MM 2008 - Kisajoukkue tällä hetkellä?

  • 700 158
  • 3 046
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Rinksu kirjoitti:
Jos mies päättää, että nyt on perheen aika, niin on hän sen ansainnut. Ilman sen kummempia selityksiä.


Nyt oli kyllä ihan pakko puuttua tähän. Eikös sen perheen takia äijä just ollu NHL:stä sivussa muutamaan kuukauden? Eikös sitä juuri sillä perusteltu?

Ja taas vaan tarvitsee miettiä, että olisko perheen kanssa vai jaksaisko sitä pelata suomen maajoukkueessa? Miten tällä kaverilla kestää kaikki päätökset aina pitempään kuin muilla?

Siellä ne vaan muut perheelliset kaverit jo valmistautuu kisoihin, eikä tarvinnut kovin pitkää miettiä. No, kullakin tietysti omat arvonsa.

Sori vaan, oli ihan pakko, älkää suotta suuttuko Teemu-fanit. Ja tähän vaikka hymiö.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ville Nieminen. OK. Niin, onhan se Röglen Jönssonkin ollut kisoissa, vaikka pelailee vähän alemmassa sarjassa. Oishan noita ollut muitakin vaihtoehtoja, joilla on kokemusta NHL:stä ja pienemmistä kisoista, jos se painaa valintakriteereissä niin kovasti. Mut että Ville Nieminen..!?

Niin Ville Nieminen, joka oli wc04 ja Torino06 mielestäni todella hyvä roolissaan, muuten miehestä en pidä alkukaan, mutta maajoukkueen etuja katsomalla, olisin ottanut jengiin mielummin Niemisen, kuin Petrellin tai Pihlmanin.

Voitko ystävällisesti mainita muutaman nimen, jolla on kokemusta änäristä ja pienemmistä kaukaloista. Siis semmoinen jannu, joka sopisi kuin valettu 4 kenttään.

Itselleni nyt ei tule ketään mieleen, voi toki johtua viestin kirjoitus ajankohdastakin.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sori vaan, oli ihan pakko, älkää suotta suuttuko Teemu-fanit. Ja tähän vaikka hymiö.

Juu, ei mitään. Lähinnä sitä meinasin, että jos kaveria nyt pitkän uransa jälkeen huvittaa jäädä kotiin perheensä kanssa, niin itseä ei harmittaisi. On sillä kuitenkin niitä kilometrejä takana niin paljon. Ja onhan niitäkin turnamentteja kun kaveri oli laakista mukana, ilman miettimisiä. Ja hyväntekeväisyyttä ym. Tarkoitin lähinnä, että onhan se oman osuutensa tähän savottaan jo tehnyt.

Se, että kaveri haluaa miettiä, ei vie tätä nykyistä joukkuetta mihinkään. Selänne ei ole viemässä tällä miettimisellään kenenkään kisapaikkaa.

Lähinnä tuossa edellisessä kirjoituksena oli pointtina, että mun mielestä on turhan huudella yhden pelaajan perään. Mieluummin pitäisi tehdä duunia sen eteen, että saataisin tulevaisuudessakin niitä Selänteitä joukkueeseen.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Sananen Leinosta toisesta näkökulmasta.

Uusimmassa Jääkiekkolehdessä on Jussi Heimon kirjoittama kelpo artikkeli "Utopistinen unelmajoukkue", jossa pohditaan optimaalisen joukkueen rakentamisen ja suuren yleisön toiveiden välisiä ristiriitoja.

Jutussa muistellaan vuotta 2001, jolloin Tsekin David Moravec iski ratkaisevan finaalimaalin. Huomio kiinnittyy siihen, että taitava Moravec iski osuman pelatessaan Tsekin nelosketjussa.

Tsekin joukkue oli siis mitä luultavammin koottu eri tavoin kuin Suomen tämänvuotinen tiimi. Suomen maajoukkueessa on viime vuodet pyritty siihen, että kolmos- ja nelosketjut puolustavat. Roolituksellisesti ne noudattavat usein mallia "raataja-raataja-raataja".

Tämä toimii toki paremmin kuin ketjullinen ns. ratkaisijoita. Mutta tarvitsemmeko silti kahta puolustamiseen keskittyvää kenttää? Mielestäni optimikentällinen on mallia "raataja-rakentaja-ratkaisija" ja niitä mahtuu joukkueeseen kolme.

Tässä oma näkökulmani tapaus Leinoon. Jos kahden hyökkäävän ketjun paikat on jaettu, eikö tilaa olisi ollut kolmosketjussa?

Suomen joukkue on mielestäni muuten kasattu hyvin. Taistelua tulee riittämään - esimerkiksi Petrell on hyvä jokerikortti joukkueen jarkkoruuduksi.

Pieni nyanssi - liika puolustusvoittoisuus - vain häiritsee jo nyt. Sorrutaanko peruutteluun ja maalipaikkojen hyödyntämättä jättämiseen jo ennen kuin kisat alkavat?

Takaisin Leinoon. Pelkään, että otamme askeleen kauemmaksi pelirohkeudesta jättämällä tämän venäläisen koulukunnan taiturimme kotiin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
mayra kirjoitti:
Uusimmassa Jääkiekkolehdessä on

Samaisessa jutussa puhutaan myös siitä, että suomella ei riitä tarpeeksi ratkaisijapelaajia, jotta tuollainen tshekin-malli olisi edes rakennettavissa. Kyllä mielestäni tämä nykyinen malli, jossa on kaksi hyökkäävämpää ja kaksi puolustavampaa ketjua, on suomella kaikista toimivin ratkaisu.

Olihan muuten taas mukavan tuhti paketti lätkäasiaa uusimmassa raamatussa eli jääkiekkolehdessä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Hyvä kirjoitus joka vastaa omia näkemyksiänikin. Tuo ketjumalli Raataja-Rakentaja-Ratkaisija on myös juuri se oikealainen. Mietityttää vain tuolta pohjalta, mikä olisi se Leinon rooli tämän hetken joukkueen 3.ketjussa. Raataja tai ratkaisija se ei ole, Leino on enemmänkin pelintekijä. Ja rakentaja siitä ketjusta löytyy jo, eli Niko Kapanen.

Leinolla ei vielä minun mielestäni riitä tilannenopeus näihin peleihin. Eli kaveri tuppaa tunaamaan pelivälineen kanssa vielä sillä hetkellä kun siitä pitäisi luopua. Ja tässä on se itu. Ei miehestä kesken turnauksen, vielä, tällä tasolla leivota esim. Moravecin kaltaista ratkaisijaa. Kun miehelle saisi yhden kauden alle vaikka AHL:aa voisi tilanne olla toisin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Rinksu kirjoitti:
Leinolla ei vielä minun mielestäni riitä tilannenopeus näihin peleihin. Eli kaveri tuppaa tunaamaan pelivälineen kanssa vielä sillä hetkellä kun siitä pitäisi luopua. Ja tässä on se itu.

Mielestäni tuossa ei kuitenkaan se itu ole. Itu on mielestäni lähinnä siinä, ettei miehellä vielä riitä voima noihin peleihin. Näkikö kukaan, miten helposti mieheltä saatiin kiekko kulmassa pois? Ja sit kun katsotaan vaikka Saku Koivua, jolta kiekkoa ei saa pois muuten kuin rikkomalla.

Toki tilannenopeus puuttuu, en sitä sano, mutta kaikkein pahin puute kuitenkin on voima.

Leinon tulevaisuus lienee NHL:ssä, mutta paljon pitää saada ruutia vielä kroppaan ennen kuin siellä kaveri pelaa.

RR.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toki tilannenopeus puuttuu, en sitä sano, mutta kaikkein pahin puute kuitenkin on voima.

No joo. Pistäisin nämä helponnäköiset kiekonriistot kuitenkin tämän hautomisen piikkin. Leino vie kiemuransa monta kertaa liian pitkälle ja jo eurotason peleissä se johtaa siihen, että äijältä viedään kiekko helponnäköisesti pois.

Ja itse veikkaan, että Leinon tulevaisuus on Euroopan rahakaukaloissa. Ja sekin vaatisi pelin huomattavaa suoraviivaistamista Leinolta.
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Ei voi kuin nauraa näille "fanaattisimmille" kannattajille, jotka haluavat päätökset nyt ja heti. On suorastaan uskomatonta väittää, että Suomen ehkä paras maalintekijä pilaisi joukkuehengen parilla miettispäivällä kisojen suhteen. Luulisi kaverien saavan extra-latausta, jos näinkin kova ja legendaarinen pelimies vielä syttyisi MM-kisoista. Mielestäni, Selänne saa miettiä ihan niin kauan kun huvittaa, kunhan se tapahtuu ennen ensimmäistä ottelua sekä se ei vie pelipaikkaa keneltäkään muulta. Ja Selänne ei todellakaan ole ainut NHL:stä, joka tällä hetkellä vielä miettii kisoja. Suotakaan se heille, kun kuitenkin kausi on loppunut osalla äskettäin.
Teemu Selänne - hieno mies, arvostan!

En ole varma onko mainittu, mutta Jussi Saarinen kirjoitti ensimmäistä(?) kertaa kelpo kolumnin kieltäytyjistä, sen voi lukea tästä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Asiaahan on täällä jo käsitelty, mutta muistin virkistämiseksi tässä yksi mukava lausunto Pitkäsestä: http://www.sportingnews.com/yourturn/viewtopic.php?p=2478400
Sitten kun kaivat hieman enemmän noita jenkkilän tuotoksia, kerro lisää. Pitkänenhän on todellakin ihan ihme laama, ei siitä pirusta tiedä onko se lintu vai kala. Mutta niin vain tuo tulee väkisinkin tutuksi, ihan täällä kotisuomessa. Kerros nyt ihmeessä fordeli, että missäs ihmeessä nuo sinun "pointtiasi" tukevat väitteet lopulta ovatkaan? Lukuisissa kieltäytymisissä ehkä? Vai tahdotko edelleen tukeutua Ricon paskanjauhamisiin? Odotas, katsotaanpas samaa viestiä seuraavaan kappaleeseen:

En usko, että Pitkänen tuottaa ongelmia, mutta jos nyt joku pitää mainita niin tässä voisi olla se maajoukkueen seuraava tapaus Niinimaa.
Perinteistä jatkoaikailua siis. Kun todettiin, että sinut ammuttiin alas, lievennetään ja heitetään sumuverho (Niinimaan esiin nostaminen) eteen? Jestas sentään, meillä on oikeasti Sihvostakin parempi kiekkotietäjä täällä!

Mene nyt hyvä mies itseesi, vaikka netissä ollaankin, ei nyt ihan noin käsittämätöntä paskaa kannattaisi suoltaa. Joskus vielä joku sinua muistuttaa noista, ihan livenä, osoittelee sormella sinua ja arvaa kuinkakohan nolona oletkaan.

Mutta sitten itse ketjuun. Teemu miettii, miettikööt rauhassa. Mutta kun yksikin turnauksen ottelu on jo mennyt, ei Teemulla pitäisi enää olla mitään mietittävää jäljellä. Kurrin pitää siinä vaiheessa jos Teemu mietiskelee geimien jo avaudutta, pistää ovi tylysti kiinni. Nyt on vuosi 2008, miettikööt Teemu ja fanilaumansa menneitä saavutuksia keskenään, nyt on todellakin vuosi 2008.

Onneksi saatiin sentään Bäckström, meillä on niin timanttinen jengi kasassa, ettei varmastikaan koskaan jouduta rankkuihin. Eikö?
 

emz1

Jäsen
Chicago siirtyi otteluvoitoissa 3-2 johtoon Milwaukeeta vastaan ja on nyt voiton päässä jatkoon menemisest. Game 6 pelataan 26.4.
 
Suosikkijoukkue
RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
Siellä ne vaan muut perheelliset kaverit jo valmistautuu kisoihin, eikä tarvinnut kovin pitkää miettiä. No, kullakin tietysti omat arvonsa.

Todella kritisoitavaa, jos laskee perheensä urheilulajia ennen..

Mielenkiinnolla odotellaan Selänteen päätästö. Omiin silmiini Suomen joukkue on maajoukkuetasolla tällä hetkellä jopa hmv-tasoa.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
En ole varma onko mainittu, mutta Jussi Saarinen kirjoitti ensimmäistä(?) kertaa kelpo kolumnin kieltäytyjistä
Poimin tuosta kolumnista yhden kohdan.

Mietitäänpä omakohtaisesti: kukapa kesälomaansa viettävä palkansaaja on aidosti kiinnostunut lomallaan kahden viikon palkattomasta työstä?
Tätäkin asiaa on vatvottu mediassa jo iät ja ajat. Siihen on saatu myös asiallisia vastauksia pelaajilta, jotka sen joukkueen muodostavat.

Se on pelaajalle kunnia-asia pukea leijonapaita päälleen, ja lähteä edustamaan isänmaataan arvokisoihin. Luulisi nyt arvon toimittajan sellaisen asian muistavan, koska hänenkin tekemissä haastatteluissa se on montaa kertaa tullut hyvinkin selväksi pelaajan suulla mainittuna.

On suorastaan typerää verrata tätä maajoukkuekomennusta jonnekin tavalliseen työhön, jossa sitten muka mentäisiin kesälomallakin sinne samaan paikkaan tekemään sitä samaa työtä, mitä normaalistikin päivittäin tehdään.
 

Largostos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Anaheim/Teukka
Selänteen tarve kasvaa...

Vähän offtopicia. Kanadalle on sitten tulossa huippuvahvistuksia entisestään. Tällä hetkellä kokoonpanoihin kuuluu mm. Danny Heatley, Jason Spezza, Ryan Getzlaf, Chris Kunitz, Rick Nash, Martin St.Louis, Eric Staal, Shane Doan, Ed Jovanovski, Brent Burns jne.
Alkaa kyllä näillä kokoonpanoilla vahvasti näyttämään siltä, että parinkymmenen vuoden takainen kotivoitto turnauksessa on lähellä. Tosin nimillähän näitä turnauksia ei pelata, paitsi että kanada osaa sen joukkuepelaamisenkin, Damn!
Jos niistä kultajuhlista haluaa vähänkin unelmoida, tarvitaan me se Teukka Salama tekemään ne pari tarvittavaa maalia vieraan verkkoon.
Nooh, will see what happens!
 

olle****

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Frölunda Indians, Malmö FF
En ole varma onko mainittu, mutta Jussi Saarinen kirjoitti ensimmäistä(?) kertaa kelpo kolumnin kieltäytyjistä, sen voi lukea tästä.

Artikkelin luettua tuntuu jotenkin, että kysessä on puolustuspuhe Miika Kiprusoffille. En ole vielä löytänyt suurempaa valitusta (jatkoaikaa lukuunottamatta) Teemun miettimiselle ja jokainen joka on kisoista kieltäytynyt on esittänyt hyvän syyn (perheenlisäys, soppari katkolla loukkaantuminen). Kipru on toistaiseksi ainoa joka on sanonut agentin välityksellä vain "ei kiitos". Mielestäni tätä voi kritisoida. Jos ei halua pelata voi sanoa sen suoraan kurrille ja antaa edes jonkin sortin selityksen. Kun tämän summaa yhteen aikisempien kieltätymisten kanssa rupee vaan tuntumaan, että turha on ilmeisesti tulevaisuudessa kysellä äijän perään.

Muutenkin artikkeli kuulostaa jotenkin kummalliselta, koska en näe aihetta artikkelille. Suomalaiset ovat omasta mielestäni olleet todella tunnollisia osallistumaan kisoihin, mikäli on vain ollut mahdollista. Asiasta vauhkoontuminen ei ole suomalainen mikään peruspiirre. Asiasta keskustelua on kyllä tapahtunut, mutta samaa keskustelua käydään myös esim ruotsissa jossa kieltäytymiset ovat oikeasti ongelma. Luin juuri artikkelin missä arvioitiin, että mikäli kukaan ei olisi kieltäytynyt edustamasta maajoukkuetta, eilisestä latviaa vastaan pelanneesta joukkueesta olisi koneeseen mahtunut korkeintaan kolme pelaajaa.

Seuraava kommentti sai meikäläisen todella ihmettelemään:

"Ja suomalaisen tavan mukaisesti Kiprusoffista tehtiin hetkessä maanpetturi ties mitä. Siis VAIN Suomessa, ei esimerkiksi Pohjois-Amerikan kiekkopiireissä."

Mitä tämä tarkoittaa? Tää on niin esimerkki suomalaisesta alemuuden tunteesta ja hölmöä vähättelyä. "Ei tuolla isossa maailmassa näin kukaan ajatelle ja ketään ei kiinnosta, ole suomipoika hiljaa....."

Miten se ylinpäätänsä olisi mahdollista, että POHJOIS AMERIKAN piireissä voisi leimata SUOMALAINEN maanpetturiksi. Lauseen omituisuus kertoo mielestäni sen, että koko "mielipide" ei ole kirjoitettu kaikkia kieltäytymisiä ajatellen. Kiprusta tässä kolumnissa on kysymys.

Siis, kiprun käytöstä ei voi verrata muitten kieltäytyjien toimintaan. Hän on valinnut oman reittinsä ja sitä voi mielestäni kritisoida. Omasta mielestäni tätä keskustelua ei ole itseasiassa pahemmin tullut käytyä muualla kuin näillä sivuilla. Ilmeisesti Saarinen lukee jatkista, kun kerran näkee syyn kritisoida tätä keskustelua.

Kuten aikaisemmin mainitsin, suomalaiset ovat kaiken kaikkiaan hyvin positiivisia maajoukkue edustukselle. Tämän takia, ainakin omalta kohalta voin sanoa, että kun kieltäytyminen on tullut jonkin sortin selityksen kera, fiilikset on ollu enemmän "voi harmi, olis tarvittu mutta ei auta itku markkinoilla" kuin "vitun pelle, kuka vittu sä luulet olevas".
 

Fordél

Jäsen
Sitten kun kaivat hieman enemmän noita jenkkilän tuotoksia, kerro lisää. Pitkänenhän on todellakin ihan ihme laama, ei siitä pirusta tiedä onko se lintu vai kala. Mutta niin vain tuo tulee väkisinkin tutuksi, ihan täällä kotisuomessa. Kerros nyt ihmeessä fordeli, että missäs ihmeessä nuo sinun "pointtiasi" tukevat väitteet lopulta ovatkaan? Lukuisissa kieltäytymisissä ehkä? Vai tahdotko edelleen tukeutua Ricon paskanjauhamisiin? Odotas, katsotaanpas samaa viestiä seuraavaan kappaleeseen:

Niin luitko tuota lehtijuttua ollenkaan? En ole viitannut täällä lukuisiin kieltäytymisiin vaan esimerkiksi tuohon lehtijuttuun, missä Desjardins kertoo millaisia ongelmia Pitkänen aiheutti Phillyssä. En näe mitään syytä epäillä etteikö nuo Desjardinsin sanat pitäisi paikkaansa. Näin ollen en näe Selänteen toiminnassa mitään ongelmaa joukkuehengen kannalta, mutta Pitkänen voi tällainen ongelmatapaus olla.

Perinteistä jatkoaikailua siis. Kun todettiin, että sinut ammuttiin alas, lievennetään ja heitetään sumuverho (Niinimaan esiin nostaminen) eteen? Jestas sentään, meillä on oikeasti Sihvostakin parempi kiekkotietäjä täällä!

Missä minut on ammuttu alas? Ja miten olen voinut tämän alas ampumisen takia lievennellä kantaani kun kerran nuo kaikki olivat samassa viestissä?


Mene nyt hyvä mies itseesi, vaikka netissä ollaankin, ei nyt ihan noin käsittämätöntä paskaa kannattaisi suoltaa. Joskus vielä joku sinua muistuttaa noista, ihan livenä, osoittelee sormella sinua ja arvaa kuinkakohan nolona oletkaan.

Käsittämätöntä paskaa? Sulla on siis parempaa tietoa millainen Pitkänen on ollu Phillyn pukuhuoneessa kuin Desjardinsilla? Kerro ihmeessä meille muillekin ja laadi nyt ihmeessä asiasta vastine SportingNewsiin.
 

Oadie

Jäsen
Voitko ystävällisesti mainita muutaman nimen, jolla on kokemusta änäristä ja pienemmistä kaukaloista. Siis semmoinen jannu, joka sopisi kuin valettu 4 kenttään.

Itselleni nyt ei tule ketään mieleen, voi toki johtua viestin kirjoitus ajankohdastakin.

Antti Laaksonen. En ymmärrä mihin tämä kaveri unohtui? EHT peleissä mitkä pelasi paras roolissaan ja kokemusta on jarruketjusta ja etenkin alivoima pelaamisesta. Itse kuvittelin kaverilla olevan varman paikan, mutta niin vaan katosi Dougin papereista.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
OT:tä ja pahasti, mutta täytyyhän faktat oikoa. Useampi kirjoittaja täällä on isolla suulla julistanut, että NHL:n runkosarjaa pelattiin koko 95 kisojen ajan. Ei pidä paikkaansa. Winnipeg Jets pelasi tynkäkauden viimeisen ottelunsa 2.5.1995. MM-kisojen välierät pelattiin 5.5. ja finaali 7.5.

Siihen en ota mitään kantaa, olisiko Selänteen kannattanut tulla kisoihin (luultavimmin ei), tai olisiko valmennusjohdon tuossa tilanteessa kannattanut häntä ottaa (luultavimmin ei).

Niin s**tana! Mutta toivotaan tosiaan että mies tälläkertaa mukaan tulee. Niin ja toivottavasti Pihlströmin ja Niskalan tullee.. Kun sekin sarja katkolla jo on.
 

RedRave

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Lions, Die Mannschaft
Miksi Ruudut?

Kysyn senkin uhalla että saan kaikkien "tosi tietäjien" vihat niskoilleni, mutta en ymmärrä mikä ihmeen kiintiöpaikka Ruudun veljeksillä on joukkueeseen? Onkohan kisajoukkueessa sama järjestelmä kuin hallituksessakin, että vakiojäsenet pääsee ilman eri käskyä pelipaikalle? Varmaan Suomesta alkaa löytymään uusia nimiä joille voisi antaa mahdollisuuden, tai puolittaa edes Suomen jäähyt laittamalla vaikkapa Matti Hanan Ruudun tilalle. J. Ruudun "osaamista" varsinkin 6.20 min kohdalla. Taurua vapaasti lainatakseni: "Ei sitä peliä pojat jäähypenkiltä voiteta."
 

Fordél

Jäsen
Kysyn senkin uhalla että saan kaikkien "tosi tietäjien" vihat niskoilleni, mutta en ymmärrä mikä ihmeen kiintiöpaikka Ruudun veljeksillä on joukkueeseen? Onkohan kisajoukkueessa sama järjestelmä kuin hallituksessakin, että vakiojäsenet pääsee ilman eri käskyä pelipaikalle? Varmaan Suomesta alkaa löytymään uusia nimiä joille voisi antaa mahdollisuuden, tai puolittaa edes Suomen jäähyt laittamalla vaikkapa Matti Hanan Ruudun tilalle. J. Ruudun "osaamista" varsinkin 6.20 min kohdalla. Taurua vapaasti lainatakseni: "Ei sitä peliä pojat jäähypenkiltä voiteta."

Miksi ei? Ketä ehdottaisit tilalle esimerkiksi kakkosen laitaan?

Kuka toinen pelaaja osaisi hämmentää yhtä hyvin vastustajan pakkaa kuin Jarkko Ruutu? Todella tärkeä palanen joukkuetta, joka toisi tärkeää kokemusta joukkueeseen. Lisäksi on muuten yllättävän hyvä viimeistelemään rankkareista. Harmi vaan, että Pingviinit menevät tällä kaudella pitkälle, joten Jarkkoa ei joukkueessa nähdä.

Mitä tulee taas velipoikaan niin loppukauden pistetehtailulla oltiin 50 pisteen tahdissa. Uskon, että ensi kaudella Ruutu pelaa elämänsä parhaan kauden, jos vain pysyy ehjänä. Lisäksi Tuomo muodostaa M.Koivun kanssa todella hyvän parivaljakon kakkoseen ja jos tähän kenttään saataisiin vielä Selänne niin uskoisin sen olevan todellinen syömähammas.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Ja olikohan näissäkin kisoissa siten, että Selänne ei ollut sm-liigan loppumisen jälkeen heti 100% haluaako osallistua, ja purkka-Pentti sitten päätti ettei tarvii tulla ollenkaan. Myöhemmin Selänne olisi kuitenkin halunnut pelata. Muistanko nyt ihan väärin?

Et muista väärin. Vuonna -92 Teemu ei halunut tulla mukaan "paskaan joukkueeseen, jolla ei ole mahdollisuuksia menestyä" ja ei halunut ottaa riskiä, että loukkaantuisi, sillä hänen oli tarkoitus mennä Winnipegiin syksyllä. Tämän vuoksi Teemu valitsi golffin.

Mutta Selänne (ja Kummola oli säätämässä tätä myös alunalkaen) olisi halunut liittyä mukaan sen jälkeen, kun Suomi oli voittanut puhtaasti alkusarjansa. Pentti oli sanonut hänelle "Ei tarvitse, me paskat pärjäämme ihan kivasti näin..."

Teemulla taisi olla nuppi turvoksissa tuohon aikaan, mutta onneksi hän on siitä miehistynyt.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Kysyn senkin uhalla että saan kaikkien "tosi tietäjien" vihat niskoilleni, mutta en ymmärrä mikä ihmeen kiintiöpaikka Ruudun veljeksillä on joukkueeseen?

Ethän sinä Jatkoalaisten vihoja saa, kun et heidän tietämystään kyseenalaista. Sen sijaan kyseenalaistat maajoukkuevalmentajien ymmärryksen joukkueen kokoamisesta. Jos miehillä on kiintiöpaikka, niin mistä se johtuu? Valmentaja vaihtuu, mutta aina miehet on joukkueessa. Tarkoittaako se sitä, että kaikki valmentajat ovat kyvyttömiä näkemään miesten heikkouksia, vai että Kummola on mahtikäskyllä määrännyt miehet joukkueeseen?

Jostain syystä, valmentajasta riippumatta, miehet joukkueeseen valitaan. Eli asetat tässä aika monen suomikiekon ammattivalmentajan kyvyt kyseenalaisiksi, joten sitä tulisi ehkä hieman tarkemmin perustella.
 

olle****

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Frölunda Indians, Malmö FF
Varmaan Suomesta alkaa löytymään uusia nimiä joille voisi antaa mahdollisuuden, tai puolittaa edes Suomen jäähyt laittamalla vaikkapa Matti Hanan Ruudun tilalle. J. Ruudun "osaamista" varsinkin 6.20 min kohdalla. Taurua vapaasti lainatakseni: "Ei sitä peliä pojat jäähypenkiltä voiteta."

Mikä kiintiö? Tuomo on paikkansa ansainnut ja Jarkko ei ole edes messissä. Pelaa poffeja, nahilassa, Pingviinit. You know?

Jos Jarkko putoaa pois poffeista, niin on satavarma parempi vaihtoehto kun ne jotka tällä hetkellä kyttäävät nelosen laiturin paikkaa.

Et sinä vihaa saa niskaan. En vain löydä mitään loogista vastausta kysymyksellesi muuta kuin, että T Ruutu kuuluu maajoukkueseen (sitä et edes sinä voi kiistää) ja J Ruutu kuuluu suomen parhaimpien joukkoon koska on PARAS omassa roolissaan. Myönnän, että äijän ylilyönnit ottaa välillä päähän mutta väitän, että esim Torinossa Jagrin seinään naulaaminen oli osa syy Suomen menestykselle.
 

RedRave

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Lions, Die Mannschaft
Jostain syystä, valmentajasta riippumatta, miehet joukkueeseen valitaan. Eli asetat tässä aika monen suomikiekon ammattivalmentajan kyvyt kyseenalaisiksi, joten sitä tulisi ehkä hieman tarkemmin perustella.

Henk. koht. en näe Jarkko Ruutua mitenkään erikoisena pelaajana, jolle tarvitsisi olla valmis paikka MM-joukkueessa. Tuomo Ruutu taasen pystyy hillitsemään hermonsa (ja nyrkkinsä), kun pelit kovenee. Toivotaan että hänen kohdallaan peli kulkee, ja saadaan nauttia puhtaasta jääkiekosta ilman turhia ylilyöntejä. Mutta J. Ruutu on parhaimmillaan/pahimmillaan ns. köyhän miehen Matt Nickerson.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös