Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 022 125
  • 61 554

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Suomessa maa on vain niin kantavaa että tankilla sen kuin hurauttaa metsän kautta.
Ite kun tunnen nää Kaakon ja Itäsuomen maaston aika hyvin, niin välttäisin viimeiseen asti aloittaa moottorimarssin tankeilla tänne. On mäkeä, monttua, järviä ja jos jonnin moista lätäkköä vierivieressä. Noita ois helppo ohjailla, ja sulutta, loppupeleissä ois vaan jäljellä Ovakolle romurautaa kasapäin.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro


Asiallista meininkiä.

Ukrainalaisen maanviljelijän uusia työkaluja siellä tuhotaan surutta. Tuossa kähinässä Verkkouutisten mukaan kupsahti eversti Zaharov, toivottavasti oli joku oikea eversti eikä Putinin kaartista entinen sorvaaja tai suutari.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Aika nuorena tapahtuu jo natsiradikaalisoituminen jos toveri Lavrovia uskotaan. Pommitetaan synnytyssairaalaa ja väitetään että natseja siellä vaan oli?
 
Suosikkijoukkue
KK
Ite kun tunnen nää Kaakon ja Itäsuomen maaston aika hyvin, niin välttäisin viimeiseen asti aloittaa moottorimarssin tankeilla tänne. On mäkeä, monttua, järviä ja jos jonnin moista lätäkköä vierivieressä. Noita ois helppo ohjailla, ja sulutta, loppupeleissä ois vaan jäljellä Ovakolle romurautaa kasapäin.
Siihen päälle vielä suot ja kosteikot joihin tankit uppoavat helposti. Itsekin väittäisin, että vaikeampaa tänne on hyökätä, kuin Ukrainaan.

Mutta ei se ole helppoa hyökätä Ukrainaanakaan. Monessa paikassa et pääse juuri minnekkään piiloon eli ollaan täysin tasaisella avokentällä. Ukrainalla on varmasti monttuja ja poteroja. Puolustus on varmasti helpompaa kuin hyökkäys. Slava Ukraini!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Tsaari uskoi pelkkään "paraatiarmeijaansa" ja sen kykyyn taistella voittaakseen vain pelkän, naurettavan pikku Krimin. Todellisuus oli toinen.

Pikku hiljaa muut maat, huomioiden myös edes tsaarin edeltäjiinkin suopeasti suhtautuneet Euroopan rahamiesvaltiot pömpööseine johtajineenkin kyllästyivät Venäjän tsaarin röyhkeyteen, kävivät tuhoamassa koko paraatiarmeijan, valtaamassa Krimin takaisin ja ennen pitkää Krimin niemimaa päätyi Itävallan haltuun.
Arvon Thusberg. Älä kirjoita tänne ihan mitä vain sylki suuhun tuo, vaan tarkista tapahtumien kulku jostakin, vaikka sitten edes sieltä Wikipediasta. Yllä pari valittua kohtaa, joissa puhut ihan ihan höpöjä. Ja täällä joku saattaa ottaa ne suoraan "asiantuntijan" lausuntona, kun kirjoitat pitkiä ja seikkaperäisiä viestejä. Joku vastuu pitää olla.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Vai meni Ladojen valmistus jäihin. Vaikeeta se on autoja rakennella, kun kaikki korkeampi teknologia tulee lännestä, esim. saranat. Tässä on hyvä esimerkki mitä tulevaisuus tuo tullessaan äiti Venäjälle. Tulee olemaan vapaita liiketiloja tulevaisuudessa elleivät tule pikkuhiljaa järkiinsä ja poista Putinia vallasta. Toivottavasti länsi ymmärtää, ettei pakotteita voida poistaa ennenkuin Venäjällä on tapahtunut merkittäviä muutoksia.
Onneksi renkaista ei jää homma kiinni. Kiitos niiden älykkäiden Nokian Renkaiden vastuuhenkilöiden, joiden mielestä oli hyvä ajatus investoida tuonne eikä vaikkapa Liettuaan.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Lukašenka puuttuu Tšernobylin sähköttömyyteen​

klo 11:19: Valko-Venäjän presidentti Aljaksander Lukašenka on vaatinut valkovenäläisiä spesialisteja varmistamaan Tšernobylin sähkönsaannin. Asiasta kertoo valkovenäläinen uutistoimisto BelTA uutistoimisto Reutersin mukaan.

Lukašenkan kerrotaan lisäksi käskeneen Valko-Venäjän puolustusministeriötä estämään Venäjän joukkojen hyökkäystoimet Tšernobylin ydinvoimala-alueella.

Ukraina varoitti eilen keskiviikkona, että sähköverkosta irrotetusta Tšernobylin ydinvoimalasta saattaa vapautua radioaktiivista ainesta. Myöhemmin Kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA ilmoitti, että Tšernobylin ydinvoimalan sähkökatkolla ei ole merkittävää vaikutusta turvallisuudelle.

Tiedä sitten pitääkö paikkansa mutta alkaako Lukasenko vähän lipsumaan ruodusta? Iltalehden seurannasta tämä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Minä alan pikkuhiljaa myös uskoa tätä, että Putinin tilannekuva ei ole tarkka. Tietää varmasti että hommat ei ole mennyt ihan putkeen (koska ei olle vielä Kiovassa), mutta ei välttämättä ole tietoinen yksityiskohdista ja kuinka pieleen homma on mennyt. Alaiset ei uskalla kertoa rehellistä ja raadollista kuvaa, vaan sitä silotellaan; esitetään meriselityksiä, syytetään ulkopuolisia jne.

Sinänsä hauskaa, jos onkin täysin tarkka tilannekuva ja seuraa ulkomaista mediaa.

Ja sitten se lähipiiri käy puhumassa paskaa tilanteesta.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Mikä järki on suostua näihin Lavrovin neuvotteluihin?

Eikö olisi sama lyödä hetkeksi luukut kiinni lopettaa kaikki kontakti tuohon roskavaltioon?
Todella turhauttavaa yrittää neuvotella mistään kun toisella osapuolella ei ole mitään intressejä saada asioita edistettyä.

Totaalinen grillaaminen olisi myös paikallaan esim Lavrovin kohdalla. Venäläisten tulisi nähdä, ettei kukaan enään heitä pelkää, lähinnä maku ja kaikki kunnioitus on kadonnut
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös