Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 040 067
  • 61 612

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Toki voidaan todeta, että jos aluejohtaja joutuu itse käymään hallintovirastossaan, se ei herätä kovin suuria riemunkiljahduksia. Pikemminkin: miten voisin vielä paeta länteen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Satanisti tässä päivää. Olihan kunnon länsimaitten syytösjulistus.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
"Julistuspuhettaan pitävän Vladimir Putinin mukaan ukrainalaiset revittiin irti kotimaastaan, kun Neuvostoliitto hajosi. Putin sanoi, ettei Venäjä kuitenkaan tavoittele Neuvostoliiton palauttamista liittämällä Ukrainan alueita itseensä."

Ei saisi nauraa mutta tämä kohta aiheutti spontaanin hörähdyksen.

Eihän tuollaista tavaraa kuulee muutenkaan kuin P-Korean Kimmolta.
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Tämä hetki hämmensi mua todella paljon ja Putin on oikeasti kääpiö.
 

Liitteet

  • Nimetön suunn.malli (2).png
    Nimetön suunn.malli (2).png
    882 KB · kertaa luettu: 441

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
Siis onko noi venäläiset oikeesti noin aivotonta porukkaa että nielee tuon kaiken paskan ja tuon irvokkaan teatterin. Jos ovat niin sietää kun joutua kaikkien venäläisten sinne rintamalle tykinruuaksi. Jos joku arvostus on venäläisiä kohtaan ollut olemassa, niin jokainen Suomessa lomailevat turistikin on syypää, painukoot sinne mielikuvitustasavaltioihin ja pysyköön siellä. Yök, oikeesti tuli ihan fyysisesti paha olo tuosta paskanjauhannasta. Tuohan on pahempi kuin pikki-Kim. Siellä mielikuvitusmaassahan niillä ei ole paremmasta oikeasti tietoa, mutta nää ihmissaastat tuolla Venäjällä näköjään nielee kaiken mitä Vladimir pieni vaan keksii.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Riippuu varmaan vähän mihin niitä käytetään ja siitä mitä tarkoitat "täysimittaisella" reaktiolla. Mutta tuskin länsi ydinaseilla vastaa jos kohteena olisi "vain" Ukraina.

Oma veikkaukseni on se että USA(joka ilmoitti ytimien käytön johtavan ennennäkemättömiin vastatoimiin) aloittaa joko NATOn kautta, tai jonkin muun keräämänsä läntisen koalition kanssa "operaatio rauhaanpakottamisen" ilmavoimilla. Tämän uskoisin olevan se jonka länsi pystyisi nyt nähdyn aineiston perusteella toteuttamaan ilman kohtuuttomia "omia" tappioita. Russitsien ilma-ase kun ei tosiaankaan näytä minkääntasoiselta vastukselta ja ilmapuolustuskin haiskahtaa kohtuu haavoittuvaiselle tutkaanhakeutuvia vastaan.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Joo. Mutta oliko tuossa mitään uutta mitä ei olis kuultu joka kerta kun se avaa suunsa? Mielestäni ei. Mitäny Venäjän valtaapitävät tekivät itsestään naurunalaisia muun maailman nähden. Kim Yong Un näyttää viisaalta noiden rinnalla.
Eipä siinä sinällään mitään uutta. Samoja virsiä mitä jo kahdeksan vuotta julistanut.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miettikääpä omalle kohdalle tuota näytelmää. Imatran kansantasavallan ylipäällikkö Johan Backman sekä Savitaipaleen oblastin Janus Putkonen kiekuisivat Russiaa yhdessä tuon pikku-ukon kanssa. Kuinka paljon oksennusta nousisi suuhun.
Mitä arvelette ukrainalaisten taistelutahdolle käyvän? Ei siinä ainakaan tee mieli luovuttaa. Pikemminkin päinvastoin. Varmasti taistelutahto nousee ukrainalaisilla aivan tappiin tuollaista paskaa katsellessa. Eivät kyllä taida katsella.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös