Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 920 641
  • 21 842

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
Mitäs tässä, Black Sabbath, live Asbury Park 08.06.1975
On bändi ollut helevetin kovassa tikissä varsinkin kun eivät juuri selvää päivää tuohon aikaan nähneet, kyllä tätä kelpaa kuunnella!!
http://www.youtube.com/watch?v=3wm2ia0T52w
malliveto juutuupista
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Deconstruction ja Ghost pitäisi käydä ostamassa mutta sillä välin:

Strapping Young Lad - Heavy As A Really Heavy Thing
En tiedä miten Devin sen tekee, mutta kyllä se vaan jotenkin tällaiseenkin mesomiseen saa järkeä :)
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Intension on ehkäpä Toolin hienoin kappale koskaan ja Right in Two on myös jäätävää tavaraa. Tuosta Lateralus-kolmikosta olen varmaan myöskin maininnut jo aiemmin, jätetään siis nyt hehkuttamatta yhtään enempää.

Jäbällähän on siellä third eye auki! Intension ei ole kyllä oikein vieläkään auennut tai sitten se ei vain sovi 10 000 Days -levyn pelin virtauksen kanssa tai jotain. Minäpä sitten hehkutan tuota kolmikkoa ja etenkin Reflectionia, joka sattuu olemaan vaatimattomasti universumin täydellisin kappale evö. Nih!
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minäpä sitten hehkutan tuota kolmikkoa ja etenkin Reflectionia, joka sattuu olemaan vaatimattomasti universumin täydellisin kappale evö. Nih!

No eipäs nyt sentään innostuta. Kaikkihan sen tietää, että universumin täydellisin kappale on Pink Floydin High Hopes. Nih!

Lateralusta huudeltu, täytyykin pistää aamun ratoksi pyörimään. Vaikka mielestäni ei aivan sen hehkutuksen arvoinen levy olekaan, niin onhan siellä loistavia hetkiä. Tällä hetkellä toimii parhaiten:
Ticks and Leeches
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Päässäni on soinut häiritsevästi lauantaista asti manse-bändi Mustat enkelit. Kaamos on biisi, jota meinaan hyräillä ääneen.

Noin muuten kuuntelussa on Viikatteen minulle vieraammat biisit, sinkkujen b-puolelta ja bändin alkuajoilta. Bändi on ehdoton suosikkini, mutta jotkut veisut vielä hieman vieraita.
 

d2uce

Jäsen
At the drive-in - Relationship of Command

Koska lie viimeksi kuunnellut, mutta ihan hyvältä kuulostaa edelleen.

Viimeaikoina olen palannut myös Deftonesin varhaisemman tuotannon äärelle, kolme ensimmäistä levyä sisältää unohtuneita hittejä hitin perään.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Se on jyväskyläläiseltä Ghost Brigadeltakin ilmestynyt elokuun 19. päivä ilmestyvän levyn matskua linjoille saakka. Isolation Songsin hengessä mennään eli kyllä vaan toimii. Insomnium, Ghost Brigade ja Swallow the Sun on kyllä sen luokan pumppuja tällä saralla, että heikompaa hirvittäisi.

Ghost Brigade - Clawmaster
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Se on jyväskyläläiseltä Ghost Brigadeltakin ilmestynyt elokuun 19. päivä ilmestyvän levyn matskua linjoille saakka. Isolation Songsin hengessä mennään eli kyllä vaan toimii.
Ai perhana, se levyn julkaisu on jo noin lähellä! Isolation Songs on kovimpia pommeja, mitä itselle on osunut tänä vuonna. Tiedän, vanhempi levy jo, mutta täysin heräsin tajuamaan kyseisen orkesterin olemassaolon vasta alkuvuodesta. Toki olen siitä muutaman biisin lopusta kuullut God is an Astronautin lämppärinä, mutta ei silloin sanonut mitään. Kun kuuntelin tuon Isolation Songsin, niin pärähti.

Uutta lättyä odotellaan kyllä. Niin ja onhan nuo keikallakin syksyllä Helsingissä, joten pitänee suoriutua paikan päälle.

Ghost Brigade on kyllä parhaita löytöjä itselleni lähivuosina, yhdessä Anatheman kanssa.
 

Mr Pond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jackpot

Nyt kuuntelussa Eppu Normaalin Jackpot -kokoelma. Yhteensä 6 cd:tä ja 101 biisiä. Hintaa Anttilan alessa 10€, ei paha. Paljonhan tässä on puhkisoitettuja hittejä mukana, mutta myös monia itselleni tuntemattomampia kappaleita. Kunhan eput on kuunneltuna on aika siirtyä Juicen pariin, kun tänään kaupasta tarttui heräostoksena mukaan kokoelma Kautta Aikain.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Zen Caféa. Juuri loppui Rakastele mua, nyt tulee todella kaunis, lopuksi nainen vailla historiaa. Heh sopiva biisilista
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Ghost Brigade on kyllä parhaita löytöjä itselleni lähivuosina.

Nyt on päivä pelastettu. Joskus on ohimennen tullu jonkin verran kuunneltua Ghost Brigadea, mutten kiinnittäny siihen mitenkään erityisemmin huomiota. Nyt kun kuuntelin molemmat levyt läpi ja kyllä toimii. Pitää varmaan käydä katsastamassa livenäkin, kun tulevat lokakuun alussa jkl:än keikalle.

Ei oo pöllömpi Amorphiksen uusin The beginnig of timeskään. Edellinen Amorphis-levy oli jonkin sortin pettymys, mutta tää uus vaikutta todella lupaavalta parin kuuntelu kerran jälkeen.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Kuuntelin juuri kuinka Martina Aitolehti ruiskutti Juha Tapion sinänsä nätin biisin täyteen botoxia. Lähiöbaarin tunnelmassa vartti ennen pilkkua tuota olisi voinut kuunnella jos ääni olisi lähtenyt vuosia paloviinalla runnellusta naamasta, mutta ei näin.

Korjataan vaurio hienolla puolalaisella proge-rockilla: Riverside - Second life syndrome
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
PMMP:n boksi kovassa kuuntelussa. Tiukkaa settiä kautta linjan, etten sanoisi (np. Kuvia). Vittu jee!
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vaihteeksi Opethin ensimmäistä. Orchid kärsii vielä nuoren bändin yliyrittämisestä ja biisit laahaavat, mutta kyllä tälläkin jo omat upeat hetkensä on:
In Mist She Was Standing
Hieno biisi ja varsinkin ajassa 7:30 starttaava musta fiilistely on upeimpia kohtauksia Opethin tuotannossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös