Grilleillä ne pihvit juuri ovatkin yleensä ihan muuta kuin 100 % lihaa.
Kaupasta ei kyllä ihan halvalla noita täyslihapihvejä taida saada vaan ne perus einespihvit taitavat olla vain lihankaltaisista aineista tehtyjä. Tämä tosin mutua. Enkä kyllä ymmärrä miksi joku haluaa vastaavasta Hesburgerin burgerista maksaa tupla- tai triplahinnan, koska burgeri on uitettu majoneesissa. Burgeri on kuitenkin tehty esimerkiksi sämpylästä, pihvistä, suolakurkusta, ketsupista ja juustosta. Kun ostan burgerin haluan maistaa näiden ainesosien maut. Hesburgerissa se ei onnistu, vaan ruoassa maistuu pelkkä majoneesi. Tosin suomalaiseen makuun tuntuu sopivan sekin, että kotona kaikki ruoat peitetään ketsuppiin tai juurikin johonkin majoneesiin. Lopulta sairastutaan diabetekseen.
Itse tosin syön pikaruokaa pari kertaa vuodessa, joten en ole expertti.
No nämä ovat niitä makuasioita, joista on hyvä kiistellä. Itse en käsitä miksi joku suostuisi esim siitä euron juustosta euron maksamaan, kun samanlaisen kuivan sämpylän saa kotonaan kun laittaa kaupan pihvin ja juustoviipaleen sämpylän väliin.
Kaupasta ei kyllä ihan halvalla noita täyslihapihvejä taida saada vaan ne perus einespihvit taitavat olla vain lihankaltaisista aineista tehtyjä. Tämä tosin mutua. Enkä kyllä ymmärrä miksi joku haluaa vastaavasta Hesburgerin burgerista maksaa tupla- tai triplahinnan, koska burgeri on uitettu majoneesissa. Burgeri on kuitenkin tehty esimerkiksi sämpylästä, pihvistä, suolakurkusta, ketsupista ja juustosta. Kun ostan burgerin haluan maistaa näiden ainesosien maut. Hesburgerissa se ei onnistu, vaan ruoassa maistuu pelkkä majoneesi. Tosin suomalaiseen makuun tuntuu sopivan sekin, että kotona kaikki ruoat peitetään ketsuppiin tai juurikin johonkin majoneesiin. Lopulta sairastutaan diabetekseen.
Itse tosin syön pikaruokaa pari kertaa vuodessa, joten en ole expertti.