Liverpool FC 2008-2009

  • 150 050
  • 967

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Tekee maaleja kyllä Sunderlandia ja Stokea vastaan (samat kuin Crouch olisi tehnyt), mutta entäs kun vastassa on Inter tai Barcelona? Tässä on Voronin II - sillä erolla että nyt tuli kalliiksi.
Sitä varten Poolissa on eräs Torres...

Voronin II... Päivän parhaat naurut!!!
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Todellakin hirveä hinta jostakin Robbie Keanesta. Tekee maaleja kyllä Sunderlandia ja Stokea vastaan (samat kuin Crouch olisi tehnyt), mutta entäs kun vastassa on Inter tai Barcelona? Tässä on Voronin II - sillä erolla että nyt tuli kalliiksi.

No voisi melkein sanoa että Sunderlandit ja Stoket ovat Liverpoolille olleet suurempi ongelma kuin Barcat tai Interit. Ei nyt ehkä Stoke tuota suuria ongelmia, mutta noin yleisesti tasainen suorittaminen Valioliigassa on se ongelma ollut, ei se etteivät pystyisi voittamaan Interiä tai Barcaa CL-pudotupeleissä. Kyllä Keane nyt selvästi parempi pelaaja kuitenkin on kuin Voronin.

Mitä tulee hintaan niin kyllähän se maksaa tuollaisten seurojen välillä Keanen tapaisia pelaajia siirrellä. Varsinkin kun tämä oli suhteellisen kivuton ja nopea kauppa ilman mitään pitkää vedätystä, vaikkakin Tottenhan jotain virallisia valituksia Liverpoolista tekikin. En myöskään usko että Keanella olisi ollut halua mitään suurta draamaa järjestää ja väkisin pakottaa siirtoa.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tervetuloa Liverpooliin Robbie Keane, loistava hankinta.

Jos ei tietäisi siirtosummaa £19m ja pelaajan palkkaa 80.000/viikko, niin olisin erittäin innoissani kaupasta. Nyt paineet ovat todella suuret sille, että Keanen pitää nousta Torresin ja Gerrardin rinnalle pelien ratkaisijana ja paineet sen mukaiset. Kuinka pelaaja onnistuu käsittelemään sen, että odotukset ovat huikeat, jää nähtäväksi. Pieniä kysymysmerkkejä on myös siinä miten Torresin ja Keanen yhteispelin onnistuminen varmistetaan, pelipaikat jne.

No, unohdetaan paineet ja muu yhdeksi illaksi ja iloitaan Keanen siirrosta. Hienoa, että Liverpoolissa on yksi huippupelaaja lisää.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Keane on ehdottomasti hyvä hankinta Liverpoolilta. Mitä hintaan tulee, niin Spurs osaa pyytää hyvää hintaa pelaajista ja näköjään myös saavat hyvän hinnan.

Nyt Liverpoolilla on kaksi hyökkääjää, jotka pystyvät tekemään 15 maalia liigassa.
 

Jeffrey

Jäsen
Kyllähän Keane näytti jo Spurs aikana, että hän on varteen otettava huippupelaaja. Jopa Spursissa missä jakelu tökki useammin pahemman kerran, hän pystyi välillä esittämään jopa maagisia otteita. Kunhan Manu ei siitä kärsi niin toivon miehelle kyllä täydestä sydämmestä lopullista läpimurtoa Poolissa.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
En myöskään usko että Keanella olisi ollut halua mitään suurta draamaa järjestää ja väkisin pakottaa siirtoa.

Kyllä Keanella itselläänkin oli lusikkansa sopassa ja jos ei Spursin puheenjohtaja Levy ollut harmissaan sattuneesta, veti ainakin hyvän shöyn.

Spurs have expressed their disappointment at losing their captain and at the way the transfer was handled. "I was incredibly disappointed when I first heard, not only that Liverpool had been working behind the scenes to bring Robbie to Anfield, but that Robbie himself wanted to go and he submitted a transfer request to this effect," said the club's chairman, Daniel Levy.

"I have already made my opinion clear on the nature of this transaction. I don't regard it as a transfer deal - that is something which happens between two clubs when they both agree to trade - this is very much an enforced sale, for which we have agreed a sum of £19m as compensation plus a potential further £1.3m in additional compensation."


Linkki esim. täällä.

Spurs on kuitenkin luopunut "kanteestaan" Liverpoolia vastaan, kun Punaiset lahjoittivat rahaa Tottenhamin hyväntekeväisyyssäätiölle. ManUren kanssa juttu lienee vielä toistaiseksi vireillä.

Keane on todistetusti varma maalintekijä, kuului Tottenhamin kapteenistoon ja on maajoukkueensa kapteeni eli johtajuutta ja tervettä asennetta löytyy myös. Lisäksi on kannattanut seuraa pienestä pitäen eli halu kantaa punaista ja menestyä lienee myös kohdallaan.

Hinta oli kova, mutta ehdottomasti tervetuloa Robbie Keane! Vielä joku kunnon wingeri remmiin, niin ollaan tällä kaudella pitempään mukana mestaruustaistossa.

Ikävämpänä "uutisena" on uutisoitu, että Amerikan mulkeroilla ei olekaan rahaa uuteen stadioniin.

Aavistuksen offarina mainittakoon, jos joltakulta on jäänyt huomaamatta, että vanha pelikaveri Liverpoolista ja Englannista, nykyään Blackburnin managerina toimiva Paul Ince testaa parhaallaan Toxtethin sankaria. Olisipa mukava nähdä God vielä Valioliigakentillä maalinteossa vaikka kaikissa peleissä kahta lukuun ottamatta. Tai saa tehdä niissäkin, kunhan esim. Torres tekee yhden enemmän.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos ei tietäisi siirtosummaa £19m ja pelaajan palkkaa 80.000/viikko, niin olisin erittäin innoissani kaupasta. Nyt paineet ovat todella suuret sille, että Keanen pitää nousta Torresin ja Gerrardin rinnalle pelien ratkaisijana ja paineet sen mukaiset.
Minulle Keane on aina ollut ns. kakkosluokan kärki. Ihan hyvää tulosta kakkosluokan joukkueessa. Siksi ihmettelenkin, kun Liverpool ei satsannut vielä enempää toisen ihan maailmanluokan kärjen hankkimiseen - ei mitään Arshavinia vaan Villa, Eto'o, Trezeguet jne. jne. Toisaalta yhdellä kärjellä pelatessa toinen tuon luokan kärki menee Torresin takana vähän hukkaan, mutta kuitekin. Noh, nyt nähdään onnistuuko Keane nousemaan huippujoukkueessa huippuratkaisijaksi. Tuolla hinnalla onnistumisia on pakko tulla.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Kyllä Keanella itselläänkin oli lusikkansa sopassa ja jos ei Spursin puheenjohtaja Levy ollut harmissaan sattuneesta, veti ainakin hyvän shöyn. .

No oli varmasti jossain määrin. Mikäli hänellä ei olisi halua ollut siirtyä niin koko kauppaakaan ei olisi tapahtunut, mutta olisiko kuitenkaan ollut valmis ihan kaikki aseet kuten lakkoilun ja vastaavat ottamaan käyttöön mitä olisi tarvittu jos Liverpool olisi halunnut jotain alelaarihintaa saada.

Kanteesta Spurs tosiaan luopui koska Pool maksoi tarvittavan summan, mikäli Manu löisi pöytään Spursin haluaman summan Berbatovista niin sekin kanne varmasti unohdettaisiin. Tätä vain tarkoitin että jos vastaavan pelaajan siirto tälläisellä asetelmalla halutaan saada vedettyä läpi ilman mitään kovin suurta farssia ja vääntöä niin silloin joutuu laittamaan rahaa pöytään, joten Keanen hintaan ei mielestäni ole kovin paljon syytä ihmetellä.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Minulle Keane on aina ollut ns. kakkosluokan kärki. Ihan hyvää tulosta kakkosluokan joukkueessa. Siksi ihmettelenkin, kun Liverpool ei satsannut vielä enempää toisen ihan maailmanluokan kärjen hankkimiseen - ei mitään Arshavinia vaan Villa, Eto'o, Trezeguet jne. jne. Toisaalta yhdellä kärjellä pelatessa toinen tuon luokan kärki menee Torresin takana vähän hukkaan, mutta kuitekin. Noh, nyt nähdään onnistuuko Keane nousemaan huippujoukkueessa huippuratkaisijaksi. Tuolla hinnalla onnistumisia on pakko tulla.

Mielipideasioita... Mulle ainakaan Eto'o ja Trezeguet eivät ole Villan tasoisia hyökkääjiä, ja tällä hetkellä itse ostaisin ennen tätä kaksikkoa Arshavininkin. Tämä ihan esimerkkinä...

On totta, että Keane ei ole esim. Tonin, Torresin tai Villan kaltainen pyssy, mutta on sitten sitä kakkoskategoriaa. Keane oli kallis, mutta jotain oli tehtävä. Joku oli hankittava. Mun mielestä ei vaan ole järkeä niitata yli 30 miljoonaa puntaa johonkin neekeriin, jonka onnistumisesta ei ole sen parempia takeita, ja joka saattaa feidata milloin tahansa johonkin heimokokoukseen, jos nyt tällainen puolirasistinen kommentti kieli poskessa esitettynä sallitaan. :)

Mutta jos palataan Keaneen, niin aluksi hieman ihmetytti tuo hinta, ja toki se vieläkin mietityttää, mutta aikahan sen näyttää, onko tuossa ilmaa. Hyvää on se, että mies itse nimenomaan halusi siirtyä Anfieldille. Keanen tulo merkitsee monipuolisuutta pelisysteemeihin, ja lisäksi se tuo todella kaivattua vakuutusta sille, että Torres sattuisi loukkaantumaan. On joku muukin kuin Torres, joka osaa laittaa pallon pussiin.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Siirron vihdoin toteuduttua olen tässä pureskellut sitä yön ja aamun yli. Ja mitä enemmän pohtii, niin sitä tyytyväisempi olen. Robbie on pelaajatyypiltään juuri sellainen, mitä Liverpoolin hyökkäyspeli kaipaa. Vastaavanlaisina pelaajatyyppeinä saarilta tulee mieleen lähinnä Wayne Rooney ja Carlos Tevez, jotka tuskin olisivat olleet Liverpoolin saatavilla. Ja halvalla kun harvoin saa hyvää (paitsi Wenger), niin kyllähän tuo siirtosumma asettuu oikeaan mittasuhteeseen.

Keane on kokenut, arvokisat käynyt ja Valioliigan läpikotaisin tunteva pelimies parhaassa iässä. Kova siirtosumma takaa sen, että Robbien on yksinkertaisesti onnistuttava hyvin, mitä en kyllä epäile yhtään. Robbien tulo tuo myös turvaa maalintekoon siinä tilanteessa, kun pelataan ilman Torresia. Mutta selityksiä ja tekosyitä Robbien kohdalla ei tällä summalla voi olla.

Toivottavasti Robbie ajetaan nyt pikaisesti sisään pelaavaan kokoonpanoon jäljellä olevissa treenimatseissa ja mies ottaa paikkansa Torresin rinnalla - olkoon se sitten kymppipaikalla tai oikeammalla. Toivottavasti tulevissa harkkamatseissa ylimääräinen kierrätys jää jo pois ja Rafa alkaa hiomaan kauden avaavaa kokoonpanoa kuosiin.

------------Torres------------------
-----------------Keane-------------
-Benayon-----------------------Kuyt
---------------------Gerrard--------
------------Alonso------------------
------------------------------------
Aurelio-----Agger--Carra-----Arbeloa
------------------------------------
---------------Reina----------------

Jotain tuollaista ajattelisin kentällä nähtävän 16.8 Sunderlandissa. Aurelio toki ehtii loukkaantua tässä vielä parikin kertaa ennen kauden alkua, joten vaihtoehtona luonnollisesti Dossena. Arbeloan halukkuudesta palata kotimaahansa on myös liikkunut huhuja, jolloin hänen paikkansa Finnanin ja Degenin yhä sairastaessa ottanee luultavimmin Carragher. Tässä tilanteessa Pool pääsisi muuten työstämään tulevaisuuden ykköstoppariparia Skrtel-Agger, joten ei pöllömpi tuokaan visio.

Olympialaisten jälkeen Babel ottanee paikkansa vasemmalta, Masa palaa toppareiden eteen, Lucasin kirittämä Alonso nousee pykälän ylöspäin ja Gerrard mennee Kuytin paikalle oikeaan laitaan, ei kuitenkaan yhtä "selkeäksi" laitakärjeksi, vaan saa leikata sisään aina kun huvittaa. Suurin kysymysmerkki lienee nimenomaan juuri Keanen ja Gerrardin peluuttaminen, mutta mainitsemallani muodostelmalla näkisin molempien parhaiden avujen pystyttävän ottamaan maksimaalisimmin huomioon ja laitahyökkäyspeli olisi monipuolista molemmilta puolilta.

Saa nähdä, vieläkö siirtoja tulee?

Tervetuloa Robbie Keane!
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Miten tämä irlantilainen Robbie Keane poikkeaa walesilaisesta Craig Bellamysta?

Itse odotin aikoinaan Bellamylta paljon, mutta ei vakuuttanut millään muotoa Liverpoolissa. Nyt odotukset Keanea kohtaan ovat samansuuntaiset, mutta Keanella ne odotukset ovat lunastettavissa. Keane on johtajatyyppi isolla J:llä ja hyvä maalintekijä. Mutta onko tässä mahdollisuuksia samankaltaiseksi fiaskoksi kuin Bellamy? Sitä kysyn Liverpoolia enemmän seuraavilta?

Vittu, eihän ne rahat mun lompsasta pois ole. Jos maksaa, niin maksaa...

Näin etä-Liverpool kannattajana: Tervetuloa Robbie Keane!

Liverpool Dream Team, jonka varaan mestaruuden tavoittelun laskemme:
------------Torres------------------
-----------------Keane-------------
-Benayon-----------------------Kuyt
---------------------Gerrard--------
------------Alonso------------------
------------------------------------
Aurelio-----Agger--Carra-----Arbeloa
------------------------------------
---------------Reina----------------
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
No oli varmasti jossain määrin. Mikäli hänellä ei olisi halua ollut siirtyä niin koko kauppaakaan ei olisi tapahtunut, mutta olisiko kuitenkaan ollut valmis ihan kaikki aseet kuten lakkoilun ja vastaavat ottamaan käyttöön mitä olisi tarvittu jos Liverpool olisi halunnut jotain alelaarihintaa saada.

Keane toimitti Spursille kirjallisen siirtopyynnön, mikä on kuitenkin isompi juttu, kuin miltä kuullostaa. Esim. Barry on ilmoittanut julkisesti halunsa pelata Liverpoolissa, muttei ole virallisesti pyytänyt siirtoa, koska polttaisi näin tehdessään loyalty bonuksensa. Käsittääkseni myöskään Christina Ronaldo ei lappua ole jättänyt, vaikka todella innostunut maisemaa onkin ollut vaihtamaan. Tietenkään futiksessa kukaan ei siirry mihinkään ilman omaa suostumusta, mutta siirtopyyntö on voimakas tahdonilmaus. Sitäkään ei tietenkään seuran ole pakko hyväksyä, mutta moniko seura ottaa riskin, että kaveri imee tuppea sopparinsa loppuun ja lähtee ilmaiseksi?

Miten tämä irlantilainen Robbie Keane poikkeaa walesilaisesta Craig Bellamysta?

Itsekin olisin todella halunnut nähdä Bellamyn onnistuvan Liverpoolissa ja harmitti, kun hän niin pian pakkasi kassinsa. Kysymykseesi tiedät kuitenkin varmasti itsekin vastauksen. Bellamy tunnetaan yleisesti kaverina, jonka kanssa ei ole kaikkein helpointa tulla toimeen, kun taas Keane on johtajatyyppi ja viimeisen päälle joukkuepelaaja myös kentän ulkopuolella.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Barryn odottaminen on päättynyt...Finnan ja rahaa suuntaa Villan suuntaan. 17,5milj.£ on rahasumma. Finnan nyt ei kovin montaa puntaa päälle ole. Hyvä hankinta Liverpoolilta.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Miten tämä irlantilainen Robbie Keane poikkeaa walesilaisesta Craig Bellamysta?
Itsekin olisin todella halunnut nähdä Bellamyn onnistuvan Liverpoolissa ja harmitti, kun hän niin pian pakkasi kassinsa. Kysymykseesi tiedät kuitenkin varmasti itsekin vastauksen. Bellamy tunnetaan yleisesti kaverina, jonka kanssa ei ole kaikkein helpointa tulla toimeen, kun taas Keane on johtajatyyppi ja viimeisen päälle joukkuepelaaja myös kentän ulkopuolella.
Todella huonosti tuli muotoiltua tuo kysymys. Tarkoitin, että miten Keane eroaa Bellamysta taktisesti, pelillisesti, pelipaikallisesti jne.? Voiko Keanea käyttää hyökkäyksessä ja keskikentällä (hyökkäysten rakentelussa) monipuolisimmissa rooleissa kuin Bellamya? Itsellä on jäänyt kuva, että Bellamy olisi yksipuolisempi pelaaja hyökkäyksessä ja keskikentällä (hyökkäysten rakentelussa) kuin Keane, mutta onko se näin? Joka tapauksessa joukkuepelaajana johtajatyyppi Keane on paljon arvokkaampi kuin katupoika Bellamy.

Tuo Gareth Barryn värvääminen Pooliin tekisi tästä viikosta miltei täydellisen mitä tulee pelaajasiirtoihin (Keane, Barry ja Järventie). [Järventie, missä pelaa? Kärpissä! Kärpät, missä pelaa? SM-liigassa!] Itsellä ei ole minkäännäköistä näköhavaintoa Barrysta, mutta odotusarvot hänestä ovat nousseet huikeisiin mittasuhteisiin nyt kesän aikana. Jos Benitez keskittäisi voimavarat nyt vain Valioliigan voittoon, olisi Liverpoolilla mielestäni sellainen nippu, että se myös sen voisi voittaa. Kilpailu liigassa on kuitenkin todella kovaa, vastustajat erittäin kovia ja Benitez haluaa taistella monella rintamalla. Mestaruuden voittaminen ei ole vieläkään helppoa, vaikka Liverpoolia vahvistaisi Ukko Yli-Jumala tai sen englantilainen serkku.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Barryn odottaminen on päättynyt...Finnan ja rahaa suuntaa Villan suuntaan. 17,5milj.£ on rahasumma. Finnan nyt ei kovin montaa puntaa päälle ole. Hyvä hankinta Liverpoolilta.
Haluaisin lisätietoa: Lähde?
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Haluaisin lisätietoa: Lähde?

Pelkkää huhuilua taitaa vieläkin olla, löytyy aina yhtä luotettavasta goal.comista. Eli ei todellakaan mitään varmaa vielä.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tuo Gareth Barryn värvääminen Pooliin tekisi tästä viikosta miltei täydellisen mitä tulee pelaajasiirtoihin

Gareth Barryn värvääminen kuulostaa enemmänkin täydelliseltä idiotismilta mitä tulee pelaajasiirtoihin. Ei tuo Liverpoolin keskikentälle yhtään mitään uutta ja hinta on tasoisestaan pelaajasta ihan karmea.

Ainoa paikka jossa voisi kuvitella tuovan lisäarvoa avaukseen, on vasemman pakin tontti ja se ei kerro siitä, että olisi tontilla mitenkään erityisen hyvä.

Edit. Olikin vaan huhu, joka tuskin tulee tapahtumaan ellei maailmankirjat ole aivan sekaisin.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics

Joo, vaikea sanoa, onko tieto paikkansa pitävä vai ei, mutta jos spekuloidaan sillä, kuka/ketkä lähtisivät Barryn tieltä Finnanin lisäksi, niin nuo sivuthan mainitsivat 5 pelaajaa. Tai tieltä ja tieltä, mutta siis kenestä voi saada rahaa...

Jos käydään läpi nimi nimeltä nämä viisi, niin:
Alonso - Kieltämättä keskikentän keskustaan olisi Barryn saapumisen jälkeen tunkua, joten jonkun olisi silloin hyvä poistua. Olkoon se sitten Alonso, etenkin kun ilmeisesti hänestä saisi hyvät rahat.

Arbeloa - Ei missään nimessä! Ei ainakaan, jos Finnankin lähtee. Ehkä paras laitapakki Poolilla tällä hetkellä. Tietysti, jos itse haluaa lähteä, niin silloin on luonnollisesti kaveri päästettävä pois.

Benayoun - Miksei voisi pistää lihoiksi, kun ei kuitenkaan ole ykkösnyrkin miehiä ainakaan minun listoissani. Antaa mennä vaan.

Pennant - Ei ei ja ei! Mielestäni on erittäin hyvä ja nopea laituri, joka ei ole saanut riittävästi peliaikaa Poolissa. Tosin ongelma muodostuu nyt siitä, että ilmeisesti Benitez peluuttaa oikealla mieluummin Kuytia, Keanea tai Gerrardia kuin Pennantia. Näin ollen on ymmärrän Pennantin myynnin, mutta itse myisin ennemmin vaikka Kuytin.

Voronin - Pudonnut hyökkääjärankingissa niin vahvasti penkille, että ilmeisesti olisi viisainta myydä Voro, vaikka pelaajana Vorosta pidänkin. Kuitenkin on viisaampaa antaa jämäminuutteja huippulupaaville Nemethille ja Pachecolle kuin Vorolle, joten ehkä on viisainta päästää Voro menemään.

Eli ymmärrän kaikkien muiden myynnin paitsi Arbeloan, jonka senkin siinä tapauksessa, että kaveri haluaa itse pakata kamansa. Jos pitää valita kaksi pelaajaa, jotka mieluiten myisin näistä viidestä, niin ne ovat Benayoun ja Alonso.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Gareth Barryn värvääminen kuulostaa enemmänkin täydelliseltä idiotismilta mitä tulee pelaajasiirtoihin. Ei tuo Liverpoolin keskikentälle yhtään mitään uutta ja hinta on tasoisestaan pelaajasta ihan karmea.
Sen mitä tätä peliä ymmärrän, niin toisi tullessaan ainakin materiaaliin laajuutta. Vaikea varmasti syrjäyttää Alonsoa ja Gerrardia, mutta kun pelejä on paljon, niin laajasta materiaalista on varmasti apuja. Toisaalta myös Benitezillä on iso työ pitää jokainen (Liverpoolin mittakaavassa) tähtipelaaja tyytyväisenä, joten jos kapealla materiaalilla Liverpool pelaisi, ei välttämättä kaikki (Alonso, Gerrard ja Barry) olisi tyytyväisiä. Nähtäväksi jää siis Barryn värvääminen ja Barryn peluuttaminen.

Hinnathan ovat aivan tolkuttomia, eikä nuo pelaajat ole noiden puntavuorien arvoisia. Se on kuitenkin nyt pelin henki ja Liverpool/Benitez ovat laskeneet kaiken yhden (viimeisen) kortin varaan. Yhdestä kahteen jätkää pois ja Barry sisään. Onneksi nämä summat eivät ole minun lompsasta pois.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Yhdestä kahteen jätkää pois ja Barry sisään. Onneksi nämä summat eivät ole minun lompsasta pois.

Se mua ihmetyttääkin, että miksei Benitez pistä noista parista jätkästä saatavia rahoja edes kelvolliseen pelinrakentajaan joka joukkueelta puuttuu, vaan käyttää kaikki siihen että saa Gerrardille kohtalaisen back-upin, joka ei sinänsä vahvista joukkuetta yhtään tippaa.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Jos tämä Barryn huhuttu siirto toteutuu on Rafa todellisessa paniikissa tai vaihtoehtoisesti Pooliin ei ole minkäänlaista imua. Keanesta 20M£ ja Barrysta 17M£, huh huh!
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Jos tämä Barryn huhuttu siirto toteutuu on Rafa todellisessa paniikissa tai vaihtoehtoisesti Pooliin ei ole minkäänlaista imua. Keanesta 20M£ ja Barrysta 17M£, huh huh!

Mitä tarkoitat imulla???? Minulle (ja varmasti myös useimmille) se tarkoittaa sitä, että pelaaja itse haluaa siirtyä toiseen seuraan. Se ei tarkoita sitä, että myyjäosapuoli, eli toinen seura myy pelaajansa halvemmalla toiseen jengiin.

Nythän on niin, että Keane halusi siirtyä nimenomaan Pooliin. Se on sitten ihan Spursin asia, kuinka paljon he haluavat pelaajastaan pyytää, joka haluaa toiseen jengiin.

Se, että summat ovat karanneet noihin lukuihin, on jopa surullista, mutta onhan noita nyt nähty ennenkin, mm. Shaun Wright-Phillips muistaakseni 24M£. Ja katsotaan nyt, miten Keane suorittaa, ja siirtyykö Barry ylipäätään. Melko moni piti Torresiakin viime kesänä ylihintaisena floppina, mutta kuinkas sitten kävikään.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Nythän on niin, että Keane halusi siirtyä nimenomaan Pooliin. Se on sitten ihan Spursin asia, kuinka paljon he haluavat pelaajastaan pyytää, joka haluaa toiseen jengiin.

Nythän on niin, että jos pelaajalle tarjotaan vaikkapa liksankorotusta x nykyiseen nähden, niin hän haluaa siirtyä useinmiten vaikka nimenomaan Kiinaan. Se on sitten seuran asia, kuinka hullun hinnan he ovat valmiita hänestä entiselle seuralleen maksamaan.

Ja jottei tulisi epäselväksi, niin mun mielestä Keanen hankinta oli Liverpoolilta ihan hyvä veto. Selkeästi parempi pelimies kuin Voronin tai Kuyt. Hinta on se mikä se on, mutta ketä se kiinnostaa kun ei tarvi itse maksaa ja pelaaja vahvistaa joukkuetta.

Barryn 18M on puolestaan jotain ihan kipeää ja haiskahtaa enemmän siltä, että nyt on ideat todella vähissä ja hankitaan pelaaja ihan vaan hankkimisen vuoksi, kun ei tarpeisiin sopivampaakaan löytynyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös