Super Bowl XLVI 5.2.2012

  • 29 782
  • 128

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Itselläni ei ainakaan ole mitään maksukortteja ja hyvin pelittää nelonen pro 1 ja pro 2 niin normaali lähetyksenä kuin HD lähetyksenäkin!
Allright! Aikaisemmin vain joskus ollu sillain, että näkyy ilmaseks esim.plustv:n asiakkaille, mutta nyt siis näköjään kaikille.!
 

hammerhill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kupittaan TPS
Näköjään tuo nbcsportsin "ulkomaat" suojaus oli pelkkä header-tarkistus. Eli ohi mentiin ilman proxyä, pelkästään headereita muuttamalla. Helppoa kuin heinänteko.
 

chubster

Jäsen
Positiivista on myös originaali selostus 1080-lähetyksessä.

Kyllä, Pro 2 tulee paikallisella selostuksella ja pro 1 vissiin sitten suomeksi pupellettuna. Näin olen ymmärtänyt, en tosin uskalla vaihtaa kanavaa ja kokeilla, pilaisi vielä nautinnon. Giantseilla vahva alku.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Onneks Eli Manning ei koskaan joudu operoimaan yhtä suurten paineiden alla kuin Tony Romo Dallasissa. Sattaisi pää pettää.

I see what you did there.

Jeesus kun väsyttää, yksi kalja on menossa vielä. Joukkueet eivät kiinnostaneet. Vedonlyönnistä hain potkua. Tasuri varsinaisella oli haussa. Aloittivat safetyllä, kiva. Vetoni kattoi myös Patsin voiton. Se oli vain vitutuksen torjuntaa. Olen siis tyytyväinen että Giants voitti. Ei sillä että niistä tykkäisin. Tää kausi tässä. Palaillaan.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Itselläni ei ainakaan ole mitään maksukortteja ja hyvin pelittää nelonen pro 1 ja pro 2 niin normaali lähetyksenä kuin HD lähetyksenäkin!

Mulla ei näkynyt perus -digiboksin kautta mitään, päätin kokeilla vielä tuota Soneran kökköboksia ja kappas, sen kautta näkyi hd -lähetystä myöden kaikki mahdollinen. Päivittelin kanavat jne joten vaikea sanoa miksi näin.

Itse pelistä, vedonlyönti on aina pakko hakata sisään, Veikkaus tosin oli muuttanut tuon "tulosvedoksi", aika jeee lyödä pisteen tarkkuudella tuloksia, ennen oli voittajaveto ja haarukat 22-24 käytössä.

21-17 ja 20-24 löytyi lapulta, ei sentään tänä vuonna jäänyt harmittamaan koska nuo ei loppuhetkillä olleet mitenkään mahdollisia.

Peli oli toisaalta melko tylsä, mutta tavallaan myös melko mielenkiintoinen, alun omasta maalista lähtien loppuen siihen päästettyyn td:iin. Tiukasta matsista plussat! Manning vei quarterbackkien välisen, vaikka erittäin tasaista oli silläkin saralla tänä vuonna.

Joo eipä pelistä amatööripohjalta sen enempää, komeeta jatkaa työpäivää kahden tunnin yöunien jälkeen..
 

d2uce

Jäsen
Näin amatöörille ihan viihdyttävä matsi, vaikka mitään ihan älyttömiä suorituksia ei nähtykään. Pelinrakentajilla heittopeli kulki todela vaivattoman näköisesti, joten mikä sitä on seuratessa.

Tom Bradylle sattui pari epätyypillistä virhettä. Heti alussa oma maali ja sitten todella kovalla riskillä heitetty pitkä laaki, joka päättyi Giantsin syötönkatkoon. Muuten aikamoista näytöstä ja taas uusi ennätys nimiin 16 perättäisen onnistuneen syötön myötä. Lopussa vastaanotto sössi rasvanäpeillä pallot tonttiin ja Patriotsin peli kaatui siihen.

Manning tuntui heittävän vähän isommalla riskillä pieniin väleihin, mutta mikäs siinä, kun heittopeli kulki upeasti. Muutama säkityskään ei haitannut menoa.

Giantsin puolella tässä tuli oltua, kuten viimeksikin, joten lopputuloskin oli varsin mukava.
 

Fordél

Jäsen
Ei mikään ikimuistoinen SB vaikka oli aika erilainen SB kuin mitä olen tottunut näkemään. Voisihan tota kuvata jopa vähän tylsäksi, mutta kyllähän sitä ihan mielellään katsoi. Hyvin tasainen matsi, jossa nähtiin vähän hienoja hyökkäyksiä tai muutenkaan hienoja suorituksia tällaisen lajista juuri mitään tietämättömän silmiin. No kulkihan molempien hyökkäys ihan mukavasti, varsinkin heittopelin osalta. Ehkä tässä juuri Manning oli pikkasen parempi ja rohkeampi kun taas Brady teki pikkasen enemmän virheitä. Kukaan pelaajista ei kuitenkaan noussut erityisen isoon rooliin vaan hyvin tasaista oli silläkin suunnalla. Ihmeen vähän oli myös rangaistuksia tai tuomioiden haastoja.

Jep, mutta jäädään odottelemaan todellisten tietäjien raportteja matsista.
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Ei mikään ikimuistoinen SB vaikka oli aika erilainen SB kuin mitä olen tottunut näkemään. Voisihan tota kuvata jopa vähän tylsäksi, mutta kyllähän sitä ihan mielellään katsoi. Hyvin tasainen matsi, jossa nähtiin vähän hienoja hyökkäyksiä tai muutenkaan hienoja suorituksia tällaisen lajista juuri mitään tietämättömän silmiin. No oli siellä muutama hieno pidempi heitto ja puolustuspään suoritus. Kukaan pelaajista ei kuitenkaan noussut erityisen isoon rooliin vaan hyvin tasaista oli silläkin suunnalla. Ihmeen vähän oli myös rangaistuksia tai tuomioiden haastoja.

Jep, mutta jäädään odottelemaan todellisten tietäjien raportteja matsista.

Kylläpä vituttaa, siinä oma raporttini yön ottelusta. Ja uskoisin, että myös joitakin todellisia tietäjiä saattaa lievästi ilmaisten harmittaa juuri tähän maanantaiaamuun herääminen. Minulla ei ole varsinaista suosikkia NFL:ssä vaan olen pyrkinyt katsomaan ottelut viileän analyyttisesta näkökulmasta, mutta tällä kertaa todella toivoin Patriotsin voittoa. Ehkä se vain on niin, että sympatiat ovat loppujen lopuksi AFC:n jengien puolella, vaikka Giantsiakaan vastaan ei todellakaan mitään ole.

Omasta mielestäni tämä oli jännittävin Super Bowl sitten vuoden 2008, jolloin nämä samat joukkueet kohtasivat mestaruusottelussa. Momentum vaihteli huimasti joukkueelta toiselle ja varsinkin Giantsin hyökkäys vyöryi välillä todella vakuuttavasti kohti maalialuetta. Patsin haukuttu puolustus pystyi kuitenkin pakottamaan Giantsin potkumaaleihin pitkien hyökkäysten jälkeen. Viimeisen neljänneksen loppupuolella näyttikin siltä, että Patriots kuluttaa kellon loppuun Giantsin käytettyä käsittämättömästi yhtä vaille kaikki aikalisänsä, mutta sieltä se tämän kauden sitkein joukkue vain nousi. Raadollisesti voidaan sanoa, että Welkerin pudottama pallo maksoi Patriotsille Super Bowlin, mutta ei Bradykaan tällä kertaa pystynyt ratkaisuhetkillä esittämään lähellekään parastaan.

Eiköhän tämä viimeistään ollut se ottelu, joka lopettaa Eli Manningin pelinrakentajataitojen kyseenalaistamisen. Huikea ja ennen kaikkea virheetön ottelu mieheltä, johon juuri kukaan ei viime vuosina ole uskonut. Viimeisten minuuttien voittodraivihan ei ketään yllättänyt, koska Eli on sellaiseen pystynyt tällä kaudella noin sata kertaa. Toki erittäin hienoa tulitukea Manning sai voittodraivissa Mario Manninghamilta, jonka uskomaton koppi sivurajalla menee ehdottomasti samaan kastiin David Tyreen ja Santonio Holmesin kiinniottojen kanssa.

Vähän haikea tunnelma on ajatella, että kauden pelit ovat nyt pelattu ja tätä herkkua saa taas odotella sen reilun puoli vuotta. No, onneksi tänä vuonna kalenterin täytteeksi on niin pajon hienoja urheilutapahtumia, ettei aika varmastikaan käy pitkäksi!
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Onneks Eli Manning ei koskaan joudu operoimaan yhtä suurten paineiden alla kuin Tony Romo Dallasissa. Sattaisi pää pettää.
Jus joo. Et sitten muuta analyysiä keksinyt pelistä? Eiköhän "se" keskustelu oo jo käyty läpi vai vieläkö jotain jäi hampaan koloon? Mulla ei, ja sen suhteen vastaaminen tähän on jo aika typerää. Noh, astuinpa tietoisesti miinaan...

Ite peli oli jotenkin vaisu. Tai ainakin sellainen kuva mulle jäi. Hieman vähemmän tehtiin pisteitä mitä ennakkoon odotin. Jännitys kuitenkin säilyi loppuun asti ihan vetojenkin puolesta. Oli muuten tulosvedossa yksi rivi 21-24. Onnittelut vaan New Yorkkiin. Ainut hyvä asia tässä Giantsin voitossa on, että mestaruus tuli jälleen NFC:n ja Eastiin vielä kaupan päälle. Manning taisi tällä voitolla nousta legendojen joukkoon ja Peytonin rinnalle, ellei jopa ohikin. Kausi paketissa ja ens vuonna taas uudet kujeet. Nyt vain odotellaan kesää ja kotimaista Vaahteraliigaa. Onhan tosin draft sitten myös jossain vaiheessa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Minä ainakin jännitin koko ottelun ajan, alussa näytti että Giants vie homman mennen tullen, mutta sitten Brady otti ottelun hallintaansa ja vain pienoinen tsägä piti Giantsit mukana pelissä. Vähän tietenkin säälittää Patsien epäonnistumiset syöttöjen vastaanottamisessa, mutta tämähän on pallopelien suola, että mitä tahansa voi tapahtua. Manning pelasi kyllä viileästi läpi ottelun.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Niin se Giants sitten vain tuli ja teki sen homman uusiksi, aikamoinen temppu! Kiistatta se oli loppukaudella paras joukkue ja kun voittaa matkalla 49ersin, Packersin ja Patriotsin niin eipä siinä paljoa jää mussuttelulle tilaa. Minun pitäisi kai Eaglesin miehenä olla leka otsassa mutta tykkään kyllä Giantsistakin, joten sen puolella tuli oltua. Ja toki NFC:lle mestaruutta toivoo mielummin kuin AFC:lle.

Ottelu oli mielestäni mainio, vaikka siitä nyt puuttuivatkin ehkä ne hollywood-käänteet. Mutta kyllähän se Mario Manninghamin koppi toi heti flashbackin sinne David Tyreen haamukoppiin. Loppujen lopuksi Giants pelasi hienosti koko viimeisen driven ja hyvällä kellonhallinnalla käytännössä pakotti Patriotsin antamaan sen TD:n.

Muutenkin oli siinä mielessä korkeatasoinen ottelu, että virheitä nähtiin äärimmäisen vähän kummaltakaan. Bradyllä oli pari kyseenalaista heittoa, toisesta tuli se Blackburnin picki mutta muuten hän ja Manning tekivät kellontarkkaa työtä. Giantsin ainoa mahdollinen tössi tuli siinä Bradshaw'n rähmäyksessä mutta oliko se Chris Snee joka pelasi sen tilanteen.

Giants oli aika maltillinen pass rushinsa kanssa ja pärjäsi hyvin myös Hernandezin ja Welkerin kanssa. Gronkowskin nilkka taisi olla aika huonossa jamassa, koska ei hän ollut oikeastaan minkäänlainen uhka vastaanottajana, vaan hoiteli blokkihommia. Rissuja Patriotsilla ei käytännössä ollut, Branchillä jokunen koppi mutta muuten oli aika köykäistä.

Giantsinkaan heittopeli ei ehkä ihan sitä parasta ollut mutta kyllähän Manning teki ne heitot mihin Brady ei pystynyt. Victor Cruzille ja Manninghamille heitetyt passit ja se TD-syöttö Nicksille olivat voittajan tekosia. Lisäksi Giants onnistui Patriotsin frontia vastaan hyvin ja alkoi saada tilaa Bradshaw'n ja Jacobsin juoksuille, se oli yksi iso asia loppupuolella peliä. Lisäksi täytyy antaa erikoismaininta Giantsin puntterille, olihan vaan aika loistavia vetoja!
 

#76

Jäsen
Pelissä ei nähty oikeastaan yhtään tosi isoa onnistumista. Giants oli perusvarma koko ajan. Marssivat monesti vakuuttavasti läpi kentän ja lopettivat usean hyökkäyksensä pisteisiin. Pats ei pystynyt vastaavaan ja teki muutenkin enemmän virheitä niin Bradyn kuin kiinniottajien osalta.

Bradyllä oli useimmiten paremmin aikaa kuin mitä ennakkoon arveltiin. Vaikka mies on lukuisia SB-ennätyksiä tehnyt ja nytkin paransi jo hallussaan pitämiään, niin ei vakuuttanut miehen työskentely pelissä. Ehkä odotukset hänen osalta on vaan huipussaan.

Kaikenkaikkiaan aika sellainen peli kuin oletin. Tiukkaa vääntöä pisteistä ja lopussa Giants vie. Brady alkaa olemaan minulle vähänsamanlainen hahmo kuin Ballack on futiksen puolella. Arvossaan pidetty, mutta niissä peleissä mitä itse olen mieheltä nähnyt ei mitenkään häikäisevä. Bradyn osalta vielä odottelen sitä huippusuoritusta kovassa paikassa ja kovaa joukkuetta vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri
Jees. Jännittävähän matsi oli ja viimeiseenkiin heittoon saatiin vielä vähän jännitystä maalialueen kahinoissa. Mutta.

Jotenkin outoa, että peli voi olla samaan aikaan tasainen ja jännittävä, mutta tylsä. Ei suuria virheitä, ei suuria onnistumisia. Tasaista puurtamista puolin ja toisin. "Onneksi" pelin loppuhetkillä saatiin vähän pirteyttä peliin Patsien vastaanottajien tunaroidessa oikein kunnolla Bradyn hyvien passien kiinniotoissa. Kärjistetysti voisi sanoa, että niihinhän matsi lopulta ratkesi.

QB:t pelasivat molemmat aika varman päälle ja mielestäni Manning ei noussut mitenkään selkeästi esiin. MVP:n olisi suonut myös Cruzille, Bradshawlle (siitä yhdestä mokasta huolimatta) tai jopa Pierre-Paulille, mutta näinhän se taitaa SB:ssa aika usein mennä, että tapahtui mitä vaan, niin mestarin QB on MVP.

Patriotsin voittoa toivottiin, mutta ei tämä laji kuitenkaan niin sydämen asia ole, että Giantsien mestaruus vituttaisi. Parasta illassa (yössä) oli kuitenkin kisastudion hyvä seura, ruoka ja tunnelma. Ensi vuonna sitten uudestaan. Toivottavasti kera Green Bayn...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Onneksi Giants ei treidannut Riversia vaihdossa Manningiin....oh, wait.

PANDEMONEUM!!! Ette varmasti arvaa, etta minkalaiset juhlat taalla alkoivat noin 10 tuntia sitten eivatka ne ole vielakaan loppuneet. Olen nukkunut ehka 14 minuuttia tana yona ja kohta lahden toihin, vaikka siella ei varmaan ketaan olekaan.

Sanoin kavereille puoliajalla, etta Giants haviaa taman pelin, jos pass rushia ei loydy ja Brady paasee noin heittamaan. Ja sitten oltiinkin jo 17-9 tilanteessa ja homma naytti huonolta kun Gilbride alkoi viela tappioasemassa juoksemaan up the gut Jacobsin kanssa.

No sitten Eli naki, etta Pats ottaa Manninghamia vain yhdella puolustajalla ja laittoi kylla sellaisen pallon Manninghamin olkapaan yli, etta tuota heittoa pitaisi nayttaa kaikissa opetusvideoissa. En usko, etta Super Mario oli edes se ensimmainen vaihtoehto tuossa pelissa, mutta ne parhaista parhaat quarterbackit nakevat tuollaiset pienet asiat. Silla hetkella pikkuveljesta tulikin isoveli.

En ole aina tykannyt siita, etta Eli heittaa niin pieniin valeihin, mutta viimeiset 6-7 viikkoa ovat todistaneet, etta Elin kohdalla sellaisesta ei tarvitse olla huolissaan. Eilenkin tuli vain yksi huonompi heitto eli se peli, jossa Nicks melkei tapettiin kun Manning heitti vahan yli.

Olen seurannut Elin pelia siita lahtien kun han otti ensimmaiset snapit pre-seasonilla draftin jalkeen ja lopulta paasi pelaamaan kun Kurt Warner ei saanut Giantsin hyokkaysta johdettua. 2007 Manning oli viela oppimassa liigassa, mutta ei enaa. E-L-I-T-E!

Periaatteessahan peli meni taysin painvastoin kuin mita odotin. Giantsin pass rush oli aika hiljainen sen ensimmaisen safetyn jalkeen kunnes sitten JPP blokkasi pari heittoa ja lopussa viela Tuck paasi Bradyyn kiinni. Tosin taytyy myos tunnustaa, etta Brady liikkui taas niin hyvin, etta haneen oli vaikea paasta kasiksi. Lisaksi Patsin heittopuolustus oli parempaa kuin odotin, mutta kun Manningin kaltaisella quarterbackilla on 3 noinkin kovaa vaihtoehtoa laidoilla niin jossain vaiheessa sita tulosta aina tulee.

Ah, en tieda mita enaa kirjoittaa. Vasyttaa ja ajatus ei enaa kulje. Nyt vain kahvia juomaan ja sitten toihin as a zombie. SUPER BOWL CHAMPIONS! En tieda koska se meidan parade down the Canyon of Heroes on, mutta tulen olemaan paikalla.
 

#76

Jäsen
Jotenkin outoa, että peli voi olla samaan aikaan tasainen ja jännittävä, mutta tylsä. Ei suuria virheitä, ei suuria onnistumisia. Tasaista puurtamista puolin ja toisin.
Sitähän se on, että yllätykset ja suuret onnistumiset/epäonnistumiset luo jännitystä. Nyt joukkueet vuorotellen eteni aika rauhallisesti ja vakaasti. Giants himpun verran paremmin, joten ovat voittonsa ansainneet. MVP mielessä kumpikin joukkue oli minusta aika tasaista massaa ja useampi kaveri olisi voinut palkinnon saada ilman suurempaa hämmästelyä.

Nyt on tämän vuoden osalta valvomiset valvottu ennen ensi syksyä kun uusi kausi alkaa. Game pass osoittautui sen verran hyväksi jutuksi, että taidan sen ostaa ensi kaudella heti kauden alusta, vaikka ESPN America NCAA-pelejä näyttääkin. On-demand on vaan lapsiperheessä voittamaton juttu.
 

janóz

Jäsen
Onnittelut vaan kaikille Giants-faneille ja tietenkin itse joukkueelle! Paras voitti jälleen.

Hieman samanlaiset tuntemukset kuin joillakin muilla täällä. Matsi oli kaikesta huolimatta hieman tylsä. En tiedä onko tuo oikea sana kun ottelu ratkeaa viimeisellä minuutilla ja oli muutenkin erittäin laadukasta pelaamista, mutta ei allekirjoittaneella hirveästi pulssi heitellyt matsin aikana. Tuli mieleen pitkälti Colts vs Saints Super Bowl parin vuoden takaa. Silloinkin odotukset oli vaikka mihin, mutta kun itsellä ei ole selvää suosikkia pelissä ja molemmat pelaavat todella varman päälle niin kunnon kiimaa ei pääse syntymään. Vaikka tässä hieman lattea fiilis jäi niin kyllähän kyseessä oli kuitenkin kelpo Super Bowl. Ainakin tasollisesti tässä oli laatua kun pelissä ei tullut juurikaan virheitä, ei pallonmenetyksiä tai rangaistuksia. Tätä varmistelua osasin toisaalta odottaa ja harmittamaan jäi että tulosyhdistelmää 17-21 ei tulosvedoistani löytynyt. Vierestä vietiin. Toisaalta ennen playoffeja laitoin vedon jossa veikkasin Giantsin vievän Super Bowlin, Rangersin Stanley Cupin ja Yankeesin World Seriesin, joten yksi on kiinni ja kaksi jäljellä. Tänä vuonna NY-triplaan on jopa hyvä mahdollisuus. Lienemme JLandin kanssa samassa veneessä pitkälti tämän vuoden aikana..

Eli Manning nousi lopullisesti omissa papeissani QB-eliittiin. Hän oli selkeästi paras pelinrakentaja loppukaudesta. Ei muttia. Todella ihailtavaa varmuutta ja se Manninghamin koppi oli tämän pelin wau-hetki. Ei tästä hirveän kauan ole kun pelinrakentajissa puhuttiin vain Bradystä ja P.Manningistä. Sitten Brees nousi keskusteluihin. Seuraavaksi klubiin liittyi Aaron Rodgers. Ja nyt siis Eli Manning. Huippupelinrakentajia kaikki, elämme hienoja aikoja! Kovin moni ei hyvällä kuunnellut kun alkukaudesta mies itse julisti kuuluvansa ensin mainitun nelikon tasolle. Nyt tuskin kukaan epäilee kun tämä mies sanoo tekevänsä tai olevansa jotain.

Patriotsin hyökkäyslinja kesti rushin hyvin ja Brady suoritti kovalla prosentilla, mutta jotenkin jäi vaisu kuva joukkueen tekemisistä pallon kanssa ottelun puoltaväliä lukuunottamatta. Enemmän olisin toivonut juoksua ja yllättävämpiä ratkaisuja. Toisaalta ei se mestaruus kovin kaukana ollut tälläkään pelillä, joten taktiikka lienee ollut oikea. Taktikoinnista puheenollen Bradshawn TD ottelun lopussa oli kyllä melkoista "peliä" puolin ja toisin. Olisivatkohan Patriotsin puolustajat kantaneet Giants-pelaajan seuravassa tilanteessa maaliin jos Bradshaw olisikin istahtanut viivan eteen eikä kaatunut yli? Patsien D pelasi ihan kelpo ottelun, ottelu ratkesi hyökkäyksen saamattomuuteen.
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
Nyt vituttaa Jets-fanina, mutta eipä mitään, onnittelut silti. Ensi kaudella uudestaan (toivottavasti Peytonin johtamina) ;)

"It's just football."
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Nyt vituttaa Jets-fanina, mutta eipä mitään, onnittelut silti. Ensi kaudella uudestaan (toivottavasti Peytonin johtamina) ;)

"It's just football."

Haluaisin uteliaana kysellä juurikin tästä Jets vs. Giants asetelmasta. Olen pari kertaa käynyt Nykissä ja kerran koitinkin paikalliselta tiedustella sitä, mikä ajaa ihmisen kannattamaan Jetsiä ja mikä Giantsia, mutta en saanut oikein minkäänlaista vastausta. Eli mikä erottaa nämä seurat toisistaan, Kuka kannattaa Jetsiä ja kuka Giantsia? Kiitos jo etukäteen!
 

janóz

Jäsen
Eli mikä erottaa nämä seurat toisistaan, Kuka kannattaa Jetsiä ja kuka Giantsia? Kiitos jo etukäteen!

Tämä on tosiaan jäänyt itseänikin mietityttämään. Jääkiekossa ja baseballissa homma on aika selkeä, mutta en ole vieläkään oikein saanut Jets vs. Giants -asiaan selvyyttä. Ilmeisesti Giants on kuitenkin se hieman suositumpi joukkue..? Ainakin nyt viime vuosina kun mestaruuksia on tullut.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Kylläpäs on tyhjä olo. Voittoa oltiin hakemassa eikä se kauaksi jäänyt. Ei oikein pysty sinänsä ketään syyttämään, ehkä hyökkäyksen olisi pitänyt pystyä parempaan mutta vastassa oli kevyesti NFC:n kuumin puolustus joten eipä odotukset mihinkään shootoutiin olleetkaan olemassa. Bradyn 16/16 oli kyllä uskomaton suoritus ja oli hieman sääli että se hyvä meno vähän hyytyi lopussa parin dropin vuoksi. Welkeriä, Branchia tai Hernandezia on silti turha syyttää. Jotenkin minusta tuntuu että O'Brienin taktiikka oli liian konservatiivinen ja varovainen. O-linja kyllä komeasti osasi pysäyttää Giantsien hurjan pass rushin ja antoi Bradylle hyvin aikaa. Nyt alkaa pitkä odotus ensi kautta kohti... Seitsemän kuukauden pitkä odotus...

Patriotsin hyökkäyslinja kesti rushin hyvin ja Brady suoritti kovalla prosentilla, mutta jotenkin jäi vaisu kuva joukkueen tekemisistä pallon kanssa ottelun puoltaväliä lukuunottamatta. Enemmän olisin toivonut juoksua ja yllättävämpiä ratkaisuja. Toisaalta ei se mestaruus kovin kaukana ollut tälläkään pelillä, joten taktiikka lienee ollut oikea.

En pysty käsittämään miksi Patriots ei vetänyt enempää no huddle:lla. Nuo kaksi TD:tä nimenomaan saatiin no huddlella eikä Giantsilla ollut aseita sen pysäyttämiseen. Koko kausi kuitenkin mentiin sillä systeemillä ja pisteitä tuli vastustamattomasti. Onko näin että O'Brienin PSU pesti olisi aiheuttanut jotain häiriötekijöitä peluuttamiseen.

Taktikoinnista puheenollen Bradshawn TD ottelun lopussa oli kyllä melkoista "peliä" puolin ja toisin. Olisivatkohan Patriotsin puolustajat kantaneet Giants-pelaajan seuravassa tilanteessa maaliin jos Bradshaw olisikin istahtanut viivan eteen eikä kaatunut yli? Patsien D pelasi ihan kelpo ottelun, ottelu ratkesi hyökkäyksen saamattomuuteen.

Brandon Spikes oli valmiina taklaamaan Bradshawn end zonelle jos hän ei olisi kaatunut maalialueelle.

Kuten sanottua. Pitkä offseason edessä. Se katkerin mahdollinen. Kuinkahan monta kertaa tulee nähtyä David Tyreen sekä Manninghamin kopit seuraavan 2 kk:n aikana...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Tämä on tosiaan jäänyt itseänikin mietityttämään. Jääkiekossa ja baseballissa homma on aika selkeä, mutta en ole vieläkään oikein saanut Jets vs. Giants -asiaan selvyyttä. Ilmeisesti Giants on kuitenkin se hieman suositumpi joukkue..? Ainakin nyt viime vuosina kun mestaruuksia on tullut.

Nykyaan Jets ja Giants faneilla ei ole niin isoa eroa kuin joskus aikoinaan. Giants on legendaarinen seura ja iso osa faneista tulee perheista, joissa isoisat tai isat kavivat katsomassa Giantsin peleja jo vanhalla Yankee Stadiumilla.

Jets on AFL seura ja oli aikoinaan sellainen nuorten rebellistien seura, mutta tana paivana asiat ovat jo muuttuneet ja molemmiksi faneiksi kai taytyy vain syntya.

New Yorkissa fanius jakaantuu aika paljon niin, etta Yankees fanit ovat myos Giants faneja ja Mets fanit Jets faneja. Ei se tietysti 100% nain mene, mutta suurilta osin kuitenkin. Yankees ja Giants ovat yleisesti sellaisia ”high maintenance” ihmisten joukkueita kun taas Mets ja Jets kuuluvat ”blue collar, working class” ihmisille. Tama siis yleistettyna.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Pelissä ei nähty oikeastaan yhtään tosi isoa onnistumista. Giants oli perusvarma koko ajan. Marssivat monesti vakuuttavasti läpi kentän ja lopettivat usean hyökkäyksensä pisteisiin. Pats ei pystynyt vastaavaan ja teki muutenkin enemmän virheitä niin Bradyn kuin kiinniottajien osalta.

Jaa-a. Miten sen nyt ottaa. Giantsilla oli 4 punttia kun Patriotseilla 3. Giantsilla oli 4 draivia joista tuli pisteitä ja Patriotseilla 3. Sanoisinpa että aika tasan meni nämä joten enpä oikein näe muuta vakuuttavaa kuin Bradyn 96-jaardinen draivi joka sivusi Super Bowl ennätystä. 16/16 yhdessä välissä on myös aika vakuuttava. 2 draivia putkeen jotka päättyivät molemmat TD:hen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös