Jaloilla äänestäminen

  • 76 956
  • 249

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Joo, ei uskalla ryhtyä Handelsbankenin asiakkaaksi kun on tuollaisia Spedejä johtajina! Tuohimaa on tyhjä arpa, Baxterin ohella.

Olisiko viisainta katsoa lauantain peli ja jos ei maajoukkuetauolla tapahdu muutoksia niin sitten totaalinen loppukauden boikotti päälle!?

Tuossa on oikeasti pointtia, eli kyllä mielestäni on hyvin hälyttävää että kovilla posteilla istuvat kaverit piileskelevät nyt paskat housuissa jossain kabineteissä. Voin vahvistaa että tänään 31.10.2007 menee omalta osaltani boikottiin ainakin Yhtyneet, Hasan&co ja Handelsbanken. Ei ole huumoria, tosissani olen. Tämä on vakava asia.

Mielestäni ylläolevissa yrityksissä istuu tällä hetkellä henkilöitä, jotka eivät osaa huolehtia asiakkaistaan ja sidosryhmistään, näin ollen en uskalla laittaa omaa tai yritykseni rahaa niihin koska pelkään että rahat menevät yhtä hukkaan kuin HIFK:hon laittaessani. Samat herrathan noissa johdoissa tai hallituksissa istuu. Eli jos kerran herrat Lindholm, Everi ja Tuohimaa hoitavat HIFK:n asiat aivan päin helvettiä ja mauttomalla ylimielisyydellä tällä hetkellä, niin miksi he hoitaisivat päätyönsä paremmin?
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Liityn jaloilla äänestävien joukkoon. Viimeisten seitsemäntoista vuoden aikana olen jättänyt väliin vain muutaman kotiottelun ja nekin olosuhteiden pakosta, mutta viime viikkojen tapahtumat ovat jo liikaa. Olen heilutellut kylttejä, kannatellut lakanoita ja lähetellyt toimistolle sähköposteja, mutta tulos on ollut pelkkä nolla.

Heihei, IFK. Tavataan taas, kunhan Dinot ovat vanhainkodissa, Pentti Joensuussa ja valmennuksessa on mies, joka ei kuittaa tappioita ylimielisellä vittuilulla faneille.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Puhumattakaan tästä putkesta. TV 1/ 3.11:

17.10 Pisara
17.15 Kotikatu
18.00 Kuuden Tv-uutiset ja sää
18.10 Urheiluruutu
18.15 Antiikkia, antiikkia
18.45 Luonnon ääniraita
18.50 Avara luonto: Aavikko kukkii

Noista ainakin tuo Avara luonto vaikuttaa kiehtovalta. Aavikon kukkiminen on paljon nopeampi ja värikkäämpi tapahtuma kuin Baxterin HIFK:n matsi.

Mun HIFK-TV:stä tulee to 1.11.07:

1. erä:

00.00 Neppailua, neppailua (kestää koko erän)
17.08 Sydämen asialla: "Tuhkaa vain" (Pentti Matikainen HIFK:n tj:na, TV1)

2. erä:

00.00 Neppailua, neppailua (näillä mennään)
17.25 Pikku kakkonen (jäähyn jälkeen penkitetään Ilkka Pikkarainen, TV2)
19.30 Miehen puolikkaat (muffinssikeskustelu, uusi HIFK:n hallitus esittäytyy kannattajille, SUB TV)

3. erä:

00.00 Neppailua, neppailua (lisää Baxteria...)
19.45 Kotikatu (Hautajaispäivä, Harri tekee sovun HIFK:n muiston kanssa, TV1)
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Profile: Hifk, jonka opin tuntemaan

-Pelataan punaisilla paidoilla, joissa Anteralta kopioitu logo (aiemmin se vaakuna)
-Aina sattuu ja tapahtuu
-Ollaan jäähypörssin kärjessä tai sen tuntumassa
-Taklataan enemmän kuin vastustajat
-Voitetaan kaksinkamppailuja enemmän kuin hävitään (tahdon asia)
-Tehdään maaleja -ei niin väliä vaikka omissa soikin, jos voitto tulee luvuin 6-5.
-Pelissä on tunnetta, käytöskymppejä tulee erotuomarille mussuttamisesta (hah -en olisi aiemmin uskonut kirjoittavani tätä, erotuomarille mussuttamisesta otettu kymppi kun on lähtökohtaisesti niin typerä jäähy. Se kuitenkin kertoo asialleen omistautumisesta ja tunteen palosta.) -Siis mussuttamisjäähy voi olla kokonaisuuden kannalta positiivinen asia.
-Tapellaan, jos siltä tuntuu (tappelu saattaa olla jopa ottelun käännekohta, josta tappiollinen ottelu käännetään henkisen voimalatauksen avulla voitoksi)
-Kyykytetään vastustajia pelaajamarkkinoilla

Profile: Hifk, tällä kaudella
Pelataan punaisilla paidoilla, joissa Anteralta kopioitu logo
Pelataan varoivaisesti paskasti

Ennen joulutaukoa mua ei hallilla näy, ellei Baxter lähde. Jos ei lähde, niin voi olla, että koko loppukausi jää multa näkemättä. Kun Baxter on saatu ulos, sitten ekaan peliin, vain osoittaakseni tukea uudelle valkulle (vaikkei tuota laivaa heti käännetäkään).
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Heti tulen hallille seuraavaan peliin kun valmentaja on vaihtunut. Irtolipulla. Jos lippuja on jäljellä.
 
Viimeksi muokattu:

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Voin vahvistaa että tänään 31.10.2007 menee omalta osaltani boikottiin ainakin Yhtyneet, Hasan&co ja Handelsbanken. Ei ole huumoria, tosissani olen. Tämä on vakava asia.
Anteeksi lempeä irvailu, mutta mites aiot boikotoida Hasania? Olet käyttämättä tuotteita, joille H tekee mainontaa? Vai oletko niin iso tappi jossain asiakasfirmassa, että voit siirtää tilit pois toiselle mainostoimistolle?

Olen samaa mieltä IFK:n nykytilasta, mutta tuo menee naiiviuden puolelle, eikä vaikuta mitään, mihinkään.
 

Hakki#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bayern München
Kävin katsomassa ensimmäiset IFK-matsini 70-luvun puolessa välissä. Ja silloinen IFK teki alle kymmenvuotiaaseen pikkuskidiin lähtemättomän vaikutuksen.

Nykyään ei ehdi katsomaan kuin muutaman matsin kaudessa. Joten tähän boikottiin on helppo lähteä mukaan. Palaan halliin vasta kun valmentaja ja pelityyli muuttuu. Kunpa joskus sattuisi ja tapahtuisi jotain.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Puhumattakaan tästä putkesta. TV 1/ 3.11:

17.10 Pisara
17.15 Kotikatu
18.00 Kuuden Tv-uutiset ja sää
18.10 Urheiluruutu
18.15 Antiikkia, antiikkia
18.45 Luonnon ääniraita
18.50 Avara luonto: Aavikko kukkii

Noista ainakin tuo Avara luonto vaikuttaa kiehtovalta. Aavikon kukkiminen on paljon nopeampi ja värikkäämpi tapahtuma kuin Baxterin HIFK:n matsi.

Kyllähän tuo Avara luonto on paljon pirteämpi kuin nyky-HIFKin esitykset. Siinä sentään tapahtuu jotain. Ja heti kun se loppuu, voi vaihtaa CanalSportille ja seurata, kun Liverpool nyhjää Blackburnin vieraana 0-0:n. Tästä aasinsiltana tulee toki mieleen HIFK, joka myös on erikoistunut 0-0-tuloksiin. Myös se on samaa, että molempien koutsien sukunimi alkaa B:llä ja molemmat vetoavat jatkuvasti loukkaantumisiin. Toisin sanoen, vitutusta luvassa heti Avara luonto -ohjelman jälkeen. Siihen asti menee hyvin. :)


Kyynikko kirjoitti:
Urheiluruutu = Ässät voitti Hifk;n puhtaasti maalein 1-6 ( 3.11.2007 ).

Tarkoitat varmaan, että matsi on ekan erän jälkeen 1-6?? Eihän se matsi voi olla loppu vielä kello 18.10. Itse matsissa Ässät lisäksi raiskaa HIFKin joka rintamalla, eikä kukaan tee muuta kuin katsoo peiliin, joita lienee raahattu vaihtoaitioon vähintään 5 kappaletta. Enää jää kysymys, että katsotaanko peiliin ennen seuraavaa vaihtoa, vai heti vaihdon jälkeen?

Niin ja jos tuo ohjelmalista tuo sinulle mieleen HIFKin kurjuuden, en missään nimessä suosittele sinulle elokuvaa Titanic. :) En tosin suosittele sitä muutenkaan kenellekään...
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tarkoitat varmaan, että matsi on ekan erän jälkeen 1-6?? Eihän se matsi voi olla loppu vielä kello 18.10. Itse matsissa Ässät lisäksi raiskaa HIFKin joka rintamalla, eikä kukaan tee muuta kuin katsoo peiliin, joita lienee raahattu vaihtoaitioon vähintään 5 kappaletta.

Jos Knatterton ei olisi pelikiellossa, olisi nöyryytyksen ruumillistuma tässä: Haluton, veltto ja puolustuskyvytön HIFK ottaa neppariin kaikilla pelin osa-alueilla kriisi-Ässiltä ja joku yliopistoliigan teinipoika muksii kilpikonnana kyhjöttävää HIFK-kapteenia kenenkään nostamatta sormea. Hiljaisuuden rikkoo vain läskin tummuminen -ja kimeä "Muista kääntää toinen poski!!"- huuto kotijoukkueen vaihtopenkiltä. Ei vi##u.

Mun kausarit on ollut käyttämättä koko kauden. Vain kaksi peliä lusittu irtolipuilla. Helpolla pääsin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Paras kohta ohjelmaa tulee siinä kun Hagelstam antaa oman arvion Dinojen arvosta. Priceless.

-Mitäs sä olet tänne tuonut?
-No mulla on tässä kaksi tosi kovaa kaveria Suomen jääkiekon ytimestä, Frank ja Kife
-Ai jaha, Frank ja Kife, mistäs olet nämä antiikkitavarat löytänyt?
-En mä tiedä tarkkaa alkuperää, isoisä toi nää sodasta
-No tiedätkös mitä nämä oikeasti on?
-Frank ja Kife!
-Ei, tämä toinen on sammaloitunut Saimaan norppa ja toinen on pystyyn nostettu veltto norsun penis. Sinua on huijattu.
-Häh, eikös nää olekaan arvokkaita?
-Ei näillä ole mitään muuta arvoa kuin ehkä sitten tunnearvoa
-No mä oon jo tottunut näihin, vien ne himaan takas
-Vie ja muista pitää kylmässä paikassa. Älä kuitenkaan missään tapauksessa jäähallissa. Siellä ne saattavat herätä hetkeksi eloon
-Pelottava ajatus
-Niin minustakin, kiitos näkemiin
 

Giorgio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä on kanssa mitta täysi. Noin 15 matsia kaudessa olen tavannut peleissä käydä. Nyt en enää paikalla vaivaudu ennen kuin tulee radikaaleja muutoksia tähän touhuun. Jääkiekkohimon iskiessä menen Länsiauto Areenalle.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Jääkiekkohimon iskiessä menen Länsiauto Areenalle.

Taidat olla masokisti. Suosittelisin, että ennemmin antaisit jonkun tuttusi lyödä polvilumpiosi paskaksi.
Toisaalta nyky-IFK:ta katsellessa ei sähköiskut penikseen tunnu ollenkaan huonolta ratkaisulta...
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhtä vailla kaikki kotipelit tänä vuonna nähneenä olen päässyt tutustumaan tunneskaalan ääripäihin ja löytänyt uusia ulottuvuuksia tunneskaalan negatiivisesta päästä. Vaikeudet kasvattavat voittajaksi, mutta sitä ei tee väliinpitämättömyys, ylimielisyys, nurkkapatrioottisuus eikä menneestä haaveilu.

HIFK on joskus ollut aivan hemmetin iso juttu - nyt peli muistuttaa kourallista hiekkaa joka tuuleen heitettäessä leviää ja sen jälkeen sillä ei ole enää mitään virkaa. Uskolliset fanit vaativat seuraidentiteetin palauttamista, mutta mitään ei tapahdu. Missä on uusi hallitus, onko niitä hallitukseen nimettyjä henkilöitä nähty hallilla tai ylipäänsä missään?

Pelaajien osalta tilanne on absurdi. Pelisysteemiä ei ole eikä yksilöiden halu kumuloidu sellaiseksi joukkovoimaksi, että homma alkaisi luistamaan.

Tämänhetkisen tilanteen kuvaaminen pettymykseksi on sama kuin rakkauden tunnustus. Todellisuus on kaukana pettymyksestä.
 

JJ IFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland
Täällä janarit miettii länsi-autoareenaa ja kotikatua, kun esmerkiksi lauantaina pelataan HIFK:n käsispeli, ja parin viikon päästä alkaa bandykausi. Rakkaus seuraa kohtaan, missä pelaa??
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Täällä janarit miettii länsi-autoareenaa ja kotikatua, kun esmerkiksi lauantaina pelataan HIFK:n käsispeli, ja parin viikon päästä alkaa bandykausi. Rakkaus seuraa kohtaan, missä pelaa??

Tässä saattaa piillä sellainen asia, että on kyse ainoastaan rakkaudesta jääkiekoseuraa kohtaan. Ei siis niinkään seuraa varsinaisesti, joten silloin muiden lajien kannattaminen tai ylipäätään seuraaminen ei oikein kohtaa omia tarpeita. Tämä ei puolestaan kuitenkaan tarkoita sitä, että esimerkiksi HIFK Soccer tai homohelmien IFK saisi sympatioitani. Itse lajit vaan eivät kiinnosta. Kiekko on se joka vetää...

Ja hei, mikä vitun janari...
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Tänään lehdessä ollut Matikaisen haastattelu on taas yksi osoitus, siitä miksi HIFK ei menesty. Vastuuta ei oteta, selitellään asioita loukkaantumisilla nyt, tässä rakennetaan pohjaa tulevaisuudelle (kuulostaa todella pahalta eli siis divarikiekolle ilmeisesti ja joulun jälkeen katostaan, jos ei homma lähde toimimaan. Joulun jälkeen on turha tehdä enään mitään, sillä olemme silloin niin kaukana pleijareista, että on aivan sama mitä silloin tehdään.

HIFK on ollut nytkin aivan liian hidas käänteissään, mutta jokainen valitsee oman tiensä. Itse en otteluihin jatkossa tule, ehkä kerran kaksi, kun on pakko tärkeiden sidosryhmien kanssa käydä, vaan käytän enemmän aikaani muuhun harrastustoimintaan ja onneksi on sentään Arsenal. HIFK:ssa ei myöskään tajuta sitä, että kerran menetetyt asiakkaat on vaikeasti takaisin houkuteltavissa, mutta onneksi näiden ammattilaisten mukaan siihen on varaa. Penttihän kehui, että organisaatiossa on ammattitaitoa jo vuosituhansien ajalta ja viittasi hienovaraisesti, että siellä tiedetään asiat paremmin, kuin fanien piireissä. Kun puhutaan bisneksestä, niin HIFK:n organisaation tietotaito joutuu aika naurun alaiseksi ainakin ja meissä fanien joukossa on paljon pätevämpiä ammattilaisia kuin esimerkiksi herrat Moberg, Heino ja Matikainen, en myöskään osta tällä istumalla Tuohimaan pätevyyttä vielä tai sitten hän ei vain ole riittävän kiinnostunut HIFK:sta.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Täällä janarit miettii länsi-autoareenaa ja kotikatua, kun esmerkiksi lauantaina pelataan HIFK:n käsispeli, ja parin viikon päästä alkaa bandykausi. Rakkaus seuraa kohtaan, missä pelaa??

Osalle rakkaus seuraa kohtaan on rakkaus HIFK Hockeytä kohtaan. Monilajikannatus on hieno juttu, jos sen on keksinyt viime vuosina. Lauantaina kaksi suosikkiseuraani pelaa töölössä, ensin Finskillä toinen ja heti perään toinen Jäähallissa. Ei tässä iässä enää jengejä vaihdeta muita miellyttääkseen.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Tänään lehdessä ollut Matikaisen haastattelu on taas yksi osoitus, siitä miksi HIFK ei menesty. Vastuuta ei oteta, selitellään asioita loukkaantumisilla nyt, tässä rakennetaan pohjaa tulevaisuudelle (kuulostaa todella pahalta eli siis divarikiekolle ilmeisesti ja joulun jälkeen katostaan, jos ei homma lähde toimimaan. Joulun jälkeen on turha tehdä enään mitään, sillä olemme silloin niin kaukana pleijareista, että on aivan sama mitä silloin tehdään.
Missä lehdessä mainitsemasi haastattelu on?
 

JJ IFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland
Osalle rakkaus seuraa kohtaan on rakkaus HIFK Hockeytä kohtaan. Monilajikannatus on hieno juttu, jos sen on keksinyt viime vuosina. Lauantaina kaksi suosikkiseuraani pelaa töölössä, ensin Finskillä toinen ja heti perään toinen Jäähallissa. Ei tässä iässä enää jengejä vaihdeta muita miellyttääkseen.

Jokainen toki kannattaa tyylillään, ei siinä. Vaan entäs jos HIFK Soccer pelaa 5-10:n vuoden päästä Veikkausliigatasolla, kumpaa HIFK:ta ja HJK:ta kannattava kannustaa paikallisottelussa HIFK-HJK?

Suomessa kannatuskulttuuri on oikeastaan vasta 2000-luvulla herännyt kasvamaan eurooppalaiseen suuntaan, ja siksi on luonnollista, että hieman vanhemmat polvet ovat ulkona esimerkiksi Stadin Kingien touhuista ja asenteista. Ruotsissahan kannatuskulttuuri kehittyi lapsenkengistä eurooppalaiselle tasolle 90-luvun aikana, ja on mielenkiintoista seurata kuinka hyvin suomalaiset keskieurooppalaisen kannatuskulttuurin omaksuvat. Stadin Kingien, Ultras Jokereiden ja Sissiryhmien kaltaiset faniporukat kehittyvät kovaa vauhtia, eikä kasvun rajat ole tulleet vielä lähellekkään vastaan. Lajirajoja rikkova rakkaus seuraa kohtaan kuuluu tähän aatteeseen, tosin kaikilla kendoseuroilla ei tällaista ylpeydenaihetta, kuin monilajisuus, ole.
 

scholl

Jäsen
HIFK Hockey on jääkiekkoseura. Jos joku haluaa seurata muiden jaosten toimintaa niin olkaa hyvä, mutta onhan se jossain määrin naurettavaa. Toki ymmärrän, että jos bandy kiinnostaa niin jokainen sympatiseeraa enemmän IFK:ta kuin Botniaa, mutta ei se silti yhdistä HIFK bandya ja HIFK hockeya sen kummallisemmin. Mitäs muuta siellä sitten on. Käsipallo: ei erityisemmin sytytä, innebandy: naurettava laji, ei pitäisi kilpailla sählyssä koulun liikuntatuntien ulkopuolella, jalkapallo: ei missään määrin uskottavaa toimintaa, jalkapalloseurat ovat erikseen.

Kertaakaan en ole Barcelonassakaan käynyt katsomassa muuta kuin jalkapalloa. Ei tulisi mieleenkään mennä hockey patines -peliin.
Vähän sama juttu IFK:n kanssa.

Itse en usko brändiextensioon urheilussa. Jos joku on kiinnostunut monista lajeista niin hänellä on jokaisessa oma suosikkinsa. Eivät yleisseurat sytytä seuroina sinänsä.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Missä lehdessä mainitsemasi haastattelu on?

Ilta-Sanomista löytyy iso juttu Matikaisesta ja HIFK:sta. Matikaisen mukaan kaikki tekevät virheitä ja mitä enemmän vastuuta, niin sitä enemmän tulee virheitä. Logiikkahan tuokin on, mutta vaikea olla samaa mieltä että virheet kasvaisivat potenssiin vastuun myötä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jokainen toki kannattaa tyylillään, ei siinä. Vaan entäs jos HIFK Soccer pelaa 5-10:n vuoden päästä Veikkausliigatasolla, kumpaa HIFK:ta ja HJK:ta kannattava kannustaa paikallisottelussa HIFK-HJK?

Hyvä kysymys ja sama vastaus kuin Rebelillä; enää ei onnistu seuravaihto, kannattaisin HJK:ta. Koska se oli olemassa pääsarjatason vaihtoehtona silloin, kun fudisseuraa valitsin. Samasta syystä moni kaltaiseni espoolainen on ikuinen HIFK- tai Jokeri-fani, eipä paljon ollut vaihtoehtoa aikanaan. Näin se vaan menee.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Väite

Jokainen toki kannattaa tyylillään, ei siinä. Vaan entäs jos HIFK Soccer pelaa 5-10:n vuoden päästä Veikkausliigatasolla, kumpaa HIFK:ta ja HJK:ta kannattava kannustaa paikallisottelussa HIFK-HJK?

Väitän,että HIFK Soccer voittaa mestaruuden futiksessa aiemmin kuin IFK Hockey jääkiekossa. Bandysta puhumattakaan, jossa mestaruus taitaa tulla IFKlle jo tällä alkavalla kaudella.
 

scholl

Jäsen
Koska se oli olemassa pääsarjatason vaihtoehtona silloin, kun fudisseuraa valitsin.

Väittäisin, että suurin osa kannatti HJK:ta junnujoukkueiden takia jo siihen aikaan, kun oli niin pieni, ettei vielä tajunnut edes, että seura pelaa aikuisten sm-sarjassa. Jos kadulta valitsee satunnaiset 10 miestä niin vähintäänkin 8 on jossain vaiheessa joko pelannut Klubin junnuissa tai käynyt ainakin pari kertaa treeneissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös