Avoin haaste Petteri Sihvoselle Jokereista & Sheddenistä

  • 136 866
  • 582

Kennel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Väärin viheltäneet tuomarit eivät pääse finaaleihin ja valmentaja, joka ei saa joukkuettaan voittamaan, lunastaa potkut. Onneksi urheilutoimittajan ei tarvitse kovin usein osua oikeaan, kunhan hän kirjoittaa tarpeeksi provosoivaa (=myyvää) tekstiä ja keksii muotitermejä.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Tämä keskustelu on kyllä ollut erittäin hauskaa seurattavaa. Pienistä yksityiskohdista väännetään kättä, mutta mielestäni unohdetaan yksi asia. Jääkiekko on tulospeli. Enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Shedden oli erittäin lähellä jo viime vuonna tiputtaa fiaskokiekkonsa kanssa HPK jatkosta, vaikka HIFK:lla oli kuulemma luokaton joukkue.

Ymmärtäisin kritiikin jos Jokerit esimerkiksi eivät onnistuisi maalinteossa tai omissa soisi jotenkin hälyttävän paljon. Näin ei kuitenkaan ole. Tällä kaudella Jokerit ei ole kertaakaan jäänyt maaleitta. Runkosarjassa Jokerit tekivät vain kolme maalia vähemmän kuin Kärpät. Maaleja Jokerit päästivät neljänneksi vähiten mikä on hyvä saavutus ottaen huomioon maalivahtien loukkaantumiset.

Runkosarjassa pisteitä kerättiin 1,98 pisteen keskiarvolla. Kärpät voittivat runkosarjan lopulta vain neljän pisteen erolla. Tappioita tuli käytännössä vain putkissa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Tappiot tulivat seuraavasti eri joukkueita vastaan.

HIFK 4
Kalpa 2
TPS 2
Ilves 2
Blues 2
Kärpät 1
Tappara 1
Saipa 1
Pelicans 1
HPK 1
JYP 1

Vahvistettuna on ne joukkueet, jotka ovat vielä mukana. Muille välieräjoukkueille Jokerit ovat siis hävinneet yhteensä neljä kertaa tällä kaudella.

Tällä hetkellä on alla 10 ottelun voittoputki. Viimeisestä 18 ottelusta on hävitty vain kaksi. Kunnon ajoitus siis osunut kohdalleen.

Jos viimeistä 10 ottelua pilkkoo vielä enemmän huomaa, että Jokereiden verkkoon on tehty vain neljä maalia tasakentällisin. Jokerit puolestaan on tehnyt vastaavasti samassa ajassa 27 maalia tasakentällisin. Fiaskokiekko näyttäisi siis toimivan ainakin tasakentällisin.

Vaikka kuinka asiaa pyörittelisi ei Jokereiden pelistä saa fiaskoa tekemälläkään. Peli ei ole ehkä aina kaunista, mutta se on kyllä armottoman tehokasta. Jopa parjattu ylivoimapeli kaikessa hirveydessään tuntuu toimivan silloin kun sitä vaaditaan. Kun ottaa huomioon joukkueen pelaajamateriaalin, niin ei voi kun ihmetellä miten paljon Shedden joukkueesta saa irti.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Parjattu Sihvonen

Nyt on pakko antaa isot kiitokset Sihvoselle erittäin valaisevasta ja analyyttisestä tämän päivän otteluennakosta. Tuota uskaltaa sanoa jo analyysiksi. Suosittelen lukemaan Urheilulehden kotisivulta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Oiva kirjoitti:
Nyt on pakko antaa isot kiitokset Sihvoselle erittäin valaisevasta ja analyyttisestä tämän päivän otteluennakosta. Tuota uskaltaa sanoa jo analyysiksi. Suosittelen lukemaan Urheilulehden kotisivulta.

Ihan pääosin hyvää tekstiä. Sikäli tosin virheellistä, että monet mm. Jatkoajassa totesivat Jokerien vahvuudet yksityiskohtaisesti jo ennen tämän playoff-sarjan käynnistymistä. Sihvonen ei voi myöntää norsun kokoista analyysivirhettään Sheddenin ja Jokerien pelikirjan osalta, vaan väittää Jokerien nostaneen pelaamisensa tasoa runkosarjasta ja sen mahdollistaneen nyt Jokerien 2-0 ottelujohdon HPK:ta vastaan.

Todellisuudessa Jokerit ei ole vielä yltänyt samaan kuin runkosarjassa parhaimmillaan ja Jokerien ensimmäinen ottelu oli yksi huonoimmista aikoihin. Toiseen otteluun Jokerien peli parani selvästi, mutta ei se ole niin ratkaisevaa kuin Sihvonen antaa ymmärtää. Jokerien pelikirja on ollut nähtävissä samantyyppisenä useissa runkosarjan otteluissa ja tällä hetkellä Jokerit pelaa korkeintaan normaalitasolla siihen nähden.

Kyllä tässä niin kävi, että Shedden tyrmäsi pelikirjallaan Sihvosen. Ei tarvitse edes lukua laskea.

Nyt hallille :)

Pikana vielä ennen lähtöä:

Sihvosen suurin ongelma on se, että hän ei selvästikään ymmärrä - Sihvosen termejä käyttääkseni - joukkueen materiaalin ja pelikirjan välistä suhdetta. Sen takia Sihvosen pitää nostaa yksittäinen pelaaja (kuten Riksman tällä kertaa) parhaaksi ja ratkaisijaksi.

Jos Sihvonen osaisi oikeasti analysoida kokonaisuutta, hän huomaisi jossain vaiheessa sen, että Jokerien materiaali onkin todellisuudessa duunarimateriaali ja sen varaan on duunarivalmentaja rakentanut peluutuksensa ja pelikirjansa. Varsinkaan Jokerien hyökkäyspää tai ylivoima ei koostu taitavista ja liigan parhaista saatavilla olevista tähtipelaajista, vaan nöyrään ja pyyteettömään työntekoon pystyvistä raatajista, jotka osaavat pelata aina myös huippuvarmaa puolustuspään peliä. Tässä on Jokerien vahvuus ja sillä joukkue voittaa siitäkin huolimatta, että Jokereista puuttuu se rightin taitoyvpakki ja taitosentteri - pelaajatyypit, jotka löytyvät muista liigan parhaista joukkueista.

Jokerit on monessa mielessä Suomen Calgary Flames viime kausilta. Hyvä maalivahti - yksi parhaista - ja puolustus- sekä hyökkäyssuunnassa raakaa työntekoa ilman kauneus- ja taitoarvoja. Maalit survotaan sisään paluukiekoista ja korkeintaan silloin tällöin nähdään muutama upea ranneveto (Iginla vs Rita). Kaiken perusta on tiivis maalinedustapeli molemmilla maaleilla ja vastustaja saa maksaa kipeästi sen, jos menee Jokerien/Calgaryn maalille. Materiaali ei ole yksittäin tarkasteltuna - pelaaja pelaajalta - liigan paras, mutta sovitettuna oikeaan pelitapaan oikealla valmentajilla ja oikeilla pelaajilla Jokerit ja Calgary ovat joukkueena suurempia kuin yksittäisten pelaajiensa summa.

Tuota viimeistä kappaletta Sihvonen ei kirjoitustensa perusteella tajua lainkaan.
 
Viimeksi muokattu:

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
cobol kirjoitti:
Ihan pääosin hyvää tekstiä. Sikäli tosin virheellistä, että monet mm. Jatkoajassa totesivat Jokerien vahvuudet yksityiskohtaisesti jo ennen tämän playoff-sarjan käynnistymistä. Sihvonen ei voi myöntää norsun kokoista analyysivirhettään Sheddenin ja Jokerien pelikirjan osalta...

Tähän ei voi sanoa kuin amen, puhut täysin totta.

Sikäli Sihvosen kirjoituksessa on suuret ansiot, että ne pelilliset havainnot, mitä hän teki olivat erittäin teräviä.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hei, pitääkö paikkaansa että Shedden sanoi tänään Sihvoselle jossain mediatilaisuudessa "you are just one little piece of shit"?

Radioni sattui olemaan ruotsinkielisellä kanavalla ja en ihan kaikkea kerinnyt kuulemaan mitä aiheesta puhuttiin.. Sopisi kyllä Sheddenin tyyliin tuo lause.. heh
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Missä on Sihvosen julkinen anteeksipyyntö?

Sihvonen on koko kauden kritisoinut Sheddeniä, jopa törkeillä sanakäänteillä. Nyt hänen "ymmärryksensä" jäkiekosta on osoitettu täysin riittämättömäksi ja käsityksensä Sheddenistä vääräksi. Mutta missä viipyy Sihvosen julkinen anteeksipyyntö? Sihvonen jos sinussa on edes yhtään miestä niin nyt on aika pyytää kaikilta osapuolilta anteeksi: Sheddeniltä, Kummolalta ja kaikilta jääkiekkofanieilta. Jokerit on juuri voittanut välierät nimenomaan pelaamalla taktisesti paremmin "valovuoden" Sheddeniä edellä olevaa Jalosta vastaan. Tämä Suomen parhaan valmentajan joukkue, joka on siis valovuoden edellä muista 5-5 pelin organisoimisessa, ei saanut aikaan yhtään maalia välieräsarjassa tasakentällisin. On aivan sama mitä tapahtuu finaaleissa - vaikka kärpät voittasivat jokaisen jäljellä olevan peli 15-0 niin kauden suurin fiasko on ollut Sihvonen. Nyt on aika nöyrtyä ja pyytää anteeksi.

Ohessa muistutukseksi pieni otos sinun mielipiteistäsi:

"Mielenkiintoinen fakta on kuitenkin se, että parhaat suomalaiset päävalmentajat ovat lähes valovuoden edellä Sheddeniä pelin organisoimisessa, joka ei hieman yllättäen ole myöskään Francisin vahvuus. Tällä haavaa näyttää sille, että ihan kirkkaimmista mitaleista ei tule taistelemaan kumpikaan helsinkiläisjoukkue."

"Fakta on, että Jalonen ja Lehkonen ovat valovuoden muita valmentajia Suomessa edellä tässä viidellä viittä vastaan pelaamisen organisoimisessa."

"Olen ollut kiivaasti vastustamassa keskinkertaisten kanadalaisten päävalmentajien Doug Sheddenin ja Paul Baxterin palkkaamista SM-liigaan."

"Lähinnä olen ihmetellyt ja kritisoinut sitä, että miksi pestit kohdistuvat näihin pohjoisamerikkalaisten farmisarjojen valmentajiin, joiden taktinen osaamien on hyvin vaatimatonta tasoa."

"Näillä valmentajilla kaksi mahtiseuraa on kaiken lisäksi auttamattomasti ulkona mestaruustaistosta."

"Ja se on jo suoranaista oman tietotaitomme ja vihdoin löytyneen jääkiekkoidentiteettimme raiskaamista ja halveksimista, että Sheddenistä tehtiin peräti Leijonin seuraava päävalmentaja."

"Tarkastelin Jokereiden pelaamisen kaikkia mahdollisia osa-alueita. Johtopäätökseni on: pelaamisessa on jopa käsittämättömän vähän tolkkua, suunnitelmaa ja ideaa. Toinen johtopäätös tai pikemminkin avoin kysymys kaikille suomalaisille jääkiekkoihmisille – myös Kalervo Kummolalle kuuluu: miksi Jokereiden pelaamisen sisällöstä vastuussa oleva päävalmentaja, Doug Shedden, ansaitsi tulla valituksi Leijonien päävalmentajaksi? "

"Alusta asti kritiikkini Sheddeniä kohtaan on kummunnut siitä, että hän peluuttaa kestämättömän huonoa jääkiekkoa."

"Jokerit ei ole kovin fyysinen eikä se ole missään määrin taktinen."

"vastaavasti tämä ylivertainen pelaajamateriaali kokee suuria vaikeuksia heti, kun jalat eivät ole herkimmillään. "

"Rehellinen mielipiteeni on, että tällä hetkellä Urama saisi enemmän irti Jokereista kuin Shedden. Ja vastaavasti Sheddenin komennossa Tappara olisi huonompi kuin Uraman alaisuudessa."

"Toki Jokereiden idea on pelata aina ja kaikkialta maalia kohti, mutta aivan kaikki, mitä tapahtuu sitä ennen, on modernin jääkiekon mittarilla kestämättömän huonoa."
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sihvonen Jokereihin

Tuo ei ole aprillia vaan vaatimus. Tuo kaikkitietävä guruhan päivitteli myös sitä, että miten Jokereissa voi olla noin luokattomat ulkomaalaisvahvistukset. Jos Wilm ja Staple ovat luokattomia hankintoja, haluan ehdottomasti nähdä millaisia olisivat Sihvosen hankkimat huippuvahvistukset.
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
bozik kirjoitti:
Tuo ei ole aprillia vaan vaatimus. Tuo kaikkitietävä guruhan päivitteli myös sitä, että miten Jokereissa voi olla noin luokattomat ulkomaalaisvahvistukset. Jos Wilm ja Staple ovat luokattomia hankintoja, haluan ehdottomasti nähdä millaisia olisivat Sihvosen hankkimat huippuvahvistukset.
Touhon ei viitsinyt mennä, kun alkaa itseänikin hieman tuo Sihvonen säälittämään - se kuitenkin yrittää. Mutta onhan tilastojen valossa tilanne vähintäänkin koominen. Pudotuspelien ulkomaalaisvahvistusten pistepörssi:
1. Stapleton Tim, Jokerit 5+3=8
2. Wilm Clarke, Jokerit 2+6=8

Ainiin ja vielä plus-minus johto, luokattomathan pitävät siellä kokoontumisajoja:
1. Schnabel Robert, Jokerit +8
2. Virta Tony, Jokerit +7
3. Wilm Clarke, Jokerit +7
4. Stapleton Tim, Jokerit +6
 

Canuck

Jäsen
wild wild west kirjoitti:
Hei, pitääkö paikkaansa että Shedden sanoi tänään Sihvoselle jossain mediatilaisuudessa "you are just one little piece of shit"?

Radioni sattui olemaan ruotsinkielisellä kanavalla ja en ihan kaikkea kerinnyt kuulemaan mitä aiheesta puhuttiin.. Sopisi kyllä Sheddenin tyyliin tuo lause.. heh


pitää paikkansa. perjantain mediatilaisuuden jälkeen shedden sanoi sihvoselle:

"Don't you ever write shit about my team. You're just a piece of shit"

kohta sihvonen varmaan avautuu urheilulehdessä ja sanoo että on syvästi loukkaantunut sheddenin kommenteista...
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Canuck kirjoitti:
pitää paikkansa. perjantain mediatilaisuuden jälkeen shedden sanoi sihvoselle:

"Don't you ever write shit about my team. You're just a piece of shit"

kohta sihvonen varmaan avautuu urheilulehdessä ja sanoo että on syvästi loukkaantunut sheddenin kommenteista...
Voimme olla varma, että Shedden vielä katsoi siten, että Sihvonen kokee oman turvallisuutensa tulleen uhatuksi. Ja seuraavan ulostuksensahan hän ei kirjoita siksi, että hän olisi loukkaantunut, vaan koska hän on vakavasti huolestunut valmentajien väkivaltaisesta käytöksestä suomalaisia urheilujournalisteja vastaan.

Yhä Sihvosen anteeksipyyntöä odotellessa...
 

REDNECK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta -68
Luin tänään jotakin kiekko lehteä, jossa käsiteltiin Sihvosta ja hänen näyttöjään liiga valmentajana. Tässä lyhyt yhteen veto jutusta en tosin lukenut sitä loppuun.

Sihvonen peluutti Pelicanseja samalla tavalla kuin Shedden jokereita tosin paljon huonomalla menestyksellä. Sihvosen ohjeet harjoituksissa palaajille olivat epäselviä ja eivä oikein aiheeseen sopivia. Pelicansien A junnujen valmentaja oli kieltänyt pelaajia menemästä katsomaan äijien harjoituksia kun ei niissä ollut päätä eikä häntää, näin suojeli tulevia pelaajia saamasta huonoa opetusta/mallia.

En kiireeltäni ehtinyt juttua lukea loppuun, mutta kyseinen lehti löytyy longinojan (Malmin jäähalli, Helsinki) jäähallin kahviosta. Kipaskaa lukemassa jos kiinnostaa, vaikka kaikkihan taitaa jo tietää mikä tuo Sihvonen on miehiään. Ei se mitään anteeksi pyytele.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Sihvonen on jo pitkään kaivanut itselleen kuoppaa kirjoittaessaan erittäin tylyin sanankääntein Sheddenistä. Sihvonen päätti, että Shedden on paska muutaman ensimmäisen HIFK-pelin jälkeen ja sen jälkeen hän on pitänyt Sheddenin ainoan vahvuutena pelaajien lataamista. Tämäkin on ihan pelkkää sananhelinää, sillä pelaajien lataaminen on minusta oikeastaan koko kauden kestävä prosessi, johon liittyy joukkuehengen kasvattaminen, sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin, voittamisen haluaminen ja toimiva pelisysteemi. Ja kaikki tähtää vain ja ainoastaan voittamiseen kaukalossa.

Eräs Sihvosen ongelma silmien sulkeminen Jokerien hyviltä otteilta. Toki peli ailahteli runkosarjan aikana ja joukkoon mahtui myös huonoja pelejä, kuten kaikilla joukkueilla. Kuitenkin Sihvonen katsoi asiakseen tehdä analyysejä etenkin hieman nihkeiden vieraspelien jälkeen esim. Kärppiä ja Tapparaa vastaan, jotka kuitenkin päättyivät Jokerien voittoon. Mutta niin oli taas Shedden niin fiaskoa niin fiaskoa. Hyvien otteiden jälkeen otettiin taas se materiaalikortti hihasta, Jokereilla oli jo hyvissä ajoin runkosarjan aikana nähtävissä nämä kaikki voittavat elementit, jotka sitten ovat huipentuneet loppukaudesta erinomaisissa playoffeissa.

Oikeastaan Jokereiden analysoinnin lähes täydellinen epäonnistuminen ja silmien sulkeminen laskee Sihvosen arvoa puolueettomana analyytikkona hirveän paljon. Ja puolestaan HPK:n kohdalla tilanne oli päinvastainen. Sihvonen piti niin Jalosta niin suurena guruna, ettei juurikaan halunnut puuttua selkeisiin pelillisiin ja tuloksellisiin ongelmiin joita HPK:n pelissä oli hyvin paljon runkosarjan loppupuolella ja Jokerit-sarja osoitti, ettei niistä missään vaiheessa päästy eroon.

Sihvonen haluaa usein korostaa, että seuraa jääkiekkoa ilman tunteita, mutta minusta analysoidessaan Sheddeniä ja Jalosta, ei tällaisesta tunteettomuudesta voida puhua. Shedden oli alunperin jo fiasko ja Jalonen puolestaan uusi messias ja ilmeisesti olisi ollut liian suuri nöyryytys perääntyä näistä asetelmista. Esko Seppänen on ollut tämän kauden analyysessään valovuoden Sihvosta edellä.

Saa nähdä millaisin sanankääntein Sihvonen nahkansa luo.

Edit. Tuo juttu Sihvosesta valmentajana on Esko Seppäsen Urheilulehteen tekemä pari kuukautta sitten. Mielenkiintoinen juttu tosiaan, mutta suodaan toki Sihvosellekin mahdollisuus kasvaa niin ihmisenä kuin jääkiekon saralla. Tämän kauden osalta Sihvonen oli välillä pihalla kuin lumiukko siitä mikä on voittavaa jääkiekkoa.
 
Viimeksi muokattu:

El Crushero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Kühnhackl
Olin tutustumassa Mäkiahon ravintolaan Helsingissä ja paikalla oli myös Shedden ja myöhemmin paikalle saapunut Petteri Sihvonen. Tolkuttomassa humalassa ollut Sihvonen kertoi kovaan ääneen tietävänsä jääkiekosta enemmän kuin kukaan muu ja yritti jutella Sheddenin kanssa. Sihvonen kutsui myös Sheddenin vaimoa tyhmäksi ihmiseksi ja seuraava viesti oli sellainen, että Sihvosen olisi parasta poistua paikalta.

Olenkin odotellut milloin Sihvonen olisi tästä kertonut Urheilulehdessä, mutta toki unohtaen kertoa sen että hän itse oli täysin epäammattimainen kun humalapäissään haastaen tuli paikalle ja ei osoittanut yhtään kunnioitusta ketään kohtaan.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Luulen että se on ihan hiljaa ja odottaa finaalisarjaa, jos Jokerit häviää esim. ensimmäisen pelin niin silloin tämä GURU kömpii luolastaan taas kynä teroitettuna.

Surullista hänessä on se että hän luule olevansa oikeasti jotain.
Oikein pahalta tuntui kun luin jonkun hänen kirjoittaman jutun jossa hän asetti itsensä Summasen ja Tammisen kanssa samalle tasolle.
Ne meriitit, ne meriitit......
 
El Crushero kirjoitti:
Olin tutustumassa Mäkiahon ravintolaan Helsingissä ja paikalla oli myös Shedden ja myöhemmin paikalle saapunut Petteri Sihvonen. Tolkuttomassa humalassa ollut Sihvonen kertoi kovaan ääneen tietävänsä jääkiekosta enemmän kuin kukaan muu ja yritti jutella Sheddenin kanssa. Sihvonen kutsui myös Sheddenin vaimoa tyhmäksi ihmiseksi ja seuraava viesti oli sellainen, että Sihvosen olisi parasta poistua paikalta.

Olenkin odotellut milloin Sihvonen olisi tästä kertonut Urheilulehdessä, mutta toki unohtaen kertoa sen että hän itse oli täysin epäammattimainen kun humalapäissään haastaen tuli paikalle ja ei osoittanut yhtään kunnioitusta ketään kohtaan.
Seitsemän Päivää, Seitsemän Päivää, Seitsemän Päivää!!
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Ei Sihvosen tarvitse anteeksipyydellä, jos ei arvosta Sheddeniä tai pidä hänen lätkästään*. Pelihän on ollut koko ajan sama; jos koutsi poikkeaa Sihvosen arvostamasta pelikirjasta, niin shittiä tulee. Ja Sihvonen taas saa paskaa niskaansa ansaitusti, kun reaalimaailma osoittaa, ettei lätkämatseja ratkaista pelkästään Sihvosen arvostamilla taktiikoilla.

Pitkään arvostin(ja toki arvostan edelleen suhteessa muihin toimittajiin) Sihvosen duunia lätkäjournalismin eteen, mutta jakuva samojen levyjen toistaminen kympin voluumilla ei jaksa enää kiinnostaa tai edes provosoida.


*) Nämä mahdolliset henk.koht jutut sitten erikseen. Tosin V-koodin ymmärtäjänä Sihvosen toivottavasti hoitaa mahdolliset henk.koht törmäyskurssinsa vastustajiensa kanssa kasvokkain, eikä lehtien palstoilla.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yllä kirjoitettuihin perustuen nyt melkeinpä luulen, ettei Hjalmari palkkaakaan Sihvosta Sheddenille scouttiavuksi. Luokattomilla vahvistuksilla ja ilman pelikirjaa mennään siten ensi kaudellakin.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
bozik kirjoitti:
Yllä kirjoitettuihin perustuen nyt melkeinpä luulen, ettei Hjalmari palkkaakaan Sihvosta Sheddenille scouttiavuksi. Luokattomilla vahvistuksilla ja ilman pelikirjaa mennään siten ensi kaudellakin.

Ilmeisesti Sihvosta ei myöskään nähdä vuoden päästä Tapsa Suomisen mm-studioissa kyselemässä Suomen päävalmentaja Sheddeniltä hänen pelikirjoistaan. Sinänsä harmi.

Fiaskokiekolla mestaruuteen sekä liigassa että maajoukkueessa voisi olla Petterille liian kova paikka. Tosin selustahan on aina varmistettu tälläisiä takaisjuja varten: Jokereiden kohdalla se on ylivertainen supermateriaali ja Sheddenin maajoukkueen mahdollinen menestys on tietenkin Jukka Jalosen ansiota.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Panzerfaust kirjoitti:
Fiaskokiekolla mestaruuteen sekä liigassa että maajoukkueessa voisi olla Petterille liian kova paikka. Tosin selustahan on aina varmistettu tälläisiä takaisjuja varten: Jokereiden kohdalla se on ylivertainen supermateriaali ja Sheddenin maajoukkueen mahdollinen menestys on tietenkin Jukka Jalosen ansiota.

Tosin sihvonen ehti jo Urheilulehdessä kirjoittamaan että kun Shedden on ensin vienyt Suomen jääkiekon keskiajalle niin Jalonen tulee pelastamaan sen.
 

Jeppe_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit / Anaheim Ducks
Mistäs näitä Sihvosen "ällistyttäviä" juttuja pääsis aina säännöllisesti lukemaan?
Oisko vaikka jotain urlia, mihin THE PETTERI varastoi kaikki hänen mielettömän loistavat tarinat/analyysit? :>
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Voi voi, Petteri...Onko termi "grasping at straws" mitenkään tuttu? Uusimmassa Urheilulehdessä jouduit jo hieman antamaan periksi materiaaliylivoimalle toteamalla että pelipaikkakohtaisessa vertailussa Kärpillä on parempi, mutta jos otetaan Jokerien kaikki 4 maalivahtia niin Jokerit on hiukan parempi. Just joo, niillä varamaalivahdeilla ne pelit voitetaankin. Lisäksi Shedden on ammattitaidoton kun muutti/muokkasi kauden aikana pelisuunnitelmaa nykyiseksi? WTF?!!! Toimittaja Sihvosella on nyt hieman itsetutkiskelun varaa, suosittelisin lukemaan Heikki Uuusitalon tuoreen kolumnin Jatkoajasta siinä samalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös