MM-kisat 2011: Suomi

  • 448 883
  • 1 467
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan hurtat
Luulisin että tämä joukkue on ansainnut ainakin meidän kaikkien kannustuksen?
 

Acid

Jäsen
En tiedä olisiko, koska en tullut laskenneeni maalipaikkoja molempien joukkueiden osalta.
Toi nyt oli täysin selvä asia, koska Venäjä vei maalipaikat. Se että Suomi pitää kiekkoa maalinsa takana, lähtee hyökkäämään, kun vastustaja haukottelee, heittää kiekon päätyyn ja saa lopulta kaukalon laidalta heitetyn neppauksen maalille ei ole mikään ihmeellinen maalipaikka. Suomella oli mutamia hyviä paikkoja, Venäjällä taas oli niitä enemmän.
Näillä ei vaan ole mitään väliä kun puhutaan lyhyestä turnauksesta. Jostain syystä ( Matikainen, Nurminen) tämä Suomi pystyy kaivamaan niitä voittoja ja taistelemaan toisin kuin ennen taustajoukkojen vaihtumista. Tiukkaa se edelleen on, liian tiukkaa tiettyjä maita vastaan, mutta voitot lasketaan. Se mikä on tähän asti yllättynyt eniten on rankkarit. Samat temput ne aina tekee, mutta sillä ei ole väliä kun toimii. Esim. Koivun rankkarin nyt luulisi olevan aika hyvin kaikkien tiedossa.
 
Toi nyt oli täysin selvä asia, koska Venäjä vei maalipaikat.
Näkeekö näitä pelejä uusintana jostakin? Jos näkee, niin voisin huvikseen huomenna välipäivänä katsoa tämän pelin maalipaikkoja silmällä pitäen.

Se että Suomi pitää kiekkoa maalinsa takana, lähtee hyökkäämään, kun vastustaja haukottelee, heittää kiekon päätyyn ja saa lopulta kaukalon laidalta heitetyn neppauksen maalille ei ole mikään ihmeellinen maalipaikka. Suomella oli mutamia hyviä paikkoja, Venäjällä taas oli niitä enemmän.
Jos kulmapelin jälkeen päästään sektoriin maalipaikalle - ihan sama minkälaisella "neppauksella" se sieltä tulee - on se ihan maalipaikka siinä, missä kärkkymisen jälkeen suorasta hyökkäyksestäkin syntynyt tilanne.

Näillä ei vaan ole mitään väliä kun puhutaan lyhyestä turnauksesta
Eihän millään muulla olekaan loppupeleissä koko joukkueen suoritusta arvioidessa väliä, kuin sillä kumpi tekee enemmän maaleja ja voittaa ottelun. Joukkueesta voi kuitenkin nostaa hävitynkin ottelun jälkeen yksittäisiä onnistujia, kuten esimerkiksi maalivahtipeli tai vaikkapa valmennus.

Jostain syystä ( Matikainen, Nurminen) tämä Suomi pystyy kaivamaan niitä voittoja ja taistelemaan toisin kuin ennen taustajoukkojen vaihtumista.
Väite, joka on pelkkää spekulointia. Ihan hyvin voisin sanoa, että syynä on isojen NHL-egojen poissaolo, minkä takia joukkue noudattaa täysin kaikkia valmennuksen ohjeita ja joukkue on tiiviimpi. Se olisi yhtä lailla spekulointia.

Tiukkaa se edelleen on, liian tiukkaa tiettyjä maita vastaan, mutta voitot lasketaan.
Tiukkaa on, mutta maalipaikkojen voittamisessa lyhyessä turnauksessa on omat positiivisuutensa. Kumpi on helpompi korjata tällaisissa karkeloissa: koko joukkueen pelitapa, joka ohjaa maalipaikkojen syntyä ja pelin hallintaa vai se, että laitetaan sitä kiekkoa paremmin reppuun? Toki ensimmäinen on mahdollista, mutta hyvin epätodennäköistä. Sen sijaan jälkimmäiseen ei ole mitään poppakonsteja, mutta näen paljon mielyttävämpänä skenaariona sen, että ollaan hallittu pelejä ja voitettu maalipaikat, mutta viimeistelty huonosti kuin sen, että oltaisiin oltu täysin viennissä joka pelissä, mutta sujautettu pirun kovalla viimeistelyprosentilla ne tarvittavat osumat.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Nyt ei tarvitse enää odotella ketään, tämä joukkue on nimenomaan joukkue ja pelitavan voimin tekee ne tarvittavat väkisin.

Mukava myös nähdä, että luottoleijona Kapasen ketju pelasi eilen parhaan pelinsä ja uskon, että homma vaan paranee jatkossa. Loistavia riistoja sekä Komarovilta että Kapaselta, maalinteko vielä vaan tökki. Eikä se Aaltonen tunnu toimivan tuossakaan.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yritin Lahden pelatessa nostaa esiin Lahden roolia mutta niin vain siitä maalittomuudesta jaksettiin valittaa, joten tottakai Lajusen kohdalla pitäisi jatkaa samalla linjoilla. Nyt yhtäkkiä hyvä karvaaminen, kulmapeli ja taklaus onkin toivottua pelaamista Lahden Jaskalle se ei riittänyt. Se siitä, minä en asiasta tämän enempää jatka eiköhän pointtini ole selväksi tullut.

Lahti on otettu tuonne maalintekijäominaisuudessa, sieltä löytyy kyllä muita muunlaisiin vääntämisiin. Toisaalta nelonen ei ole maalitykin paikka ja Lahti kyllä on varmasti tästä kärsinyt. Jos Jalonen nyt vielä kuitenkin ottaisi Lahden ja ketjuissa korkeammalle, niin sellainen vaara piilisi, että hänellä olisi paineita niin paljon onnistumisesta, että alkaisi ylipelaamaan. Millaiset hermot tällä Lahdella on? Uskon kuitenkin, että ei ihan tuurilla sentään maalipörssin kärkeä olla SM-liigassakaan. Ehkä hänelle ei vain ole myöskään löytynyt oikeanlaisia ketjukemioita muutenkaan, jolloin Lahti ei pysty näyttämään kaikkea osaamistaan.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei taida tulla helppoa Norjaakaan vastaan, Haugen on ollut erinomainen tähän asti kisoissa ja Norja lähtenee pelaamaan tutuksi tullutta kilpikonnaa. Katsotaan nyt helpoittaisiko maalinteko-ongelma.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Norja pelaa myös fyysistä lätkää tuon kilpparipuolustuksen lisäksi, eivät tule missään nimessä antamaan helpolla periksi. Nyt pitäisi Suomen jo pikku hiljaa ruveta tekemään maaleja paikoista, joita luodaan kyllä ihan riittävästi/runsaasti. Kolme kertaa joukkue on noussut takaa-ajoasemasta, tätäkään lystiä ei loputtomiin tapahdu. Senpä takia, olisi todella tärkeää päästä heti johtoon, jotta pelin ohjakset olisivat suomella.

Meillä saattaa olla maalivahti-ongelma. Luotto Vehaseen ei ole mikään kummoinen. Millä tavalla hän pystyy kokoamaan itsensä seuraavaan otteluun?

Kyllä Suomen pitäisi kammeta itsensä välieriin, ei helposti, mutta tällä joukkueella pelitapa tuntuu toimivan (vaikka en itse siitä kauheasti diggaa) ja senpä takia rutiinisuorituksen pitäisi riittää jatkoon. Mielenkiintoisin ottelupari puolivälierissä on Kanada-Venäjä.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Noniin, tulihan se sieltä, eli pakin tekemä maali ja vielä melkein siniviivalta. Itse Venäjä - pelistä en nähnyt kuin kolmannen erän, mutta kiitos Lassilan läpiajopelastusten Suomi saa vastaansa Norjan. Ensimmäinenkin maali lähti siniviivalaukauksesta, eli kuten ennustin tehokkuutta tuli sitä kautta lisää, kun suorista hyökkäyksistä ei tällä kertaa maalia saatu.

Näitä pakkien kuteja maalille asti tarvitaan jatkossa lisää. Varsinkin Norjaa vastaan, joka lähtee sumputtamaan maalinedustaa. Kaikki muu on oikeastaan ihan ok. Vehasen täytyy ainoastaan voittaa seuraavat pelit, kaikkea ei tarvitse ottaa kiinni. Nyt on ihan turha jatkossa laskea enää mitään torjuntaprosentteja.

Tämän jälkeen kaikki on mahdollista, nyt on sitten se hetki kun Tamia lainatakseni pitää "voittaa ne oikeat pelit".
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Maalipaikkojahan on luotu koviakin maita vastaan niin tolkuton määrä, että jos meininki jatkuu samana ja alkaakin menemään paikoista sisään, niin on mahikset voittaa koko paska. Normaalisti kovia maita vastaan tasakentällisin tulee 3 maalipaikkaa pelissä, nyt niitä tulee 15.
Montakohan kertaa esim Aaltonen on kiertänyt maalia, kun olisi pitänyt laukoa vaikka huonommastakin asennosta. Jos ei kiekko ole kunnolla kämmenellä ja matkaa maaliin puolitoista metriä, niin rystyllä sinnepäin eikä maalin ympäri ja kiekko viivalle.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Tällä joukkueella on oikeasti pitkästä aikaa realistiset mahdollisuudet mennä mestaruuteen asti. Joukkue ei ehkä absoluuttisesti ole vahvin mutta suhteessa vastustajiin heikkouksia ei ole kuin vaihtelevasti toimiva viimeistely. No kun on katsonut päävastustajia, ongelmia on myös:

Ruotsi: Epävarma maalivahti ja puolustuspeli, Kanadalle eilen tukuttain maalipaikkoja

Kanada: Viimeistelyssä ollut myös toivomisen varaa, maalivahtipeli ei huipputasolla. Osa pakeista pienen kaukalon miehiä--> Phaneuf

Tsekki: Ehkä vakuuttavin kokonaisuus, viimeistely huippuluokkaa. Lyötävissä nappisuorituksella

USA: Heikko

Venäjä: Toistaiseksi ei joukkue
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minulla ainakin on pitkästä aikaa sellainen fiilis, että Suomi voi ihan oikeasti voittaa kultaa. Suomi on pelillisesti ollut joka ikisessä matsissaan vastustajaa parempi, vaikka ollaan kohdattu jo Tsekki ja Venäjäkin. Kovista maista USA, Kanada ja Ruotsi ovat toki vielä testaamatta, mutta tuskin nekään sen kummempia ovat. Onhan Tsekki ja Venäjä kuitenkin kaksi edellistä maailmanmestaria.

Tuollaisella määrällä maalipaikkoja menee väkisinkin se pari kolme sisään per peli vaikka viimeistelijöinä ovatkin suomalaiset "kultaranteet". Siihen päälle maalivahdilta normipeli, eli korkeintaan 1-2 omiin niin jokainen maa kaatuu. Mv:n huippupelillä ei tarvitse välttämättä tehdä itse kuin yksi.

Norjaa vastaan ei ole mitään hätää kunhan ei lähdetä takki auki. Vaikka Norja onkin pelannut erittäin hyvin, kaatuu se silti kyllä Suomen normipelillä. Pitää vain pelata yhtä tarkasti kuin "isojakin" vastaan. Välierässä tuleekin sitten se todella kova testi vastaan kun vastassa on Kanada tai Venäjä uudemman kerran.

Kyllä tämä jälleen kerran vähän haiskahtaa Suomi-Ruotsi finaalilta ja alkaisi pikku hiljaa olemaan Suomen vuoro voittaa.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Minä toivon täysillä, että tuleva vastustaja ei olisi Norja. Tämä ainoastaan siksi, että kisojen lopputulemasta huolimatta se on pomminvarma oljenkorsi mihin voi tarttua. Jalosen dissaajat ovat hiljempaa kuin aikoihin, mutta Norja antaisi ikuisesti syyn vedota hirmuiseen tsägään puolivälierävaiheessa.

Erittäin mukava katsella, kun Suomi pelaa parasta kiekkoa aikoihin. V

Onni täytyy kisoissa ansaita ja Suomi on sen ansainnut - voittomaaleillaan. Olympialaisissa Suomen onni ei ollut samalla tavoin ansaittua. Mistään onnesta ei Norjan saamisessa vastustajaksi siis ole kysymys. Norja on pelannut erinomaiset kisat ja jättänyt taakseen jo pari kovaakin joukkuetta, joten tietenkin pitää suhtautua kunnioituksella tulevaan vastustajaan.

Jalosen dissaaminen on yhtä naurettavaa kuin erään analyytikon kohkaaminen Jalosen pelikirjan erinomaisuudesta. Täytyy vain katsella peliä ja joukkuetta ja päätellä sitten, mikä on Jalosen ansiota, mikä ei. Eilisessä pelissä Suomi ei ollut hereillä ottelun alussa matsiin. Voitto johtui ennen muuta Lassilan haamupäivästä. Toisaalta, Jalosen ansioihin kuuluu se, ettei joukkue mene paniikkiin tappioasemassa, vaan pyrkii noudattamaan hyvin sovittua pelitapaa. Voittaminen luo osaltaan itseluottamusta. Valmennusjohto on kyennyt reagoimaan tilanteisiin nopeammin, mistä esimerkkinä maalivahdin vaihto eilen.

Kysymykseen pelitapojen ja materiaalien välisestä suhteesta ei ole olemassa selkeää ratkaisua. Pitäisikö meidän sanoa, että Norjan ja Saksan pelitapa on parempi kuin Suomen? Tai että Sveitsin pelitavan merkitys on romahtanut? Tai että Tanska on yllättäen menettänyt viime vuotisen hyvän pelitapansa? Itse sanoisin, että kun valmentaja, Jalonen, on kyennyt saamaan tarpeeksi hyviä liidereitä joukkueeseen ja joukkue on sisäistänyt yhden hyvän pelitavan, joukkue menestyy. Olennaista on joukkuepelaaminen ja tätähän Jalonen on aina korostanut. Venäjä ja Slovakia luottivat tähtiinsä ja sen näköistä niiden peli sitten olikin. Mutta kaikkien leijonafanien on syytä myöntää, että nyt Jalonen on tehnyt hyvää työtä ja joukkueen menestys on ansaittua: joukkueeseen kuuluu aina hyvä maalivahti ja näköjään myös rankkarien vaatima erikoisosaaminen.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Tässä vaiheessa Suomi on pelillisesti mielestäni aika lähellä ykkössuosikkeja (Kanada & Tsekki) ja samalla viivalla Ruotsin kanssa. Suuria heikkouksia ei ole vielä yhdelläkään noista edellä mainituista ilmennyt, kuolemanpelien jälkeen täytyy asiaa tarkastella uudestaan.
 

Dark Heart

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP 1991-1994
Kyllä Jalosen tämän vuoden työ kiitosta ansaitsee, mutta kritiikkiä voi mielestäni edelleen antaa myös liian varmoista pelaajavalinnoista. Aavistus lisää rohkeutta ottaa mukaan enemmänkin noita lupaavimpia nuoria Suomalaispelaajia. Omasta mielestäni tämän vuoden joukkueeseen olisi löytynyt näytönpaikka myös Pulkkiselle ja Hartikaiselle, mutta turha näistä on jossitella. Suomi pelaa kuitenkin nyt hyvää lätkää ja toivottavasti menee päätyyn asti.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kun noita matseja on katsonut, niin jotenkin olen alkanut tykätä tosta Jalosen pelityylistä. Tarkoitan siis tuota hitaiden lähtöjen taktiikkaa. Kaipaisin joskus JYPillekin vähän samaa, että jos ei selkeää syöttöpaikkaa keskelle vauhtiin ole (tai mahdollisesti laiturille), niin käännytään takaisin ja haetaan uusi kierto oman maalin takaa, eikä heitetä lirppiä no mans zonelle, kuten JYP useimmiten tekee.

Tämä saa aikaan sen, että Suomi kontrolloi kiekkoa myös huippumaita vastaan paljon enemmän, kuin heittelemällä vain pystysuunnan kiekkoa. Kun kiekko on omilla, vastustaja ei voi tehdä maalia, simple as that. Toki silloin, kun nopea kääntö on mahdollinen, niin se pitää käyttää!

Nyt vain YV:llä laukaukset maalille asti ja riparit sisään sekä omassa päässä varmaa toimintaa niin pakeilla kuin molarillakin, niin mikä tahansa on mahdollista. Vaikka tulis Känädä vastaan.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Jalosen ja valmennsjohdon tehtävä on ottaa maksimaallinen ulos saatavilla olevasta materiaalista, joten toistaiseksi heidän työnsä on mennyt hyvin, ja jos Norjan joukkue sen-paremman-Koivun johdolla ei onnistu Suomea voittamaan, niin kisat voidaan katsoa tästä näkökulmasta onnistuneiksi.

Toinen aspekti on liiton toiminta ja kyky kasvattaa resursseja maajoukkueelle, ja sille ei voi kovin hyvää arvosanaa antaa. Mutta nämä asiat täytyy tosiaankin muistaa erotella toisistaan.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun kiekko on omilla, vastustaja ei voi tehdä maalia, simple as that.

Kolikon kääntöpuoli hitaissa lähdöissä on sitten se, että kun kiekko on omilla, se on enimmän osan ajasta välimatkallisesti lähempänä omaa kuin vastustajan maalia.

3.29:
Lepistö - Salmela - LepisTÖ! - Holtet

4.58:
Väänänen - Jaakola - Vääääänänen! - Olimb

4.58:
Vehanen - Lassila
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Ruotsi: Epävarma maalivahti ja puolustuspeli, Kanadalle eilen tukuttain maalipaikkoja

Tästä eri mieltä. Maalivahti on kuitenkin kenties ollut se Ruotsin vakuuttavin palanen Fasthin johdolla melkein kaikki maat mukaan lukien.

Puolustushan on Ruotsilla ongelmissa koska Grossmann ja Ekman-Larsson on pois?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olikos meillä enää leimaamattomia pakkeja messissä? "NHL-pari" Salmela-Lepistö on ollut totaalisen kassalla koko kisojen ajan nimenomaan omassa päässä, enkä valittaisi vaikka molemmat heitettäisiin vilttiin. Tokihan se oli tiedossakin että näiden kavereiden suurimmat avut ovat hyökkäyspäässä, mutta kun sielläkään ei ole tapahtunut juuri mitään niin eipä siinä paljoa menetettäisi vaikka eivät pelaisikaan.

Pitäisikö soitella Jere apuun? Omassa päässä takuulla varmempi kuin kumpikaan ykkösparista ja toisi lisäksi rightin mailallaan oman panoksensa myös yv:lle ja viivaan yleensäkin. Eihän tuohon välttämättä tarvittaisi edes yhtään lisämiehiä. Suomi on tähän asti pelannut kahdeksalla pakilla ja kuudellakin voi hyvin pelata. Voisi toimia jopa paremmin koska nykyään taidetaan lähes jokaisessa liigassa pelata pääsääntöisesti kuudella pakilla, joten pelaajat ovat tottuneet siihen. YV:lle sitten Puistola ja joku hyökkääjä toiseen kentälliseen ja toisessa jatkakoon Niskala-Välivaara.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kolikon kääntöpuoli hitaissa lähdöissä on sitten se, että kun kiekko on omilla, se on enimmän osan ajasta välimatkallisesti lähempänä omaa kuin vastustajan maalia.

Tämä on totta ja siksi sen oman pään kiekon siirtelyn pitääkin olla varmaa ja huolellista toimintaa, jotta vastustaja ei pääse karvaamaan kiekkoa pois. Nythän Suomen vastustajat ehkä Tsekkiä lukuunottamatta ovat tyytyneet tähän Suomen peruuttelukiekkoon eivätkä ole tulleet täysiä päälle kuin ajoittain. Miten tämä hitaiden lähtöjen ja palautusten peli toimii esim. Kanadaa vastaan?
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pitäisikö soitella Jere apuun? Omassa päässä takuulla varmempi kuin kumpikaan ykkösparista ja toisi lisäksi rightin mailallaan oman panoksensa myös yv:lle ja viivaan yleensäkin.

Kotimaan liigan apuja ei enää voi harkita. Pitkä aika pleijareista ja kunto ei taatusti ole enää ainakaan MM-luokkaa!Ainoat, joita voi ajatella ovat niitä, joiden peleistä ei ole kulunut pitkää aikaa,eli rapakon takaiset, mutta itse en hakisi enää ketään vaan menisin näillä, kun näyttää näinkin toimivan.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Olikos meillä enää leimaamattomia pakkeja messissä? "NHL-pari" Salmela-Lepistö on ollut totaalisen kassalla koko kisojen ajan nimenomaan omassa päässä, enkä valittaisi vaikka molemmat heitettäisiin vilttiin.

Venäjä-pelissähän Suomen valmennusjohto luki "upeasti" peliä kolmannen erän loppuhetkillä: Salmelan koomailut palkittiin lisääntyneellä peliajalla ja kompensaationa Välivaara ja Jaakola istutettiin penkin päähän.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Venäjä-pelissähän Suomen valmennusjohto luki "upeasti" peliä kolmannen erän loppuhetkillä: Salmelan koomailut palkittiin lisääntyneellä peliajalla ja kompensaationa Välivaara ja Jaakola istutettiin penkin päähän.

Salmela koomaili muutaman kerran hyökkäyspäässä eikä ketään ollut varmistamassa, jonka johdosta valmennusjohto käsittääkseni hajoitti pakkiparit. Olisiko ollut Lepistö - Väänänen ja Salmela - Kukkonen, vai muistanko väärin? Mielestäni lähti toimimaan heti paljon paremmin. Kukkonen on itse asiassa pelannut ihmeen hyvät kisat ja alankin epäillä, että siellä pelaa joku toinen kaveri #5-paidassa Lasse-naamari päässään.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ruotsi: Epävarma maalivahti ja puolustuspeli, Kanadalle eilen tukuttain maalipaikkoja

Ultras jo tarttu, mutta lisätietoja Fasthin epävarmuudesta? Ollut tähän mennessä turnauksen paras maalivahti.

Norja tulee siis vastaan ja mielenkiinnolla odotellaan. Kilpparia tulossa hyvän maalivahdin kanssa, mutta kuten Kanada osoitti, jos tosissaan pelataan niin kyyti on Norjalle kylmää. Ei tuo puolustus vakuuta missään nimessä ja aktiivisella karvauksella virheet seuraavat toisiaan. Norjan AINOA sauma on siinä, että Olimb ja kumppanit pelaavat elämänsä pelin ja sitten Vehaselle sattuu todella huono ilta. Bastiansen on muuten pelaajatyyppi joka sopii Norjan kannalta Suomen puolustajille. Väkivahva vääntäjä, jonka kanssa Lepistöt yms, voi olla melkoisessa nesteessä. Suomella se kiekko on kumminkin karhun osan ajan pelistä, joten eivät yksittäiset tähtipelaajat paljon kiekon kanssa ole tekemissä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kukkonen on itse asiassa pelannut ihmeen hyvät kisat ja alankin epäillä, että siellä pelaa joku toinen kaveri #5-paidassa Lasse-naamari päässään.
Täh?! Eihän Kukkonen VOI pelata hyvin, ainakaan maajoukkueessa. Eilenkin kumpikin Venäjän maali oli Kukkosen syytä vaikkei mies ollut edes kentällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös