein mieluusti. Kuitenkin itse tulin järkiini ja totesin että eihän tässä kaupassa ole ainakaan juuri nyt mitään järkeä. Toisaalta Barkov on kyllä tässä pelissäkin sen verran kova kaveri, että voi olla parin kauden päästä jopa Toewsin tasolla. Siinä olisi mielellään ottanut yli 50% pienemmällä cap-hitilla pelaavan 20v Barkovin, josta kasvaisi kyllä jengiin uusi ykkössentteri.

Toisaalta oikean maailman Chicago fanitus ei sallinut Kapteeni Clutchista luopumista. Vaikka kovasti houkuttelisi lähteä vähän kovemmalla kädellä fantasioimaan omaa unelmien tulevaisuuden nippua. Järkeä siinä vaan ei ainakaan juuri nyt ole, kun mahdollisuudet viedä pytty tälläkin kaudella näyttävät ihan hyviltä. Valintoja, valintoja... :D
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Nyt on ensimmäinen kausi takana Blackhawksilla ja noutaja tuli heti runkosarjan ensimmäisellä kierroksella Starsia vastaan. Toivottavasti tämä ei ole mikään enne tulevista oikean maailman peleistä. Voisin nimittäin hyvinkin kuvitella juuri kyseisen skenaarion, ottaen huomioon Centralin pistetilanteen ja tämän kauden aikaisemmat kohtaamiset kyseisten joukkueiden välillä.

Anyways, hommahan ratkesi pitkälti siihen kun ensimmäisen pelin jälkeen 66% ykköskentästä meni harjoituksissa klesaksi (pojat ei voineet yhtään varovaisemmin treenata). Vasemman laidan takuumies Dano 3 viikkoa ja Hossa kuukaudeksi. Piti sitten vaihtaa kakkoskenttä ykköseksi ja Toewsin rinnalle jotain parhaimmillaan bottom 6 kavereita. Voitot lopulta Starsille 4-2.

Runkosarja meni joukkueelta oikein mallikkaasti, kun joukkue otti 82 ottelusta 48 voittoa ja yhteensä 108 pistettä. Playoffeihin pääsivät käytännössä kaikki tutut joukkueet, joskin yllättäjiäkin mahtui mukaan. Näitä yllättäjiä muunmuassa Maple Leafs, Canucks, Blue Jackets ja Montreal. Materiaaliinsa nähden suurimpia floppaajia olivat Florida, Wild, Flyers ja Bruins jotka eivät päässeet playoffeihin. Floridan puolesta myönnettäköön, ettei tässä pelissä Barkov, Huberdau ja Ekblad ole ihan niin kovia vielä kuin oikeassa maailmassa ja puolestaan Jagr on ottanut vähän turhankin paljon ikäalennusta taitoihin. Joten Florida varmasti paranee parissa kaudessa melkoisesti.

Pistepörssin voittaja oli ei niin suureksi yllätykseksi Steven Stamkos 91 pisteellä, joka on muuten tässä pelissä aivan jäätävän kova ukko. Kaikki taidot vihreällä ja suurin osa vielä lähellä maksimia. Maalipörssin voittaja olikin suurempi yllätys, sillä sen voitti 51 kihauksella Buffalon Tyler Ennis. Mitä lie on kaveri syönyt? Toisaalta oli myös aktiivisin laukoja joten Buffalon taktiikkana oli ilmeisesti pelata kiekot aina Ennisille. Ottaen huomioon että joukkue jäi playoffien ulkopuolelle, ei tuota taktiikkaa taidettu seurajohdon puolelta ajatella ihan loppuun asti?

Omasta joukkueesta kovin pistemies oli oikean maailman mukaisesti Patrick Kane, joka taiteili 74 ottelussa 77 pistettä. Ihan oikean elämän mukaiseen vireeseen ei kaveri aivan venynyt, mutta suoritus oli kuitenkin kaverin palkkapussiin mitattuna ihan asiallinen. Kane oli myös joukkueesta eniten plussalla 38 maalin verran. Joukkueen kovin maalipyssy oli maalipörssin toiseksi sijoittunut Artemi Panarin 48 häkillään. Myönnettäköön että Panarin pelasi käytännössä koko kauden Kanen vierellä ainoana tavoitteenaan annettu ohje "lauo sitä kiekkoa". Leipämies totteli uskollisesti käskyjä, josta seurauksena hieman huvittavakin pistejakauma 48+26.

Suurin osasyy joukkueen menestykseen oli varmasti Vezinan arvoisen kauden pelannut Corey Crawford, joka sijoittui maalivahtien tilastoissa toiseksi päästettyjen maalien määrässä 1.96 päästetyllä maalilla per peli. Torjuntaprosentti oli 92,4.

Tulevaisuuden lupauksista selkeästi lupaavin on Teuvo Teräväinen, joka on jo tässä vaiheessa 4 tähden pelimies. Skoutit lupailevat kaverista tulevaa maailmantähteä ja yhden kauden aikana erityisesti kaverin laukaustaito kehittyi jopa 4 pykälää (suuresta treenin painotuksesta johtuen). Tulevalla kaudella ja kesän aikana Teukalle on tarkoitus ottaa kunnon fitness kuuri, jotta jaksaa painaa kovempia minuutteja. Playoffeissa pienoinen ongelma oli, että Teukka lähti otteluihin monesti vain 80% kunnossa, koska kaverin kestävyys oli niin heikko. Muita vakuuttavia lupauksia Haukkanutussa ovat ainakin Kyle Baun ja Marko Dano. Esimerkiksi Philip Danaultin potentiaali on pelissä pienoinen pettymys.

Ensimmäinen kausi on nyt pelattu ja ihan hauskaa tekemistähän tämä oli. Tietysti tuo Stars tappio oli pienoinen pettymys, joskin ainakaan Stanley Cupin voittaminen ei tullut liian helposti. Täytyy siis selkeästi rakentaa joukkuetta vielä eteenpäin ja pyrkiä parantamaan syvyyspelaajien tasoa. Tällä kertaa parin kärkiäijän loukkaantuminen rampaannutti käytännössä koko joukkueen voittomahdollisuudet. Tulevalla kaudella tähän on tarkoitus valmistautua paremmin.

Seuraavaksi vuorossa ensimmäinen drafti jota odotellaan mielenkiinnolla. Paljon ollaan skoutattu draftin tulevia pelaajia ja mielenkiintoista nähdä minkälaisia treidejä kesällä on luvassa.

Pelille toistaiseksi arvosanaksi 8/10. Potentiaalia on kuitenkin valtavasti ja peliä pelaa varsin mielellään. Varsinkin kun fantasiamanagerointi on itselle niin mieluisa harrastus.

EDIT: Ensimmäisellä kaudella Stanley Cupin voitti Pittsburgh Penguins. Finaalissa vastassa oli Nashville Predators.
 
Viimeksi muokattu:

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Tuli tuossa aloitettua kausi pitkästä aikaa ja joukkueeksi valikoitui Turun Palloseura, luonnollisesti. Pieniä viilauksia tein pelaajistoon kauden aikana ja ennakkoasetelmissa ollut 11. sija vaihtui lopulta siihen, että voitin runkosarjan ja tällä hetkellä on finaalit menossa HIFK:ta vastaan. Hassua vain, että seuraavaksi edessä olisi kuudes finaali ja yht'äkkiä peli pitääkin Liigan kohdalla tauon MM-kisojen ajan. Tämähän taas tarkoittaa sitä, että ne pelaajat joiden sopimusta en jatka, lähtevät ennen kuin tuo ratkaiseva kuudes finaali edes pelataan.. :D Tosi hyvin tehty peli tältä osin.

Uusina pelaajina sisään ovat tulleet:

Veeti Vuorio, TPS A - TPS
David Moss, FA - TPS
Josh Harding, FA - TPS
Bryan Allen, FA - TPS
Bracken Kearns, FA - TPS
Andrew Kozek, FA - TPS
Mark Katic, Medvescak Zagreb (KHL) - TPS | €70K
Harri Pesonen, Lausanne (NLA) - TPS | Laina


Ja pois olen laskenut:

Ville-Vesa Vainiola, TPS - FA
Jani Forsström, TPS - FA
Teemu Lassila, TPS - FA
Bracken Kearns, TPS - FA

Harri Pesonen tosiaan vain parin pelin lainapestillä, koska jostain syystä Lausanne aina hyväksyi lainapestin loppukaudeksi, mutta heti seuraavana päivänä kutsui Pesosen takaisin.. :D
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Tätäkö ei löydy macille? Vai olenko vain tyhmä enkä löydä.
Ei löydy natiivina Apple-versiona, mutta pelin tekijä suositteli omppukoneille PlayOnMac-ohjelmistoa, jolla pelin saa toimimaan. En itse tiedä ko. softasta sen enempää.
 

Tavares

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & HIFK
Onko peliin tullut uusimpia kokoonpanoja NHL:n puolelle? En itse näin nopealla silmäyksellä löytänyt Bluelineltä.

Penguinsilla olisi kiva alkaa taas pelailemaan, mutta ei nappaa aloittaa vielä, koska mm. Perron on vielä kokoonpanossa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
. Hassua vain, että seuraavaksi edessä olisi kuudes finaali ja yht'äkkiä peli pitääkin Liigan kohdalla tauon MM-kisojen ajan. Tämähän taas tarkoittaa sitä, että ne pelaajat joiden sopimusta en jatka, lähtevät ennen kuin tuo ratkaiseva kuudes finaali edes pelataan.. :D Tosi hyvin tehty peli tältä osin.

Hoh. Tämä "ominaisuus" oli vanhassakin versiossa. Lukkoa vastaan muistaakseni pelasin finaaleja ja MM-kisat tulivat väliin. Eikun finaalitauko ja osa sopimuksista loppui. Hauskintahan oli myös se, että meikäläiselle oli tulossa muutama pelaaja Lukosta seuraavaksi kaudeksi. Joten nämä siirtyivät kesken finaalisarjan meikäläiselle. Noh, sattuuhan noita.
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nhl kausi jatkuu vaikka Olympialaisissa vasta puolivälierät menossa. Siellä ykköskenttä taistelee maansa puolesta kun seurajoukkue taistelee paikasta pudotuspeleihin.
 

Zigismund

Jäsen
Tullut Buffalolla pelattua muutama kausi periaatteella, että pelkästään omia varauksia. Playoffit jäi viime kaudella parin pisteen päähän. Ensimäisellä kaudella tuli saatua toinen varausvuoro ja sieltä napsahti Patrik Laine. Eipä vaan Laine suostu tekemään tulokassopimusta. Tienaa KHL:stä pari miljoonaa kaudesta. Vähän tässä rupee jännittään, että saadaanko sille sopimusta ollenkaan väsättyä.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Tullut Buffalolla pelattua muutama kausi periaatteella, että pelkästään omia varauksia. Playoffit jäi viime kaudella parin pisteen päähän. Ensimäisellä kaudella tuli saatua toinen varausvuoro ja sieltä napsahti Patrik Laine. Eipä vaan Laine suostu tekemään tulokassopimusta. Tienaa KHL:stä pari miljoonaa kaudesta. Vähän tässä rupee jännittään, että saadaanko sille sopimusta ollenkaan väsättyä.
Ai tässä on tälläinenkin riski olemassa..? Kolmas kausi tuli Tepsillä tuossa päätökseen ja kun kokoonpanossa alkoi olemaan jo Pavel Datsyukia nelosketjussa ja kakkosketjukin muodossa Marleau - Thornton - Cheechoo niin päätin aloittaa NHL-uran ja joukkueeksi valikoitui Sabres (koska RR55 ja Eichel) ja kovasti olen noita kärkivuoroja itselleni haalinut ja silmällä olen pitänyt nimenomaan Lainetta, joka olisi aivan unelma tuohon Eichelin laidalle. Omassa TPS-tallennuksessani veteli kolme täyttä kautta Tapparassa ja rustasi vielä jatkoakin sinne, joten tuolta häntä ei kovin vaikeaa olisi houkutella. Toivotaan, että tässä uudessa tallennuksessakaan ei mihinkään Rysslandiaan eksy.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eipä vaan Laine suostu tekemään tulokassopimusta. Tienaa KHL:stä pari miljoonaa kaudesta. Vähän tässä rupee jännittään, että saadaanko sille sopimusta ollenkaan väsättyä.
Sama tapahtui omalla kaudella Puljujärvelle, joka taisi olla myös Buffalon varaus Toronto-kaudellani ja varauksen sopimuksen tekoaika meni umpeen. Selvä bugi ja toivottavasti tuo korjataan ja pian.
 

Johan Kesti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pari sanaa nyt, kun on saanut muutaman kauden tahkottua NHL:ää.

- RFA pelaajat tekevät kyllä helvetin halpoja sopimuksia tietokoneen joukkueisiin. Muutamia ihan hyviä pelureita tehnyt jonkun 5-6 vuotisen sopimuksen jollain $1,500,000 palkalla.

- Tietokone ei osaa rakentaa joukkuetta yhtään.

- Steven Stamkos menee aina syksyllä 2016 Devilsiin. Alkukesästä pyytää aina yli $9,000,000 sopimusta, mutta lopulta Devils aina nappaa Stammerin elo-syyskuussa $7,400,000/5v sopparilla. Joka savessa käynyt näin.

- Villi Kortti systeemi puuttuu.

- KHL'sta vaikea saada sainattua pelaajia. On se kumma, ettei Sallisen Jerelle maistu yksisuuntainen soppari NHL'stä! Tämä vain yksi esimerkki, venäläisiä toki oikeassa elämässäkin vaikea saada NHL'ään.

- AHL-joukkue ei osaa tehdä näköjään pelaajasopimuksia yhtään. Siellä yksikin joukkue aloitti yhdellä sentterillä kauden.

- Koska noille euroopassa pelaaville pelaajille pitää tehdä sopimus, jotta pelaisivat heti alkavalla kaudella NHL'ssä? Treidasin itselleni Husson pelaajaoikeudet ja tein sopimuksen hänen kanssaan joskus kesä-heinäkuussa, mutta siirto onnistuu vasta ensi kauden kesällä. Saatana, olisin halunnut Huden meikäläisen tiukkaan treeniohjelmaan mukaan, ettei menis koko ura sillä läskiksi!

- Corsi ja Fenwick tilastot mukaan!

- Pelaajien Ratings arvot kulkevat käsi kädessä tehopisteiden kanssa. Kolmos-nelosketjun tärkeillä duunarilla aina 6-7 arvona.

- Liigasta en viitsi edes alottaa. Yhden kauden jälkeen liigajoukkueista melkein kaikilla oli rosteri täynnä Pohjois-Amerikasta tulleita pelaajia. Ja Helsingin IFK oli potkinut Nybarin helvettiin ja palkannut Garth Snow'n tilalle! :D

Jottei ihan negailun puolelle mene, niin onhan tämä näiden pienten bugienkin kanssa aivan helvetin koukuttava peli. Vaimolla ainakin tuntuu menevän pahasti tunteisiin, kun välillä menee huomaamatta aamuun saakka.

Ainiin, tosiaan. Itse siis sain toimimaan pelin Macbookilla tuon PlayOnMac -ohjelman kautta. Sinne lataa vaan Steamin ja sen kautta pelailee niin ainakin täällä toimii kun unelma!
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hetkonen! Pystyykös tässä alottamaan kautta uusilla rostereilla, siis esimerkiksi nyt trade deadlineltä? Vai onko niitä edes tehty? EHM Bluelinestä en löytänyt kun tuon lokakuussa (?) päivitetyn. Ei jaksaisi millään tota karmeaa kauden alkua Pensseleillä lähteä jauhamaan.

edit. heh, nimimerkki Tavares olikin kysellyt edellisellä sivulla samaa ja samasta syystäkin toki... ei ilmisesti ole edes mahdollista. Normaalisti väsäisi itse moisen päivityksen, mutta nyt ei kyllä jaksa eikä ehdi. Sattuuko keneltäkään löytymään?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ai tähän peliin on jo editor ilmestynyt. Kappas vain kun ei ole tuolla EHM Blueline foorumilla tullut pyörittyä. Mutta hyvä homma ja editor lataukseen. Vielä kun löytyisi aikaa päivitellä sillä pelaajia.
 

nikozwan

Jäsen
Itse aloitin uuden kauden Liigassa HIFK:lla, mutta sellaisella twistillä, että laitoin EHM Assistant- softan avulla palkkakaton pystyyn kotoiseen Liigaamme. Saapa nähdä miten tämä vaikuttaa pelin miellekkyyteen pitkässä juoksussa. Toiveena olisi, että Liiga pysyisi itselle haasteellisempana, ja isot tähdet olisivat vähän harvinaisempia pelin edetessä. Laitoin myös max. 10 ulkkaripelaajaa (kaikki ei EU-laskettu), joten tämä pitää myös kotimaisuusasteen vähän realistisempana.

Tällä hetkellä katto on vain 1,5 miljoonassa eurossa, mutta jos suurin osa joukkueista saa ensi kaudeksi sen täyteen, niin harkitsen nostamista pariin milliin.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Itse aloitin uuden kauden Liigassa HIFK:lla, mutta sellaisella twistillä, että laitoin EHM Assistant- softan avulla palkkakaton pystyyn kotoiseen Liigaamme. Saapa nähdä miten tämä vaikuttaa pelin miellekkyyteen pitkässä juoksussa. Toiveena olisi, että Liiga pysyisi itselle haasteellisempana, ja isot tähdet olisivat vähän harvinaisempia pelin edetessä. Laitoin myös max. 10 ulkkaripelaajaa (kaikki ei EU-laskettu), joten tämä pitää myös kotimaisuusasteen vähän realistisempana.

Tällä hetkellä katto on vain 1,5 miljoonassa eurossa, mutta jos suurin osa joukkueista saa ensi kaudeksi sen täyteen, niin harkitsen nostamista pariin milliin.
Ilmoittelehan sitten, miten toimii. Kyllähän tuo vähän vie makua, kun heti ekan kauden jälkeen Minnesotassa tehot 16+16 tehnyt Justin Fontaine siirtyi Saipaan. Tosin tälläisiä epärealistisia siirtoja on lopulta ehkä yksi tai kaksi per joukkue SM-liigassa. Joidenkin kennyagostinojen siirrot nyt ei ole mikään ihme.

Editorin kautta ei pystynyt ainakaan vaikuttamaan tuohon sarjatasolta toiselle nousuun (tai sitten olen niin käsi etten löytänyt). Tähän kun saisi vielä jonkun keinon.
 

Johan Kesti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko joku saanut editorin toimimaan macbookilla? Itselläni ei jostain syystä toimi tuo, yritin myös PlayOnMac -sovelluksella avata tuota, mutta eipä suosty yhteistyöhön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös