Perussuomalaiset

  • 5 513 523
  • 44 268

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Voin hyvin kuvitella, kuinka Soinilla tykyttää otsatuoni tämän Tynkkysen takia. Ja ei tästä Timoa voi mennä tuomitsemaan, onhan tämä ihan käsittämätöntä, että puolueessa on tuollainen hajottava voima, joka nakertaa ihmisten keskinäistäkin luottamusta.

Tiedän, että muutamat persumieliset myös pitävät Tynkkysestä ja pitävät häntä "fiksuna". Pakko tunnustaa, että itse en näe Tynkkysen ulosannissa ja toimissa mitään fiksua.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Tiedän, että muutamat persumieliset myös pitävät Tynkkysestä ja pitävät häntä "fiksuna". Pakko tunnustaa, että itse en näe Tynkkysen ulosannissa ja toimissa mitään fiksua.

No, minä näen siinä sinänsä ihan loogista ideologiaa, mikä on aivan tervetullutta tässä poliittisen opportunismin luvatussa maassa - PS on pitkään hyötynyt siitä, että siinä on mukana siipi, jonka melkeinpä ainoa mielenkiinnon aihe ja syy olla mukana, on maahanmuutto. Ja nyt kun PS on hallituksessa niin samalla todistamme ilmeisesti sodanjälkeisen ajan suurinta maahanmuuttoaaltoa Suomeen, jolloin on hyvin loogista odottaa, että monelta kannattajalta palaa totaalisesti hihat. Soini niittää nyt, mitä on aiempina vuosina kylvänyt. Ei Tynkkynen tukijoineen ole mikään satunnainen juhlien pilaaja vaan edustaa merkittävää osaa PS:n ydinkannattajista. Populismi on vaikea taiteenlaji, kun on hallitusvastuussa...
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
PS:n surkea gallup-tulos tuskin kertoo sitä vaaleissa äänestäneiden pettymyksestä "turvapaikanhakijapolitiikkaan". Jos näin todella olisi, niin oikeaoppisten puolueiden ei kannattaisi riemuita vaan todeta, että PS-kansa ei ole halunnut tällaista maahanmuuttopolitiikkaa (jota oikeaoppiset nyt todistavat).

Itse uskon siihen, että PS-äänestäjät eivät hyväksyneet puolueensa osallistumista hallituksen leikkaussuunnitelmiin ja ovat siksi tyytymättömiä.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Persuksesta valuu nyt duunarirasva takaisin vasemmistoon ja jäljelle jää SS-väki, joka toimittanee puolueen sisäisen vallankaappauksen. Timo siirretään syrjään.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Persuksesta valuu nyt duunarirasva takaisin vasemmistoon ja jäljelle jää SS-väki, joka toimittanee puolueen sisäisen vallankaappauksen. Timo siirretään syrjään.

Minä nään koko persuilussa yhden valtavan valuvian, jonka vuoksi se kyllä tulee näivettymään, tapahtuipa puolueessa sisäisesti mitä tahansa. Monesti ei huomata valtakunnan politiikasta retostellessa, että se todellinen kivijalka poliittisilla puolueilla on kuntatasolla ja jos ei ole olemassa olevaa kokonaisvaltaista näkemystä kuntapolitiikasta, on ennen pitkää pulassa valtiotason politiikassakin. Mitään todellista agendaa persuilla ei kuntapolitiikassa ole, vaan kuten kunnallista päätöksentekoa tutkinut tutkija kysyttäessä persujen kunnallispolitiikan päämääristä vastasi, että persuilla ei ole mitään kunnallispolitiikkaa. Samaa, joskin hiukan eri syistä, on potenut vihreät. Näiden puolueiden valtakunnan politiikkaa vaivaa sitten rajut kannatuksen vaihtelut kulloistenkin konjunktioiden mukaan häiriten samalla pitkäjänteisen poliittisen agendan rakentamista. Vihreillä tilanne ei ole niin kehno, koska heillä on laajemmin näkemyksiä yhteiskunnan kokonaisuuksien suhteen, persut on pelkästään yhden tempun poni. Ne epäilevät tuomaat, joille tämä ei ole vielä valjennut, seuratkaapa tarkasti tätä tulevaa historiallisen massiivista rakennemuutosta ja sen valmistelua aluehallinnon, soten ja kuntauudistusten suhteen. Siellä painetaan taas persuja yhtä aikaa kakkoseen samalla, kun persu valittaa maahanmuutosta. Mitään noilla ei ole laittaa viivalle edes tämmöisessä asiassa, vaan siitä tulee kepun ja kokkareiden friikkishow, jolle kukaan kuntalainen ei voi peukkua nostaa, jos on järjissään. Parasta olisi, jos persut nyt ymmärtäisi lähteä hallituksesta ja romauttaa korttitalon mahdottomana pelleilynä ihmisten kustannuksella, Tynkkyselle siis peukku ja topakkaa rutinaa lisää, vaikka epäilen, että Soini pysyy kyllä ministeri audin takapenkillä kuin kuollut ahven vaginassa. Irtoaahan siitä kuitenkin lopulta se natsiydin puolueesta ja suomikin saa ruotsindemokraatit rakentamaan pohjolaan valhallaa, eli tulee ihan kv larppikerho puuhastella.

Sinänsä tämä duunarien luisuminen persuihin taisi olla enemmän demarien vika, kuin persujen ansio, joten on ihan ymmärrettävää, että jossain kohtaa ne silmät aukenee näkemään sen harvakarvaisen todellisuuden. Oma tarinansa tulee olemaan sitten, kuinka demut kykenee uudistumaan, koska ilman ei tule pitkäaikaista onnea niillekään.
 

Rankkari

Jäsen
On se hyvä, että sentään näissä muutamissa persu politikoissa on munaa. He ovat enimmäkseen nuoremman polven persuja. Vanhemman polven persujen muna on jo aikaa sitten surkastunut luvattujen vaaliteemojen valehtelujen myötä.
Toivottavasti tämä nuorempi, energisempi ja ehkä ei niin oman ja puolue-edun tavoittelua yrittävät tyypit saavat muutakin aikaan, kuin omaan jalkaan ampumisen.
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Timo Soini puoluetoverin uhkauksesta: ”Perään ei kysellä, eikä takaisin pyydellä” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Pakko nostaa hattua peruSuomalaisille. Persuissa on jotain brutaalia. Jotain nuijamiehen ja lättähatun syviä tunteita. Joku väitti ettei persujen politiikkassa ole sisältöä. Ei olekkaan ohjelmissa, saatikka lupauksissa. Jytky-vaalien aikaan joku tutkija piti valta-asetelmien muodostumista tulevaisuudessa silloin mielenkiintoisena asetelmana. Harvassa demokratiassa kestää pitkään kuulemma tilanne, että on neljä suurta puoluetta. Vallan ja demokratian näkökulmasta hyvin mielenkiintoinen tilanne. Jos persut lähtee hallituksesta niin silloin taas on uusi asetelma ja sen mukaiset päätökset.

Kaikesta sisällöttömästä populismista persut on tuonut poliittiseen kenttään kaivattua lisäväriä. Nyt eduskunta alkaa muistuttamaan kansan peiliä. Siks hatunnosto.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Supo ihmettelee: Mistä Niinistö on saanut tiedon terroristiyhteyksistä

Jussi Niinistö sanoo tietävänsä, että Suomeen on tullut ISIS-yhteyksiä omaavia, mutta Supo ei tiedä moisesta mitään. Herää väkisinkin kysymys, että mihin herra puolustusministeri väitteensä perustaa? Omiin harhoihinsa?

(Linkki IL:n uutiseen)

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin eihän tuossa sanota, että supo ei tiedä moisesta mitään, vaan ihmettelevät sitä, mistä ministeri on saanut tietonsa. Olisiko supossa jälleen joku vuoto, vai eikö supo ole tehtäviensä tasalla?
 
Tutkimus: Marttyyrius liimaa perussuomalaiset yhteen – "Ajatus on, että kaikki sorsivat meitä"

Maahanmuuttokritiikin noususta väitöskirjan tehnyt Helsingin yliopiston tutkija Niko Pyrhönen on selvittänyt, mikä heitä yhdistää. Vastaus löytyy marttyyriasenteesta.

Pyrhösen mukaan marttyyripuhe kiihtyi pian jytkyn jälkeen, kun mediassa ruodittiin perussuomalaisiin liittyneitä kohuja kuten heteropridea, natsitervehdystä ja silloisen kansanedustajan Jussi Halla-Ahon (ps.) sakkotuomiota uskonrauhan rikkomisesta ja kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

– Silloin alettiin puhua, että meneillään on ajojahti. Se esitettiin kannattajille niin, että perussuomalaiset olivat ainoana pienen ihmisen, sananvapauden ja hyvinvointivaltion puolella ja joutuivat sen vuoksi kärsimään näin, Pyrhönen sanoo.

Täytyy komppailla tuota jutun lopussa olevaa kohtaa, jossa Pyrhönen sanoo perussuomalaisten hyötyvän siitä, että suomalainen mediakenttä on niin munaton ja kiltti. Kyllä tänne kaivattaisiin politiikan puolelle sellaista angloamerikkalaista räkytyskulttuuria median toimesta.

(Linkki vie Kalevan nettisivuille)
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Täytyy komppailla tuota jutun lopussa olevaa kohtaa, jossa Pyrhönen sanoo perussuomalaisten hyötyvän siitä, että suomalainen mediakenttä on niin munaton ja kiltti. Kyllä tänne kaivattaisiin politiikan puolelle sellaista angloamerikkalaista räkytyskulttuuria median toimesta.
On totta, että suomalainen media on liian vässykkämäinen/puolueellinen, mutta siitä hyötyvät ihan muut tahot kuin Perussuomalaiset. Persut haukutaan käytännössä aina kun siihen mahdollisuus, erityisesti Halla-aho on median hampaissa(hyvänä esimerkkinä viime viikon Hesarin juttu JHA:sta, mikä oli hyvin ideologinen).

Persuja saa ja pitääkin kritisoida, jos siihen on aihetta, mutta niin pitää kaikkia muitakin.
 

Rankkari

Jäsen
Soini, estämällä puolueen kriisikokouksen, vain viivytti sitä, mitä tulee tapahtumaan. Persut jakaantuvat kahteen ryhmittymään. On maltillisemmat peruspersut, tyyliin SMP, ja tulee uusi puolue, joka noudattaa vanhoja persujen arvoja. Ehkäpä jopa entistä kriittisemmin.

Tietääkö kukaan mitä kaikkea vaaditaan uuden puolueen perustamiseen? Nettiaikana sen kai löytäisi googlettamallakin.

Luulen että persujen kannatus asettuu 5-10% väliin, ja uusi, vielä nimeämätön puolue asettuu kannatuksessaan samoille prosenteille. Ehkä uusi puolue pääsee suurempiinkin lukemiin, mikäli ei tule ennenaikaisia vaaleja, ja maahanmuuttoon ei saada Suomalaisia tyydyttävää ratkaisua.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Yrittääköhän Soini ihan tarkoituksella hajottaa puoluetta kahtia. Itse kun sai vakiinnutettua aika varman, juurikin @Rankkari'n mainitseman 5-10% kannatuksen, niin sillähän kivutaan jo usein hallitukseen Kokoomuksen ja Keskustan hännystelijänä ja myötäilijänä ja istumaan Audin takapenkille. Kieli ruskeana, mutta kun palkka juoksee ja mukavaa on niin mitäs sen väliä. Sen sijaan tätä tulevaa fasisti, rasisti, natsipuoluetta ei kukaan ole ottamassa mihinkään hallitukseen kannatuksesta riippumatta, kuten kävi Ruotsidemokraateille.
 
Tietääkö kukaan mitä kaikkea vaaditaan uuden puolueen perustamiseen? Nettiaikana sen kai löytäisi googlettamallakin.
Ei mitään sellaista mitä suolen sisu puolue ei helposti saisi aikaan. Lähinnä 5000 kannattajakorttia jotka täyttyisivät alta aikayksikön. Niiden pakkaamisesta pahvilaatikoihin voi taas kuvitella mielessään montaasin, tässä siihen jo kovin tuttu taustamusiikki: Rakkauslaulu II - YouTube

Mainio kehityssuunta meillä maailman sivistyneimmillä :D
 

Rankkari

Jäsen
Yrittääköhän Soini ihan tarkoituksella hajottaa puoluetta kahtia.
Luulen että Soini yrittää pidätellä uppoavaa laivaa edes jollaintavalla kohti rantaa. Ja puolustaa omaa ja lähipolitikkojensa ETUJA. Mutta turhaan. Ainoastaa oma etu, paikka poliittisessa työelämässä kansanedustajana on kohtuudella turvattu.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täytyy komppailla tuota jutun lopussa olevaa kohtaa, jossa Pyrhönen sanoo perussuomalaisten hyötyvän siitä, että suomalainen mediakenttä on niin munaton ja kiltti. Kyllä tänne kaivattaisiin politiikan puolelle sellaista angloamerikkalaista räkytyskulttuuria median toimesta.

Perussuomalaiset hyötyvät median munattomuudesta? Kait sen niinkin voi nähdä, mutta mites noi vassarit ja vihreät etunenässä? Tai demarit tai kokoomus tai keskusta? Eipä niitä haasta juuri kukaan medioissa heidän hölmöilyistään tai tee räikeästi puolueellisia, median omien agendojen värittämiä henkilöjuttuja. Ei kait tätä voi kukaan kiistää?

Mitä itse puolueeseen tulee, niin Saarakkala on ajanut itsensä sellaiseen rakoon että ero on käytännössä ainoa mahdollisuus. Onko hän se, joka uuden puolueen sitten pistää pystyyn ja aiheuttaa isommankin eroaallon? En pitäisi kovin yllättävänä asiana, joskin en tarkoita että Saarakkalasta tulisi sen uuden puolueen pj.

Soini on kyllä kanssa ajamassa itseään pahaan rakoon. Tylyä on olleet puheet "rikkureita" kohtaan, osin toki aiheesta, mutta ei tuo kyllä kaikkien puolueen jäsenten tai kannattajien korvissa todellakaan kuulosta hyvältä, että puolueen pj ylipäätään haukkuu muita puolueensa jäseniä julkisuudessa ja sitten itse valittaa sitä, että ei näitä asioita julkisuudessa pitäisi hoitaa. Ja kun ilmeisesti puolueessa ja kannattajissa ollaan myös isossa määrin tyytymättömiä nykymenoon, mutta pj ei sitä halua nähdä tai myöntää tai hyväksyä, niin se tyytymättömyys vain kasvaa eikä lupaa hyvää Perussuomalaisille. Ei se nyt kovin vaikeaa olisi järjestää sitä ilmapiirinpuhdistuskokousta enkä näkisi sen järjestämistä minään arvovaltatappiona Soinille.
 

Rankkari

Jäsen
Ei mitään sellaista mitä suolen sisu puolue ei helposti saisi aikaan. Lähinnä 5000 kannattajakorttia jotka täyttyisivät alta aikayksikön. Niiden pakkaamisesta pahvilaatikoihin voi taas kuvitella mielessään montaasin, tässä siihen jo kovin tuttu taustamusiikki: Rakkauslaulu II - YouTube

Mainio kehityssuunta meillä maailman sivistyneimmillä :D

Kukkahattu neidit kritisoivat heti, mikäli maailma ei ole heidän mukainen. Kupla puhkeaa jokaiselle aikanaan.
Persut ovat, ja tulevat olemaan aina osa Suomalaista yhteiskuntaa. Tykkäsi siitä kaikki, taikka ei.
Nyky persut jakautuvat jokatapauksessa passiivisiin ja aktiivisiin ryhmiin. Ehkä jo vuonna 2016.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse kun sai vakiinnutettua aika varman, juurikin @Rankkari'n mainitseman 5-10% kannatuksen, niin sillähän kivutaan jo usein hallitukseen Kokoomuksen ja Keskustan hännystelijänä ja myötäilijänä ja istumaan Audin takapenkille. Kieli ruskeana, mutta kun palkka juoksee ja mukavaa on niin mitäs sen väliä.

Jos näin käy, Soinin persuista tulee juuri sellainen takiaispuolue, joita Soini on itse paheksunut. Näitä takiaisiahan ovat Soinin mielestä kristilliset, ruotsalaiset, vihreät ja vassarit. Tai oikeastaan persut on takiaispuolue jo nyt. Hirveällä kiimalla hallitukseen, minkä jälkeen on ollut täysin kepuleiden ja kokoomuksen vietävissä.

Monesti ei huomata valtakunnan politiikasta retostellessa, että se todellinen kivijalka poliittisilla puolueilla on kuntatasolla ja jos ei ole olemassa olevaa kokonaisvaltaista näkemystä kuntapolitiikasta, on ennen pitkää pulassa valtiotason politiikassakin. Mitään todellista agendaa persuilla ei kuntapolitiikassa ole, vaan kuten kunnallista päätöksentekoa tutkinut tutkija kysyttäessä persujen kunnallispolitiikan päämääristä vastasi, että persuilla ei ole mitään kunnallispolitiikkaa.

Totta. Persuista puhuttaessa tähän ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota. Kuntapuolueena persut on hämmästyttävän heikko, vaikka viime vaaleissa tuli yli 12 prosentin kannatus. Suurin ongelma lienee kuntapolitiikan puutteen lisäksi se, ettei persuilla ole mitään erityisen vahvoja alueita kuntatasolla, toisin kuin vanhoilla puolueilla. Kokoomuksella on kuitenkin etelän suuret kaupungit, keskustalla pienet maalaiskunnat ja pohjoinen, demareilla teollisuuspaikkakunnat ja ruotsalaisilla rannikkokunnat. Itse asiassa viimeksi mainittu on kuntapuolueena paljon valtakunnallista kannatustaan vahvempi. Persuille voi kostautua tämä ruohonjuuritason heikkous, vaikka nopeasti kasvaneille puolueille se on hyvin tyypillistä. Mutta vihreitä en sentään näkisi heikkona kuntapuolueena, ovathan vihreät saaneet aika hyvin jalansijaa isojen kaupunkien kuntapolitiikassa.

Toinen persujen ongelma kuntatason heikkouden lisäksi on se, ettei puolue ole saanut minkäänlaista valtaa ay-liikkeessä, vaikka ay-jytkyäkin aikoinaan uhottiin. Persuille taisi tulla yllätyksenä, ettei ay-liikkeen valtarakenteita ole helppo heilutella. Ensimmäistä viulua soittavat demarit ja kakkosviulua vasemmistoliitto, ja muiden on vaikea tulla siihen mukaan. Vihreätkin ovat yrittäneet, huonolla menestyksellä.
 
Kukkahattu neidit kritisoivat heti, mikäli maailma ei ole heidän mukainen. Kupla puhkeaa jokaiselle aikanaan.
Persut ovat, ja tulevat olemaan aina osa Suomalaista yhteiskuntaa. Tykkäsi siitä kaikki, taikka ei.
Nyky persut jakautuvat jokatapauksessa passiivisiin ja aktiivisiin ryhmiin. Ehkä jo vuonna 2016.
En ole missään nimessä eri mieltä. Mielestäni on päivänselvää, että kahden pennin populismin viettelemien äänestäjien osuus yhteiskunnasta tulee vain kasvamaan, sillä eihän yhteiskunta ei ole tästä mihinkään yksinkertaistumassa, vaan päinvastoin, ja toisaalta, sivistyksen suhteen alamme taantua (tjeu: PISA). Siinä missä SMP:n mörkö eli kaupungistuminen uhkasi vain maaseutua, nyt taas pelätään jo koko kulttuurin olemassaolon puolesta, milloin mamuja, milloin vääränlaista taidetta, milloin mitäkin. Homma vaan aina lässähtää kun sitä kannatusta tulee ja poskensoitolle pitäisi esittää jotain katettakin.
 

Rankkari

Jäsen
En ole missään nimessä eri mieltä..
On kova pala häärätä kahden suunnan.. ja varsinkin sentterinä. Mutta meille heteroille on perussuomalaisten linja, isänmaallisuuden ja maanpuollustuksen turvan lähtökohdat ehdottomia. Haluamme turvata sen, mitä olemme Suomessa saavuttaneet. Haluamme turvata sen perusedellytyksen, minkä sotiemme veteraanit, ja jälleenrakennus kansakuntamme aikoinaan rakensivat.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
................Parasta olisi, jos persut nyt ymmärtäisi lähteä hallituksesta ja romauttaa korttitalon mahdottomana pelleilynä ihmisten kustannuksella, Tynkkyselle siis peukku ja topakkaa rutinaa lisää, vaikka epäilen, että Soini pysyy kyllä ministeri audin takapenkillä kuin kuollut ahven vaginassa. Irtoaahan siitä kuitenkin lopulta se natsiydin puolueesta ja suomikin saa ruotsindemokraatit rakentamaan pohjolaan valhallaa, eli tulee ihan kv larppikerho puuhastella.

Sinänsä tämä duunarien luisuminen persuihin taisi olla enemmän demarien vika, kuin persujen ansio, joten on ihan ymmärrettävää, että jossain kohtaa ne silmät aukenee näkemään sen harvakarvaisen todellisuuden. Oma tarinansa tulee olemaan sitten, kuinka demut kykenee uudistumaan, koska ilman ei tule pitkäaikaista onnea niillekään.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän enemmistölle ei ole vielä selvinnyt, kuinka kylmä puolueelle ja sen edusmiehille tulee. Kansa seuraa sen verran tarkasti yhden vaalikauden verran sitä, kuinka vallanhimossaan rypevät edusmiehet unohtavat oman edun tavoittelussaan kaiken sen "pienen asialla olon", mille puolueen ja sen edeltäjän kannatus on rakennettu. Yksikään omalla työllään elantonsa ansaitseva ei voi kannattaa nykyisen hallituksen politiikkaa. Vain kvartaalikapitalismin etuja ajavat toimet ovat kyenneet jo kyennyt neljässä kuukaudessa avaamaan aika monen silmät. Perussuomalaiset tulee hajoamaan kahtia samalla kun kummatkin "siivet" näivettyvät pienpuolueiksi. Kiitos ja hei!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tämän Tynkkysen toiminta hakee kyllä vertaistaan 2000-luvun suomalaisessa politiikassa. Aika eri asia jopa lähteä julkisuuteen puimaan puolueen sisäisiä erimielisyyksiä (ja tämäkään ei koskaan ole fiksua) kuin antaa ukaaseja puolueen puheenjohtajalle, joka ei edes ole mikään perinteinen puheenjohtaja, vaan käytännössä TImo Soini ON puolue. Ja nyt Tynkkynen on vielä uusinut uhkavaatimuksensa ja selittänyt, että jatkotoimenpiteitä seuraa, ellei Soinin pää käänny.

Sivustaseuraajan silmiini Tynkkysen käytös vaikuttaa holtittomalta, irrationaaliselta ja helvetin typerältä.
 
Haluamme turvata sen, mitä olemme Suomessa saavuttaneet. Haluamme turvata sen perusedellytyksen, minkä sotiemme veteraanit, ja jälleenrakennus kansakuntamme aikoinaan rakensivat.
Tähän mennessä olettekin turvanneet sitä supistamalla mainitsemiesi veteraanien hoitajien mitoitusta, leikkaamalla heidän palkkojaan, kasvattamalla Kreikkaan lähetettyjä vastuita joiden tiedetään valuvan kreikkalaisten sormien läpi keskieurooppalaisille jättipankeille, perustamalla hallintarekisteriä joka helpottaa omistusten piilottamista, kasvattamalla Suomen maahanmuuttokiintiöitä, hyssyttelemällä hiiren lailla kun pitäisi pyrkiä Natoon, tappamalla vähätkin talouskasvun edellytykset kiristävällä finanssipolitiikalla, ja niin edelleen. Lisäksi lupasitte myös mm. tehdä valtion kassaan miljardin euron loven poistamalla autoveron, mutta onneksi tämä meni läpi vain höynäytetyille äänestäjillenne.

Noita luettelemiasi arvoja en tässä opponoi, vaan allekirjoitan ne. Kritiikkini kohdistuu siihen miten olette onnistuneet noita arvoja edistämään.

Aiemminhan olette luvanneet turvata nämä perusedellytykset mm. höpisemällä eroamisella EU:sta ja eurosta, mutta koska hitaimmatkin vanhojen hyvien aikojen illuusiosta lumoutuneet persut ovat alkaneet ymmärtää ettei sellainen käytännössä olisikaan järkevää, on jytkyn jälkeen täytynyt lupailla sitten kaikkea muuta kivaa. Ja persuäänestäjä näyttää gallupien ja eduskuntaryhmän jäsenten ulostulojen perusteella yllätyksekseni muistavan.
 
Erittäin mielikuvituksellinen kirjoitus. Kiitos siitä. En ole persukannattaja, ja sen puolueen politiikan jäsen.
Tästä huolimatta luulen että persut jakautuu kahteen, ennakoimaani ryhmään.
Ok, tästä tulkitsin että olisit ollut.
Mutta meille heteroille on perussuomalaisten linja, isänmaallisuuden ja maanpuollustuksen turvan lähtökohdat ehdottomia. Haluamme turvata....

Minä luulen, että painetta on jopa kolmeen leiriin. On sisupersut, malttipersut ja audipersut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös