HIFK tarvitsee uusitun hallin – Helsinki Garden tervetuloa!

  • 1 567 975
  • 5 699

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sen verran on pakko kommentoida, että kyllä niissä olymppiakaupungeissa missä olen käynyt niin kyllä varmin parkkipaika on löytynyt stadionin vierestä. Sinllään turha kommentti, että nythän kyllä parkkipaikat on huomioitu luolaan sijoitettaviksi.

En nyt tiedä miten stadion tähän liittyy (vaikka onkin kisiksen parkkiksen vieressä), mutta ei nyt itselle tullut pikaisella mietinnällä yhtään olympiastadionia mieleen, joka olisi kantakaupungissa, ja jos on niin tuskin mitään massiivista parkkipaikkaa vieressä (nimenomaan maatasossa, ei siis parkkihallissa, jossa samalla tontipinta-alalla autoja saadaan enemmän parkkiin kerroksittain).

Jymäkän kanssa samaa mieltä, että uusi halli voisi olla osa arvokasta ympäristöä, ainakin jos se ei hohda timesquare-maisesti jotain maskun tai tarjoustalon mainoksia. Sinänsähän tuo arkkitehdin luonnos jopa muodoiltaan ja väritykseltään (vaikka tuskin ovatkaan lopullisia) antaa jopa tilaa stadikalle, mutta edelleen toi koko vaikuttaa tolle tontille vähän ylimitoitelulta, kun huomioi, että se halutaan pitää vähän metsäisenä keskuspuiston jatkeena. Jokainen rakennushan tarvitsee vähän tilaa reunoilleen, ja koska toi näyttäisi vievän koko parkkiksen, pitäisi siitä viereisestä metsiköstäkin vähän lohkaista ns. suojavyöhykkeeksi.

Eiköhän IFK tohon vielä sen hallinsa saa. Mutta tuskin vielä 2016, ja varmasti vielä jotain muitakin muutoksia suunnitelmaan tulee.
 

scholl

Jäsen
Kyllähän hallin nimi on loistava, koska se garden on schollin keksimä.

Täytyy sanoa, että jotenkin tämä halli on IFK:n viimeinen oljenkorsi. Olen keskustellut monien ihmisten kanssa ja yleinen ilmapiiri on ollut se, että usko on mennyt, ihmiset ovat valmiit hylkäämään IFK:n. Kerrataanpa tässä mitä ihmiset odottavat ja haluavat. IFK on perinteikäs seura, josta on muodostunut sellainen ns. paremman väen seura. Eli kontaktit varakkaisiin tahoihin on olemassa ja IFK:ta kannattaa/sympatiseeraa väestönosa, jolla on hyvä koulutus ja halu menestyä. Silloin on aivan käsittämätöntä, jos puitteet ovat huonommat kuin jossain muualla tai jos menestytään huonommin kuin jossain muualla. Pitää olla niin kova vaatimustaso, että kaikki tehdään sen verran hyvin, että pärjätään sekä puitteissa, taloudessa että menestyksessä paremmin kuin kukaan muu. Bayern München on hyvä esimerkki tällaisesta toiminnasta. He ovat lähteneet nollasta, mutta ovat tehneet hyvän duunin sen takia, koska heille ei kelpaa paska laatu ja ovat toisaalta uskaltaneet unelmoida suuria, mutta realistisia unelmia.

Työsulkukaudella 2004-2005 ramppasin hallissa lähes joka pelissä ja silloin tajusin lopullisesti kuinka ala-arvoinen halli on. Silloin päätin, ettei siellä oikein voi katsojana olla. Niinpä aloitin tämänkin ketjun. Sen jälkeen olen lopettanut käytännössä katsoen matseissa käymisen. Jalosen aikana kävin jonkun verran, koska silloin urheilullisessa ja taloudellisessa mielessä oli oikea tekemisen meininki päällä, mutta nyt on menty aivan käsittämättömään suuntaan sen jälkeen. Niinpä tämä halliprojekti on jotenkin viimeinen oljenkorsi mikä jostain tuli juuri silloin, kun kaikki usko IFK:n tulevaisuuteen oli jo mennyt.

Loistavaa! Nyt voidaan menestyä urheilullisesti vaikka kuinka huonosti joku 5 vuotta kunhan halli tehdään ja se tehdään viimeisen päälle hyvin. Attention to detail pitää olla tärkeimpänä ohjenuorana. Kaikkien kohtien pitää olla toteutettu viimeisen päälle hyvin, jotta homma toimii ja ihmiset viihtyvät. On hienoa, että pyritään rakentaa kokonaisuus, missä on hotelli, asuntoja jne. tiloja, koska juuri se on se, mistä itse olen paasannut. Pelkkä halli on mahdoton hanke. Pitää rakentaa samalla jotain muuta, jonka voitoilla hallia voidaan rahoittaa. Loppu pitää sitten laittaa yksityishenkilöiden, varakkaiden säätiöiden jne. rahoitettavaksi. Jenkeissä kun joku lahjoittaa 25 miljoonaa niin voi saada jo nimensä jonkun entisen opinahjonsa sivurakennuksen seinään. Täällä ei nimiä seinään ole tarjolla paitsi ehkä Koneelle, mikäli Antti Herlin laittaisi vaikka 100 miljoonaa jakoon.

Täällä ei ole tapana, että asioita rahoitetaan yksityisin rahoin, mutta kyllä siihen suuntaan on hyvä mennä. MOT yritti morkata Nallea pari viikkoa sitten onnistumatta kuitenkaan erityisemmin. Mielestäni erittäin hyvä puheenvuoro siinä ohjelmassa oli joltain Kaliforniassa asuvalta suomalaiselta, joka sanoi, että varakkaiden pitää saada tehdä rahoillaan, mitä tahtovat. Niin se on. Verot ja sosiaaliturva alas ja sitten sellaisia juttuja pykaamaan mitä halutaan. Enbusken ohjelmassa sanottiin aikanaan, että Versaillesin rakentamisen aikana Ranskassa oli armoton nälänhätä, 700000 kuoli, mutta herrat jatkoivat juhlimista. Nyt on Versailles yhä pystyssä ja se on hieno asia. Parempi, että osa kuolee ja satsataan sellaisiin hienoihin asioihin kuin pidetään väkisin hengissä vaikkapa juoppoja tai muuta vastaavaa porukkaa.

Tämä on erittäin mainio hanke, koska sitä ei pyritäkään laittamaan Stadin tai valtion maksettavaksi kuten Musiikkitalo, Oopperatalo, Olympiastadionin remppa tai Guggenheimin museo. Missä muuten Arhinmäki nyt on? Estääkö Jokeri-fanius kommentoimisen vai onko se oikeasti hänelle niin kova paikka, että joku haluaa rakentaa jotain yksityisellä rahalla ja se ei sovi kommareille. Pitää muistaa, että Arhinmäki hassaa jotain 240 miljoonaa jonkun kämäisen stadikan remontoimiseen. Samalla rahalla Ruotsissa rakennettiin 50 tuhannen hengen uusi kansallisstadion, joten nyt ennen kuin kommarit pääsevät enemmänkin lehdissä tätä uutta hallia vastustamaan niin mainitsen ruotsinkielisen Forum-lehden, jonka uusimmassa numerossa on juttu siitä, että kymmenet halli- ja stadionprojektit länsinaapurissamme johtuvat siitäkin, että mikäli nykyaikaisia suorituspaikkoja urheiluun ja kulttuuriin ei rakenneta niin ihmiset muuttavat muualle. Jos halli on täällä paska ja hieno Tukholmassa, Malmössä, Berliinissä tai Hampurissa niin täältä voi muuttaa pois. Ei nykyajan ihminen ole enää välttämättä, ainakaan nuoremmat sukupolvet, tilanteessa, jossa olisi henkisesti penniäkään Suomessa kiinni.

Design on hieno. Olennaista on nimittäin sekin, että mielestäni pitäisi aina pyrkiä siihen, että rakentaa ulospäin hienoimman, mitä on ikinä rakennettu. Silloin se säväyttää vielä sadankin vuoden päästä. Liikaa on rakennettu Suomeen karmeata skeidaa ja se johtui siitä, kun arkkitehtikoulutus muuttui joskus 60-70 luvuilla siihen, että taiteilijoiden tilalle tuli vasemmistolaiset byrokraatit. Toivottavasti tilanne muuttuu. Toki niitä suunnittelijoitakin voi tuoda ulkomailta. Summa summarum, nyt se halli pystyyn ja pulinat pois.
 
Suosikkijoukkue
Hifk
Tämä rakennettavaksi suunniteltu "garden" ei millään muotoa mahdu tuolle nykyiselle parkkialueelle , vaan se rönsyilee väkisinkin Mäntymäen kallioille.
Mäntymäen kalliot ovat osa keskuspuistoa ja siten koskemattomia.
Ikinä ei sellaista kaavamuutosta saada aikaan , että keskuspuistoon koskettaisiin.
Joten se-joka-tämän-suunnitteli , hopi hopi kynä käteen ja kun on ensin pyyhekumilla kumitettu Mäntymäelle rakennukset helvattaan , niin aletaan ihan oikeasti suunnitelemaan sellaista kokonaisuutta joka olisi toteutuskelpoinen.
Osaksi maanalapuolella oleva halli on kyllä kelpo idea!
 

Liitteet

  • helsinkigarden2.jpg
    helsinkigarden2.jpg
    47,3 KB · kertaa luettu: 1 005
Viimeksi muokattu:

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Mäntymäen kalliot ovat osa keskuspuistoa ja siten koskemattomia.
Ikinä ei sellaista kaavamuutosta saada aikaan , että keskuspuistoon koskettaisiin.

Ei ymmärrä, ei yksinkertaisesti ymmärrä. Onko jossain päättävässä elimessä kopautettu nuijalla pöytään, että "ei enää". Rakennusten välissä sijaitsevaan puistonkaistaleeseen (20 puuta ja avokallio) ei rakenneta. Olympiastadion, uimastadion, Nordis, Auroran sairaala, Auroran kenttä, ja lukemattomat muut rakennukset on aikanaan rakennettu keskuspuistoon. Keskuspuistossa riittää puuta Töölönlahdelta Hämeenlinnaan asti. Ovatko nämä mäntymäen kallion 20 mäntyä ne kriittisimmät?

Mä en tajua ihmisiä, joiden käsitys historiasta ylettyy menneisyydestä tähän päivään. Miksei historiaa voi rakentaa? Ymmärtäisin jos paikalta oltaisiin purkamassa Kansallisteatteria tai jotain vanhaa kartanoa, mutta ei. Paikalla on spraylla töhrityt, lasinsirujen peittämät kalliot, joilla käydään kusella tai ryypätään alaikäisenä, koska poliisit eivät pääse ylös asti ajamaan. Onneksi sukupolvi pian vaihtuu, ja saadaa tähän ryssänaikaiseen kaupunkiin vähän kauneutta ja korkeutta. Toivottavasti!
 
Suosikkijoukkue
Hifk
Onko jossain päättävässä elimessä kopautettu nuijalla pöytään, että "ei enää"

Keskuspuiston alue on osoitettu Helsingin yleiskaava 2002:ssa. Yleiskaava 2002 turvaa Keskuspuiston säilymisen.
Kaupunginvaltuusto hyväksyi Helsingin yleiskaava 2002:n käsittelyn yhteydessä toivomusponnen: "Kaupunginvaltuusto edellyttää, että Keskuspuiston jatkosuunnittelun lähtökohtana on se, ettei Keskuspuiston kokoa pienennetä eikä alueelle rakenneta nykyistä enemmän."

Tämä viimeisin lainattu Keskuspuiston esittelysivuilta.
Jokainen voi itse miettiä mikä hinta on muutamalla männyllä , mutta ihan varmaa on että tuollaisesta kaavamuutoksesta väännetään kättä ja huolella.
On monia muitakin projekteja , jotka haluaisivat "niistää" muutaman puun sieltä ja toisen täältä keskuspuiston alueesta. Aktiivista suojelua tarvitaan ehdottomasti
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Onneksi (tässä tapauksessa) maailmaa pyörittää raha. Kun laaditaan laskelma, jossa todennetaan Garden-hankkeen kaupungille tuomat suorat ja epäsuorat tulot, niin tuokin Keskuspuiston suojeluasiakirja saa lisälehden. Siksipä tämä asia ei liene se suurin kompastuskivi. Sen sijaan voidaan ihan oikealla asiaan kuuluvalla vakavuudella kysyä, mitä tekee Hjallis? Yksityisrahoitteisessa ja kilpailuaseman suoraan luovassa projektissa uskon ko. herran olevan tehokkaampi jarru kuin kaupunginvaltuusto koskaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Hifk
Pieni mielenkiintoinen lisäanekdootti liittyen Mäntymäen alueeseen :
Mäntymäelle haudattiin Helsingin valtauksen yhteydessä 11.-12.4.1918 kaatuneita punaisia.
Helsingin kaupunginvaltuusto päätti jo 7.5.1918, että maistraatti siirtäisi ruumiit pois. Vainajat haudattiin kaupungin toimesta samana kesänä Malmin hautausmaalle yhteishautaan.
Silti vielä 1930-luvulla on viereisen kadun alta löytynyt kuolleita.

Jollekin Hifk merkitsee oikeistolaisia arvoja , minulle taas punainen väri ja motto "You have to stand up and fight for your rights" voidaan yhtälailla yhdistää Hifkiin.
En voisi kuvitella , että astuisin jalallanikaan sellaiseen halliin , joka tavallaan häpäisee kansalaissodassa kaatuneiden punaisten muistoa , vaikka heidät pois on aikaa sitten siirrettykin.
" We reds of today , respect also reds in past"
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
En voisi kuvitella , että astuisin jalallanikaan sellaiseen halliin , joka tavallaan häpäisee kansalaissodassa kaatuneiden punaisten muistoa , vaikka heidät pois on aikaa sitten siirrettykin.

Eihän sinne kenenkään pakko oo tulla, jos siltä tuntuu. Mun mielestä tuo on aika kaukaa haettua, mutta jokaisella meistä on oikeus omiin mielipiteisiin, joten kato sit telkkarista tai vaihda jengiä. Tuskin tota projektia tuolla verukkeella saadaan vesitettyä.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
En voisi kuvitella , että astuisin jalallanikaan sellaiseen halliin , joka tavallaan häpäisee kansalaissodassa kaatuneiden punaisten muistoa , vaikka heidät pois on aikaa sitten siirrettykin.

Vai että oikein häpäisee? Asiat on aina kunkin henkilökohtaisesti proirisoitavissa. Pahoittelen osaltasi, että joutunet joskus jatkossa käymään IFK:n nähdäksesi ainoastaan Ilmalassa ja muissa vierashalleissa. IFK:n yhdistäminen punaisiin arvoihin muuten kuin pelipaidan värin puolesta se sen sijaan on melko kaukaa haettua. Mutta sallin sinulle tapasi ajatella. Voin jopa vappuna puhaltaa sinulle yhden punaisen ilmapallon.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pieni mielenkiintoinen lisäanekdootti liittyen Mäntymäen alueeseen :


Jollekin Hifk merkitsee oikeistolaisia arvoja , minulle taas punainen väri ja motto "You have to stand up and fight for your rights" voidaan yhtälailla yhdistää Hifkiin.
En voisi kuvitella , että astuisin jalallanikaan sellaiseen halliin , joka tavallaan häpäisee kansalaissodassa kaatuneiden punaisten muistoa , vaikka heidät pois on aikaa sitten siirrettykin.
" We reds of today , respect also reds in past"

Et varmaan myöskään ole ikinä käyttänyt Kisiksen / Mäntymäen kentän parkkista. Sehän jos jokin vasta häpäisisi kaatuneiden punaisten ja aateveljiesi muistoa. Treenaaminen Kisiksellä ja hurraaminen fudismatsissa tai Suomi-Ruotsi -ottelussa Stadikalla on sekin vähän siinä ja siinä. Tällöinkin ottaisit riskin, että häpäisisit itsesi ja kaikki punaiset.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Aina sitä oppii uutta. En nimittäin tiennyt, että tuo kallionnyppylä kuuluu keskuspuistoon. Minulle, koko ikäni Stadissa asuneelle, keskuspuisto alkaa siitä Auroran parkkiksen ja liikennepuiston takaa.
Onhan tuo paikka ehkä hiukan ahdas, jos siihen yritetään ahtaa kaikki suunniteltu, mutta eihän se voi kaatua yhden pussikaljamestan säilyttämiseen sillä sellainen se on minun ikäluokalleni.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Tervetuloa tutustumaan Ruskeasuon ja Länsi-Pasilan väliseen.....

.......Mäntymäen kalliot ovat osa keskuspuistoa ja siten koskemattomia.Ikinä ei sellaista kaavamuutosta saada aikaan , että keskuspuistoon koskettaisiin.
Joten se-joka-tämän-suunnitteli , hopi hopi kynä käteen ja kun on ensin pyyhekumilla kumitettu Mäntymäelle rakennukset helvattaan , niin aletaan ihan oikeasti suunnitelemaan sellaista kokonaisuutta joka olisi toteutuskelpoinen......

.....maastoon. Taattua Keskuspuistoa, jonka laitoja ja metsäalueita saavat vuoroin raiskata MTV3:n maiden rakennusprojektit, Pasilan orret ja kaikki muukin mahdolliset hankkeet. Kapeaksi käy reitti keskustasta kohti pohjoista. Töölöläisten huoli omasta elinympäristöstään on täysin oikeutettu, joskin Hra Lipposen barbarismin vastustamista ei ilmaantunut Hjördis-stadionin noustessa Urheilukadun varteen tai oopperatalon noustessa ns. sokeritehtaan tontille. Missä on avoin näkymä Stadionilta Töölönlahdelle tälläkään hetkellä? Joku näätienrääkkäämö siinä välissä törröttää.
 

Antib

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, old time hockey, Florida Panthers
Ei voi olla miettimättä, että kuinka tämän kauden puuhastelu vaikuttaa Helsinki Garderin rahoitusneuvotteluihin. Taloudellisesti mennyt hyvin edelliset vuodet ja varmasti tämäkin, mutta muu toiminta jättää tämän kauden osalta toivomisen varaa. Ja mikä pahinta, suunta on alaspäin ja kovaa.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei voi olla miettimättä, että kuinka tämän kauden puuhastelu vaikuttaa Helsinki Garderin rahoitusneuvotteluihin. Taloudellisesti mennyt hyvin edelliset vuodet ja varmasti tämäkin, mutta muu toiminta jättää tämän kauden osalta toivomisen varaa. Ja mikä pahinta, suunta on alaspäin ja kovaa.
Tällaisen Helsinki Gardenin kokoisen hankkeen päärahoittajat, joita havitellaan, ovat sen kaliiberin toimijoita, ettei niitä voisi vähempää kiinnostaa HIFKn kokoisen "kyläseuran" urheilupuolen edesottamukset. Hankkeessa ollaan, tai ei olla, mukana taloudellisin perustein. Toki, jos HIFK putoaisi divariin, olisi sillä vaikutusta, kun yhden tulevan päävuokralaisen maksukyky vaarantuisi, mutta muilta osin tämä hanke elää kyllä ihan omaa elämäänsä ja urheilupuoli omaansa.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Osaatko avata vielä enemmän vai menetkö tuntuman perusteella? Itselle ei millään tavalla tuttua tuo alue, kiinteistösijoittamisesta kai tässä puhutaan?

No liiketoiminnallisestihan se monitoimihallin osuus jäisi tässä projektissa aika marginaaliin ollen vain kirsikka kakun päällä. Eiköhän se iso fyrkka ole sijoittajien tarkoitus hakata myyntiasunnoilla, hotellilla ja liiketiloilla.
 

scholl

Jäsen
No liiketoiminnallisestihan se monitoimihallin osuus jäisi tässä projektissa aika marginaaliin ollen vain kirsikka kakun päällä. Eiköhän se iso fyrkka ole sijoittajien tarkoitus hakata myyntiasunnoilla, hotellilla ja liiketiloilla.

Tuo on väärä lähtökohta. Peruslähtökohdan pitäisi olla se, että rahoittajien tulisi olla mesenaatteja (vrt. Amos Andersson, jenkkien yliopistoille rakennuksia lahjoittaneet...). Asuntojen, hotellien ja liiketilojen rakentamisella pitäisi pystyä vain kattamaan osa siitä hallista. Eli jos halli maksaa lähtökohtaisesti vaikka 100 yksikköä, niin mikäli tehdään riittävästi rahaa muulla oheissälällä niin sitten se halli maksaakin enää vain esim. 60 yksikköä ja sen maksaa sitten Antti Herlin ja pari kaveria, jotka saavat nimet seinään. Niin sen pitäisi mennä yhteiskunnissa, jossa menestyneet antavat jotain takaisin kuten esim. Amos Andersson on tehnyt.

Mitä tulee sitten itse projektiin niin tänään taas Hesarissa surkuhupaisaa juttua Olympiastadionista. Kyseisen rotiskon remppa maksaa about saman kuin uuden rakentaminen ja nyt on vielä vaarana, että jo valmiiksi ankeasta yleisökapasiteetista menetetään 5000 paikkaa. Se on niin idioottimainen projekti kuin vain olla ja voi. Eli: jos vanha on paskaa niin pitää rakentaa uusi!
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Osaatko avata vielä enemmän vai menetkö tuntuman perusteella? Itselle ei millään tavalla tuttua tuo alue, kiinteistösijoittamisesta kai tässä puhutaan?

Siis ihan mutulla loppupeleissä menen. Mutta eihän HIFK ole nyt kuitenkaan tällä kaudella sekoillut kuin tekemällä riskiratkaisun valmentajan osalta ja antanut muutaman ylimielisen tai väärän kommentin mediaan. Tuommoista kokonaisuutta kun rakennetaan ja suunnitellaan jo vuosia etukäteen niin ei siihen tuollaiset asiat voi millään tavalla vaikuttaa. HIFK on kuitenkin Suomen tunnetuin urheilubrändi ollut iät ja ajat ja tulee sitä olemaan myös tulevaisuudessa. Kunhan nyt sarjassa pysytään ja tehdään hyvää tulosta jatkossakin niin hyvin tässä käy loppujenlopuksi. Toki mikäli tämä kausi menee loppujenlopuksi vitulleen, niinkuin vähän nyt vaikuttaa, niin ensi kaudelle on tehtävä kovia hankitoja, niin valmennus- kuin pelaajapuolellekkin. Muuten se alkaa jo näkyä surullisesti myös taloudellisessa tuloksessa. Tämä kausi menee plussalle varmasti loistavan kausikorttimyynnin ansiosta.

Mutta asiasta enemmän tietävät voi varmaan valaista ihan puhtailla faktoilla, minä siis ihan maalaisjärjellä pähkäilen.

Ja siis todellakin kun se käsittää niin saatanasti muutakin kyhäelmää kuin vain sen jäähallin jossa HIFK pelinsä pelaisi, lähinnä pisara meressä.
 
Viimeksi muokattu:

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ei voi olla miettimättä, että kuinka tämän kauden puuhastelu vaikuttaa Helsinki Garderin rahoitusneuvotteluihin.

Aina välillä tulee fundeerattua kuvioita Jatkoajan ulkopuolelta ja olen aika varma ettei nykyinen tilanne aiheuta tippaakaan säröä mihinkään neuvotteluihin. Tämä HIFK:n puuhastelu on framilla täällä keskustelupalstalla mutta tämän foorumin ulkopuolella koko tilanne kuitataan jotenkin niin että "hei, meillä on uusi koutsi joka tuli vähällä varotusajalla duuniin ja ollaan tällä hetkellä vain 5 pinnaa 3.sijasta runkosarjassa, ihan ok kausi".

Tuo ei ole mun kommentti, itse toivon muutoksia. Mutta tämän tyylistä olen kuullut HIFK faneilta jotka ottavat vähän lungimmin tämän tilanteen.

Ja olisihan se aika absurdia jos rahoitusneuvottelut kulkisi toivottuun malliin vain silloin kun porskutetaan sarjan kärkipaikoilla läpi runkkarin. Brändi myy ja eikä myyntiin vaikuta muutaman matsin tappioputki, huonot nettisivut, Nybondaksen kommentit toimittajille jne.

_
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Totta. Sillä tuo ostari, tuohon kohtaan on aivan yhtä utopistinen haave oli IFK sijoilla 2 tai 12.

Heh, voisin melkein lyödä vetoa että muuten juuri tuohon kohtaan nousee uusi Areena, halusi Hjallis ja juoksupojat kuten Kummola sitä tai ei! Ei se leuaton niin kova jätkä ole että pystyisi vaikuttamaan väistämättömään. Kannattaa alkaa vaan tottumaan ajatukseen että Jaffala ei olekaan ainoa Areena Helsingissä.
 

magno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, FC Barcelona
Totta. Sillä tuo ostari, tuohon kohtaan on aivan yhtä utopistinen haave oli IFK sijoilla 2 tai 12.

Tätä sopii toivoa Ilmassa. Käsittääkseni Jokereiden lätkätoiminta on miinusmerkkistä touhua ja seuran elinvoimaisuus on sidoksissa hallin menestykseen. Jos Helsingin keskustaan ilmestyy saman kokoluokan moderni monitoimiareen ja viihdekeskus kilpailemaan tapahtumista, niin se on varmasti kova paikka parikymmentä vuotta vanhemmalle Hartwall-areenalle ja sitä kautta Jokereille.
 

J.Rita

Jäsen
Jos Helsingin keskustaan ilmestyy saman kokoluokan moderni monitoimiareen ja viihdekeskus kilpailemaan tapahtumista, niin se on varmasti kova paikka parikymmentä vuotta vanhemmalle Hartwall-areenalle ja sitä kautta Jokereille.

Haastaja tekisi kieltämättä Areenan tilanteen vaikeammaksi, mutta onhan Töölö Gardenissakin omat haasteensa. Riittäisikö raikkaus asiakkaille, kun Hartwall kuitenkin olisi isompi ja oletettavasti lisäksi halvempi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös