Pasi Nielikäinen Jokereihin - Syö Silliä ja juo kuravettä päälle

  • 356 479
  • 1 073

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itsellä nykyisin aika neutraali asenne Nielikkää kohtaan. Jos kaveri lähtee joukkueesta, ei haittaa minua pätkääkään, mutta jos ylittää odotukset ja onnistuu roolissaan hyvin, en tule osallistumaan banaanin heittelyihinkään. Faneilla on mielestäni oikeus protestoida miehen hankintaa, mutta keinoja on monia ja minusta banaanit voi jättää suosiolla kotiin.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Mielenkiintoista. Uskon ja tiedän, että tiedät teikäläisten inside-kuviot, mutta itselläni on hyvin varmana pitämäni tieto, että Hjallis ei halunnut Nielikäistä. Olisikohan cobol hereillä? Käsittääkseni hänellä on / oli sama käsitys.

Tämä on siis pikku detalji koko jutussa, eikä sillä ole juurikaan merkitystä, koska Pasi päätyi loppujen lopuksi Jokereihin. Mutta kiva olisi saada tämä taustakuvio selville. Omat tietolähteeni Nivalan cowboyhin liittyen ovat hyvin luotettavat, mutta sen myönnän, että Jokerien versiota en ole kuullut. Käsitykseni mukaan Nielikäisen halusi ja sai Jokereihin ainoastaan Ika Lehkonen.
Jokerit oli tekemässä tammikuussa Nielikäisen kanssa diiliä minkä IFK torppasi ja siirsivät miehen HPK:hon maksaen loppukauden liksan.

1. helmikuuta olleen IFK-pelin jälkeen Hjallis oli välttämättä halunnut Nielikäisen Jokereiden joukkueeseen jotta vastaavaa ei enää tapahdu Helgen ollessa poissa kokoonpanosta. Tuossa vaiheessa ei vielä ollut Hanlonin kanssa neuvoteltu yhtään eikä siitä johtuen tietääkseni Lehkosenkaan (nuo neuvottelupäivämäärät selvisi jostain Hanlonin haastattelusta).

Jokainen voi uskoa mitä haluaa mutta tuossa on faktat ;)

edit: Jokereiden pressissä Lehkonen teki myös aika selväksi sen että Nielikäinen ei hänen hankintansa ole.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
1. helmikuuta olleen IFK-pelin jälkeen Hjallis oli välttämättä halunnut Nielikäisen Jokereiden joukkueeseen jotta vastaavaa ei enää tapahdu Helgen ollessa poissa kokoonpanosta.

Anteeksi tietämättömyyteni, mutta mitä tapahtui Helsingin paikallisessa 1. helmikuuta?

edit. Pikkaraisen huitaisu?
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Helge tosiaan oli naurettavan tappelusäännön takia pois kokoonpanosta, joten hifkille jäi melkolailla tilaa rottailla ja siinä sivussa ainakin Kermania ja Stapletonia telottiin, joskin Buster muistaakseni melko puhtaasti. Muistini näköjään takkuilee melkoisesti, joten korjailkaa ihmeessä. Tuossa kuitenkin pääpiirteittäin. En jaksa mistään tarkistaa, mutta Jokerit taisi kaiken hyvän lisäksi vielä hävitä ottelun.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jokerit oli tekemässä tammikuussa Nielikäisen kanssa diiliä

No nämä neuvottelut nyt kyllä alkoivat aivan eri tahon kuin Hjalliksen aloitteesta. Mutta Hjalliskin kiinnostui - viimein - ja loppu on historiaa. Ensimmäinen esitys Pasin siirtymisestä Jokereihin tuli jo vuoden lopulla kun Pasin ja HIFK:n välinen tilannen oli tiedossa, mutta asia ei silloin herättänyt Hjalliksen suunnalla vielä mitään. Tammikuussa asia oli uudelleen esillä ja sitten päästiin jo vauhtiin, mutta kuten aiemmin totesin, HIFK esti siirron. Aloite Pasin saamisesta Jokereihin ja esitys Hjallikselle tuli Jokerien toimiston ulkopuolelta. Ja kuten esimerkiksi Jere Karalahden siirtoyrityksen aikaan, kannattajille kerrotaan toimistosta mitä sopivaksi katsotaan kertoa...

Pasiin ja kannattajien suhteisiin palatakseni, oletko Tuomas näitä banaanikannattajia ja oletko organisoimassa, kannustamassa tai muuten vaan katsomassa vierestä vastaavaa toimintaa kun Jokeripaidassa pelaavaa häpäistään heittämällä banaaneja (ugh-ugh!) kannattajien tahoilta myös liigapeleissä?
 
Viimeksi muokattu:

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itsellänikin on varsin neutraalit tunteet Nielikäisen suhteen. Nielikäinen tullee olemaan 13. hyökkääjä peliajan ollessa n. 5 minuuttia/ottelu. Tällaisessa roolissa Nielikäinen ei vie kenekään nuoren peliaikaa, sillä tuollaista roolia ei nuorille kannata edes suunnitellakaan. Peliajan täytyy olla vähintään 10 min/ottelu, jotta nuoria kannattaa edes nostaa edustukseen. Muuten voi yhtä hyvin vetää A:ssa suuremmalla peliajalla.

Toinen asia, mikä ihmetyttää, on fanien herkkänahkaisuus. Vaikka Nielikäinen on joskus muutaman negatiivisen kommentin Jokerit-faneista heittänytkin, niin mitä sitten. Pelaajat saavat kuulla ottelusta toiseen yleisön vittuilua, mutta jos joskus vähän tulee takaisin, niin se on heti elämän tai kuoleman kysymys. Ymmärrän kyllä, että fanien nuoriso-osasto vetää tälläisestä herneen nenään, mutta se hieman ihmetyttää, että osa vanhemmastakin porukasta on mukana samassa veneessä. Taitaa onneksi olla niin, että nettipalstoille kirjoittava joukko edustaa vain murto-osaa peleissä käyvistä katsojista. Fanikatsomon suhteellinen osuus on luultavasti suurempikin.

Ja ne banaanit ovat todella ala-arvoisia.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Thanks cobol ja Tuomas, mielenkiintoinen palapeli ja itse olen kuullut eri vaiheet suoraan Pasilta. Hän on tietenkin kertonut asiat omalta kannaltaan. En tiedä miksi Ika kertoo, että Pasi tuli joukkueeseen jonkun muun toimesta. Se ei pidä paikkaansa, Ika ja Pasi tuntevat toisensa hyvin ja kuka muu olisi Nielikäisen puolesta vihreän valon sytyttänyt:

-Hjallis? Kuten cobol totesi, Hjallis ei enää (luojan kiitos) ole juurikaan tekemissä pelaajien tai pelaajahankinnan kanssa. Eikä missään tapauksessa marginaalipelaajien alueella. Hjallis ei esimerkiksi tiennyt, että Roman Vopat on hyökkääjä miehen tullessa Jokereihin Surenkinin Vepun suosituksesta. Hänen tietämyksensä SM-liigasta on tätä luokkaa - ja eihän omistajan itse asiassa tarvitsekaan tietää, kun hän on palkannut oikeanlaiset joukkueenkokoajat, ei siinä mitään.

-Hanlon? Hanlonilla ei ole ollut harmainta aavistusta kuka helvetti on Pasi Nielikäinen. Hän on voinut katsoa ainoastaan statsit: vähän pinnoja, paljon jäähyjä, paljon joukkueita. NHL-koutsin tasoinen ammattilainen ei vetele joukkueeseen pelaajia, joita ei henkilökohtaisesti tunne. Ei varsinkaan marginaalipelaajia.

-Virmanen? Masa on aina samaa mieltä kuin Hjallis ja alkuvaiheessa, kuten cobol totesi, Hjallis ei nähnyt mitään käyttöä Pasille. Ei Masakaan.

Kuka muu meille voi jäädä jäljelle Jokerien pelaajavärväyksiin olennaisesti liittyvistä henkilöistä kuin Ika Lehkonen? Itse "paljastin" jo alkutalvesta täällä, että Ika tulee Jokereihin, kuulin sen ihan riittävän sisäpiiristä mieheen liittyen ja näin tapahtui. Jos Ikakaan ei olisi ollut missään tekemisissä Pasin hankintaan liittyen, niin miten vitussa Nielikäinen on tullut Jokereihin? Ilmestyikö se vaan joku aamu treeneihin ja jäi sitten samantien joukkueeseen? Jos Ika ei olisi tullut Jokeri-organisaatioon, Pasilla ei olisi nyt sopimusta Jokereihin.
 

Happis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, Liverpool FC
Toinen asia, mikä ihmetyttää, on fanien herkkänahkaisuus. Vaikka Nielikäinen on joskus muutaman negatiivisen kommentin Jokerit-faneista heittänytkin, niin mitä sitten. Pelaajat saavat kuulla ottelusta toiseen yleisön vittuilua, mutta jos joskus vähän tulee takaisin, niin se on heti elämän tai kuoleman kysymys. Ymmärrän kyllä, että fanien nuoriso-osasto vetää tälläisestä herneen nenään, mutta se hieman ihmetyttää, että osa vanhemmastakin porukasta on mukana samassa veneessä.

Ei edelleenkään ole palkoa nokassa. Nielikäisen ajatukset sinänsä ei kiinnosta vittuakaan. Se mikä vituttaa, on kulttuurin puute. Missään oikeassa urheilukulttuurissa tälläinen siirto ei yksinkertaisesti ole mahdollinen. Di Canio As Romaan? Jos ei kuitenkaan.

Siirto raiskaa kaiken sen, mitä suomalaiseen urheilukulttuuriin yritetään edes jossain määrin liittää kannattajien toimesta; ajatuksen siitä että kannattajat luovat seuran, joka on pyhä, eikä pyhää loukata.

Nielikäinen voi jatkaa uraansa missä tahansa muussa seurassa eikä herätä sen jälkeen enää yhtään enempää tunteita, kun ässissä/hpk:ssa/julleissa koheltaessaan. Mutta Jokereissa tämä apina ei voi pelata, ei vaan yksinkertaisesti voi. Liukastu banaaniin.

Kuten monesti aikaisemmin sanottua, tämä nk. ammattilainen olisi voinut miettiä uraansa vähän pitemmällä tähtäimellä ennen kuin laukoo kannattajille (huomaa ero seurauskollisen kannattajan ja rahan perässä huoraavan ammattikiekkoilijan välillä) tyypillisiä lausuntoja toisen joukkueen kannattajista. Turha kipristellä kun paska on jo housussa - ei se paska sieltä lahkeesta putoa vaikka kuinka laittaisi äijää seinälle ja lätkää verkkoon.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Pasiin ja kannattajien suhteisiin palatakseni, oletko Tuomas näitä banaanikannattajia ja oletko organisoimassa, kannustamassa tai muuten vaan katsomassa vierestä vastaavaa toimintaa kun Jokeripaidassa pelaavaa häpäistään heittämällä banaaneja (ugh-ugh!) kannattajien tahoilta myös liigapeleissä?
Banaanit olivat Young Boysien järjestämä juttu enkä usko että he banaaneja liigapeleissä jäälle heittävät. Tekivät kantansa kyllä Tikkurilassa kaikille selväksi.

En itsekään Nielikäistä halua edelleenkään Jokereissa nähdä useista eri syistä johtuen mutta häntä voi vastustaa muutenkin kuin banaaneja jäälle heittämällä minkä pelaajat ottavat koko joukkueeseen kohdistuneena. Oli ollut heille nolo tilanne käydä banaanit jäältä poimimassa vaikka Varis tilanteessa asialle naureskelikin.

JHag kirjoitti:
Itse "paljastin" jo alkutalvesta täällä, että Ika tulee Jokereihin, kuulin sen ihan riittävän sisäpiiristä mieheen liittyen ja näin tapahtui.
Tsekkasin viestihistorian ja "paljastit" sen 2.3. jolloin se oli täälläkinpäin kyllä tiedossa :) Eli aika paljon sen jälkeen kun diili Nielikäsen kanssa oli tehty.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Tapahtunutta ei saa enää tehdyksi. Eiköhän valmennus pistä Nielikäisen ulos jos katsovat ettei käyttöä ole. Itse näen vielä Nielikäisen katsomattomana korttina. Kauden aikana tulee vielä monta hetkeä, milloin Heleniuksen kädet ovat sidotut pakkipulan tai pelikiellon takia. Silloin Nielikäinen voi olla vielä arvokas pelaaja.
 

Matson78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei edelleenkään ole palkoa nokassa. Nielikäisen ajatukset sinänsä ei kiinnosta vittuakaan. Se mikä vituttaa, on kulttuurin puute. Missään oikeassa urheilukulttuurissa tälläinen siirto ei yksinkertaisesti ole mahdollinen. Di Canio As Romaan? Jos ei kuitenkaan.

Siirto raiskaa kaiken sen, mitä suomalaiseen urheilukulttuuriin yritetään edes jossain määrin liittää kannattajien toimesta; ajatuksen siitä että kannattajat luovat seuran, joka on pyhä, eikä pyhää loukata.

18-Vuotias teini vaahtoaa täällä urheilukulttuurista. Mun mielestä ei pidä sekoittaa jalkapalloa ja jääkiekkoa keskenään. Toivon että jääkiekon fanitus ei ota enempää esimerkkiä suurten jalkapallomaiden fanituksesta.
Lätkä on lätkää. Uskon että Pasista on hyötyä Jokereille, vaikka penkin päässä istuneekin paljon. Pasi on varmasti tiennyt jo tänne tullessaan roolinsa.
Niin, ei tarvitse varmasti edes lähteä katsomaan yhdistyksen mukana vieraspelejä, kun siellä on näitä fiksuja banaanin viskojia mukana.
 

Happis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, Liverpool FC
Niin, ei tarvitse varmasti edes lähteä katsomaan yhdistyksen mukana vieraspelejä, kun siellä on näitä fiksuja banaanin viskojia mukana.

Joo, mitähän ne meistä ajattelee? :o
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kauden aikana tulee vielä monta hetkeä, milloin Heleniuksen kädet ovat sidotut pakkipulan tai pelikiellon takia. Silloin Nielikäinen voi olla vielä arvokas pelaaja.

Tuossahan se ydin on hyvin tiivistettynä. Ja se on myös Jokerien pelaajien + valmennuksen yhteinen näkemys. On vaikea ymmärtää, miksi osa kannattajista ei edes käsitä koko asiaa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tuossahan se ydin on hyvin tiivistettynä. Ja se on myös Jokerien pelaajien + valmennuksen yhteinen näkemys. On vaikea ymmärtää, miksi osa kannattajista ei edes käsitä koko asiaa.


Kaikkihan sen varmaan ymmärtää, mutta nyt on vain kyseessä väärä pelaaja.

Mun mielestä oli ainakin hauskaa nähdä tämän idiootin lärvi 7-päivää yms. lehtien kansikuvissa, mutta ei se enää ole hauskaa, kun ko. idiootti pelaa Jokereissa.
Palkataanko seuraavaksi Big Brotherin Kaki?
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pasin tulemisesta Jokereihin ja Lehkosen vaikutuksesta siihen. Muistaisin vuosia sitten kuulleeni sen, että Ika oli jo ifk:ssa ollessaan (tai sieltä lähdettyään) luvannut Pasille uuden näyttömahdollisuuden ja kun Ika siirtyi Raumalla, muuan Pasi oli siellä mm. treenailemassa alkusyksyn treeneissä. Olisiko nyt viimein se luvattu mahdollisuus eli Ika on kovastikin vaikuttanut Pasin Jokerisopimukseen, vaikka toisin itse väittääkin?
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On vaikea ymmärtää, miksi osa kannattajista ei edes käsitä koko asiaa.
Miten vaikea voi olla käsittää, että homma ei ole useimmilla tästä kiinni. Ainakin itse ymmärrän tämän ihan mainiosti, mutta en silti halua nähdä Nielikäistä Jokeripaidassa. Hinta kuvailemastasi hyödystä on siis liian iso. Joten jätän itse ensi kauden pelit väliin, ellei satu olemaan poissa jostain sopivassa pelissä.
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten vaikea voi olla käsittää, että homma ei ole useimmilla tästä kiinni. Ainakin itse ymmärrän tämän ihan mainiosti, mutta en silti halua nähdä Nielikäistä Jokeripaidassa. Hinta kuvailemastasi hyödystä on siis liian iso. Joten jätän itse ensi kauden pelit väliin, ellei satu olemaan poissa jostain sopivassa pelissä.

Pysykää poissa lopun ikäänne ja menkää mieluummin jullilaan, sillä sinne näköjaan kuulutte.

Jokerien ja HIFK:n välisiä siirtoja on tapahtunut koko Jokerien historian aikana alkaen mv Eero Holopasesta. Mm. Sami Lepistön ja Sean Bergenheimin faijat ovat pelanneet julleissa. Porttikielto Jokereihin jatkossa Samille ja Seanillekin? Suukopua on ollut aina puolin ja toisin. Ei hetkauta pätkääkään, mitä pelaajat faneista joskus sanovat. Välillä vain hymyilyttää, sillä meikäläisen itsetunto kestää sanomiset.

Mikä v---n hinta?

Tenunenä ja Bissekin pois Jokereista, kun niillä ei ole Jokerisydäntä? :o)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Palkataanko seuraavaksi Big Brotherin Kaki?

Myöhässä olette, Kaki on nähty HIFK:n toimistolla ja kaveri on kasvanut, nykymitat 194/116. Kaikkosen stuntti.

Jos ihan selkäytimestä heittäisi eri pelaajien uskottavuutta tiettyjen joukkueiden paidoissa, niin ei Pasi Jokereissa kyllä ihan kärkipäähän sijoitu, se on myönnettävä:

-Marko Kiprusoff Ässissä? Yhtä uskottavaa kuin Helena Lindgren Madonnana.

-Kimmo Rintanen HIFK:ssa? Yhtä uskottavaa kuin Hevi-Ari Manowarin rinnalla.

-Nielikäinen Jokereissa?
 

Kashonyia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Juhani Tamminen
Nielikäisen hankinta on itselleni aika yhdentekevä tapaus, eli en ukkoa yritä puolustella, mutta en vastaavasti haukkuakkaan.

Joka kerta näissä Nielikäistä koskevissa ketjuissa nousee esiin nuo 7-lehden jutut ym. vastaavat väläytykset. Eikö se Pasin muija ollut kuitenkin joku missi/malli? Ite olen ainakin ajattelut niin, että Nieliskä on keikkunut siellä Seiskan lööpeissä vaimoa auttaakseen. Tuskin se yhdessäkään lehdessä pällistelisi, jos seurustelisi jonkun R-kioskin sirpan kanssa. Eikö nuo 7- / iltapäivälehtien kannet ole heti seuraava vaihe näille misseille/malleille sen ensimmäisen kilpailun tai kuvauksen jälkeen...

Edit. Ja itse en siis ole noita lehtien Nieliskä-juttuja lukenut, joten en tiedä mitä kaikkea siellä on sanottu. Jos on ite vapaaehtoisesti lärviään sinne tyrkyttänyt, niin sitten hukuttakaa suohon mun puolestani koko äijä. Tai myykää Ässiin.
 
K

kiwipilot

Vielä uskomattomampaa oli se, että Nielikäinen oli IFK:ssa. Vähän sama kuin jos Sakari Kuosmanen tai Kari Tyni olisivat IFK:ssa toimistolla. Jokerithan ovat kuitenkin aina profiloituneet enemmän maalaisiksi.

Mutta olihan teillä Penttikin; ja vielä ihan pariin otteeseen. Puhumattakaan Kari Jalosesta, Olli Jokisesta yms. maalaisista. Kyllä IFK:n pitäisi olla ylpeä näistä maalaisjuuristaan ja -perinteistään, mitä sitä tosiasioita kieltämään:)
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kaikkihan sen varmaan ymmärtää, mutta nyt on vain kyseessä väärä pelaaja.

Näinhän se on jonkun silmin aina. Mulle täysin väärä pelaaja julleista Jokereihin oli Salmelainen, jonka ainoa merkitys oli pelipaikan vieminen junnuilta.

Pasi taas on täydellinen roolipelaaja Jokereihin. Yksi liigan kovimmista taklaajista ja ainoa raskaan sarjan taklaaja Jokerien hyökkäyksessä koko loppuvuoden (kunnes Tomek palaa telakalta tammikuussa). Ainoa suomalaispelaaja, jota pelätään kaukalossa.

Yllä oleva antaa niin ison mahdollisuuden Jokereille, että oikein käytettynä edes SM-liigan typerät säännöt eivät estä Jokerien etua. On sitten kokonaan toinen asia, onnistuuko Pasilta muista syistä roolipelaaminen. Ennakkoon pidän onnistumista täysin mahdollisena.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pasi taas on täydellinen roolipelaaja Jokereihin. Yksi liigan kovimmista taklaajista ja ainoa raskaan sarjan taklaaja Jokerien hyökkäyksessä koko loppuvuoden (kunnes Tomek palaa telakalta tammikuussa). Ainoa suomalaispelaaja, jota pelätään kaukalossa.

Yllä oleva antaa niin ison mahdollisuuden Jokereille, että oikein käytettynä edes SM-liigan typerät säännöt eivät estä Jokerien etua. On sitten kokonaan toinen asia, onnistuuko Pasilta muista syistä roolipelaaminen. Ennakkoon pidän onnistumista täysin mahdollisena.

Koska viimeksi nielikkä on osunut taklauksellaan johonkin muualle kuin päätylaudoitukseen? nielikkä voi olla raskaansarjan taklaaja, mutta kun ei osu niillä taklauksillaan mihinkään niin ihan sama. Ja hui kauhistus, pelkääkö sitä suurisuuta vielä joku? Taasko nielikkä kertoo ruuvaavansa jonkun pään irti, sitten se pelkäävä pelaaja ei tee pelissä kuin kaksi pistettä nielikän tyytyessä muutamaan tyhmään jäähyyn ja -2 saldoon. On se hurja ja tosi tarpeellinen Jokereille, tai sitten ei.

pasi lähe ny menee kun vielä ehdit.
 

valas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pasi taas on täydellinen roolipelaaja Jokereihin. Yksi liigan kovimmista taklaajista ja ainoa raskaan sarjan taklaaja Jokerien hyökkäyksessä koko loppuvuoden (kunnes Tomek palaa telakalta tammikuussa). Ainoa suomalaispelaaja, jota pelätään kaukalossa.

Pasi on ollut aika monelle joukkueelle täydellinen roolipelaaja. Onko sillä takanaan yhtään joukkuetta, joka haikailisi äijää takaisin?

Taitaa olla pikemminkin ainoa suomalaispelaaja, jota pelätään pukukopissa.

Onnea matkaan tämä urpon kanssa. Perseelleen menee tuo liitto, siitä olen satavarma. Ja toivottavasti nordiksen ovet pysyy kiinni tästä hamaan ikuisuuteen.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Pasi taas on täydellinen roolipelaaja Jokereihin. Yksi liigan kovimmista taklaajista ja ainoa raskaan sarjan taklaaja Jokerien hyökkäyksessä koko loppuvuoden (kunnes Tomek palaa telakalta tammikuussa). Ainoa suomalaispelaaja, jota pelätään kaukalossa.

Kun Pasi pelaa, niin lähinnä pelkään sitä, että joku loukaantuu. Pasin meno on niin päätöntä siellä kaukalossa, että jos joskus sattuisi johonkin osumaan, niin silloin voi käydä pahasti.

Toivottavasti ei vaan pilaa jonkun elämää jollain typerällä ajolla. Taidot ei riitä SM-liigaan ja varsinkin viime kaudella tuntui, että luistelun kanssa oli jotain ongelmaa. Aina rämpimässä jossain ja taklaukset 10 metriä ohi.

Kai sen pitää johonkin osua pahasti vahingossa ennekuin saa sopivan pelikiellon.

Edit: Olen henkilökohtaisesti jutellut ja tavannut Pasin. On oikeesti mun mielestä kiva kaveri. Silloin kysyin muuten mitä mieltä Jokereista ja ainakin mielipide on muuttunut kovasti jos nyt tosissaan edustaa narreja. Eiköhän kyse ole kuitenkin toimeentulosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös