Joukkueen rakennus 2021–2022 – ”Veltsun” ensimmäinen

  • 428 785
  • 2 782

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Tällä hetkellä on sellainen vaihe päällä jossa meillä 15 päivään 2 peliä, noh, viikon päästä pelataankin 9 päivään 5 peliä. Mietin että miten pystyy esim. Saarijärvi painamaan sen vajaa 30min joka iltaan tuollaisessa rumbassa? Toivon että nyt alkuviikosta sieltä tulis joku ukko sisään. Särkymävara on todella pieni ja on kyllä ihme jos täydellä rosterilla pystytään tuo 5 pelin vaihe vetämään ilman tärkeitä poissaoloja.
Tuona ajanjaksona pitkälti ratkaistaan mennäänkö kuuden sakkiin vai ei.
Särkymävaraa ei todellakaan ole. Todellakin nyt olisi paras aika ottaa uusi(a) pelaajia sisään. Tämän viikon treenata joukkueen kanssa ennen peliruuhkaa. Mutta tuskin tulee, hiljasta on. No pessimisti ei pety.
 
Uskon että seuraavan viikon aikana saadaan uutisia. Ei sen suurempia perusteluja, sellainen tunne ja vahva luotto urheilutoimenjohtoon.
Pari ukkoa tuohon vahvistukseksi/särkynävaraksi/sateentekijöiksi/kilpailuasetelmaa tuomaan/kevään venyttäjiksi mukaan, niin ollaan aika valmiita. Loppu on joukkueen, meidän kannattajien ja taustajoukkojen yhdessä luomaa taikaa.
Tästä tulee vielä hieno kevät!
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Uskon että seuraavan viikon aikana saadaan uutisia.
Ei nyt koske vain sinua, vaan yleisesti, niin ei viikkoa kannata aloittaa niin, että odottaa sen pelaajan saapuvan tällä viikolla ja sitten loppuviikosta pettyy, kun taaskaan ei mitään kuulunut. Se tulee kun tulee, jos tulee.

Kalle juuri sanoi, että mitään ei ole työnalla ja markkinat vieläkin rutikuivat, joten ainakaan itse en lyö sille paljon panosta, että juuri tällä viikolla saapuisi.

Näin yleisesti vain tämä viesti, kun huomannut sen kärsimättömyyden ja käyttäjien toiveet, että joko pian kuuluisi ja miksi ei vieläkään mitään kuulu.

Naatitaan nyt vain kun peli kulkee.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Jos mietitään Lukon tämän hetken rosteria.
Monellako tässä sarjassa on selkeästi parempi?
IFK, Tappara. Onko muita?

Omastakin mielestä vahvistuksia tarvitaan, jos jotain halutaan voittaa, mutta kyllä olemassa olevalla rosterillakin tässä sarjassa pystytään suurimman osan kanssa kilpailemaan heittämällä.
Sahlstedt tekee kaikki hankinnat omalla tavallaan ja rakentaa koko ajan myös tulevien kausien joukkueita.

Kohtalaiset näytötkin hänellä.

Pelaaj(i)a tulee täysin varmasti, jos sopiva löytyy. Sen mielestä, joka on vastuussa. Ei minun tai Hentun Liisan mielestä sopiva.

Ennen Kallea Lukon urheilupuolta johdettiin niin, että hankittiin mitä milloinkin eikä vastuuta ollut kellään.

Nyt Lukon urheilupuolesta vastaa entinen huippupelaaja, jolla on siihen päälle vielä ylempi korkeakoulututkinto.
Ja syntymäpaikkakin on sopiva.

Hän ottaa ja kantaa vastuun.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Jos mietitään Lukon tämän hetken rosteria.
Monellako tässä sarjassa on selkeästi parempi?
IFK, Tappara. Onko muita?
Ilves nyt ainakin. On hyvä pitää mielessä että harvoin huonommalla materiaalilla voitetaan paras 7 sarjaa. Toki poikkeuksia silloin tällöin löytyy mutta yleisesti ottaen näin. Jos jokin noista sattuu jo puolivälierissä vastaan voi pleijari kevät olla lyhyt.

Kalle toimii tavallaan ja kantaa siitä.myös vastuun se on varmaan kaikille selvää.

Lähiviikot näyttää mihin suuntaan kausi kallistuu. Nyt on hyvä flow päällä, montaa tappiota ei kärsi enää ottaa jos kuuden joukkoon tavoitellaan tai saatikka joukkueen omaan tavoitteeseen neljän sakkiin halutaan.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nythän kyse ei ole varsinaisesti siitä, että kannattajat huutaisivat vahvistuksia, vaan että Sahlstedt itse on todennut että hyökkäys on 1-2 pelaajaa vajaa, käsittääkseni vielä ihan ison roolin pelaajista kyse. Tämän jälkeen lähti kärkiketjun/yv:n laituri. Viime viikolla lehdessä Sahlstedt kuitenkin kertoi että yhtä paisuntakoskista haetaan. Nämä nyt hiukan kärjistäen ja ulkomuistista, korjatkaa jos meni väärin.

Totta kai on upea juttu että peli kulkee, itse en ole sitä epäillytkään, mutta joukkue on Sahlstedtinkin mukaan vajaa alunperinkin. Ja vaikka nyt kaikki ovat kunnossa (Petman?) niin onhan tuo ohut/vajaa rosteri. Se asia ei ole oikeastaan edes väittelyn aihe, koska se on sitä joukkueen kokoajankin mielestä, tai sitten hän on muuttanut mieltään. Olisi absurdi tilanne, että keväällä Lukko antaisi tässä asiassa tasoitusta, makuuttaen puolen miljoonan palkkarahoja tilillä. Tilannehan voi kärjistyä kun tulee loukkaantumisia.
Toinen juttu sitten se, mitä markkinoilta on saatavissa. Erittäin maksukykyisen Suomen mestarin ja suurseuran nyt ei pitäisi ihan pahnan pohjimmainen tällä markkinalla olla, mutta vaikea ottaa ulkopuolisena kantaa.

Edit: Tämä ennen Pospisilin poistumista:
Lukolla on tunnetusti väljä budjetti. Sahlstedt myöntää, että pelaajia on Raumalle mahdollista hankkia.

– Pakkia meille haetaan. Robin Pressin paikka on ollut haussa jo pitkään. Meille sopivaa pelaajaa ei ole löytynyt. Kolme-neljä hankintaa on mahdollista tehdä.

Lukolla on sama ongelma kuin monella muullakin Liigajoukkueella.

– Pelaajamarkkinat on hiljaiset. Hiljaisimmat mun aikana koskaan. Katsellaan rauhassa. On tärkeää, että kevätpuolella meillä on 1-3 uutta pelaajaa.

– Puolustaja on selkeästi prioriteetti numero yksi.
Mitä Virtanen muuten tuossa kuvassa tekee? Tai siis mitä on tapahtunut?
 
Viimeksi muokattu:

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos mietitään Lukon tämän hetken rosteria.
Monellako tässä sarjassa on selkeästi parempi?
IFK, Tappara. Onko muita?

Omastakin mielestä vahvistuksia tarvitaan, jos jotain halutaan voittaa, mutta kyllä olemassa olevalla rosterillakin tässä sarjassa pystytään suurimman osan kanssa kilpailemaan heittämällä.
Sahlstedt tekee kaikki hankinnat omalla tavallaan ja rakentaa koko ajan myös tulevien kausien joukkueita.

Onhan tuossa eroa, jos vertaa viime kauteen. Silloin Lukolla oli ylivoimaisesti Liigan kovin joukkue, myös paperilla. HIFK ja Tappara ovat nyt selvästi edellä, varsinkin Tappara on välikauden jälkeen koonnut kovan joukkueen. HIFK olisi viime kaudellakin ollut ainoa Lukon haastaja, mutta korona pilasi kauden. Rosteri on nytkin HIFK:lla erittäin kova. Toivottavasti Killeri löytäisi pari täsmävahvistusta ja keväällä Lukko pelaisi mestaruudesta, toivottavasti tällä kertaa yleisön edessä. Olisihan se aivan erilaista playoff-huumaa, kun katsojat saadaan halliin.

Vaikka Lukko pelaa tällä hetkellä hyvin ja nousujohteisesti, niin aika vähän on särkymävaraa.
 
Täällä nyt on jälleen monenlaisia tietäjiä liikkellä. Se on hyvä, että intoa ja itsevarmuutta löytyy, mutta jos tunteen sijaan annetaan numeroiden puhua puolestaan. Niitä moni tuntuu ymmärtävän.
Pelaajahankitojen suhteen yritän seuraavalla osoittaa, että niin Kalle/koutsi/kuin peruskannattajakin tunnistavat haasteen. Särkymävara on TODELLA pieni, kilpailuasetelmaa ei synny ja osaa pelaajista on "pakkopeluutettava" joskus liiankin suurilla minuuteilla (erityisesti kun päästään peliruuhkaiseempiin aikoihin.
Ja kun joku sanoo "nautitaan nyt kun peli kulkee" - niin nautitaan vaan. Mutta varustaudutaan samalla kevääseen ja nautitaan silloinkin, jos sopii.
Toivoisin, että erityisesti ne, jotka eivät ole VIELÄ heränneet erittäin kipeään ja akuuttiin ja todelliseen pelaajatarpeeseen Lukon osalta, katsoisivat nämä ao. luvut huolella. Listalla vertailuna kovimmat haastajat.
MITÄ AO. LUVUT KERTOVAT TILANTEESTA?

HIFK 21
Tappara 19
Kärpät 17 (+poikkeuksellisen vahva osasto -00 tai jälkeen syntyneet)
Ilves 17 (+poikkeuksellisen vahva osasto -00 tai jälkeen syntyneet)
Lukko 15

Pelaajatilanne Liigassa:

Lukko 6 "aikuista" puolustajaa (+ 2 pelaajaa, jotka syntyneet -00, eli voivat pelata A-junnuissa), 9 "aikuista" hyökkääjää ( +5 pelaajaa, jotka syntyneet -00 tai jälkeen, eli voivat pelata A-junnuissa) 15
* TOP -00 tai jälkeen syntyneet: Mikko Petman/Sami Päivärinta
HIFK 9 "aikuista" puolustajaa, 12 "aikuista" hyökkääjää (+ 3 pelaajaa, jotka syntyneet -00 tai jälkeen, eli voivat pelata A-junnuissa) 21
* TOP -00 tai jälkeen syntyneet: Roni Hirvonen/Elis Hede
Tappara 8 "aikuista" puolustajaa, 11 "aikuista" hyökkääjää (+5 pelaajaa, jotka syntyneet -00 tai jälkeen, eli voivat pelata A-junnuissa) 19
* TOP -00 tai jälkeen syntyneet: Kristian Tanus/Petteri Puhakka
Ilves 7 "aikuista" puolustajaa (+2 pelaajaa, jotka syntyneet -00, eli voivat pelata A-junnuissa), 10 "aikuista" hyökkääjää (+4 pelaajaa, jotka syntyneet -00, eli voivat pelata A-junnuissa) 17
* TOP -00 tai jälkeen syntyneet: Leo Lööf/Matias Mäntykivi/Antti Saarela/Joonas Oden
Kärpät
6 "aikuista" puolustajaa (+3 pelaajaa, jotka syntyneet -00, eli voivat pelata A-junnuissa) 11 "aikuista" hyökkääjää (+4 pelaajaa, jotka syntyneet -00, eli voivat pelata A-junnuissa) 17
* TOP -00 tai jälkeen syntyneet: Topi Niemelä, Axel Rindell, Ville Koivunen, Aku Räty, Tuukka Tieksola

Junnuista boldattuna TOP 15 U22-pelaajat(--00 tai jälkeen syntyneet) 21-22 Liigakaudella.

Oma johtopäätös ylläolevasta on, että vaatisi 2-3 laatupelaajaa Lukolle, että päästään pelaajavarustelussa suurinpiirtein samalle viivalle muiden mestarikandidaattien kanssa. Junioriosastolla annettaan hiukan tasoitusta IFK:lle ja Tapparalle - Ilves ja Kärpät valovuoden edellä Lukkoa nuorten pelaajien osalta.

Tästä viisikosta löytyy Suomen Mestari 2022.
 
Viimeksi muokattu:

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
20-vuotias pelaaja on tässä nyky-liigassa aikuinen.

Lahden Pelicansilla taitaa olla iso määrä -01 - -03 syntyneitä koko ajan rosterissa.

Kyse on enemmänkin pelaajien tasosta kuin iästä.

Lukon organisaatiossa ei niitä hirveän potentiaalisia nuoria oikeasti paljoa ole.

Olen itse(kin) sitä mieltä, että pari vahvistusta tarvittaisiin.
Siitä syystä, että siellä on nyt vakikokoonpanossa pelaajia, joiden taso ei oikeasti riitä.

Yksi pakki ja kaksi hyökkääjää olisi ideaalitilanne.

Pakisto on mielestäni laadullisesti selkeästi hyökkäystä heikompi ja kapeampi.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
HIFK:ssa ja Tapparassa ei selvästi jaeta tätä ajatusta (kts. luvut yllä).
Ei, eikä olla jaettu vuosiin.

Sahlstedt on selvästi tuonut alusta asti julki, että joukkueen rungon pitää olla suhteellisen nuori.

Sarja on kuitenkin tietyntasoisen ja tietynlainen: nuorten miesten.

Ja lajikin on suhteellisen pieni: oikeat huiput vetävät änäriä jo 18-19 vuotiaina.

Jos 20-vuotias pelaaja ei ole vielä vakiinnuttanut liiga-paikkaa, en pitäisi tuollaista TOP3-budjetin joukkueessa.
 
Ei, eikä olla jaettu vuosiin.

Sahlstedt on selvästi tuonut alusta asti julki, että joukkueen rungon pitää olla suhteellisen nuori.

Sarja on kuitenkin tietyntasoisen ja tietynlainen: nuorten miesten.

Ja lajikin on suhteellisen pieni: oikeat huiput vetävät änäriä jo 18-19 vuotiaina.

Jos 20-vuotias pelaaja ei ole vielä vakiinnuttanut liiga-paikkaa, en pitäisi tuollaista TOP3-budjetin joukkueessa.
Mitä mieltä olet noiden vertailulukujen pointista? (Tämä kuka tai mikä on nuori pelaaja ei ollut se jutun juju.)
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakisto on mielestäni laadullisesti selkeästi hyökkäystä heikompi ja kapeampi.
Toisaalta jos hyökkäyksestä tippuu 1-3 joukosta Repo, Hakulinen, Mattila, Skalicky, Haga, Ilomäki, Nyman, Pooley pois, niin alhaalta ylöspäin on heittää Päivärinta, Kainulainen, Petman riippuen korvattavan pelipaikasta ja 3-4 ketjuissa on sitten taas 4-5 U20 ukkoa heidän tilallaan + Ylitalo.

Puolustuksessa ihan sama tilanne, eli 1-2 pois heikentää tilannetta rajusti.

Jos Liigassa alkaa muutama joukkue myymään pelaajia, kyselisin Kallena ensiksi JYPin Kalapudaksen ja SaiPan Pyrochtan perään. Kalapudas on just sellainen sentteri kun voi periaatteessa pelata 1-4 ketjun sentterinä ja Pyrochta ainakin mun käsittääkseni pystyisi pelaamaan missä vain roolissa puolustuksessa. Molemmat näistä saattaisi olla kiinnitettävissä pidemmäksi aikaakin (Toki Pyrochtalla optio ensi kaudesta SaiPan kanssa).
 
Täällä nyt on jälleen monenlaisia tietäjiä liikkellä. Se on hyvä, että intoa ja itsevarmuutta löytyy, mutta jos tunteen sijaan annetaan numeroiden puhua puolestaan. Niitä moni tuntuu ymmärtävän.
Pelaajahankitojen suhteen yritän seuraavalla osoittaa, että niin Kalle/koutsi/kuin peruskannattajakin tunnistavat haasteen. Särkymävara on TODELLA pieni, kilpailuasetelmaa ei synny ja osaa pelaajista on "pakkopeluutettava" joskus liiankin suurilla minuuteilla (erityisesti kun päästään peliruuhkaiseempiin aikoihin.
Ja kun joku sanoo "nautitaan nyt kun peli kulkee" - niin nautitaan vaan. Mutta varustaudutaan samalla kevääseen ja nautitaan silloinkin, jos sopii.
Toivoisin, että erityisesti ne, jotka eivät ole VIELÄ heränneet erittäin kipeään ja akuuttiin ja todelliseen pelaajatarpeeseen Lukon osalta, katsoisivat nämä ao. luvut huolella. Listalla vertailuna kovimmat haastajat.
MITÄ AO. LUVUT KERTOVAT TILANTEESTA?

HIFK 21
Tappara 19
Kärpät 17 (+poikkeuksellisen vahva osasto -00 tai jälkeen syntyneet)
Ilves 17 (+poikkeuksellisen vahva osasto -00 tai jälkeen syntyneet)
Lukko 15

Pelaajatilanne Liigassa:

Lukko 6 "aikuista" puolustajaa (+ 2 pelaajaa, jotka syntyneet -00, eli voivat pelata A-junnuissa), 9 "aikuista" hyökkääjää ( +5 pelaajaa, jotka syntyneet -00 tai jälkeen, eli voivat pelata A-junnuissa) 15
* TOP -00 tai jälkeen syntyneet: Mikko Petman/Sami Päivärinta
HIFK 9 "aikuista" puolustajaa, 12 "aikuista" hyökkääjää (+ 3 pelaajaa, jotka syntyneet -00 tai jälkeen, eli voivat pelata A-junnuissa) 21
* TOP -00 tai jälkeen syntyneet: Roni Hirvonen/Elis Hede
Tappara 8 "aikuista" puolustajaa, 11 "aikuista" hyökkääjää (+5 pelaajaa, jotka syntyneet -00 tai jälkeen, eli voivat pelata A-junnuissa) 19
* TOP -00 tai jälkeen syntyneet: Kristian Tanus/Petteri Puhakka
Ilves 7 "aikuista" puolustajaa (+2 pelaajaa, jotka syntyneet -00, eli voivat pelata A-junnuissa), 10 "aikuista" hyökkääjää (+4 pelaajaa, jotka syntyneet -00, eli voivat pelata A-junnuissa) 17
* TOP -00 tai jälkeen syntyneet: Leo Lööf/Matias Mäntykivi/Antti Saarela/Joonas Oden
Kärpät
6 "aikuista" puolustajaa (+3 pelaajaa, jotka syntyneet -00, eli voivat pelata A-junnuissa) 11 "aikuista" hyökkääjää (+4 pelaajaa, jotka syntyneet -00, eli voivat pelata A-junnuissa) 17
* TOP -00 tai jälkeen syntyneet: Topi Niemelä, Axel Rindell, Ville Koivunen, Aku Räty, Tuukka Tieksola

Junnuista boldattuna TOP 15 U22-pelaajat(--00 tai jälkeen syntyneet) 21-22 Liigakaudella.

Oma johtopäätös ylläolevasta on, että vaatisi 2-3 laatupelaajaa Lukolle, että päästään pelaajavarustelussa suurinpiirtein samalle viivalle muiden mestarikandidaattien kanssa. Junioriosastolla annettaan hiukan tasoitusta IFK:lle ja Tapparalle - Ilves ja Kärpät valovuoden edellä Lukkoa nuorten pelaajien osalta.

Tästä viisikosta löytyy Suomen Mestari 2022.
Näiden lukujen valossa Liigassa on ainakin 4 suurempaa suosikkia mestariksi kuin Rauman Lukko.
 
Toisaalta jos hyökkäyksestä tippuu 1-3 joukosta Repo, Hakulinen, Mattila, Skalicky, Haga, Ilomäki, Nyman, Pooley pois, niin alhaalta ylöspäin on heittää Päivärinta, Kainulainen, Petman riippuen korvattavan pelipaikasta ja 3-4 ketjuissa on sitten taas 4-5 U20 ukkoa heidän tilallaan + Ylitalo.

Puolustuksessa ihan sama tilanne, eli 1-2 pois heikentää tilannetta rajusti.

Jos Liigassa alkaa muutama joukkue myymään pelaajia, kyselisin Kallena ensiksi JYPin Kalapudaksen ja SaiPan Pyrochtan perään. Kalapudas on just sellainen sentteri kun voi periaatteessa pelata 1-4 ketjun sentterinä ja Pyrochta ainakin mun käsittääkseni pystyisi pelaamaan missä vain roolissa puolustuksessa. Molemmat näistä saattaisi olla kiinnitettävissä pidemmäksi aikaakin (Toki Pyrochtalla optio ensi kaudesta SaiPan kanssa).
Antti Kalapudas, Severi Lahtinen, Jarno Kärki, Nick Halloran ja Teemu Lepaus hyökkääjistä.
Olli Vainio, Filip Pyrochta, Shawn Lalonde ja Roni Sevänen pakeista.
Kaikilla soppari päättyy tähän kevääseen (paitsi mainitsemasi Pyrochtan optio. Mutta annetaan tilalle V.Laitinen ja pino seteliä kaapista).
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Näiden lukujen valossa Liigassa on ainakin 4 suurempaa suosikkia mestariksi kuin Rauman Lukko.
Jos mietitään lähtökohtia kauteen realistisesti: uusi valmentaja, mestaruus voitettu, puolet rosterista uusiksi.

Ei se ole koskaan kauhean todennäköistä, että voittaa kaksi mestaruutta putkeen.

Ja jos minulta kysytään, niin en näe Lukon tällä rosterilla pelaavan mestaruudesta.

Itse toivon muutamas vahvistusta, jotka olisi mahdollista pitää myös ensi kaudelle.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos mietitään lähtökohtia kauteen realistisesti: uusi valmentaja, mestaruus voitettu, puolet rosterista uusiksi.

Ei se ole koskaan kauhean todennäköistä, että voittaa kaksi mestaruutta putkeen.

Ja jos minulta kysytään, niin en näe Lukon tällä rosterilla pelaavan mestaruudesta.
Ei todellakaan, varsinkin jos valmentaja vaihtuu. Kärpät taitaa olla viimeinen joka tuossa tempussa onnistui 2003-2004 (Heikkilä) ja 2004-2005 (K.Jalonen) ja sitä ennen vain Jokerit onnistui tuossa 90-luvulla kertaalleen (96 Aravirta ja 97 Lundmark).
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Itse ainakin Halloranin ja Pyrochtan ottaisin Raumalle avosylin vastaan. Paljon on puhuttu (ainakin Ässäfanien suunnalta) että Lindsten tulisi Lukkoon ja olisi ihan hyvä "depth forward", joka pelaisi pääsääntöisesti nelosessa. Ässistä myös Lepaus kelpaisi mainiosti. Jos KooKoon vaikeudet jatkuvat ja siellä alkaa tyhjennysmyynnit niin eräs Heikki Liedes sopisi varmasti myös Lukon kolmoseen/neloseen ;)
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Olli Vainio, Filip Pyrochta, Shawn Lalonde ja Roni Sevänen pakeista.

Vaunio kävi jo kerran Lukossa pyörähtämässä, haluaako enää uudestaan sinne, kun tarjolla olisi vain rotaatiopaikkaa?

Lalondea Kalle ei nähnyt sopivaksi palaksi aiemmin, epäilen vahvasti että miehen mieli olisi tässä kohtaa muuttunut

Seväsellä on varmasti Raumalta hyvät muistot, mutta haluaisiko jo näin nopeasti jo palata takaisin, kun kerran lähti "maailmalle"?

Nämä siis vain minun mietteitä näistä "huhuista", voin olla täysin väärässäkin.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Itse ainakin Halloranin ja Pyrochtan ottaisin Raumalle avosylin vastaan. Paljon on puhuttu (ainakin Ässäfanien suunnalta) että Lindsten tulisi Lukkoon ja olisi ihan hyvä "depth forward", joka pelaisi pääsääntöisesti nelosessa. Ässistä myös Lepaus kelpaisi mainiosti. Jos KooKoon vaikeudet jatkuvat ja siellä alkaa tyhjennysmyynnit niin eräs Heikki Liedes sopisi varmasti myös Lukon kolmoseen/neloseen ;)
Lindstenillä ei kyllä tee yhtään mitään.
Halloran olisi loistava hankinta eikä SaiPa häntä pysty ensi kaudella pitämään.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Jos mietitään lähtökohtia kauteen realistisesti: uusi valmentaja, mestaruus voitettu, puolet rosterista uusiksi.

Ei se ole koskaan kauhean todennäköistä, että voittaa kaksi mestaruutta putkeen.

Ja jos minulta kysytään, niin en näe Lukon tällä rosterilla pelaavan mestaruudesta.

Itse toivon muutamas vahvistusta, jotka olisi mahdollista pitää myös ensi kaudelle.
Välivuodelta tämä vaikuttaakin, joukkueen rakentamisesta ja säästölinjasta alkaen. Ihan tosissaan ei mestaruutta lähdetty puolustamaan.

Tapparalla oli melkoinen finaaliputki, vaikka Rautakorpi ja Tapola vaihtavat roolia.

Joka vuosi joukkue aina jonkinverran vaihtuu. Ei Lukossa mitenkään suuri vaihtuvuus ollut, tosin kärki lähti mutta niin se on aina menestyksen jälkeen.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Välivuodelta tämä vaikuttaakin, joukkueen rakentamisesta ja säästölinjasta alkaen. Ihan tosissaan ei mestaruutta lähdetty puolustamaan.

Tapparalla oli melkoinen finaaliputki, vaikka Rautakorpi ja Tapola vaihtavat roolia.

Joka vuosi joukkue aina jonkinverran vaihtuu. Ei Lukossa mitenkään suuri vaihtuvuus ollut, tosin kärki lähti mutta niin se on aina menestyksen jälkeen.
Suurin syy on varmasti siinä ettei Sahlstedt odottanut noin suuria kasvukipuja pelitavan iskostumisessa.
Lukon rosteri on kuitenkin riittävä pelaamaan TOP6-sijoituksista tällaisenaan.
Kolme suoraa voittoa enemmän niin tilanne olisi helpompi myös pelkkien loppukauden vahvistusten sijaan.
Harvemmin ne vähäiset isommat kalat, joita liigan suuntaan liikkuu, menevät muualle kuin kärkipään jengeihin.

Itse en usko, että pelitapaa olisi yhtään nopeammin saatu ajettua sisään, vaikka tuossa olisi 1-2 miestä ollut enemmän.
 
Itse ainakin Halloranin ja Pyrochtan ottaisin Raumalle avosylin vastaan. Paljon on puhuttu (ainakin Ässäfanien suunnalta) että Lindsten tulisi Lukkoon ja olisi ihan hyvä "depth forward", joka pelaisi pääsääntöisesti nelosessa. Ässistä myös Lepaus kelpaisi mainiosti. Jos KooKoon vaikeudet jatkuvat ja siellä alkaa tyhjennysmyynnit niin eräs Heikki Liedes sopisi varmasti myös Lukon kolmoseen/neloseen ;)
Jatketaan vielä hiukan näiden joukkueiden, joilla iso haaste päästä pudotuspeleihin osalta:
Miikka Pitkänen ja Kim Nousiainen KalPasta sopis myös (kyllä; sopparit päättyy molemmilla).
Emil Johansson Sportista (sopimus päättyy hänellä myös).
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Jatketaan vielä hiukan näiden joukkueiden, joilla iso haaste päästä pudotuspeleihin osalta:
Miikka Pitkänen ja Kim Nousiainen KalPasta sopis myös (kyllä; sopparit päättyy molemmilla).
Emil Johansson Sportista (sopimus päättyy hänellä myös).
Jos Pitkänen ja Nousiainen naarattaisiin tänne niin mitalipelit ovat hyvän saavutuksen sijasta melkein oletettavuus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös