Kylähullut

  • 198 117
  • 353

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Kai se vapaana ja hengissä on. Joensuussa?

Silloin, kun Teemu sai puoleksi vuodeksi monoa Lapin yliopistosta, niin olin Rovaniemellä ja Lapin yliopistolla varsin usein, lähes joka arkipäivä. Tuli sitten sen episodin jälkeen hänen Youtubetilinsä stalkattua. Haulla löytyy se Youtube-tili vieläkin.

Kiitos tästä, olihan siellä uudempiakin postauksia joukossa. Tajunnan virta jatkuu vahvana, paperille virtaa enemmän tavaraa kuin Anders Behring Breivikiltä konsanaan.

Varsinki Star Trek osio osui silmään. Sekä Teemua että Deanna Troita olisi auttanut foliohatun käyttö, kuten alla olevasta Teemun tekstisä huomataan.

"Star Trek - The Next Generation "The Price": When Devenoni Ral grabs Counceller Troi by the hair, the anti-terrorist right-wing doctrice would label this sexually charged action as sexual harassment. Star Trek saw this as sexual self-realization in a galactic sense, caused by one person with the consent of another. This false interpretation in the contemporary society results from the presumption that the people can only mean harm. Then they just add an example of that, based on the presumption of maliciousness, and in result create a logical fallacy that seems punisheable by law in the West. It is claimed that the terrorists mean harm when they kill masses of civilians. So anyone who disconforms in the society, must mean harm and should be capable of committing a crime against another person and the law. They think that since there are such horrors as terrorism, impossible is good intentions, to be empathetic, to be in socially created mutual interaction, to have good reasons against the state, to be in a legal opposition to any of the prevailing norms. So functions the Finnish law, at least the police and the prosecution. No proof or defence could discredit this belief in that the terrorists mean harm. That's what all defendants are facing, and not what they are literally charged with. Even if all charges were definitely proven incorrect, the prosecution will be allowed to invent another example, that is based on the presumption of maliciousness, and as there allegedly cannot be good proof against endless theories, the judge will, rather sooner than later, degree that the alleged malicious motives prove true the allegations. Nobody under the anti-terrorist regime believes in the benevolence of dissidents. All proof will be devalued by the court in the name of anti-terrorism, and the court functions only as to deem criminal all actions, as they are interpreted only in the malicious context of terrorism. In reality, terrorists do have good reasons against the state, even though their methods are unethical, and anti-terrorism is designed basically just to silence all critics, with or without acts of crime."
 
...ja voisihan tänne joku muukin KooKoo-veikko käydä kertomassa Matista. Googlekin näyttää tuntevan sekä Möhö- että Mölö-Matin melko hyvin.

Minä olen elänyt jo siinnä käsityksessä, että Möhis muutti Ruotsin puolelle ja on ilmeisesti jo maan alla ollut vuosia. En muista keneltä tästä kuulin, mutta tämä on ainoa asia minkä olen Möhiksestä kuullut. Joku voisi kaivaa sen ison taskulampun esille ja selvittää tämän mysteerin faktaksi.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Amatöörisettiä tässä ketjussa. Todelliset kylähullut vainoavat internetin välityksellä kaikkia ihmisiä valtiojohtoa ja korkeinta oikeutta myöten.

Seppo Lehto ja Klaus Juutilainen aka Klaus von Grewendorp ovat nykyajan kovimpia esimerkkejä kylähulluista. Nämä Tampereen lahjat "maahanmuuttokriittiselle" skenelle. (Okei, Halla-ahokin on sieltä suunnalta lähtöisin ja itse asiassa toisen mainitun kylähullun päävihollinen - ihan ilman omaa pyyntöään, kuten mm. presidentti Halonen, Putin ja lukuisat Euroopan valtioedustajat ovat sähköposteissaan huomanneet.)

Kansantaiteilija ja herrasmieshistoroitsija Seppo Lehto on kansainvälisissä hankaluuksiakin aiheuttanut superspämmääjänä - ollut mm. putkassa "varmuuden vuoksi" Venäjän valtiovierailuiden aikana. Pakkohoidon sijaan hän on jostain syystä tällä hetkellä vankilassa.

Klaus Juutilainen on taas Euroopan tuleva keisari, Eurokorps- järjestön eversti, joka uskoo Natsien pitävän tukikohtaa kuussa. Hän on germaanien esitaistelija, jonka suurimpia vihollisia ovat udumurtit ja ugrit. Jälkimmäiseksi paljastuu kuka tahansa suomalainen, joka on erimieltä Klasun kanssa. Herra Juutilainen on ilmeisesti avohoidossa, koska ei spämmää yhtä ahkerasti kuin Lehto.

Erotuksena tavallisiin denakylähulluihin, nämä kaksi ovat verbaalisesti lahjakkaita ja saivat suurta huomiota monien epäonnisten yksilöiden harmiksi siksi, että on olemassa internet ja sähköpostilistat.

"Totaalinen sota" on jonkinlainen camphuumorin kulttisivusto tietyn skenen piirissä. Varautukaa klikkaamisen jälkeen "kosher-teurastetun karitsanvitun kommunistiapina eläimiinsekaantuja" -tyyliseen verbaaliseen ilotulitukseen :)
Totaalista Sotaa!

Seppo Lehto youtubissa:
http://www.youtube.com/results?search_query=seppo+lehto

Laitan loppuun pitkän sitaatin eräältä Jussi Halla-aholta vuosien takaa:

Satunnaiselle lukijalle sivuston sisältämä materiaali on pelkkää hävyttömyyksien loputonta ketjua. Meiltä asian parissa puuhastelleilta on useasti kysytty, mikä Lehdon ja Klasun jutuissa muka on niin kiehtovaa. Yritän seuraavilla riveillä selittää asiaa parhaan kykyni mukaan.

Internet on täynnä mitä oudoimpia asioita, mutta niistä harva on millään tavoin omaperäinen. Internet on lähinnä uusi viestintäkanava vanhoille ilmiöille. Siellä on sukututkimusta, jota tehtiin ennenkin. Siellä on pornoa, jota aiemmin sai videolla ja seksilehdissä. Siellä on tietoa, jota ennen sai tietokirjoista. Totaalinen Sota© kuuluu niihin harvoihin ilmiöihin, jotka ovat mahdollisia vain siksi, että on internet.

Totaalisen Sodan© kauneus perustuu samaan ristiriitaan, jolla ratsastavat Salvador Dalin maalaukset. On kaksi ulottuvuutta, unimaailma ja valvemaailma. Kumpikin perustuu tiettyihin paradigmoihin ja lainalaisuuksiin. Unen ja valveen lainalaisuudet ovat keskenään ristiriitaisia, mistä johtuu, että siirtymävaiheen eli heräämisen aikana ihminen on vähän aikaa päästään pyörällä. Lyhyen tuokion ajaksi unen paradigmat tunkeutuvat valveen puolelle, mutta viimeistään aamupissan aikana ihminen on uudelleenorientoitunut valveen lakeihin. Normaalioloissa uni ja valve eivät kohtaa.

Totaalista Sotaa© ei käydä samassa ulottuvuudessa, jossa useimmat meistä elävät arkitodellisuuttaan. Internet on luonut Totaalisen Sodan© ulottuvuudelle kosketuspinnan meidän maailmamme kanssa. Tästä syntyy konflikti.

Tämä valkeni minulle pohtiessani ystäväni kanssa erästä korpukseen sisältyvää episodia (osa 17). Helsingin Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajien nokkamies Erik Pöntiskoski sai eräänä aamuna, yhtenä sadoista vastaanottajista, Lehdolta sähköpostiviestin. Viesti sisälsi "luettelon eläimistä, joita jutkusika Klaus Juutilainen on nylkyttänyt tai yrittänyt nylkyttää".

Pöntiskoski reagoi kuten useimmat ihmiset reagoisivat. Hän ei tiennyt,
* kuka on Klaus Juutilainen,
* miksi tämä on "jutkusika",
* mikä on "jutkusika",
* mitä tarkoittaa "eläinten nylkyttäminen",
* miksi tämä asia on merkityksellinen yleensä, tai
* mitä se kuuluu Ylioppilaskunnan Laulajille erikseen.

Sanalla sanoen, viestissä ei Pöntiskosken näkökulmasta ollut mitään järkeä. Siinä oli vain vaikeasti hahmotettavaa hävyttömyyttä. Niinpä hän pyysi ronskein sanakääntein Lehtoa poistamaan Ylioppilaskunnan Laulajat postituslistalta. Meidän ulottuvuutemme paradigmoja vasten asetettuna Lehdon viestissä ei ollut mitään järkeä. Mutta se, mitä Pöntiskoski ei tiennyt, oli, että viestiä ei lähetetty tästä ulottuvuudesta. Se lähetettiin ulottuvuudesta, jonka paradigmojen ja lainalaisuuksien oloissa Klaus Juutilainen juoksee Tesoman metsissä yrittäen nylkyttää eläimiä niiden anusreikään. Tämä pyrkimys liittyy Klaus Juutilaisen ryssäläisyyteen, sillä eläinten nylkyttäminen, monien muiden harrasteiden ohella, on oleellinen osa ryssäläisyyttä. Ryssäläisyys taas on kansakunnallinen vitsaus, oikein ajattelevan Suur-Suomalaisuuden antiteesi. Sen vuoksi sillä, että Klaus Juutilainen pyrkii nylkyttämään eläimiä, on kansakunnallista merkitystä ja asia kuuluu kaikille, mukaanlukien Ylioppilaskunnan Laulajat.

Lähettäessään viestiään Totaalisen Sodan© ulottuvuudesta Lehto siis ajatteli edellämainittujen lainalaisuuksien ehdoilla. Sen vuoksi Pöntiskosken reaktio oli hänelle aivan yhtä käsittämätön kuin alkuperäinen viesti oli Pöntiskoskelle. Sen vuoksi Lehto kysyi närkästyneenä, onko Pöntiskoski "ryssäläinen, kun ei halua ottaa vastaan suursuomalaista materiaalia", ja ovatko Ylioppilaskunnan Laulajat "isänmaallisia laulajia vai ryssäläismielisiä komurunkkuja".

Totaalisen Sodan© kauneus ei siis perustu ensisijaisesti rivouksien latelemiseen. Kauneus on konfliktissa, joka syntyy, kun kaksi täysin eri säännöillä toimivaa maailmankaikkeutta internetin ansiosta on jatkuvassa kosketuksessa, ja kummankin maailmankaikkeuden edustajat kuvittelevat maailmankaikkeuksia olevan vain yksi. Jälkimmäisen tosiasian vuoksi asianosaiset eivät pääsääntöisesti näe tilanteessa mitään hauskaa. Pöntiskoskien näkökulmasta internetissä riehuu kaoottinen ja holtiton törkyturpa Lehto. Lehdon näkökulmasta Ylioppilaskunnan Laulajiin, ja kaikkiin muihinkin paikkoihin, on pesiytynyt laskematon määrä ryssäläismielisiä komurunkkuja, jotka eivät ymmärrä yksinkertaisia asioita. Valistunut lukija on siunatussa asemassa, koska hän voi seurata konfliktia kärpäsenä katossa, tietoisena siitä, että kaksi ulottuvuutta sotii keskenään, sekä siitä, että kumpikin ulottuvuus luulee olevansa ainoa.

Näiden pohdintojen tarkoitus on auttaa lukija nopeutetusti sen initiaatiovaiheen läpi, johon minulta kului vähintään puoli vuotta. Vasta sitten ymmärsin, että lukemissani asioissa on oma sisäinen järjestyksensä ja ennustettavuutensa, jos niitä ei yritä väkivalloin rusikoida "normaalimaailman" sapluunaan. Toivotan antoisia lukuhetkiä ja siteeraan lopuksi ystävääni, jonka kanssa olen näitä asioita miettinyt:

Edes näkevä kana ei löydä jyvää sieltä missä se ei ole. Tolkun hakeminen voi olla turhauttavaa puuhaa, jos varsinainen substanssi puuttuu kokonaan.
Sepon ja Klasun puuhat pitää ottaa ihan sellaisinaan, au naturel. Asioiden pitää antaa virrata ylitseen ja itse säilyttää luotaamaton tyyneytensä kuin mikäkin zen-munkki.
Kun vastaanottaja on täysin clear, alkaa asioita tapahtua. Kaikki on totta ja kaikki liittyy kaikkeen.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Onko muuten antifasisti, kohudosentti Johan Bäckmann jo mainittu täällä?

Minulla on vahva epäilys tiettyjä taustoja vasten, että Bäckman ei ole valitettavasti hullu, vaan Venäjän tiedustelupalvelu FSB:n palkkaama agititaattori. Tätä näkemystä puoltaa sekin, että hän saa niin paljon mediahuomiota Venäjällä. Eivät ryssät niin tyhmiä voi olla, että Bäckman otettaisiin tosissaan sikäläisissä medioissa ilman valtiointressejä. Lisäksi Bäckman on ei-venäjään liittyivssä asioissa liian täysjärkisen oloinen ollakseen hullu.

Hankala tapaus kaiken kaikkiaan.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Lisäksi Bäckman on ei-venäjään liittyivssä asioissa liian täysjärkisen oloinen ollakseen hullu.

Onko sellaisiakin asioita? Kyllähän kohudesantti ottaa kantaa vähän joka asiaan, mutta Venäjän intressi tuntuu olevan kaikessa se ratkaiseva peruste hänen näkemyksilleen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tämän Smash Asem-youtubevideon alussa kattiloitaan kilkuttavaa jannua ei muuten ole enää viime aikoina näkynyt passipaikallaan eli siinä Ateneumin kulmalla. Mahtaako olla havaintoja vai joko on painunut manan lautturin puheille?
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Tämän Smash Asem-youtubevideon alussa kattiloitaan kilkuttavaa jannua ei muuten ole enää viime aikoina näkynyt passipaikallaan eli siinä Ateneumin kulmalla. Mahtaako olla havaintoja vai joko on painunut manan lautturin puheille?

1:00 Arhinmäen kaksoisolento.


Meikäläisen lähellä asui kylähulluja, ei asu enää. En tiedä miksi. Dokanneet itsensä kuoliaiksi, luulen.

edit. Haha arhista viedää ku pässii narussa
 
Viimeksi muokattu:

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Amatöörisettiä tässä ketjussa. Todelliset kylähullut vainoavat internetin välityksellä kaikkia ihmisiä valtiojohtoa ja korkeinta oikeutta myöten.

Pitäisikö ottaa käyttöön termi valtakunnanhullu, jos henkilöllä on halua levittää sanomaansa maanlaajuisesti?
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Sitten se legendaarisin, eli Reiska Parkkulainen. Entinen nyrkkeilijä, joka pukeutui yleensä suomi-verkkareihin. Reiska oli tainnut saada pari iskua päähänsä urallaan, ja tästäkin johtuen viina maistui. Reiska oli varsin tuttu näky Jyväskylässä, ja harvinaisen hyväluontoinen mies. Joskus silloin lapsuudessani olimme menossa nyt jo edesmenneen mummoni kanssa Harjulle hiihtämään, niin Reiska tietenkin piti ensiksi kohdata. Miehellä oli päässään kattila ja perässään veti maitokärryjä, mutta pientä poikaa ei todellakaan pelottanut Reiskan seurassa. Mies löytyi varmaan yli 10 vuotta sitten kuolleena metsästä keskellä talvea.

Muistoja monenlaisia tästä miehestä tulee. Jotenkin oli osuvaa, että kaupunginteatteri teki hänestä esityksen, mutta ei kelpuuttanut itse esityksen aihetta katsomoon. Muistan aina kun Reiska veteli finlandia maratonin loppusuoraa simahtaneiden maratoonareiden ympäri rinkiä juosten ja välillä yleisölle kumarrellen, maraton oli Reiskalle toki vielä lyhyt matka. Kerran se jolkotteli keuruulta parínkymmenen asteen pakkasessa yläruumis paljaana jyväskylään ja suu auki tuota tuli katsottua, kun vielä minua vastaan juoksi kauppakadulla ja matkaa tuli sen kuutisen kymmentä kilometriä ainakin. ystävällisyydessään ja omanlaisuudessaan Reiska oli kyllä vertaansa vailla tässä sarjassa, toinen jyväskylän kylähullugenren iso nimi oli punaparta, yhtä omituinen ja ihmisrakas, mutta ei Reiskan sosiaalisuuden tasolla. Muistaakseni Punis kupsahti näistä ensin ja liikkeelle lähti huhu Reiskan kuolemasta ja äitini kerkes itkunkin tirauttaa Reiskalle, ennen kuin uutinen paljastui ankaksi, sitten se oli vähän vihainen ja petetyn oloinen hetken aikaa.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Olen tässä nyt parina viikkona asioinut lähes päivittäin Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksella Nirvassa. Siinä TAKK:n ja koikkarin välimaastossa vaikuttaa ilmeisesti hyvinkin tähän ketjuun kuuluva hermanni. Tulee mieleen aivan kuin joku paikallinen Timo Silakka. Kaveri painaa selkä suorana, toinen käsi koukussa ja toinen käsi tekee milloin mitäkin: Välillä kuin kelaisi virveliää, välillä heiluu rinnan korkeudella puolelta toiselle. Jalassa komeilee kirkkaanpunaiset tossut sekä sexxxyt vitunkireet mustanpunaiset trikoot. Hän lienee myös varustettu kyvyllä nähdä hahmoja joita me kuolevaiset emme näe, koska tämän tästä karjahtelee että "Mene pois!", "Poistukaa!" tjsp. Juttelee myös ihan smalltalkia karjahteluidensa välissä. Yhtenä aamuna tämä super-Elmo harjoitteli räjähtäviä, "kuin rusakko makuulta"-lähtöjä ylämäkeen, miehekkään audion saattelemana.

Kuulostaako em. hahmo tutulta palstan tuolla alueella vaikuttavien korvaan ja olisiko tästä hemulista enemmänkin tietoutta?
 
Olin katsastamassa autoani Tampereella Turtolan katsastusasemalla. Hörpin kahvia ja näpräsin puhelintani kun ovesta astui hämärästi tutun oloinen keski-ikäinen herrasmies. Äijä naureskeli itsekseen, pyrki jutulle kaikkien kanssa ja sekaantui koko ajan virkailijan ja tiskillä olevien asiakkaiden juttuihin. Eräs pahaa-aavistamaton asiakas antoi miehelle vastakaikua kun puhe kääntyi Toyotan huoltohistoriaan.

Toisella korvalla kuuntelin äänekästä selostusta, ja kun ensimmäisen kerran kuulin sanat "saatanan somalit", loksahtivat palaset yhteen ja tunnistin miehen Seppo Lehdoksi. Juttukaverin naama alkoi pian punoittamaan tämän sekopään höpöttelyä kuunnellessaan. Ilmeisen tuskastuneena mies teki asiaa ulos, ja Seppo perässä. Nuo ovat kyllä ahdistavia tyyppejä maanisuudessaan. Yliopistolla satuin joskus Sepon kanssa vierekkäisille jakkaroille luentoa seuraamaan. Aktiivinen oppilashan mies vaikutti olevan.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Ähtärissä tässä taannoin muuten tapasin herrasmiehen nimeltä Bambi. Täytyy sanoa, että klassikkokamaa...:)

Irwin-kotsa, Pattaya-teepaita, vyölaukku, ym.. Uskomaton ilmestys, kylähullujen prototyyppi...;)
Pahoittelut todella vanhasta lainauksesta, mutta tunnistin kaverin.

Topi Sorsakoski - Hopeinen Kuu ( Live Mesikämmen 2005) - YouTube Linkin pitäisi viedä oikeaan kohtaan videota (3min 12sek).

ps, kaveri näköjään tuntee maineensa. Bambi on (oletettavasti) itse ladannut itsestään laulu-videoita youtubeen, nöyrästi hakusanalla "Ähtärin legenda".
 
Viimeksi muokattu:

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Jokin aika sitten Palomies-Pena soitti V-P Ketolalle, kun Ketolan lupaama Ässät-verryttelyasu ei ollut saapunut.
Pena myös tulkkaa hallissa katsojille tuomarien käsimerkit halusi sitä tai ei.

70-luvulla kyseinen herrasmies tunnettiin tosiaan Poliisi-Penana, nykyään ytimekkäästi Palo-Pena. Muistuu mieleen hauska tapaus 70-luvun lopulta kun notkuimme parin luokkakaverin kanssa Sokoksen kulmilla. Tavaratalon eteen jalkakäytävälle kaartoi auto ja repsikan ovesta nousi nainen joka meni sisään Sokokseen, mies jäi autoon odottamaan. Poliisi-Pena ilmestyi jostain paikalle pukeutuneena vaaleansiniseen lyhythihaiseen kauluspaitaan johon oli tummansinisestä pahvista tehnyt olkapäille poletit, tummansiniset suorat housut sekä tietenkin palomiehen suikka päässä. Hän kaivoi rintataskusta pienen muistikirjan sekä kynän ja alkoi raapustamaan auton rekisteritunnusta kirjaansa.

Auton kuljettaja huomasi taustapeilistä tämän ja äijälle tuli kova kiire kaasuttaa pois paikalta. Poliisi-Pena oli tuohon aikaan osa kolmen hengen porukkaa joka kiersi kaikki mahdolliset urheilutapahtumat Tampereella, pääsivät ilmeisesti ilmaiseksi sisään. Ainakin Eteläpuiston speedway-kilpailussa olivat tuttu näky. Eteläpuistossa Penan asusteena oli aina farkkuliivi jonka selkään oli teipattu jostain lehdestä leikattu iso saksanpaimenkoiran pää.
 
Vaan muistaako/tietääkö kukaan 90-luvulta Helsingin Maunulan Karhumiestä? Tänään törmäsin vuosien jälkeen siinä S-Marketin kupeessa. Vielä hengissä on siis hän! Herraan tutustuin kirjastossa lapsukaisena. Kavereilta opin nimellä tuntemaan. Katseli joskus tuntejakin karhujen kuvia luontokirjoista ja hengitti syvästi murahdellen. Mikä lie miekkosiaan? Pitkä ja luihu oli yhä.

Hep, siellähän se ukko on pyörinyt ja puhissut menemään niin kauan kuin meikäläinen muistaa. Ennen oli vähän hurjemman oloinen ilmestys pitkine partoineen ja palavine silmineen, nyttemmin lähinnä käy äijää sääliksi kun on parta raakattu ja muutenkin olemus kuikeloisempi eikä pelota enää kakaroita vanhaan malliin. Harmiton ukkelihan tuo on aina ollut, köpöttelee ja hengailee vain ympäri Maunulaa puhisten ja murahdellen yläkerta melkolailla tyhjää käyden.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä onko kyseessä yksittäinen kylähullu vaiko parikin, mutta Turussa monet ovat saaneet vuosien aikana kirjeitä, joissa moititaan henkilöä rikkeistä mitä hän on keskusta-alueella tehnyt. Allekirjoituksena toimii Argus omnipresent - toujours vigilant. Yleisin rike taitaa olla invapaikan käyttäminen tai muuten väärinpysäköinti. Kirje on muuten hyvin lakimiesmäistä tekstiä, joten olisikohan joku pimahtanut juristi asialla.
 
Eteläpuistossa Penan asusteena oli aina farkkuliivi jonka selkään oli teipattu jostain lehdestä leikattu iso saksanpaimenkoiran pää.
Voin kuvitella.

Hiljan havahduin, ettei herrasmiespyöräilijän kannanottoja ei ole kuulunut aikoihin, ei taida enää olla pyöräilykunnossa.
Tampereen herrasmiespyöräilijä - YouTube

Vastaavaa "random-mölinää" on kuitenkin tullut jo viime kesänä edustamaan haalistuneeseen kaksiosaiseen farkkupukuun sonnustautunut 40-50v mies, joka viettää kesäpäiviään huudellen: Kärpät! *tap tap tap* Kärpät! *tap tap tap* Tampere, hävetkää! Ooooulun Kärpät! jne... Menee kyllä ehkä enemmän yksinäisyyttä potevan spurgun kuin kylähullun lokeroon, mutta joka tapauksessa hauska tapaus. Muutama vierähtänyt kuukausi ei mestaruutta himmennä, ja vahingonilo on paras ilo.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Voin kuvitella.

Hiljan havahduin, ettei herrasmiespyöräilijän kannanottoja ei ole kuulunut aikoihin, ei taida enää olla pyöräilykunnossa.
Tampereen herrasmiespyöräilijä - YouTube
.

Tuo kyseinen herra tuli tutuksi niinä vuosina kun asuin Tampereella. Tuossa videossa ei miehen ulkonäöstä saa selvää, mutta äänestä tunnistaa. Mies katosi katukuvasta muistaakseni joskus vuoden 2010 paikkeilla. Tai sitten hän vain vaihtoi reittejään.

Joka tapauksessa näin kyseisen miehen noin vuosi sitten. Tällöin hän liikkui jalkaisin, eikä myöskään huudellut mitään. Naama oli ärtyneen näköinen, ja jotain mies itsekseen tuhahteli. Kovasti oli kuitenkin rauhoittunut pahimmista ajoista.

Ei siinä, Tampere on pyöräilijän helvetti. Ei mikään ihme, jos siinä vähän on pinna kireällä...
 

Kiakonsyöjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Onssimouhot
Ruovesi nimisessä kylässä näitä riittää. Mainitsen heistä tärkeimmät.

Tappara-Topi
Pukeutuu AINA täysin Tapparaan. Yleensä vielä täsmälleen samat vaatteet päällä. Jos joku sanoo hänen lähellään "Tappara häviää" tai "Tappara on paska", mies saa aivan uskomattomat hepulit. Huutoa tulee. Useasti kun olen herran kadulla tavannut, ja itselläni on aina vähintään Tappara-lippis/pipo päällä, niin hän seuraa mua tiivisti katsellaan, joskus tulee juttelemaankin. Muistan yhden keskustelun
"Seuraava finaali Jyväskylässä!", Topi
"Ei kyä se Porissa pelataan."
"Nii nii Jyväskylässä."
"Joo niin pelataan, toivottavasti voitetaan. Mun on nyt mentävä. Moro!"

Kankkunen "The Kävelijä"
Sataa tai paistaa, tää mies kävelee. Noin vuosi sitten kävelyyn alkoi sisältymään myös epämääräistä örinää (josta saa sanan sieltä sanan täältä, kuten "Morooo" "Eiii"). Vaikka örinää kuulostaa hieman creepiltä, mies on vaaraton. Mukava mies, ja omistaa pikkuruisia pulloja aivan hitosti.

Pullo-Kalle
Legenda. Pyörii ympäri kylää pyöränsä/rollaantorinsa kanssa, keräten pulloja.

Kenestäkään ei ole mitään pahaa sanottavaa, tuovatpahan vähän säpinää tähän tuppukylään.

Ps. Muut spurgut/kylähullut löytyvät ravintola PoPosta. Tervetuloa! :)
 
Vastaavaa "random-mölinää" on kuitenkin tullut jo viime kesänä edustamaan haalistuneeseen kaksiosaiseen farkkupukuun sonnustautunut 40-50v mies, joka viettää kesäpäiviään huudellen: Kärpät! *tap tap tap* Kärpät! *tap tap tap* Tampere, hävetkää! Ooooulun Kärpät! jne... Menee kyllä ehkä enemmän yksinäisyyttä potevan spurgun kuin kylähullun lokeroon, mutta joka tapauksessa hauska tapaus. Muutama vierähtänyt kuukausi ei mestaruutta himmennä, ja vahingonilo on paras ilo.

Kuulostaa asialliselta kaverilta. Kyllä mä tuollaisesta huutelusta voisin antaa palkkioksi muutaman euron kaljarahaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös