Laadukasta asiakaspalvelua

  • 1 947 652
  • 6 878

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Ihmettelen paikallisen Audiliikkeen myyjän saamattomuutta. Ollaan aika suoraan ilmoitettu kiinnostus uuden Audin ostosta, useita kertoja ollaan oma-aloitteisesti käyty paikalla hypistelemässä autoa sekä käyty koeajolla mutta tuntuu että myyjää ei nappaa kaupanteko. Tarjousta lupaa lähettää sähköpostiin, jota ei kuitenkaan kuulu määräaikaan mennessä ja kun käydään paikan päällä niin äijä vaan valittelee kiirettä. Tai no, ensimmäisen tarjouksen sain jossa hinta oli sama kuin auton ovh, meinasin jo soittaa että oletko vittu tosissasi. Jätin vastatarjouksen jonkä jälkeen ei ole kuultu mitään.

Olenko niin tuulipuku-Toyota-miehen näköinen että meikäläisiä ei oteta vakavasti ns. premium merkin myymälässä? Pitääkö vetää villaneule niskalle ja purjehduskengät jalkaan jotta otetaan tosissaan?

Tämä on helppo. Etsit netistä paikan isoimman pomon numeron. Soitat ja esittelet fiksusti itsesi ja käyt sitten sopivan kuumana, manaat kyseistä liikettä ja kerrot millaista palvelua olet saanut ja että seuraava osoite on kohta toinen autoliike.
Isot pomot eivät pidä siitä kun joutuvat ottamaan paskaa vastaan muitten asioista. Tällä tavalla varmistat että se sonta valuu varmasti (ja nopeasti alas oikeaan osoitteeseen). Sitten vain jäät odottamaan automyyjän yhteydenottoa.

Tuota olen käyttänyt monesti, ei petä koskaan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Monesti tulee vaan valitettua huonosta palvelusta niin kehutaan välillä hyvääkin palvelua. Nimittäin on kyllä erinomaisen hyvä palvelu tämä Postin lähetysseuranta. Myyjältä saat siis seurantakoodin jonka avulla pystyy seuraamaan lähetystä netin kautta missä se on milloinkin menossa. Ei tarvitse turhaan odotella sitä kotiin tulevaa pakettikorttia vaan voi sännätä heti hakemaan kun netissä näkyy että lähetys on saapunut toimipaikkaan. Eipähän sillä nyt yleensä ole merkitystä että saako sen lähetyksen huomenna vai vasta ylihuomenna mutta joskus se postipaketti pitäisi saada mahdollisimman nopeasti niin tuo palvelu on kyllä siinä tapauksessa erinomaisen hyvä ja toimiva.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Lappeenrannan Kultajousesta sain hyvää palvelua ja vaikka pieni fiba sattuikin, niin homma hoidettiin tyylikkäästi loppuun.

Kävin ostamassa vaimolleni korun lahjaksi. Myyjä jelppasi valinnassa ja itseasiassa osui aika nappiin sen suhteen mistä vaimo pitää. Kassalle, kortin höyläys ja kotiin. Viikon päästä tästä selailin nettipankkia ja ihmettelin miksi tilillä on vähemmän rahaa kuin pitäisi. Syy löytyi koruostoksesta, josta oli veloitettu täysin eri summa mitä (melkein kaksinkertainen) koru todellisuudessa maksoi. Kaivoin kuitin esille, jossa oli kyllä korun hinta oikein, mutta tililtä oli veloitettu tämä erikoinen summa ja kuitin mukaan loppu oli annettu käteisenä takaisin.

Käväisin liikkeessä vielä samana päivänä (perjantaina juuri ennen sulkemisaikaa), jolloin ei tietenkään ollut enää firman laskutus helsingin päässä auki. Lupasivat selvittää asian ja ottaa yhteyttä hetimiten kun asia selviää. Seuraavan viikon alkupuolella homma sitten selvisi ja sain rahat takaisin tililleni. Myyjällä oli lipsahtanut väärälle riville henkilötunnukseni loppuosa, jonka kolme ensimmäistä numeroa olivatkin sama kuin tuo outo veloitettu summa.

Sinänäsä hommassa ei mitään erikoista, mutta se tyyli millä asia hoidetaan. Ei minkäänmoista kahnausta, kitinää tai edes rivien välissä epäilyä että olisin alunperin saanut/pyytänyt tuon summan ylikirjoitettavaksi (jos vaikka olisin tarvinnut käteistä esim. junalipun ostoon). Muutenkin palvelu oli positiivista ja tapahtumaa muistettiin pahoitella.

Käytän jatkossakin ko. liikkeen palveluja.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Olen tässä vaihdellut pikkuhiljaa kaikki firman liittymät DNA:han kun sain tarjouksen mikä sopi parhaiten tällä hetkellä yrityksellemme.
(se ei ole olennaista tässä, joten palstan liittymäkauppiaat säästäkää tämä ketju teidän "meillä olisi x senttiä minuutti" jorinoilta)

Hyvinhän ne toimii, ei siinä mitään. Pari uuttakin linjaa on tullut haettua kun taloon on tullut lisää väkeä. No, viime viikolla hain taas yhden liittymän ja puhelimen. Huomattakoon siis tässä välissä, että yrityksellämme ei ole historiassaan yhtäkään maksuhäiriötä ja dna:n laskutkin on maksettu aina kun ne ovat saapuneet eli aika paljonkin ennen eräpäivää.
Myyntipisteessä kone sitten näyttikin punaista, että ei saa myydä liittymää. Asiakaspalvelija katsoi tietoja ja sanoi että tässä on nyt joku virhe, täytetään käsin nämä paperit ja saat puhelimen ja SIMin mukaan niin hän hoitaa asiat. Soitti vielä DNA:n luotonvalvontaan ja sieltä annettiin puhelimessa lupa tehdä ns käsisoppari. Ei siinä mitään, firman tiedot oli kuitenkin koneella joten parissa minuutissa paperit oli täytetty ja lähdin kortin ja puhelimen kanssa liikkeestä.
No eihän se linja auennut tietenkään millään. Ajattelin että menköön nyt pari päivää, kun kerran siinä sitä sähläystä oli. No eikö mitä, posti tuo firmaan kirjeen DNA:lta jossa vaaditaan 500 euron takuumaksua kyseiseen liittymään. Ensireaktio oli että mitä vittua, nyt loppui asiakkuus saatana ja heti. Tuodaanko liikaa rahaa kassaan, kun on useampi liittymä kytkyluureineen ja pari läppäriä mokkuloineen käytössä? Kyllä nyt vituttaa. Ja jos tämä soppa ei tästä parissa päivässä selviä, niin maksetaan sitten helvettiin määräaikaisuudet liittymistä ja seuraavan operaattorin ovelle kolkuttamaan. Hyvin toimiva ja maksut moitteettomasti hoitava yritys kelpaa varmaan jollekin muulle asiakkaaksi.
PS. Vittu.
 

J.Petke

Jäsen
Ja jos tämä soppa ei tästä parissa päivässä selviä, niin maksetaan sitten helvettiin määräaikaisuudet liittymistä ja seuraavan operaattorin ovelle kolkuttamaan. Hyvin toimiva ja maksut moitteettomasti hoitava yritys kelpaa varmaan jollekin muulle asiakkaaksi.
PS. Vittu.

Taitaa kannattaa ottaa yhteyttä suoraan johonkin asiakaspalvelupäällikköön ja kysyä perusteluita tälle takuumaksulle. Voihan se olla, että heillä on joku liittymäraja per asiakas ja sen ylitettyä on pakko joku takuumaksu sopia. En tiedä. Aika karulta kuulostaa.
 

Tuamas

Jäsen
No eikö mitä, posti tuo firmaan kirjeen DNA:lta jossa vaaditaan 500 euron takuumaksua kyseiseen liittymään. Ensireaktio oli että mitä vittua, nyt loppui asiakkuus saatana ja heti. Tuodaanko liikaa rahaa kassaan, kun on useampi liittymä kytkyluureineen ja pari läppäriä mokkuloineen käytössä? Kyllä nyt vituttaa. Ja jos tämä soppa ei tästä parissa päivässä selviä, niin maksetaan sitten helvettiin määräaikaisuudet liittymistä ja seuraavan operaattorin ovelle kolkuttamaan. Hyvin toimiva ja maksut moitteettomasti hoitava yritys kelpaa varmaan jollekin muulle asiakkaaksi.
PS. Vittu.

Itse suosittelen tällaisessa tapauksessa ottamaan yhteyttä vielä luotonvalvontaan tai asiakaspalvelun päällikkötasolle.
Ainakin aikaisemmin nuo takuumaksukirjeet tulivat automaationa, kun tietty liittymämäärä per henkilö tai per yritys tuli täyteen. Ja tuolloin ihan yhdellä yhteydenotolla luotonvalvontaan tai asiakaspalveluun homman sai skulaamaan (toki sillä edellytyksellä että maksut tosiaan oli hoidettu, niitäkin tuli vastaan kun porattiin kun vaaditaan takuumaksua ja sitten kun oltiin yhteydessä luotonvalvontaan niin ilmeni että useampi lasku vanhoista liittymistä oli rästissä).

Itse uskon omien kokemusteni perusteella (tiskin toiselta puolelta) että homma saadaan skulaamaan nopeasti ja helposti. Toki mihinkään yksityishenkilöiden perusaspaan ei kannata olla yhteydessä, koska siellä joko ei ole valtuuksia tai cojoneseja hoitaa asioita. Eli joko jämy-tukeen myyjän kautta yhteys tai sitten yritysaspaan.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
.
Ainakin aikaisemmin nuo takuumaksukirjeet tulivat automaationa, kun tietty liittymämäärä per henkilö tai per yritys tuli täyteen. Ja tuolloin ihan yhdellä yhteydenotolla luotonvalvontaan tai asiakaspalveluun homman sai skulaamaan

Ok, eli mun pitäisi toimia DNA:n ulkoistettuna luotonvalvontana, jonka tehtävänä on valvoa oman yritykseni luottokelpoisuutta DNA:n suuntaan....
 

12961

Jäsen
Ok, eli mun pitäisi toimia DNA:n ulkoistettuna luotonvalvontana, jonka tehtävänä on valvoa oman yritykseni luottokelpoisuutta DNA:n suuntaan....

Tästä pääsee eroon kun soittaa yrityspuolen myyntiedustajalle ja pyytää erillisen tarjouksen koko paketista. Asiakaspalvelu paranee myös, koska ainakin Turussa saat myös oman "henkilökohtaisen" asiakaspalvelijan samasta kaiffarista.

DNA:n luotonvalvonta on kyllä karua, esimerkkinä meillä sattunut näppäilyvirhe, jossa noin kolmen tonnin liittymälaskusta oli näppäilyvirheen takia jäänyt 30€ maksamatta, mutta kaksi seuraavaa kk-laskua oli maksettu normaalisti. Firman liittymät olivat sitten tämän takia pari tuntia kiinni. Taitaa homma toimia 100% automaatiolla, ja kukaan ei tarkastanut minkä summan takia puhelimet suljetaan.

Meillä liittymän vaihtaminen on helppoa, koska firman politiikan mukaan kaikki (autot, kännykät, tietokoneet) ostetaan, mitään ei vuokrata/oteta kytkyllä.

Maksukehoituksenkin olivat lähettäneet, mutta jostain syystä väärään osoitteeseen. Voin kertoa että myyntimiehen korvat punoittivat kun liittymät aukesivat. Mikäli vastaavaa sattuu toisen kerran, vaihtuu liittymäpaketin operaattori välittömästi.
 

Tuamas

Jäsen
Ok, eli mun pitäisi toimia DNA:n ulkoistettuna luotonvalvontana, jonka tehtävänä on valvoa oman yritykseni luottokelpoisuutta DNA:n suuntaan....

Niin, no periaatteessa näin.
Laskutussysteemi on toteutettu täysautomaattiseksi monessa asiassa, myös tässä, jolloin tällaisia lapsuksia sattuu.

Homman kluu oli lähinnä se, että yhdellä puhelinsoitolla on homma ainakin aiemmin lähtenyt skulaamaan.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Homman kluu oli lähinnä se, että yhdellä puhelinsoitolla on homma ainakin aiemmin lähtenyt skulaamaan.

Koko homma olisi hoitunut hyvin, jos DNA:lta olisi joku ottanut yhteyttä ja kertonut etukäteen asiasta. Tämä 'automaatti' kun on todennäköisesti myyjällä tiedossa, mutta ei asiakkaalla.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Jouduinpa tänään asioimaan KELA:ssa ensimmäistä kertaa varmaan kahteenkymmeneen vuoteen.
Syynä vierailuuni oli jo pitkään jatkunut sairaslomani ja täydellinen tietämättömyys sairaslomapäivärahan menettelyhakemuksen suhteen.

Voin sanoa etten ikinä koskaan enkä missään ole saanut niin hyvää ja ystävällistä palvelua kuin tänään Hämeenlinnan KELA:ssa! Tuli jopa hiukan hyvä mieli.

Turha tulla sanomaan, että kyseisen laitoksen kyseessä ollessa voivat asiat vielä muuttua vitutuksen puolelle, sillä kyse oli tämänpäiväisestä asiakaspalvelutilanteesta.
 

Jeepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Islanders
Vajaa viikko sitten lähikauppias yllätti minut ja kaverini melkoisesti. Tarjouksessa oli Carlsbergin olutlava ja sitä mentiin kumpikin hakemaan. Tuote oli loppunut mutta tilalla myytiin samalla hinnalla toista olutmerkkiä. Otimme mukisematta kumpikin lavat kantoon, kun ei niin Michael Jacksoneita olla. Tiskillä vielä kysäisin, että onko Carsbergit loppuneet vai eikö vain löydetty ja kauppias vahvisti tuotteen loppuneen. Kaveri viereisellä kassalla makseli omansa pois ja kun hän kun ei omista ketjun etukorttia, oli lava vitosen kalliimpi kuin tarjouksessa. Eipä siinä mitään, janotti ja ei niin vitosen päälle kaverilla ollut, maksoi ja meni edeltä ulos. Siinä sitten minua palvellut kauppias kysyi, että eikö kaverillasi ollut korttia ja paljonko hän joutui nyt maksamaan. Kuultuaan, että femman enemmän kaveri maksoi kuin minä korttini kanssa, otti hän välittömästi vitosen setelin, antoi sen minulle ja käski viedä kaverille, kun ei sitä Carlsbergiäkään ollut. Nostelin leukani lattialta hetken ja poistuin kiitellen.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Stoorin pointti, jos teillä on euron sunnuntai-palvelu liittymässänne, niin vaistot auki. Hauska dialogi asiakaspalvelijan kanssa puhelimessa äskettäin. Ehkä yritän olla classy, kun en kerro operaattorin nimeä, vaikka sen ansaitsisi tähän kertoakin. Puhelinlaskussa tuntui olevan hieman hämärää ja toki sieltä nopeasti laski, että yksi sunnuntai-iltana käyty pitkä puhelinkeskustelu oli laskutettu maanantain puolelta, puhelu meni muuten kaksi minuuttia maanantain puolelle. Korostan ettei summa ollut todellakaan merkittävä, jopa naurettava, mutta kyse ei vain millään tavalla ollut siitä, vain puhtaasti periaatteesta.

Kysäisin puhelun aluksi miten tämä euron sunnuntai toimii teoriassa jos ajatellaan puhelun venyvän maanantain puolelle. Tomerasti ja ylpeästi savon murretta vääntävä opiskelijatyttö kertoo toisesta päästä, että maanantain puolelta menevä osa laskutetaan normaalin hinnaston mukaan. Sitten kerroin ongelman ja päivämäärän missä häikkä on. Viideksi minuutiksi tuli odottelua ja sitten tyttö palaa kertomaan sen menevänkin niin, että puhelun loppumisajankohdasta rekisteröityy lasku. Totesin, että tässä on nyt pieni ongelma. Ehdin sanoa että nyt kun on kerran tälläinen kämmi firmalle tapahtunut, niin tyttö keskeyttää ja ilmoittaa tässä kohtaa ettei teknisesti mitään kämmiä/virhettä ole tapahtunut. Tuossa sitten alkoi hieman keittää. Sanoin että kun asiakas mokaa, niin kyllä hän viulut maksaa, mutta kun firma mokaa niin, ja taas keskeytys miten tässä ei varsinaisesti ole tapahtunut mitään virhettä.

Kun sitten sanoin, että tyttö itse 10 minuuttia aikaisemmin ylpeänä mulle kertoo miten lasku tapahtuu ja oli täysin väärässä ja kun euron-sunnuntai palvelu on oikeasti älä vain vahingossa päästä sekuntiakaan maanantain puolelle-palvelu, niin nyt ei pitäisi todellakaan alkaa urputtamaan vastaan. Totaalisen virheellistä ja valheellista mainontaa. Kysyin sitten teoreettisesti onko hän siis sitä mieltä että se kuulostaa hyvältä toiminnalta että jos puhut 12 tuntia sunnuntaina ja viisi sekuntia menee maanantain puolelle, että maksat maanantain mukaan. Siihen jopa alentui myöntämään että eihän se oikealta kuulosta. Oli lopuksi oikein höveli ja kuulemma alennetaan seuraavasta laskusta se summa pois, vaikka pitäisi kirjalliset reklamaatiot olla. Ei vittu. Olisi varmaan pitänyt kiitosta jaella, kun sain tälläisen armon.

Kysyin lopuksi koska 12kk diilini loppuu, että pääsen lafkasta eroon ja opastin että kannattaisi ehkä pistää tietotekniikan pojat sen verta hommiin, että fiksaisivat tuon idioottimaisen fiban tuon su-ma-asian kanssa. Ellei se sitten ole vain rehellinen tarkoitus kusettaa asiakkaita.

Raivostuttavaa vänkäämistä ja mussuttamista vaikka tuossa aivan selvä epäkohta heidän puoleltaan. En tiedä mikä aspan pointti tuossa oli, viimeistään siinä kohtaa kun itse julistaa samaa virhettä suurena tietona, olisi jo syytä nöyrtyä.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Ottamatta sen enempää kantaa mikä on moraalisesti oikein ylläolevassa tapauksessa, peräänkuulutan myös asiakkaan vastuuta. Jos kyseessä on sen operaattorin palvelu, jonka epäilen, niin ko. palvelun erityisehdoissa lukee heti kolmannessa kappaleessa näin: "Mikäli sunnuntaina klo 00-24 välillä aloitettu puhelu jatkuu maanantain puolelle, puhelusta veloitetaan normaalihinta sen koko keston ajalta". Eli lukekaa ihmeessä ne palveluiden erityisehdot!
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ottamatta sen enempää kantaa mikä on moraalisesti oikein ylläolevassa tapauksessa, peräänkuulutan myös asiakkaan vastuuta. Jos kyseessä on sen operaattorin palvelu, jonka epäilen, niin ko. palvelun erityisehdoissa lukee heti kolmannessa kappaleessa näin: "Mikäli sunnuntaina klo 00-24 välillä aloitettu puhelu jatkuu maanantain puolelle, puhelusta veloitetaan normaalihinta sen koko keston ajalta". Eli lukekaa ihmeessä ne palveluiden erityisehdot!

Eihän asiakaspalvelijallakaan ollut mitään hajua. Ylpeänä kertoi miten vain maanantain yli menevältä osalta laskutetaan maanantain mukaisesti. Lisäksi kysyin tätä jo silloin kun puhelimessa tämän mulle kauppasivat ja samaa mantraa tuli jo silloin. Eli kaksi kertaa firman oma porukka puhuu puhdasta skeidaa.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Eihän asiakaspalvelijallakaan ollut mitään hajua. Ylpeänä kertoi miten vain maanantain yli menevältä osalta laskutetaan maanantain mukaisesti. Lisäksi kysyin tätä jo silloin kun puhelimessa tämän mulle kauppasivat ja samaa mantraa tuli jo silloin. Eli kaksi kertaa firman oma porukka puhuu puhdasta skeidaa.

Niin kyllä, enkä tosiaan tarkoittanut tätä kommenttia juuri sinun tapausta "vastaan" vaan ihan yleisesti ottaen siihen, että kannattaa aina itse näissä tapauksissa lukea nuo erityisehdot vaikka ne puhelinmyyjät mitä sanoisi. Ja kyllä, myyjän sanaan pitäisi pystyä luottamaan ja ylimääräistä vaivaa lukea niitä papereita, mutta monesti siinä silti pääsee helpommalla loppujen lopuksi...
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ottamatta sen enempää kantaa mikä on moraalisesti oikein ylläolevassa tapauksessa, peräänkuulutan myös asiakkaan vastuuta. Jos kyseessä on sen operaattorin palvelu, jonka epäilen, niin ko. palvelun erityisehdoissa lukee heti kolmannessa kappaleessa näin: "Mikäli sunnuntaina klo 00-24 välillä aloitettu puhelu jatkuu maanantain puolelle, puhelusta veloitetaan normaalihinta sen koko keston ajalta". Eli lukekaa ihmeessä ne palveluiden erityisehdot!

Nyt kun luin oman operaattorini erityisehdot, niin tuota ei ole mainittu, eli eri firma. Silti heillä on ilmeisesti sama periaate, sitä ei tosin kukaan sielläkään tiedä. Ironisesti mulle kaupattiin liittymää eri firman toimesta aika pian sen jälkeen ja tuli myös tästä puhetta ja tämäkin myyjä oikein naureskeli ettei heillä todellakaan ole tuollaista. Epäilen. Idioottimainen on muuten tuo ehtokin.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Eniten tuossa tarinassa alkoi kiinnostaa se, miten laskutus toimii, jos aloittaa puhelun vaikkapa lauantaiaamuna ja puhuu 24 tuntia putkeen. Tuon Mackille kerrotun perusteella ("puhelun loppumisajankohdasta rekisteröityy lasku") tuon puhelun pitäisi sisältyä kokonaisuudessaan siihen euron sunnuntaihin. Mitenkähän on?
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Mackin turhautumisen ymmärrän hyvin ja vituttaa myöskin nämä operaattoreiden ehdot, joista kukaan ei varmaksi tiedä mitään.

Mutta huvittavaa on se, että viestin joka kappaleessa muistetaan mainita tämän "opiskelija"asiakaspalvelijan touhu ja kuinka perseestä hänen toimintansa oli. No ehkä hän ei sitten muistanut pahoitella omaa virhettään, mutta hyvä olisi asiakkaidenkin edes joskus muistaa, että tämä opiskelija ei päätä näitä ehtoja ja jos jostain muualta tulee ohje toimia toisin, niin ei siinä ole maalaisjärkeä lupa käyttää. Reklamaatiot ja korvauksetkin varmasti haetaan jotain muuta kautta kuin huutamalla vittua ja saatanaa puhelimessa ja sen jälkeen valittamalla keskustelupalstalla sitä, kuinka ammattitaidoton asiakaspalvelija on. Mutta helppoa se puhelimessa on purkaa pahaa oloaan pahaa maailmaa kohtaan. Ehkä parempi olisi antaa se palaute jollekin, joka siihen asiaan oikeasti pystyy vaikuttamaan.

Sama kuin soittaisit johonkin verottajan asiakaspalveluun. Varmasti se puhelimessa oleva kaveri on juuri sen tietyn lakipykälän keksinyt.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hammaslääkäripalvelun luen mielestäni asiakaspalveluksi. Minulta irtosi paikka etuhampaasta ja otinkin yhteyttä paikkakuntani mielstäni parhaimpaan hammashoitoasemaan. Sain kovasti kohteliasta palvelua puhelimitse, mutta aikoja ei kuitenkaan juuri löytynyt. Mainittuani ensihoidon tarpeesta sekä siitä seuraavasta hoitolajuudesta vastanotto kiinnostui kovasti tapauksestani ja sain kuin sainkin ajan perjantaiksi paikalliselle nukkulääkärigurulle. Kylmän hien peittämänä istuin siihen lekurin tuoliin ja lääkäri teki nopean tarkastuksen peilillä. Röngenkuvat päälle ja päästäisiin tuloksiin. Tässä vaiheessa pyysin hoitamaan etuhampaani, joka oli kuitenkin alkusysäys meikäläisen suuhygieenisiin hoitoihin. Kaveri ilmoitti homman olevan vasurilla hoidettava homma, joka olisi piankin valmis. Hammasta alettiin hoitamaan karhentamalla vanha paikkakuoppa, sen jälkeen painettiin paikkamassaa reikään, lämmitettiin, hiottiin ja kokolailla valmis.

48 tuntia tämän jälkeen, tarkalleen sanottuna 9.30 sunnuntaiaamuna heräsin siihen että purin tämän paikan maata kiertävälle radalle. Laadukasta hammashoitoa? Tuskin. Annanko tämän kaverin muutenkin hammaslääkäripelkoisena hoitaa vielä kalustoani? Epäilen. On se nyt perkelejumalauta, että jos haluaa leegoillensa niitten arvoisen hoidon Porissa pitää mennä Helsinkiin hammaslekuriin. Haistakaa vittu kaikki asianomaiset.
 

Teloch

Jäsen
On se nyt perkelejumalauta, että jos haluaa leegoillensa niitten arvoisen hoidon Porissa pitää mennä Helsinkiin hammaslekuriin.

Pitänee vastapainoksi kehaista yhtä porilaista julkisen puolen hammaslääkäriä. Omat hampaat olivat luvalla sanoen kauheassa kunnossa vielä pari vuotta sitten. Jossain vaiheessa säryn pakottamana eksyin sitten Cygnaeuksen koululla toimivan Karran tuoliin ja ristusperkele että siinä on asiansa osaava ihminen. En ihan heti aiempien kokemusten perusteella olisi uskonut että julkisella puolella sellaisia on (terveiset Huittisiin sille kaverille joka on osasyyllinen sille että alaleuassa on kaksi hammasta vähemmän, suurin syy toki minulla kun hampaat päästin huonoon kuntoon alunperin).
Missään vaiheessa ei ole tehty sekuntiakaan hommia jos on ollut hampaassa tuntoa ja kaikki paikkaukset ovat pysyneet vallan mallikkaasti paikallaan. Samoin yksi peilistä mahdottomalta korjaukselta näyttänyt operaatio meni loistavasti ja nyt ei edes huomaa että jotain vikaa olisi ollut, ellei sitten oikein katsomalla osaa katsoa oikeaan kohtaan.
 

.creep.

Jäsen
On se nyt perkelejumalauta, että jos haluaa leegoillensa niitten arvoisen hoidon Porissa pitää mennä Helsinkiin hammaslekuriin. Haistakaa vittu kaikki asianomaiset.

Minulle kävi ihan samat noin vuosi sitten paikallisella hammaslääkäriasemalla. Liima jolla paikka kiinnitetään on niin rajua tavaraa, että se saattaa tiivistyessään rikkoa hampaan ja uusi paikka irtoaa.
Ainakin täällä päin nämä hommat hoidettiin takuuna uusiksi, joten en olisi turhan huolissani tuollaisesta. Eihän hammaslääkäriin tietenkään ikinä kiva ole mennä, mutta laittavatpahan hampaan kuntoon.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta huvittavaa on se, että viestin joka kappaleessa muistetaan mainita tämän "opiskelija"asiakaspalvelijan touhu ja kuinka perseestä hänen toimintansa oli. No ehkä hän ei sitten muistanut pahoitella omaa virhettään, mutta hyvä olisi asiakkaidenkin edes joskus muistaa, että tämä opiskelija ei päätä näitä ehtoja ja jos jostain muualta tulee ohje toimia toisin, niin ei siinä ole maalaisjärkeä lupa käyttää.

Ensinnäkään vittua ja saatanaa ei tule huudettua noissa tilanteissa, ei lähellekään. Mutta ongelma alkaa sillä sekunnilla kun toisessa päässä osoitetaan sellaista ihmeellistä näsäviisautta ja paskantärkeyttä. Edelleen siinä kohdassa, kun neiti itse alkaa paasaamaan asiasta, jota joitain minuutteja aiemmin oli niin varmana itsekin julistanut totuudeksi niin se osoittaa että uskottavuus meni.

Sanoin tytölle itselleen, että tiedän ettei hänellä ole penniäkään kiinni asiasta, eikä se ole hänen vikansa, mutta kun olet puhunut itsesi pussiin, niin älä silloin enää käyttäydy noin.

Isommissa asioissahan aina pitää pyrkiä jonkun merkittävämmän kaverin juttusille. Vakuutus- ja pankkiasioissa olen tänä kesänä törmännyt aivan käsittämättömään touhuun, vaikka kyse oli aivan perusasioista. Hukkasin paljon aikaa ja rahaa, ennen kuin kesätyöläinen/sihteeri todella tajusi, että tämä on esimiehen heiniä. Varsinkin erään vakuutusfirman kohdalla järkytyin niin pahasti heidän touhustaan, vastaavasti eräs heidän kilpailijansa hoiti saman asian silmänräpäyksessä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Reklamaatiot ja korvauksetkin varmasti haetaan jotain muuta kautta kuin huutamalla vittua ja saatanaa puhelimessa ja sen jälkeen valittamalla keskustelupalstalla sitä, kuinka ammattitaidoton asiakaspalvelija on. Mutta helppoa se puhelimessa on purkaa pahaa oloaan pahaa maailmaa kohtaan. Ehkä parempi olisi antaa se palaute jollekin, joka siihen asiaan oikeasti pystyy vaikuttamaan.

Tämänkin aspan kohdalla pitää muistaa, että kyllähän se sieltä lopulta sitten tuota vähennystä seuraavasta laskusta tarjosi, eli valtuudet ainakin tuohon löytyikin. Tietenkin aluksi piti jostain syystä hangoitella vastaan.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hukkasin paljon aikaa ja rahaa, ennen kuin kesätyöläinen/sihteeri todella tajusi, että tämä on esimiehen heiniä. Varsinkin erään vakuutusfirman kohdalla järkytyin niin pahasti heidän touhustaan, vastaavasti eräs heidän kilpailijansa hoiti saman asian silmänräpäyksessä.

Kysytkö muuten aina onko henkilö, jonka kanssa asioit, kesätyöläinen tai opiskelija?

Itseäni kyllä huvittaa suoranainen raivo kesätyöläisiä kohtaan, vaikkei mitään mokaa olisikaan tapahtunut. Ala kuin ala, niin kesätyöntekijät tuntuvat olevan saatanasta seuraavia. Joskus vanhassa duunissani törmäsin tilanteisiin, jossa asiakas ilmoitti, että aikoo asioida vain sen ja sen firman kanssa, koska kyseinen firma on ilmoittanut, ettei palkkaa kesätyöntekijöitä. Itse näen kesätyöntekijöiden palkkaamisen vain positiivisena asiana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös