Playoffs 2016 puolivälierät: Kärpät – TPS

  • 142 370
  • 879

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan tuossa kyllä rosteria kerrakseen. Poppariketjussa pelaajia joita TPS luultavasti peluuttaisi 1-2 ketjussa. Samaan aikaan meillä vetelee pakit laitureina yms. :)
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
"Pulinat pois, kansa on puhunut" lausahti taannoin eräs poliitikko, ja samaa sanon tuosta Perrinin maalista. Maali se oli ja sillä mennään. Kuten -mailman- ansiokkaasti tuossa sanoi, ei meidän yhdellä maalilla olis juuri mitään peliä voittanu. Tupinat pois ja seuraavaan peliin :)
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Minä kun olen ollut siinä uskossa taas, että tuomari voi viittoa maalin syntyneeksi tai hylätyksi, mutta lopullinen sinetti päätökselle tulee vasta aloituksesta. Eli siihen asti tuomarilla on oikeus muuttaa tuomiotaan.
Ja minä taas olen ollut vastaavassa käsityksessä, että tuomarin PITÄÄ tehdä jokin päätös ennen kuin videotarkistus tehdään, ja videotuomarilta kysytään (niiden sallittujen kysymysten puitteissa) onko hän samaa vai eri mieltä. Videotuomarin vastatessa "ei mittään käryä" jää voimaan se päätuomarin ensimmäinen päätös.

Kyllä jännittää illan peli. Tiistain perusteella TPS oli jo putoamassa vauhdista, sitten yhtäkkiä torstaina se olikin meidän potku joka ei riittänyt. Kaksinkamppailuluistelukilpailuissa näytti kuin meillä olisi kasa Ivan Humleja kentällä... Eihän tässä ole edelleenkään epäselvää pelillisesti paremmasta joukkueesta kun kaksi peliä on viety murskaavasti ja kaksi hävitty niukasti, mutta paras kolmesta -sarjassa voi aina käydä jänniä asioita.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täällä vielä tupistaan Perrinin maalista.
Jos me tehtiin vain yksi maali otteluun, todella harvoin sillä voitetaan. Eli turha itkeä.

Samaa mieltä sinänsä eli turha tuosta olisi itkeä, mutta eihän kukaan olekaan niin tehnyt, mitä itse pidin hienona juttuna. Fiksuun keskusteluun kuuluu se, että asioista pystytään keskustelemaan niiden oikeilla nimillä ja sitä tässä on viime aikoina tehtykin. Olin se jonka viestistä tämä viimeisin keskustelu alkoi ja oikein ylikorostin sitä, että en ole kiistämässä maalia tai Tepsin voittoa millään muotoa.

Hieno päivä taas edessä pelin myötä!
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Samaa mieltä sinänsä eli turha tuosta olisi itkeä, mutta eihän kukaan olekaan niin tehnyt, mitä itse pidin hienona juttuna.

Juu, toki keskustella saa, ja pitääkin. Ennemmin ehkä vain vähän kummastelen, että vieläkin tuosta jaksetaan edes keskustella :)
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juu, toki keskustella saa, ja pitääkin. Ennemmin ehkä vain vähän kummastelen, että vieläkin tuosta jaksetaan edes keskustella :)

Ymmärrän toki, mut eikös tämä tainnut olla ensimmäinen keskustelu koko asiasta :) Piti laittaa itsekin hymiö vaikka jotkut saavat niistäkin herneen nenään, kun ovat kuulemma vanhanaikaisia. Mielestäni tuo on yhä ainut helppo konsti avata lauseiden merkitystä paremmin...
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä on nyt pari päivää edellisen pelin vitutusta saanut potea. 30min hyvää kiekkoa ja pelin olisi pitänyt olla paketissa, mutta ei haluttanut ratkoa peliä. Niinpä kaveri tuli ja voitti, ansaitusti! Kärpistä voidaan sanoa, että kamppailuvoima ei tahdo riittää. Junttila pudotti rosterista Suorannan, joka on parantanut paljon ja ruvennut tekemään järkeviä ratkaisuja myös kiekon kanssa. Nyt on niin, että mielestäni Suoranta on ansainnut esityksillään paikan kokoonpanossa, samoin iivanaa voitaisiin koittaa, josko se vielä kerran!

Noiden ylläolevien ketjujen osalta mielenkiinto kohdistuu kakkoseen, kaikki muut toimivat. Kakkonen on pelottava ketju ylöspäin, mutta jos he joutuvat kamppailemaan omassa päässä, niin vääntövoimaa ei ole juurikaan.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kukaan noista ei mahdu pelaamaan vai? Melkoista jos näin on.

Kaikki terveenä, eli rotaatiossa mennään... Tosin Humppa ja Hirso jo pari peliä ihan selkeästi poppariosastolla.
 

JPL

Jäsen
Pyöreesti 700k€ napsii pelin aikana virvokkeita. Piti tämäkin nähdä.Kärpät selvästi hakee nyt liikettä keskikaistalle. Kaikki viltin sentterit on hitaanpuoleisia.

edit: Simon veteleekin kakkosessa...
 

tamme

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä tää oli taas käsittämättömän munaton esitys tuomareilta. Ei pysty muuta kuin nauraa ja miettimään jos 30 vuoden seuraamisen jälkeen lopettaisi koko liigan seuraamisen. Naurettavia jäähyjä koko ajan by tuomarit!
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se vasta naurettavaa onkin että Kärpille ei vihelletä samoista rikkeistä kuin Tepsille. Viime pelissä esim. Malmivaaran ja Kukkosen poikkarit, vain Malmi jäähylle. Tänään Bergeriin kohdistunut taklaus ja Ahoon kohdistunut taklaus. Kummasta jäähy? Niin. Siinä pari esimerkkiä.
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Niinhän se Ahon kupoli taas petti ja turhautuminen näkyi kentällä kolmena pisteenä. Turussa sarja katkolla Kärpille, saa nähdä kumpi menee jatkoon.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nimenomaan, turusta niin kovasti kuulunut, että Aholla alkaa potta sulamaan... No niinhän se teki, eikäku?!

Ja dumarit taas vihelsi vain TPS rikkeet... Mjooh. Esim. Mäenalasen estämis-jäähy eka erässä, joo ei.
Parelle 2+10 oli aika kova, kakkonen oli kyllä selviö. Noh, eipä siitä Parestakaan ole TPS:lle mitään hyötyä oikein ollut.

Vähän meinasi Kärpillä käsijarrua vieläkin olla päällä, esitys ei tosiaan ollut vieläkään sellainen mitä tässäkin sarjassa on jo nähty.
Ja toivottavasti Masuhr ei nyt pahemmin loukannut kinttuaan.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yleisesti, tuo 10000e uhkasakko näkyy jollain tavalla tuossa Tepsin pelissä tällä hetkellä. Kovat taklaukset puuttuvat kokonaan, maalin eteen ei ajeta samanlaisella kiimalla kuin aiemmin jne. Noh, toisaalta ihan oma-aiheutettu tempaus tuokin, koska jos eivät olisi lähteneet laukkaamaan toisessa pelissä, tuota uhkasakkoa ei olisi..
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Yleisesti, tuo 10000e uhkasakko näkyy jollain tavalla tuossa Tepsin pelissä tällä hetkellä. Kovat taklaukset puuttuvat kokonaan, maalin eteen ei ajeta samanlaisella kiimalla kuin aiemmin jne.

Meinaat ihan tosissaan, että joukkueen sisällä on jostain hikisestä 10ke _uhkasakosta_ puhuttu? Ja sitä myöten taklaukset kielletty tms.?
Jos näin, niin eikai siinä, meidän etu. Mutta ne kuitenkaan jaksa uskoa tuollaiseen.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Meinaat ihan tosissaan, että joukkueen sisällä on jostain hikisestä 10ke _uhkasakosta_ puhuttu? Ja sitä myöten taklaukset kielletty tms.?
Jos näin, niin eikai siinä, meidän etu. Mutta ne kuitenkaan jaksa uskoa tuollaiseen.

No varmaksihan en pysty sanomaan, mutta kyllä mun silmiin peli on huomattavasti varovaisemmaksi muuttunut tuon pelin jälkeen. Suikkasen aikanaan markkinoima kiima puuttuu kokonaan. Tunteetonta läpsimistä tuo tänäänkin oli jollain tapaa Tepsiltä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Eipä tässä mitään! Parempi voitti viidennen pelin. TPS sinnitteli kaksi erää, mutta Kärppien mainio ylivoimapeli jauhoi tehokkaasti, ja TPS:n jalka ei edelleenkään riittänyt. Ja kertovathan nuo maalivahtien torjunnatkin sen, kumpi joukkue peliä vei.

Silti, TPS-jäähyihin peli tänäänkin monin osin ratkesi - tasalukuisina tehdyt maalithan TPS tänään veikin 2-1. Hymiö.

Turussa sarja katkolla. TPS taistelee varmasti loppuun asti, eikä Kärpät takuulla pääse jatkoon helpolla, kuten ei tähänkään asti ole päässyt. Tullapa siis maanantai jo pian. Kävi niin tai näin, hieno pudotuspelisarja ollut!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei ainakaan tuon mukaan mitään mikä tähän ketjuun kuuluisi. Ässien leiristä jotain tietoa? Mielenkiintoista.
Njoo, en tiedä mutta itselle vähän haiskahtaa että siellä joku mukafiksu tietää jotain ja on nyt "lälläslää, mäpäs tiedän ja te ette".

Mutta jos se porilaiset suututti, niin ehkä se haukkui Yötä tai Dingoa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös