HIFK kaudella 2022–2023

  • 688 318
  • 3 969

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Joo ei varmaan ole Teissalan kanssa kaukana sama ratkaisu. Eikös se jo viime kaudella sanonut, että ensin vähän jalkaa oven väliin ja täksi kaudeksi vakiopaikka… eipä saa edes näyttää kunnolla mikä mies on.

Teissala ei ole vielä monoa saanut. Kumminkin Halttunen samanlaisella peliajalla laittanut jalan sinne oven väliin. Vaatimustaso on kova niin kuin pitääkin ja en ole vielä nähnyt Teissalalta mitään millä erottuu massasta jotta korkeampi peliaika olisi perusteltu.

Teissala oli myös viime kaudella pahojen vaivojen kourissa joten sitä potentiaalia ei olla vielä täysin päästä mittaamaan.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän tuo kerro siitä, että uutta ukkoa tulee hyökkäykseen. Sitä aletaan kohta jo määrällisestikin tarvita.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Eiköhän tuo kerro siitä, että uutta ukkoa tulee hyökkäykseen. Sitä aletaan kohta jo määrällisestikin tarvita.
Ei tarvita. Tale ja muuli vetää joka toista vaihtoa kuitenkin niin ei kannata tuhlata euroja markkinoille. Meillä on kolmansissa erissä yhtä monta hyökkääjää filassa kuin pelaamassa.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Sen takia luulen pelaajan haluavan muualle. Teissala on tällä kaudella 21/22 -vuotias eli jo aika merkittävä vuosi menossa uran etenemisen kannalta ja siltä osin nykyistä vakiintuneempi rooli olisi tärkeä. Se, että nuoremmat Halttunen, Kaskimäki, Seppälä näyttävät menneen valmennuksen papereissa edelle, on myös pelaajan näkökulmasta aika selkeä signaali.
Voisiko olla että Teissala ei ole ihan kunnossa ja siksi peluutettu Kolleissa ja Mestiksessä. Luulen että hän kilpailee aikalailla samoista paikoista kuin em. junnut mutta onko niin että kasvattajakorvausten vuoksi Halttusta ja Kaskimäkeä ei laiteta lainalle vaan vaihtoehdot on yläkerta tai alakerta?
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Kiitos Hedelle ajasta IFKssa ja onnea jatkoon! Jatkosopimus varmaan oli Salmelaisen paniikkiratkaisu, kun huomasi itsekin, miten päin helvettiä oli joukkueenrakennuksen hoitanut (jälleen kerran). Tämä ei ole mikään menetys vaikka täällä osa tuntui Hedeä pitävän kovinkin potentiaalisena.

Luulisi kohta olevan liikettä sisäänpäin ja toivottavasti laatua, eikä Kouleseja.
Hede itse olisi halunnut keväällä muualle mutta Tobbari ja Ville saivat ylipuhuttua ja lupasivat isompaa roolia. Ei lupaukset pitänyt. Ja kyllä, tunnen kundin.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hede ei kyllä missään vaiheessa näyttänyt, että ansaitsisi lisävastuuta. 75 peliä tarjoaa kyllä siihen mahdollisuuden. Putki kulkee ihan kivasti, mutta siinä vähän onkin. Ei käsiä, ei voimaa.

Sinänsä sopi muottiin valitettavan ajankohtaiseen malliin HIFK-hyökkääjästä eli joku hyvä ominaisuus on mutta kokonaisuus sakkaa.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Eiköhän tuo kerro siitä, että uutta ukkoa tulee hyökkäykseen. Sitä aletaan kohta jo määrällisestikin tarvita.
Täytyy vaan olla tarkkana että Tallbergin pelinrakentajan rooli pysyy ylivoimalla. Myös junnujen pelaaminen yli 10min per peli on kielletty, mutta onneksi Åsten ja Karvinen voivat pelata vaikka 30min ja ratkaista pelejä.
 
Suosikkijoukkue
IFK
@Lätty-ylämummo Mun mielestä meidän ongelmat ovat seuraavassa järjestyksessä: hallitus, utj, valmennus, pelaajisto. Eli ei se tietenkään pelkästään pelaajia hankkimalla parane, mutta se ollee ainoa tapa tätä kautta koskien saada edes jotain aikaiseksi, koska noihin kolmeen ensiksi mainittuun en usko muutoksia tulevan missään olosuhteissa tai sitten täytyy tapahtua aivan totaalinen kyykkäys, joka johtaa myös yleisömäärien romahtamiseen.
Mun on vaikea mieltää hallitusta ongelmaksi. "dinoista" "kiffeistä" ja "koffeista" puhutaan paljon, mutta ei heitä kyllä halituksessa ole. Hallitus on koottu pääosin yrittäjistä, joilla on ollut hilloa silloin, kun seura on sitä tarvinnut. Joukossa on pitkän linjan IFK-kannattajaa ja -toimijaa, nuorempaa digi-edelläkävijää, ja puheenjohtajana markkinointiguru, jonka aika menee taatusti muualla, kuin IFK:n päivittäisessä tekemisessä. Oma arvaukseni on, että hallitukselle riittää, kun talous pyörii kannattavasti, mikä on tietenkin kaiken toiminan selkäranka. Mitään jääkiekkoammattilaisia porukasta ei löydy Tuohimaata lukuunottamatta. Siksi en usko hallituksen sekaantuvan urheilupuoleen. Jos on varmaa tietoa siitä, että hallitus on jotain urheilupuolella sössinyt, niin näytöt olis kivat. Pelkät puheet ei sitä ole.

Urheilujohtaja on ollut ehkä aavistuksen konservatiivinen toimissaan. Mutta oleellista olisi jotenkin mitata se, onko Tobiaksen joukkueet pelanneet potentionaalinsa ylä- vai alakanttiin. Jos pelaajisto ei suorita, niin mitenkä jakaisi "syyllisyyden"? Urheilujohtaja on osaltaan vastuussa joukkueen harmoniasta ja iskukyvystä, mutta onko Uj:n vastattava myös pelaajayksilön työmoraalista tai onnistumisesta? Mielestäni silloin ei, kun rekryt ovat olleet pääsääntöisesti täyspäisessä maineessa olevissa pelaajissa. Tämä syksy on kaikkein nimekkäimmilläkin kilpailija-nipuilla ollut heilläkin aavistuksen mollivoittoista. Tosin kausi on hyvin nuori vielä. Mutta se itku ja parku mikä täällä oli ennen kautta muitten ylivoimaisista rostereista, ei ole realisoitunut sarjataulukossa.
Tobias on itse sanonut, että hänellä on vapaus ja vastuu rekrytoinneista. Valtanen niihin tuskin sekaantui.
Yhteistyö halllituksen kanssa on Tobiaksen sanoin pääosin raportointia, eikä varsinaista ohjausta.

Valmentajakysymys on hyvin oleellinen niin joukkueen osana, kuin sen tulokseen vaikuttajanakin. Vaikeilla hetkillä valmentajaa kyseenalaistetaan, mutta kuinka moni oikeasti tietää, onko vaikeudet valmentajan osaamattomuutta, vai joukkueen perseilyä? Pikkaraista huudettiin täältä kilpaa ulos perusteluin, että liian kokematon Liigaan. Ja sitten huudettiin takaisin, kun Villellä tökki. En oikein usko, että kesässä Pikkarainen jostain keräsi sen ammattitaidon, mikä nyt olisikin ollut tänne riittävä. Valmentajarekryissä on tehty aivan hirveitä virheitä. Niissä on sekoiltu oikein urakalla. Itse toivoisin, että tuo sekoilu loppuisi, ja mentäisiin jonkun planin mukaan eteenpäin tämän hetken vaikeuksista piittaamatta. Valmentajan vaihdot kesken kauden ovat pääsääntöisesti pelkkää housuun kusemista. Hetken lämmittää, mutta sitten palelee ja kirvelee.

Lite bättre. Siinä on mun näkemys. Tuolla nipulla on pärjättävä. Se ei ole Liigan kovin, mutta kaikki menestysmahdollisuudet sillä on päätyyn saakka. Valmennus riittää, ja seuran resurssit on kunnossa vastata mahdollisiin avainpelaajien loukkaantumisiin. Mutta nykyisiä on turha korvata kenelläkään ennenkuin joukkue pelaa sillä tasolla, mihin tuon nipun on pystyttävä. Lite bättre joka ukko.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Siksi en usko hallituksen sekaantuvan urheilupuoleen. Jos on varmaa tietoa siitä, että hallitus on jotain urheilupuolella sössinyt, niin näytöt olis kivat. Pelkät puheet ei sitä ole.
Kyllähän siitä ihan yleisesti puhutaan hallituksen tekevän valmentajapäätöksen ja valmentaja on kuitenkin se tärkein positio utj:n ohella urheilupuolella.

Sen verran vielä noista nuorten saamista näyttöpaikoista, että viime kevät ja nyt kauden alku rimpuiltiin jostain kumman syystä Halonen maalilla, vaikka kaikki näkivöt ettei se vaan toimi. Nyt sitten kun Taponen sai lopulta, jo ehkä hieman pakon edessä, mahdollisuutensa näyttää tasonsa, hän näytti kaikille olevansa pelipaikan arvoinen. Vastaavia reiluja tilaisuksia kaipaisin nuorille kenttäpelaajillekin sen sijaan, että ensimmäisestä virheestä joutuu penkin päähän, poppareille tai Vantaalle. Kokeneemmilla pelaajilla näyttää vaan olevan paikka kokoonpanossa heikoista peliesityksistä huolimatta. Tai olihan se Lyytinen sentään sivussa perseiltyään ihan huolella ennen loukkaantumistaan. Tuskin kenenkään tarvitsee ihmetellä jengin tehokkuutta, kun siellä pyörivät Muulit ja Talet isoilla peliajoilla.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Ja näin on. Nimenomaan noin laadukkaita ukkoja, noilla maksettavilla palkoilla, kuin esim. Turunen, Lehterä, Ojamäki, Kemiläinen, Haapala, Kemppainen olisi ollut aivan turha haaveilla Liigaan ilman kaaliliigan hajoamista. Nyt, mitä suuremmalla todennäköisyydellä, IFK käyttää sen rahan paloladyklyytiseen minkä muut seurat edellä mainittuihin nimiin.


Olisiko väärin veikata, että kaikki nuo mainitsemasi pelaajat ovat yli 300000€ ukkoja?
Ei nyt oikein alelaarikamaa mun mielestä.
Teemu Turunen 4+4
Jori Lehterä 1+9
Niko Ojamäki 3+2
Valtteri Kemiläinen 2+6
Henrik Haapala 1+3
Joonas Kemppainen 3+5

Olli Palola 3+0
Sebastian Dyk 1+2
Joonas Lyytinen 0+1
yht. 4+3 eli kolmikolta ihan vertailukelpoista suorittamista kuhunkin yllämainittuun, kun muistetaan vielä se, että IFK on tehnyt nyt toiseksi vähiten maaleja Liigassa.
Jos IFK saa tuolla samalla summalla nuo mainitsemasi kolme, niin diili on mun mielestä hyvä, kun katsoo noiden kohelosta tulleiden suorittamista. Ei vakuuta ainakaan vielä.
No noin ei voi tietenkään ajatella, vaikka juuri ajattelin.
Katsotaas miten IFK:n parhaat pistemiehet ovat selviytyneet:

Melart 4+4
Hirvonen 1+4
Kotkansalo 1+4
Pakarinen 2+2

Tässä on hyvä muistaa, että IFK on tehnyt toiseksi vähiten maaleja Liigassa, eli tiukassa on pisteet.

Summarum. Kalliit pelaajat eivät ole vielä mitenkään dominoineet sarjaa. Mutta sen verran kokeneista pelureista on kyse, että keväällä tilanne voi olla aivan toinen. Mutta juuri nyt kukaan ei ole mikään erityinen sateentekijä joukkueelleen.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
yht. 4+3 eli kolmikolta ihan vertailukelpoista suorittamista kuhunkin yllämainittuun, kun muistetaan vielä se, että IFK on tehnyt nyt toiseksi vähiten maaleja Liigassa.
Jos IFK saa tuolla samalla summalla nuo mainitsemasi kolme, niin diili on mun mielestä hyvä, kun katsoo noiden kohelosta tulleiden suorittamista. Ei vakuuta ainakaan vielä.
Et sitä väitäkään, mutta mä väitän ettei varmasti saa näitä kolmea yhden noista hinnalla. Eiköhän Dyk, Lyytinen ja Palola kolmikon liksa huitele kaikilla siellä 150k ja yli tienoilla. Tämä veikkaus siis pohjautuen Dykin ja Lyytisen verotietoihin ja Palolan statukseen maalipörssin entisenä voittajana ja SHL:stä palaavana pelaajana.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Et sitä väitäkään, mutta mä väitän ettei varmasti saa näitä kolmea yhden noista hinnalla. Eiköhän Dyk, Lyytinen ja Palola kolmikon liksa huitele kaikilla siellä 150k ja yli tienoilla. Tämä veikkaus siis pohjautuen Dykin ja Lyytisen verotietoihin ja Palolan statukseen maalipörssin entisenä voittajana ja SHL:stä palaavana pelaajana.
Kyllä mä ainakin ottaisin hetkeäkään miettimättä Turusen noiden kolmen sijaan ja rahaa jäisi ylikin. Valintoja.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Tässä unohtuu dykin kohdalla se, että vaikka maali ja pistemäärä onkin kohtuullinenn niin aiempina kausina vastuu ja ylivoima aika on ollut osastoa pelaat niin paljon kun jaksat. Sitten täällä ja muualla ihmetellään Miksei muka mahdu kahteen ensimmäiseen kenttään mestaruutta tavoittelevan joukkueen kokoonpanossa.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Olisiko väärin veikata, että kaikki nuo mainitsemasi pelaajat ovat yli 300000€ ukkoja?
Ei nyt oikein alelaarikamaa mun mielestä.
Teemu Turunen 4+4
Jori Lehterä 1+9
Niko Ojamäki 3+2
Valtteri Kemiläinen 2+6
Henrik Haapala 1+3
Joonas Kemppainen 3+5

Olli Palola 3+0
Sebastian Dyk 1+2
Joonas Lyytinen 0+1
yht. 4+3 eli kolmikolta ihan vertailukelpoista suorittamista kuhunkin yllämainittuun, kun muistetaan vielä se, että IFK on tehnyt nyt toiseksi vähiten maaleja Liigassa.
Jos IFK saa tuolla samalla summalla nuo mainitsemasi kolme, niin diili on mun mielestä hyvä, kun katsoo noiden kohelosta tulleiden suorittamista. Ei vakuuta ainakaan vielä.
No noin ei voi tietenkään ajatella, vaikka juuri ajattelin.
Katsotaas miten IFK:n parhaat pistemiehet ovat selviytyneet:

Melart 4+4
Hirvonen 1+4
Kotkansalo 1+4
Pakarinen 2+2

Tässä on hyvä muistaa, että IFK on tehnyt toiseksi vähiten maaleja Liigassa, eli tiukassa on pisteet.

Summarum. Kalliit pelaajat eivät ole vielä mitenkään dominoineet sarjaa. Mutta sen verran kokeneista pelureista on kyse, että keväällä tilanne voi olla aivan toinen. Mutta juuri nyt kukaan ei ole mikään erityinen sateentekijä joukkueelleen.
Vieraista pöydistä huutelen sen verran tuohon tehopistevertailuun, että huomioithan Kemppaisen ja Turusen kohdalla, että he ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän kuin HIFK-pelurit, joten pistekeskiarvo on merkittävästi parempi. Ja siihen on turha vedota, että HIFK on tehnyt vähemmän maaleja ja pisteet ovat näin ollen lujemmassa...siihen voivat kentällä olevat pelaajat omalla suorittamisellaan olennaisesti vaikuttaa. Melartin saldo on kyllä hatunnoston arvoinen suoritus puolustajalta...ja iso yllätys ainakin minulle.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vieraista pöydistä huutelen sen verran tuohon tehopistevertailuun, että huomioithan Kemppaisen ja Turusen kohdalla, että he ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän kuin HIFK-pelurit, joten pistekeskiarvo on merkittävästi parempi. Ja siihen on turha vedota, että HIFK on tehnyt vähemmän maaleja ja pisteet ovat näin ollen lujemmassa...siihen voivat kentällä olevat pelaajat omalla suorittamisellaan olennaisesti vaikuttaa. Melartin saldo on kyllä hatunnoston arvoinen suoritus puolustajalta...ja iso yllätys ainakin minulle.
Joo ja tosiaan jos haluaa tähän hassunhauskaan vertailuun lähteä ja ottaa EP:stä helposti saatavat "ennustetut" pisteet, päädytään minusta Haapalaa ja Ojamäkeä lukuunottamatta sellaisiin lukemiin, joista en kovin herkästi vetäisi johtopäätöstä, ettei nämä kaverit ole dominoineet tai ole sateentekijöitä tässä sarjassa.

Teemu Turunen 34+34=68
Joonas Kemppainen 26+43=69
Jori Lehterä 7+60=67
Valtteri Kemiläinen 15+44=59
Niko Ojamäki 22+15=37
Henrik Haapala 8+25=33

Sebastian Dyk 7+15=22
Joonas Lyytinen 0+8=8
Olli Palola 22+0=22
yhteensä 29+23=52

E: Ei ne mitään Liigan McDavideja ole, mutta tuskin kukaan olisi pettynyt, jos tuo nelikko kauden päätyttyä olisi noissa lukemissa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisiko väärin veikata, että kaikki nuo mainitsemasi pelaajat ovat yli 300000€ ukkoja?
Ei nyt oikein alelaarikamaa mun mielestä.
Teemu Turunen 4+4


Olli Palola 3+0
Sebastian Dyk 1+2
Joonas Lyytinen 0+1
yht. 4+3
Lainataan oleellinen, joka koskettaa IFKta. Turuseen IFKlla oli saumat. Tämä tietona. Tuon alemman kolmikon osalta ollaan aivan eri numeroissa kuin yht 300k. Dyk yksinään 2020 tienasi 150kiloa. Tuskin on halvemmalla jatkanut. Samoin Palola samaa tasoa 150k+. Lyytinen tienasi 2020 182k. Tämä kolmikko on siis lähempänä 500kiloa kuin 300k. Nyt rahat on rumasti sanottuna sidottu keskinkertaisuuteen kun tavoitteena on mestaruus ja tarjolla olisi ollut oikeasti kovaa laatua Liigaan.


@Pepper Jack tyhjensi pajatson noiden KHL-ukkojen oosalta. Eri kaliiberin pelaajia kuin dyklyytinen.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Vieraista pöydistä huutelen sen verran tuohon tehopistevertailuun, että huomioithan Kemppaisen ja Turusen kohdalla, että he ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän kuin HIFK-pelurit, joten pistekeskiarvo on merkittävästi parempi. Ja siihen on turha vedota, että HIFK on tehnyt vähemmän maaleja ja pisteet ovat näin ollen lujemmassa...siihen voivat kentällä olevat pelaajat omalla suorittamisellaan olennaisesti vaikuttaa. Melartin saldo on kyllä hatunnoston arvoinen suoritus puolustajalta...ja iso yllätys ainakin minulle.
Näin.

Ja ongelmahan on se ettei nämä mainitut HIFK-pelaajat tee tarpeeksi pisteitä. Jos tekisivät niin sarjasijoituskin olisi parempi.

Tuossa vertailussa oli vastakkain sarjan huippuyksilöt ja ylihintaiset, huippuyksilön palkkaa nauttivat, keskinkertaisuudet. Turha keskinkertaisuuksien huonoja pisteitä on selitellä sillä että heidän joukkueensa on tehnyt vähemmän maaleja. He ovat osa sitä syytä miksi tilanne on tämä.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Huvittavinta minusta on että lähes samalla rahalla mitä maksoi Lyytinen, Dyk, Palola niin Tappara saa rosteriin Ojamäki, Kemiläinen, Merelä.

Tämän voitte sitten tarkistaa vuoden päästä verotiedoista jos joku epäilee.

Toki jos halutaan lähteä saivartelemaan niin Merelä pelaa arvoansa halvemmalla sopumuksella.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kaikki suomalainen jääkiekko
Voisiko olla että Teissala ei ole ihan kunnossa ja siksi peluutettu Kolleissa ja Mestiksessä. Luulen että hän kilpailee aikalailla samoista paikoista kuin em. junnut mutta onko niin että kasvattajakorvausten vuoksi Halttusta ja Kaskimäkeä ei laiteta lainalle vaan vaihtoehdot on yläkerta tai alakerta?
Useat scoutit ovat kyselleen minulta Teissalasta ympäri Eurooppaa. Kiinnostusta on myös useammalla seuralla Suomessa. Jos HIFK ei pysty nopeasti löytämään roolia niin tuskin jatkaa Helsingissä, vaikka jatkosopimusta tarjottaisiin. Nyt kannattaisi arvioida, että paljonko kannattaa Teissalaan panostaa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Useat scoutit ovat kyselleen minulta Teissalasta ympäri Eurooppaa. Kiinnostusta on myös useammalla seuralla Suomessa. Jos HIFK ei pysty nopeasti löytämään roolia niin tuskin jatkaa Helsingissä, vaikka jatkosopimusta tarjottaisiin. Nyt kannattaisi arvioida, että paljonko kannattaa Teissalaan panostaa.
Paljonko sinulta on kyselty Dykistä, Lyytisestä ja Palolasta ympäri Eurooppaa?
 
Suosikkijoukkue
Kaikki suomalainen jääkiekko
Paljonko sinulta on kyselty Dykistä, Lyytisestä ja Palolasta ympäri Eurooppaa?
- Dyk: Yksi seura Pohjois-Euroopasta. Mahdollisesti voi jotain tapahtua, jos HIFK valmis luopumaan.
- Lyytinen: Viime aikoina ei kukaan.
- Palola: Viime aikoina kaksi seuraa Keski-Euroopasta. En usko, että tekevät liikkeitä. Ehkä, jos sopimus puretaan.

Alkukeväästä oli huomattavasti enemmän kyselyitä, mutta en osaa sanoa, että lähestyikö mikään joukkue tosissaan pelaajien agentteja. Toki näistä pelaajista kukaan ei kuulu sellaisiin pelaajiin, joita voisin vilpittömästi suositella.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
- Dyk: Yksi seura Pohjois-Euroopasta. Mahdollisesti voi jotain tapahtua, jos HIFK valmis luopumaan.
- Lyytinen: Viime aikoina ei kukaan.
- Palola: Viime aikoina kaksi seuraa Keski-Euroopasta. En usko, että tekevät liikkeitä. Ehkä, jos sopimus puretaan.

Alkukeväästä oli huomattavasti enemmän kyselyitä, mutta en osaa sanoa, että lähestyikö mikään joukkue tosissaan pelaajien agentteja. Toki näistä pelaajista kukaan ei kuulu sellaisiin pelaajiin, joita voisin vilpittömästi suositella.
Tekisit ison palveluksen seuralle nimeltä IFK, jos saisit nämä kolme suositeltua ympäri Eurooppaa. Minä ainakin tarjoan sinulle 10 tuoppia Nordiksella tästä hyvästä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hede itse olisi halunnut keväällä muualle mutta Tobbari ja Ville saivat ylipuhuttua ja lupasivat isompaa roolia. Ei lupaukset pitänyt. Ja kyllä, tunnen kundin.
Ohhoh. Meidän velhokaksikko on jälleen punonut juoniaan. Aikalailla varmalta tänne amatöörikentälle näytti ettei Hede (kuten Teissalakaan) meidän järjestelmässä breikkaa. Teissala tosiaan tarvitsee vapautta ja peliaikaa onnistuakseen.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
- Dyk: Yksi seura Pohjois-Euroopasta. Mahdollisesti voi jotain tapahtua, jos HIFK valmis luopumaan.
- Lyytinen: Viime aikoina ei kukaan.
- Palola: Viime aikoina kaksi seuraa Keski-Euroopasta. En usko, että tekevät liikkeitä. Ehkä, jos sopimus puretaan.

Alkukeväästä oli huomattavasti enemmän kyselyitä, mutta en osaa sanoa, että lähestyikö mikään joukkue tosissaan pelaajien agentteja. Toki näistä pelaajista kukaan ei kuulu sellaisiin pelaajiin, joita voisin vilpittömästi suositella.
Sulla varmaan joku käsitys mitä näille kolmelle maksetaan? Olisiko samalla rahalla saanut esim. Turusen ja laadukkaan sentterin?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ohhoh. Meidän velhokaksikko on jälleen punonut juoniaan. Aikalailla varmalta tänne amatöörikentälle näytti ettei Hede (kuten Teissalakaan) meidän järjestelmässä breikkaa. Teissala tosiaan tarvitsee vapautta ja peliaikaa onnistuakseen.
Teissala on saanut ainakin YV-aikaa: Liigan sivujen mukaan tämän kauden kolmessa ottelussa yhteensä 5:22.

Mulle on jäänyt epäselväksi, että mikä Teissalassa on niin erinomaista, kun sitä hehkutetaan melkein joka ketjussa. Kuitenkaan kundilla ei ole esimerkiksi NHL-varausta, mutta ikää on jo 21 vuotta ja tammikuussa täyttää 22. Kysyn siis ihan vilpittömästi, koska olen nähnyt niin vähän kundin pelejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös