Paras hampurilaisravintola?

  • 60 363
  • 438

Paras hampurilaisketju?

  • Hesburger

    Ääniä: 235 30,9%
  • McDonalds

    Ääniä: 250 32,9%
  • Rolls

    Ääniä: 38 5,0%
  • Joku muu, mikä?

    Ääniä: 237 31,2%

  • Äänestäjiä
    760

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tosin Mäkkärin maine on ihan vitun paljon nolompi kuin kotimaisen Hesen.
Mihin tällainen mun korvaani hieman oudolta kuulostava väite perustuu, vai onkohan tarkoitus vaan vittuilla tai provoilla. Turun suunnalla kyllä kuulemma suositaan Heseä paljon enemmän kuin muualla...

Tässäkin ketjussa Mäkkäriä kehuvat ovat esittäneet vaikka mitä perusteluja, joista suurin osa taitaa kuitenkin olla kiistattomia faktoja. Heseä puolustavat taas sanovat usein esimerkiksi että ovat vaan tottuneet siihen normaalia isompaan majoneesimäärään tai että eivät niin kovin tarkkaan tiedäkään kun käyvät noissa paikoissa vain pari hassua kertaa vuodessa.

Mutta entä jos noita ketjuja vertaisi vaikka automerkkeihin. "Hesen" autossa olisi vähän halvemmat osat, vähän huonommin suunniteltu kokonaisuus, telkkarissakin vähän halvemmat mainokset jne. Ja voisikohan epäterveellisyyttä rinnastaa vaikka turvallisuusjuttuihin ja lisäaineita vaikka sähkövikoihin. Tai no en jaksakaan miettiä...

Kyllähän Nokian kännykätkin olivat täällä Suomessa suuressa suosiossa, vaikka ne silloin vuosia sitten huonoiksi muuttuivat. Ei se Hesen suosio täällä mun mielestä silleen paljoa esimerkiksi laadusta kerro. Meidän suvussa Heseä tuntuvat kehuvan vain ne kaksi junttia Kuusamosta, jotka ehkä kaks kertaa vuodessa Oulussa käydessään syövät Hesessä. Muuten ne syö Atrian Hiillosmakkaroita jne.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mihin tällainen mun korvaani hieman oudolta kuulostava väite perustuu, vai onkohan tarkoitus vaan vittuilla tai provoilla. Turun suunnalla kyllä kuulemma suositaan Heseä paljon enemmän kuin muualla...

Ymmärrän tietämättömyyden kun kuuluttaa sokeana jonkin Mäkkärin puolesta täällä Suomessa. Kyseinen ruokaketju toimii alkuperäismaassa erittäin moraalittomasti. Perehdy asiohin ja vedä noloudesta sen jälkeen jotain faktaa. Vastinetta kiitos, mä pistän sen jälkeen faktat pöytään.
 

Jeffrey

Jäsen
Noh, jos Bic Mac -ateria sisältää 1200 kcal, vuorokaudessa tulee syötyä 2 600 kcal, ja mäkissä käytyä kerran kahdessa viikossa, niin silloin 3,3% ravinnon energiasta koostuu tästä "epäterveellisestä" mäkkisafkasta. Jos kerran viikossa, niin 6,6 %. Ellei sitten satu olemaaan joku huippu bodari/fitnesskisaaja tai raakaravinnolla ja superfoodeilla elävä feng shui hippi, tai oikeasti elätä itseään tällä mäkkiravinnolla käymällä pari-kolme kertaa viikossa tai enemmän, niin kaikkeen muuhun ravintoon nähden mokoma bikmäkki isoine ranskalaisineen ja sokerilimsoineen ei heilauta kehonkoostumusta tai terveyttä sitten yhtään mihinkään, etenkään kun sen hampurilaisen terveellisyys on varsin ok tasolla ja lähes vakio!

Viestini idea oli juurikin se, että vituttaa syödä tuota paskaa, koska se ei ole edes hyvän makuista, ja lisäksi epäterveellistä. Esimerkiksi ranskalaiset ovat suurta herkkuani, mutta jos ne ovat huonosti valmistettuja, vitutus iskee. Silloin kun saan herkullisen hampurilaisaterian, syön sen hymyssä suin, vaikkakin tiedostan sen epäterveelliseksi. Hampurilaisia teen oikein mielelläni kotosalla, silloin kun päätän herkutella ja sallin opiskelijabudjetille hieman arvokkaamman lihan hankinnan.

Mitä sitten tuohon muuhun viestiisi tulee, niin kyllähän noita visioimasi tyylisiä 15e hamppareita löytyy, ja niitä mielellään syö, vaikka suurimmassa osassa keittiöitä nämäkin yksinkertaiset hommat kädetetään vituiksi kuin pikaruuan puolella grilleillä ja hesburgereissa ikään. .

Kyllähän näitä tosiaan löytyy Suomestakin. Ideani tosiaan olisi se, että a) keittiö ei sössisi hommaa, ja b) olisivat edelleen edes auttavasti pikaruokaravintoloita. En nyt muista kuollaksenikaan ketjun nimeä, mutta aikanaan jenkeissä kierrellessä tuli syötyä useasti tällaisessa 50 -luvun henkeä huokuvassa ketjuravintolassa. Tuolla hamppariateriat olivat kerrassaan loistavia, joskin hinnakkaita ja jopa hieman turhan kookkaita.

Pirun hyvä setti mutta mun hamppariin tulisi cheddarin tilalle savujuustoa ja lisäksi chilipohjainen pihvimauste. Hyvä pihvimauste on mielestäni yksi burgerin tärkein komponentti. Kastikkeeksi omatekemää paprikamajoa, joka on maistuvampaa kuin Hesessä.

Itse en pihville kaipaa suolan ja mustapippurin lisäksi muita mausteita, mutta välillä tulee tosiaan kokeiltua erilaisia chilipohjaisia kastikkeita jommallekummalle sämpylälle. Minun ongelmani on hieman se, että en oikein välitä majoneeseista. Välillä löytyy joitain mukavan makuisia purkkimajoja, joita ei tosin maultaan juuri majoneesiksi tunnista. Tällaiset ovat yksi vaihtoehto hampparin toiseksi kastikkeeksi. Ceasar kastikkeen kun tekee, niin siinä nuo mausteet peittää mukavasti majoneesin maun. En kuitenkaan ole aivan varma, sopisiko tuo setti hampparin kanssa. Yhtä mitä olen miettinyt, on paahdetusta paprikasta tehty sose. Sen tekeminen vain poistaisi hampparin tekemisestä sen vaivattomuuden ja nopeuden.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Ei ainakaan yksikään noista pikaruokaketjuista. Mieluummin menen vanhalle kunnon grillille "tappelemahan". Varsinkin mailla käydessã pitää aina käydä grillillä, kun ei pk- seudulla noita enãä monia ole, jokunen enää maillakin. Noissa maakuntakeskuksissa toki useampi. Perinteinen makkaraperunat tai anamashampurilainen luonnollisesti kaikilla mausteilla ja maito kylkeen! Hesestä haen sillointällöin kanatortillan.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ymmärrän tietämättömyyden kun kuuluttaa sokeana jonkin Mäkkärin puolesta täällä Suomessa. Kyseinen ruokaketju toimii alkuperäismaassa erittäin moraalittomasti. Perehdy asiohin ja vedä noloudesta sen jälkeen jotain faktaa. Vastinetta kiitos, mä pistän sen jälkeen faktat pöytään.
No okei Mäkkäri voittaa 9-1.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ovatko hesen majoneesin määrästä valittavat kokeilleet pyytää sitä majoa vähemmän. Tämä siis muuten mitenkään heseä puolustamatta. Valitsen itse mäkin mieluummin.

Tässä on ihan ok pointti, joskus 10 vuotta sitten kävin Hesessä useammankin kerran kun osui matkan varrelle niin aina pyysin kerroksesta toisen majon pois, ei se sen vaikeampaa ollut. Sanoin että ihan sama kumman otat pois, kunhan et laita molempia ja oli PALJON parempi, tuplamälli aika pitkälti pilaa sen ja tietty hinta. Tällä hetkellä nämä pikahampurilaisravintolat toimii itselle vain 1 ja 2 € Mäkkäri-burgerien tiimoilta.

_
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mitä tulee kastikekeskusteluun, niin ketsuppia en hampurilaiseen haluaisi missään nimessä, enkä edes ymmärrä miksi joku ostaa niin huonoa purilaista, että siihen pitää ketsuppia laittaa. Sen sijaan hyvä majoneesi kuuluu ehdottamasti unelma hampurilaiseen. En nyt kuitenkaan lopulta pidä hampurilaisravintoloita ihan niin fanaattisesti otettavana asiana kuin jotkut tuntuvat täällä ottavan. Mutta jos maineella on väliä, niin en minäkään Mäkkärillä kävisi koskaan. En kuitenkään käytännössä ole noin tiukka vaan varmasti aina silloin tällöin tulee mäkkärilläkin käytyä, jos pitää nopeasti syödä eikä lähellä ole Heseä, BK:ta tai Rollsia.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
No jos nyt miettii vaikka Mäkkärin juustohampurilaista, kyllähän siihen sopii paremmin ketsuppi kuin majoneesi. Mutta heti, kun väliin heitetään salaattia, ketsuppi no - majoneesi yes! Ja kun noista kastikkeista alettiin, niin mulla on tullut sama inhoreaktio bbq-soosiin kuin tuohon Hesen majoneesiinkin. Nestemäinen savu ällöttää. Pitää varoa, ettei sama ilmiö osu chipotleen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kävin nyt sitten tällä viikolla Turun Burger Kingissä tekemässä empiiris-kulinaristista tutkimusta kun paikassa oli sopivasti tyhjää ja pääsin heti tiskille jonottamatta.

Yhden Whopper-aterian tilastollisella otoksella päädyin siihen lopputulokseen, että kyllähän tuonkin ihan lounasnälkäänsä söi ja purilainen oli ihan kelpo tavaraa, mutta mitään tajunnan räjäyttävää burgasmia (burgeriorgasmi) en kokenut. Kaipa aikoinaan kovan hypetyksen syynä oli alun perinkin se, että kertoihan BK:ssa syöminen siitä, että kyseessä oli kokenut maailmankansalainen, joka oli käynyt vähintään Tukholmassa. Nythän hehkutus on hieman laantunut kun BK on vähän joka kaupungissa.

Analysoidaan nyt vähän tarkemmin. Kohteena siis Turun Aurakadun BK, joka sijaitsee Kauppatorin toisella puolella Hansakorttelissa.

WHOPPER
+Rapea sämpylä, ei mössöä
+Pihvi sopivan kiinteä, liekkigrillin päällä valmistus toimivaa
+Riittävän kokoinen
+Juusto välissä oli hyvä, sitä kysyttiin erikseen laitetaanko vai ei.
-Vähän liikaa sipulia

RANSKALAISET
-Aivan liikaa suolaa
-Sitä samaa kuin muuallakin, eivät erottuneet hyvässä tai pahassa. Ei näissä niin suurta eroa ole mäkkärin tai edes Hesen ranskalaisiin.

JUOMAT, PALVELU, MILJÖÖ
+Hyvä, että juotavaa sai santsata
+Toimi ainakin nyt ihan hyvin, että annos haettiin tiskiltä kun oli hakenut ensin juotavaa - miten mahtaa toimia ruuhkatilanteessa?
+Ystävällinen myyjä, varmisti vielä, että olin ensi kertaa asialla ja kertoi käytännöistä sekä kysyi riittävästi muttei liikaa eri lisukevaihtoehdoista.
-Taustamökä/musiikki turhan kovalla, jumputus häiritsi ja jos olisi ollut kanssaruokailija, niin olisi ollut hankala kuulla puhetta. Ruokarauha olisi tarpeen eli taustamökä kokonaan pois, kiitos.

Aterian hinta oli 7,35 euroa mikä on suurin piirtein samaa hintaluokkaa kuin Hesellä kerrosateria yms. Ei mikään erityisen halpa, mutta ei ylihintainenkaan. Whopper oli varsin maukas kaikkinensa, mutta ranskalaiset vähän latistivat aterian kokonaismielikuvaa.

Täytyy varmaan kokeilla vielä Steakhouse-purilaista jonain päivänä. Mahtaneeko ranskalaisille olla muita vaihtoehtoja? Ei noin suolattuja viitsisi paljoa syödä. Saa olla suussa ja päässä vikaa, jos joku noihin vielä lisää suolaa kaataa erillisistä suolapusseista.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saattaa tuo vaihdella paikkakunnittain. Mä yleensä lisään suolaa. Pippuria kanssa pistän kymmenkunta pussia ketsuppiin. Helsingin Burger Kingissä ketsupit oli niissä pikkupusseissa, joita piti erikseen pyytää lisää, mikä on tylsää. Tukholmassa sai muistaakseni itse annostella. Oulun Mäkissä piti pippuritkin pyytää siitä kassalta ja kaksi sellaista pientä pussia monesti antoivat ennen kuin erikseen pyysi reilummin, tonnin seteli -ilme ei riittänyt. Hesen ketsuppi taas on liisteripaskaa.

Tallinnasta muuten toin joskus Mäkkärin logolla varustettua ketsuppia, mutta en tiedä onko samaa tavaraa. Ei välttämättä.
 

Rocco

Jäsen
Tallinnasta muuten toin joskus Mäkkärin logolla varustettua ketsuppia, mutta en tiedä onko samaa tavaraa. Ei välttämättä.
Mäkkärissä ainakin kaikki tuotteet tehdään samalla reseptillä, ja yritetään hankkia samantyyppistä raaka-ainetta, olit missä päin maailmaa tahansa. Ketsuppia kuitenkaan tuskin tehdään Suomessa, joten oletan että Virossa ja Suomessa syödään samaa ketsuppia. Hyväähän se on.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Mäkkärissä ainakin kaikki tuotteet tehdään samalla reseptillä, ja yritetään hankkia samantyyppistä raaka-ainetta, olit missä päin maailmaa tahansa. Ketsuppia kuitenkaan tuskin tehdään Suomessa, joten oletan että Virossa ja Suomessa syödään samaa ketsuppia. Hyväähän se on.

Mcdonaldsin ketsuppi tehdään Ruotsissa, ei se sen kansainvälisempää tavaraa ole. Tai erityisempää kuin muidenkaan ketsupit. Hesburgerin ketsupit tehdään Kaarinassa, sieltä valmistuu yli miljoona litraa ketsuppia vuodessa. Liisteriähän ei Hesen ketsuppi ole vaan hyvinkin maukasta ja tomaattista ketsuppia. Majoneeseista on monia näkemyksiä, mutta ketsupeissa ei Hesburger suinkaan jää kakkoseksi, ei varsinkaan sen jälkeen kun McDonalds lopetti yhteistyönsä Heinzin kanssa. Heinzin ketsuppihan on sitä parasta, mitä kaupasta voi ostaa.

Sille tielle en lähde, että hurskastelisin liikaa pikaruokien eri ainesosien valmistusmailla ja sillä, että kotimainen tuotanto on hyvä säilyttää (niin kuin se onkin), sillä viime kädessä maku ja hintahan se ratkaisee ja moni kaupankin peruselintarvike tulee mistä sattuu. Mutta mäkkärin hampurilainen on kyllä melkoisen etninen pläjäys. Pihvi Puolasta, ketsuppi Ruotsista, suolakurkku Turkista, grillimauste Iso-Britanniasta, sipuli Yhdysvalloista, sinappi Saksasta ja brändi Yhdysvalloista, joka tekee moniin edelleen niin suuren vaikutuksen. Sämpylä on sentään ihme kyllä Suomesta. Aikamoista palapeliä, jossa ns. periamerikkalaista on lopulta vain logo - ja sipuli.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Meikää haukuttiin jopa trolliksi? En todellakaan ole trolli, mutta silti sain sen mitä halusin.... että tyypit miettivät mistä maksavat. Mäkkärin ja Hesen ateriat? Onnea jatkoon.....
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meikää haukuttiin jopa trolliksi? En todellakaan ole trolli, mutta silti sain sen mitä halusin.... että tyypit miettivät mistä maksavat. Mäkkärin ja Hesen ateriat? Onnea jatkoon.....
No mikä siinä jossakin Järvigrillissä on sitten parempaa? Saattaahan se olla tosi hyvä paikka, mutta pikaisella googletuksella en löytänyt mitään erikoista. Tunnetustihan monet grillit ovat huonompia paikkoja. Kuka esimerkiksi siitä hygieniatasosta menee takuuseen? Ja millainen se ruokailutila on? Mä ainakin mätkisin vanhempaakin matskua purilaisten väliin kuin Mäkkäri jos grillin omistaisin. Rasvaisempaa ja epäterveellisempää voisin sen kuvitella olevan. Ja jollakin sivulla luki Amerikankastike ja että "muna tai juusto tai ananas". Joo varmaan saattaa olla isompi annos jos enemmän lätkii rahaa tiskiin. Ja millaistahan se tuon paikan kebabbi on? Pizzat ainakin ovat Oulussa keskimäärin huonompia kuin täällä Helsingissä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mcdonaldsin ketsuppi tehdään Ruotsissa, ei se sen kansainvälisempää tavaraa ole. Tai erityisempää kuin muidenkaan ketsupit. Hesburgerin ketsupit tehdään Kaarinassa, sieltä valmistuu yli miljoona litraa ketsuppia vuodessa. Liisteriähän ei Hesen ketsuppi ole vaan hyvinkin maukasta ja tomaattista ketsuppia. Majoneeseista on monia näkemyksiä, mutta ketsupeissa ei Hesburger suinkaan jää kakkoseksi, ei varsinkaan sen jälkeen kun McDonalds lopetti yhteistyönsä Heinzin kanssa. Heinzin ketsuppihan on sitä parasta, mitä kaupasta voi ostaa.
Ihmettelin jo, että vippaako mulla jo niin pahasti päässä, kun kuvittelin Mäkkärin ketsupin tulevan Heinzilta, mutta tuo toiseksi viimeinen virke pelasti mielenrauhani. En ole muutosta huomannut, koska en ole muutamaan vuoteen syönyt ranskalaisia Big Macin seurana. Otan mieluummin euron juuston, jos on norminälkä. Ravintoloissa hiukan vaihtelee laadun mukaan, viitsinkö syödä perunatkin. Ranskalaisten pitää olla rapeita, muttei koppuroita. Ja ne pitää maustaa muullakin kuin suolalla, mieluiten chilimausteella. Jossain tarjottavat lankku- tai maalaisperunat ovat liian paksuja minun makuuni.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Mahtaneeko ranskalaisille olla muita vaihtoehtoja?

Tuli eilen kysyttyä myyjältä samaa, tai tarkemmin sanottuna sitä, voisiko nuo ranskalaiset korvata paikan varsin makoisilla jalapeno poppersseilla. Yllättävää kyllä, nuo popperssit eivät käyneet, mutta sipulirenkaihin olisi voinut vaihtaa. Sinäänsä jännä, että sipulirenkaat ovat kuitenkin jokusen sentin kalliimpia kuin popperssit (vai millä chili snack nimellä nyt tuolla tunnetaankaan).

Jalapenoista puheenollen, Turun Siipiravintolan minijalapenot ja hot jalapenot ovat aivan tajuttoman hyviä, mutta se nyt ei kuulu tähän aiheeseen, kun ei ole purilaispaikasta kyse.

Purilaispaikoista itselle toimivat oikeastaan jokainen, paitsi Rolls ja Scanburger. Jälkimmäinen hieman ihmetyttää, sillä joskus viime vuosikymmenen aikoihin Scanburgerin safka tippui erittäin hyvin, mutta sen pari kertaa kun on viime vuosina tuonne eksynyt, niin pettymään on joutunut.

Itsellä on jotenkin sellainen kuva, että Heseä liputetaan enemmän Länsi-Suomessa, Mäkkiä taas pääkaupunkiseudulla ja idässä. Itselle toimii molemmat sopivassa mittasuhteessa.
 
Viimeksi muokattu:

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tuli eilen kysyttyä myyjältä samaa, tai tarkemmin sanottuna sitä, voisiko nuo ranskalaiset korvata paikan varsin makoisilla jalapeno poppersseilla. Yllättävää kyllä, nuo popperssit eivät käyneet, mutta sipulirenkaihin olisi voinut vaihtaa. Sinäänsä jännä, että sipulirenkaat ovat kuitenkin jokusen sentin kalliimpia kuin popperssit (vai millä chili snack nimellä nyt tuolla tunnetaankaan).

Hesen hyvä puoli on se, että ranskalaiset voi vaihtaa minisalaattiin ja/tai porkkanoihin, jos perunamassasta tehdyt ranskikset eivät maita. Mikähän lienee McDonaldsin käytäntö tässä asiassa?
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Paras hampurilainen Suomessa on tullut nautittua Kauppuri5:ssä Oulussa. Odotukset ovat kovat berliiniläiselle Voltalle, jota interneedissä kovasti hehkutellaan, saa nähdä. Ketjuista paras on BK, useimmiten tulee ostettua euron juusto ja parhaimmat muistot ovat kesätöistä Turussa kuumana suvena -97 ja minimega-aterioista.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kävin nyt sitten tällä viikolla Turun Burger Kingissä tekemässä empiiris-kulinaristista tutkimusta - - -
Mulla olisi tässä lähiaikoina sama projekti edessä. Edellinen BK-makuelämys taitaa olla Kastrupilla ehkä... parisen (?) vuotta sitten. Reissun päällä tulee useammin vierailtua McDonald'sissa, jos listalta vaan löytyy Big Tasty. Köpiksen jälkeen olen kerran astunut Helsingin rautatieaseman BK:n ovista sisään. En lainkaan syömään menossa, vaan ihan vain mielenkiinnosta nähdäkseni kuinka paljon paikka oli muuttunut.

Nyt en vain millään löytänyt Burger Kingin suomalaista nettisivustoa.

"Seuraa meitä Facebookissa, sivustomme on työn alla."

Toisin sanoen mä en löydä menua mistään! Helvetin hienoa toimintaa... nyt on pakko siis kysyä puskaradion välityksellä, että onko Suomessa myynnissä sitä pitkää chili-burgeria?

X-long Hot Chili Cheese Burger
"En lång och stark smaksensation. Mellan de härliga bröden har vi fyllt på med inte mindre än 6 jalapeños, Chili Cheese-sås, 2 skivor ost och tre saftigt nygrillade hamburgerkött. Ja och så ännu mer Chili Cheese-sås. En vinnare i längden helt enkelt."
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mihin tällainen mun korvaani hieman oudolta kuulostava väite perustuu, vai onkohan tarkoitus vaan vittuilla tai provoilla.

Googleta vaikkapa fed mcdonalds school niin avautuu tämän hehkuttamasi ketjun nolous. Hesen keikkuvat pöydät ja tarjottimet toki ovat aika paha juttu.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Googleta vaikkapa fed mcdonalds school niin avautuu tämän hehkuttamasi ketjun nolous. Hesen keikkuvat pöydät ja tarjottimet toki ovat aika paha juttu.
Varmaan siihen maineeseen vaikuttaa enemmän muut jutut kuin googlettamalla jotain tiettyä vieraskielistä juttua internetistä. Esimerkiksi tuotteet, henkilökunta, sisustus, mainokset, siellä käyvät tyypit ja mitä ihmiset ajattelevat siitä paikasta jne.

Ja jos vaikka jääkiekossa häviää esimerkiksi 12-2 niin harvemmin aletaan kitisemään yhden maalin perään, vaikka se olisikin ollut lähellä paitsiota. Vai eikö esimerkiksi niissä Hesen ranskalaisissa maistu ne kaiken maailman jauhot? Tai ne lisäaineet millä niitä on yritetty parannella? Ja eikö se ranskalaisannos ole pienempi? (Ne kun vielä ovat sellaisessa v-kirjaimen mallisessa pienessä pussissa. Mäkkärin vastaava on kuin iso U, mihin mahtuu paljon enemmän.) Ja eikö ne Hesen hampurilaiset maistu tippaakaan keinotekoisimmilta? Tai eikö niissä olekaan hirveä määrä rasvaa? Tai eikö se Hesen tuoremehu olekaan tiivisteestä toisin kuin Mäkkärin tuorepuristettu Tropicana? Tai eikö se tarjotin olekaan selvästi rimpulampi? Eikö ne kaikki halvat mainoksetkaan ole tippaakaan ankeimpia tai esimerkiksi se muovinen sisustus? Ja niin edelleen. Jos on eri mieltä niin voi tietenkin sanoa, saatanhan mäkin olla väärässä, mutta tähän asti aika hiljaista on hesefaneilla ollut.

Jotkut tietyt jutut on tietenkin Hesessä parempia, mutta mä väitän että suurin osa jutuista on Mäkkärissä parempia. Jokaisen suussa nyt tietenkin maistuu parhaimmalta ne omat mieltymykset.

Suomalainen ruoka on tosi hyvää, niin kuin tietenkin monessa maassa ajatellaan just sen maan ruuasta, mutta täällä moni juttu on oikeasti hyvin. Jotkut asiat taas huonosti, kuten esimerkiksi eineksissä. Lidlin saksalaisissa grillimakkaroissakin on kaikissa lihapitoisuus yli 90 % ja niissä on vähemmän lisäaineita. Kyllä mäkin jos Hesessä asioista vastaisin mainostaisin ja oikein korostaisin suomalaisuutta Karjalalippisjengille. Eikä ne kaikki Hesen jutut edes ole suomalaisia. Mun on oikeasti vaikea kuvitella että pomotkaan siellä Hesessä pitäisivät sitä paikkaa Mäkkäriä laadukkaampana, ellei sitten jossain pääse mainostamaan tms. Ja ettei sulla vaan olisi mitään tekemistä Hesen kanssa? Jossakin vaiheessa puhuit majoneesin testailusta Hesen keittiössä tai jotain.

Tämän ketjun Hesen kehujat voisi viimeaikaisten kirjoitusten perusteella varmaankin jakaa neljään ryhmään:
-on vaan tottunut normaalia isompaan majoneesimäärään ja ehkä vielä provosoivasti väittävät normaalia hampurilaista kuivaksi.
-tai että jopa valheellisilla ja virheellisillä asioilla yrittää Mäkkäriä moittia, kuten on käynyt.
-paljastuukin että käy noissa paikoissa tosi harvoin, eli ei tiedäkään paljoa asioista.
-ja kun ei keksi montaakaan juttua mikä Hesessä olisi paremmin, alkaa jostain yhdestä pienestä jutusta vittuilemaan.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Vai eikö esimerkiksi niissä Hesen ranskalaisissa maistu ne kaiken maailman jauhot? Tai ne lisäaineet millä niitä on yritetty parannella? Ja eikö se ranskalaisannos ole pienempi? (Ne kun vielä ovat sellaisessa v-kirjaimen mallisessa pienessä pussissa. Mäkkärin vastaava on kuin iso U, mihin mahtuu paljon enemmän.) Ja eikö ne Hesen hampurilaiset maistu tippaakaan keinotekoisimmilta? Eikö ne kaikki halvat mainoksetkaan ole tippaakaan ankeimpia tai esimerkiksi se muovinen sisustus?
Keräsin tuohon ne kysymyksesi joihin vastaus on EI. Pääasia lienee kuitenkin se, että mäkkärin ruoka maistuu järjestään paskalta, poislukien El Maco. Noin yleisesti ottaen Macin hampurilaisia keinotekoisemmalta ei ole edes mahdollista maistua.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Keräsin tuohon ne kysymyksesi joihin vastaus on EI. Pääasia lienee kuitenkin se, että mäkkärin ruoka maistuu järjestään paskalta, poislukien El Maco. Noin yleisesti ottaen Macin hampurilaisia keinotekoisemmalta ei ole edes mahdollista maistua.
Täh. Ettei nyt vaan huomattu meikäläisen nimimerkki ja yritetty vittuilla tai jotain. En tiedä. Mutta siis jos ranskalaisia on oikeasti vähemmän, niin millä mittarilla niitä sitten onkin muka enemmän? Luulisi että voisi jotenkin perustella tai todistella väittämää. Tai jos joku ei maista tai huomaa niihin lisättyjä muita jauhoja tai lisäaineita, vaikka niitä niissä on, niin luulisi ettei kehtaisi siitä niin hirveästi huudella. Tai no eihän sitä voi tietää jos ei maista eikä lue mistään. Ootko sä koskaan keittänyt perunaa ja syönyt sitä? Onko yksi plus yksi kolme? Tietenkin saattaahan koirankakkakin maistua jonkun suussa vaikka suklaalta.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Kauppuri5 oulusta on jees. Hesan paikat on vähemmän tuttuja.

Noista mainstream bulkkiketjuista varmaan se Burger Kong on paras.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös