Playoffs 2016 puolivälierät: Tappara – Lukko

  • 100 529
  • 666

Kiakonsyöjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Onssimouhot
Lukon joukkueesta olen löytänyt oman inhokkini: Olavi Vauhkonen. Iso mies ja pitelee jokaisen tilanteen jälkeen kasvojaan. Ihan oikeesti, oksettava pelaaja! Joo, on todellakin päässyt minun ihon alle..
Onkohan tämä mahatauti saatu juuri Vauhkoselta? Ei sitä muuten ymmärrä, kun iso mies pitää koko ajan kättä suun edessä.

Sarja on vielä pahasti kesken. Toivon mukaan ei enää lauantain jälkeen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Älkää tarttuko trolliin.

Onko tuo Jaatisen paikka kokoonpanossa sementoitu? Yhtään hyvää suoritusta mieheltä ei ole näissä pudotuspeleissä näkynyt, mutta silti se siellä jäällä vielä jostain syystä viilettää, vaikka reserviä olisi.
Äläs nyt. Vetihän se lauantain pelissä hyökkäyssiniviivalla semmoisia piruetteja että piti oikein hieraista silmiä että onko se itse Jaatinen. No oli se.

Uskoakseni Juho Tommila on taas lauantaina pelaavassa kokoonpanossa.

Vaikeaksi menee mutta pakko siihen on uskoa että Lukko voittaa lauantaina. Kaksi vuotta sittenkin oltiin vastaavassa tilanteessa, kotitappion jälkeen sarja oli 3-1 Tapparalle mutta niin vaan Lukko nousi vielä tasoihin 3-3 hävitäkseen sen seitsemännen pelin. Ei nyt mennä vielä niin kauas, hoidamma ensin lauantain pelin alta pois.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toki tästä huolimatta veikkaan Tapparan menevän jatkoon, koska eihän se saatanan kevät sieltä tule ilman että tiputaan Töppörölle. Live is life.
Alkaa jo pikkuhiljaa vähän hävettämään. Eikä oikeastaan ihan vähääkään. Samat saatanan Tapparafanit pääsee vittuilemaan (siis IRL) nyt neljättä kevättä putkeen kuinka Lukkosulaa(öhöhöhö). Ei voi yksi joukkue olla näin iso peikko ja näin pitkään. Tai näköjään voi. Jonkin sortin ennätys tämäkin varmaan on.

Vittu mitä paskaa, kaikille kenkää.

Ja lauantaina Tampereelle. Ei olekaan kuin kolmas kausi putkeen kun pääsee todistamaan oikein paikan päälle Hakametsään kuinka hurmoksessa vihtova porkkanaperuukkimeri toivottelee Lukolle hyvät kesälomat.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ja lauantaina Tampereelle. Ei olekaan kuin kolmas kausi putkeen kun pääsee todistamaan oikein paikan päälle Hakametsään kuinka hurmoksessa vihtova porkkanaperuukkimeri toivottelee Lukolle hyvät kesälomat.
Mielenkiinnosta kysyn, että onko se hieno kettukarvalakki ok?
Fanikulttuuri. Siinä on se hieno sana.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon johtomaalin jälkeen ajattelin, että no niin, tästä se lähtee taas. Ja paskat. Hyvin helposti Tappara pääsi hakkaamaan maalin edestä tasoituksen.

Eniten tämän päivän tappiossa vituttaa se, että Tappara ei missään vaiheessa vaikuttanut pelottavalta tai ylitsepääsemättömältä. Kerta toisensa jälkeen joutui huokaisemaan, että eikö se nyt jumalauta mene mistään Tapparan maaliin. Tilanteita oli, mutta liian usein Lukon viimeiset ratkaisut olivat ohilaukauksia tai hätyreitä. Toki Drachovinakin torjui hyvin ja pakit blokkasivat vetoja.

Äärimmäisen masentavaa, että sarja on jo 3-1 vastustajalle. Pelitilanteet puhuvat aivan toista. Sarja voisi niiden valossa olla aivan hyvin 3-1 Lukolle. Ainoa lohtu, joka minulle tulee mieleen, on se, että ollaan vasta puolivälierissä, eikä Tappara marssi taas Lukon kustannuksella finaaliin. Lukko vastassa välierissä on kuin vapaapääsy finaaliin. Näyttää siltä, että tänä keväänä mikään joukkue ei pääse hyötymään siitä.

Lukko on muuten hävinnyt puolivälieräsarjan viimeksi keväällä 2010.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sarja on vielä pahasti kesken.

Sarja ei ole missään tapauksessa Tapparan kannalta pahasti kesken. Se on Tapparalle ihan mukavalla tavalla kesken. Tuollainen itselleen vakuuttelu tuo tiettyä psykologista turvaa pettymyksen varalle, mutta me lukkolaiset emme sitä tarvitse eikä kannattamasi joukkue. He psyykkaavat itsensä ihan omalla tavallaan.

Ja tämä ilman sarvia ja hampaita. Kunhan pisti silmään :)
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Pelasi mutta kovin vähän. Jäi jossain vaiheessa toista erää (?) penkille ja Lähde tuli tilalle.

Taisi olla vielä keskenkuntoinen Lahti. Kummallinen ottelu, olin aivan varma että Lukko tekee pari maalia viiden minuutin ylivoimalla mutta jotenkin mielikuvituksetonta ja hidasta oli pelaaminen.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Vesku nyt oli unohtanut, että Lukolle yks ottelurangaistus tullut sarjassa jo paljon heppoisemmin... Eiköhän tuo selkeästi ollut vitosen paikka kuitenkin.. 2+2 sellasista pikku vekeistä..
Vekin koostako se tuomio onkin kiinni? Minä kun luulin että tahallisuudesta.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kummallinen ottelu, olin aivan varma että Lukko tekee pari maalia viiden minuutin ylivoimalla mutta jotenkin mielikuvituksetonta ja hidasta oli pelaaminen.

Mä olin ihan maha vellikuralla tuon väärin ansaitun vitosen aikana. Että nyt sen pitää osua tai ei koskaan. Tapparan nelikkö oli erinomaisen tiivis ja pelasi Lukon vahvuudet pois niin kuin niiden piti. Siihen missattuun vitoseen lössähti mun koko odotus tätä sarjaa kohtaan.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En ottanut kantaa porkkanaperuukkien ookouteen. Kuhan totesin että niitä esiintyy Hakametsässä kevät-aikaan ns. vitusti.
Kuitenkin vähän kaihertaa ne? Myönnä pois vain, ei siinä mitään pahaa ole...
 

Kukko

Jäsen
Tasatilanteessa mielestäni Tappara edelleen edellä. Ensimmäisen erän maalipaikat ehkä 5-1 Tapparalle. Toisessa erässä Lukon etsikkoaika ylivoimalla, oliko oikein vihellettyjä, niin ei jaksa edes kommentoida. Pieni ehkä henkinen lukko maalintekoon tuli Lukolle, kun ei kiekko mennyt hyvistä paikoista sisään. Kolmanteen sitten tuttua Tappara peruuttelua, jossahan ei ole mitään järkeä, mutta näinhän kuuluu hei tehdä. No toimi kait kun voitettiin
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No nyt kun kerran kysyit niin onhan se semmoinen asuste jota en päähäni laittaisi vaikka vähän maksettaisiin (edes sinikeltaista) mutta mikä minä olen ketään tuomitsemaan.
Mutta kettupipo on ok?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Mutta kettupipo on ok?

Älä nyt enää jaksa. Jos nämä joukkueet eivät olisi vastakkain tässä vaiheessa kevättä, olisi helppo toivoa Lukolle menestystä. Erittäin fiksuja ja asiantuntevia kannattajia, paria poikkeusta lukuunottamatta. Kettupipoa en ole nähnyt muilla kuin Palo-Penalla.
 

Partapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ville Nieminen, AS Roma
Älä nyt enää jaksa. Jos nämä joukkueet eivät olisi vastakkain tässä vaiheessa kevättä, olisi helppo toivoa Lukolle menestystä. Erittäin fiksuja ja asiantuntevia kannattajia, paria poikkeusta lukuunottamatta. Kettupipoa en ole nähnyt muilla kuin Palo-Penalla.
Ilmeisesti et kattonu peliä teeveestä koska ruudun välityksellä näki, että niitä on muillakin ku Palo-Penalla :) pakko kyl itekki ottaa sen verran kantaa asiaan, että mielenkiintosta nähdä vaivaa tapparalaisten po-krääsästä ku omilla faneillakaan ei nyt mitään timanttisen edustavia päähineitä oo :D

Toivottavasti muuten Lajusella ei oo mitään vammaa ku siinä 5 minuutin alivoiman aikana poistu koppiin ja takas tullessaan, oli toiseen nilkkaan kiedottu melkoset teipit.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
pakko kyl itekki ottaa sen verran kantaa asiaan, että mielenkiintosta nähdä vaivaa tapparalaisten po-krääsästä ku omilla faneillakaan ei nyt mitään timanttisen edustavia päähineitä oo :D
Sen verran täytyy vielä jatkaa tätä hedelmällistä off-topiccia, että minähän en aloittanut tätä keskustelua siitä, onko tamperelaisten kannatusvermeet jees vai nou.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kaikki vermeet joilla voi tunnustaa väriä ja seuraa ovat ihan huippuja! Sitten kun koko katsomolla on paidat päällä, niin sitten voi ehkä puuttua varusteiden laatuun.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Joo-o. Tällä kertaa oli kliininen vierasreissu ja saatiin jopa vierasvoitto kairattua. En olisi ihan uskonut varsinkin, kun Karhunen ja Saravo eivät pelanneet. Onneksi paikkaajat pelasivat mainiosti - Domi hoiti ykköskiekot sitä yhtä lipsahdusta lukuunottamatta ja pakisto hoiteli hyvällä varmuudella irtokiekot väljemmille vesille. Jotenkin oli kummallisen luottavainen fiilis johtomaalin jälkeen, vaikka Tappara olikin pitkiäkin aikoja pahasti jyrän alla.

Tappara pelasi tosiaan hyvän ensimmäisen erän, mutta sitten Karjalaisen johtomaalin jälkeen ote kääntyi toisessa erässä Lukolle, aika paljon toki jäähyistäkin johtuen. Kyllä siinä varmasti on jokin osa taktiikkaa, mutta en suostu uskomaan, että noin räikeästi päästettäisiin vastustaja dominoimaan peliä. Kyllä se on Lukon hyvyyttäkin.

Tappara on kuitenkin onneksi ollut tehokkaampi ja puolustanut oman alueen paremmin. Tänään oli taas erittäin jämäkkä esitys oman maalin edustalla, vaikka Saravo puuttuikin. Paljon on tullut Kankea dissattua, mutta kyllähän hän on taas näyttänyt, kuka maalin edustalla määrää, vaikka se turha jäähy viime pelissä tulikin. Kiitos jämäkämmän oman alueen pelin, se onkin ollut Tappara, joka on dominoinut erikoistilanteita.

Pirun tasaista on silti peli ollut. Ei olisi periaatteessa suuri vääryys, vaikka Lukko johtaisi sarjaa 3-1, mutta kyllä Tappara silti johtonsa ansaitsee pitkälti tehokkaamman ykkössektorin pelinsä niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin. Tappara on nyt hyvin lähellä sarjan voittoa, mutta ei tässä todellakaan liikaa kannata juhlia, vaikka toki hallilla hyvältä maistuikin. Peli kerrallaan pitää edetä ja Lukko on jokaisessa pelissä tarjonnut kovan vastuksen. Lauantaina se antaa varmasti kaikkensa. Vielä ei ole sarjaa taputeltu.

Loppukevennyksenä: oranssit hatut ja peruukit, JMT. Pelipaidat ja miksei liputkin: kommeeta!
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täytyy sanoa, että vaikka tässä sohvani yllä roikkuu jos jonkimoista Tappararättiä niin en voi erityisen vahvasti tuota pelitapaa fanittaa. Tappara pystyisi tuolla rosterilla pelaamaan vähän toisenkinlaista voittavaa kiekkoa. Pääasia että voittivat tuollakin tavalla, mutta on aika puuduttavaa seurattavaa.

Suotakoon se Tapparalle anteeksi ainakin eilisen osalta. Useampi pelaaja oli sivussa vatsataudin takia ja penkilläkin meno näytti välistä heikolta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös