Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. Starbuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Negapetterit
  En kyllä vieläkään tajua tota tulkintaa Liigassa. Voidaanko maali hylätä, jos vastustajan luistimen kärki on maalivahdin alueella, mutta ei millään tavalla vaikeuta maalivahdin toimintaa? Ainakin Tepsin matseissa helvetin monta tämmöstä on hylätty, vaikka mitään kontaktia ei ole ollut maalivahdin kanssa. Toisaalta taas yhdessä matsissa oli selvä kontakti ja selvästi oltiin alueella, mutta maali hyväkysyttiin (4.3. TPS-Tappara 2-1 maali).
   
 2. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Lainaus:
  Eihän niitä pidä hylätä, jos luistimen kärki sattuu olemaan alueella eikä haittaa. Ennenhän tämä oli ehdoton, nykyään sentään jotain rotia. Ja alueellahan voi olla sen maalin tekemässä kun kiekko menee sinne vaan ensin.
   
 3. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ei ole hirveästi luottoa otteluvalvojiin. Mieluumin ottaisin meidän amatööripäätuomarit katsomaan noi tilanteet joltain näytöltä toimitsijaboksissa. Toivotaan parasta, mutta pelkäänpä, että tässä mennään taas metsään, kun lähdetään pleijareihin vähän kokeilemaan.
   
 4. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Nimenomaan pitkässä juoksussa. Oudoksun kyllä tätä, että otetaan haastohommat käyttöön silloin kun ne tärkeimmät pelit eli pudotuspelit alkaa. Nyt ei ole minkäänlaista "testiä" alla ja isot pelit kyseessä. Ensimmäinen fiilis on kyllä se, että mieluummin olisi haasto-ominaisuus tuotu Liigaan vasta heti ensi kauden alusta. Toinen mietityttävä asia on Liigan käytössä olevat kamerat sun muut, eli miten hyvää matskua tarkistuksiin edes saadaan.
   
 5. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Niin juuri. Mielestäni tästä voidaan luopua jo tämän viikon jälkeen, kun Antti Törmäsellä alkaa hermoloma. Pitikö muuten Törmänen kaudella alla meteliä siitä, ettei tilanteita voi vieläkään haastaa? Hän kun mielestäni piti sitä viime huhtikuussa erittäin tärkeänä.
   
 6. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Että annetaan otteluvalvojan käsiin näiden haastojen tulokset? juu-u... Ehdottomasti pitäisi olla tuomareille tabletti toimitsija-aitioon josta saisi tilanteet käydä tarkistamaan. Miksi tämäkin pitää yhtäkkiä näin kiireellä ja kesken tärkeimpien pelien tuoda käyttöön? No, sopii Liigan puuhastelun tasoon kyllä kuin nenä päähän.
   
 7. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  En kyllä ihan ymmärrä, miksi tämä uudistus pitää tuoda just kauden tärkeimpien pelien aikaan.
   
 8. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Onhan tämä kovin eriskummallinen tapa toteuttaa sääntömuutoksia, muutaman päivän varoitusajalla kesken playoff pelien.

  Enkä oikein tiedä onko tuokaan tarpeellista että hyväksytyn haaston jälkeen haasto-oikeus säilyy. Vai ymmärsinkö väärin? Pahimmillaan näitä haastoja voidaan siis nähdä useita ottelussa.

  NHL pelejä seuratessa ottaa toisinaan todella hermoon nämä taktiset turhat haastot. Eli tilanteet joissa vastustajan maalin jälkeen olisi tarve aikalisälle, mutta haastetaankin maali vaikkei siihen mitään syytä olekkaan, vain koska haastamalla saa normi aikalisää paljon pidemmän "aikalisän". Tämän takia aikalisän menetystä parempi sanktio turhasta haastosta olisikin 2min rangaistus pelin viivyttämisestä.
   
 9. SjV Jäsen

  Haasto voidaan tehdä, jos aikalisä on käyttämättä. Mikäli haasto ei tuota tulosta, eli rikettä ei ole tapahtunut, menettää haastanut joukkue pitämättömän aikalisän. Eli oikeassa voi olla vaikka 100 kertaa, mutta väärässä vain kerran.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mistä tiedät milloin tämä on päätetty? Ehkä jo vaikkapa helmikuun alussa ja kaikki seurat siitä tiesivät, mutta yleisölle se kerrottiin vasta nyt. "Varoitusaika" ei tällöin kovin pieni ole.
   
 11. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Ei tarvitse miettiä, että tuleeko Jokerit takaisin Liigaan, kun ovat solmineet viisivuotisen jatkosopimuksen KHL:ään.
   
 12. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  VVV - Viidessä vuodessa vararikko. Mielenkiintoinen strategia.

  Ja ei ainakaan itseä huoleta vaikkei tule takaisin. Kulunut kausi on osoittanut, että pystyy tarjoamaan mielenkiintoa kotoinen liiga, vaikken ole niin tiiviisti tällä kaudella seurannut lätkää.
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Harmi, Liiga olisi mielenkiintoisempi Jokereiden kanssa kuin ilman.
   
 14. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Jostain siis on löytynyt joku tarpeeksi tyhmä ja rikas perintömiljonääri, joka on valmis tyhjentämään iskän perintöä 10-15 miljoonaa euroa vuodessa vain saadakseen pidettyä kulissia yllä. Itse olisin laittanut rahan poikimaan, mutta jokainen tyylillään.
   
 15. gnarlie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ikävä asia liigan kannalta. Suurin ongelma on tällä nimenomaan epäkiinnostavat joukkueet ja suuri määrä turhia pelejä. Vaihtaisin kolme-neljä nimeltä mainitsematonta joukkuetta Jokereihin koska vaan.
   
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Ei kai kukaan oikeasti omia rahojaan tuohon ole kiinnittänyt ainakaan vapaaehtoisesti?
   
 17. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Liiga ja kaksinaamaisuus. Ei helvetti. Asettaa typerässä Keräsjupakassa Liigan vielä tyhmempään valoon. Puuhasteluliiga, jossa näköjään ihan sama kuka johtaa tuota, perselleen menee silti.

  Ensiksi siis kehitellään(jossa Everi kuulemma se ns eniten mouhoava) lainvastaiset sakot ja rajoitukset, mutta sitten kuitenkin itketään Jokerien perään.
   
 18. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Kuka itkee? Harvassa taitaa olla. Muutama harhainen yksilö palstalla ja moni narrifani varmaan haluaisi takaisin Suomeen, mutta muuten varmaan aika hiljaista itkujen kanssa.
   
 19. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Niin siis kun lukee tuota Ylen uutista niin Hiltunen toteaa että Jokerit olisi ollut hyvä saada takaisin. Samassa kuitenkin kaveri hyväksyy Keräs-sakon ja kehtaa edes väittää ettei Liiga kanna kaunaa Jokereille. Kaksinaamaista toimintaa.
   
 20. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  No itse liigan puheenjohtaja, ja varmasti aika moni liigaseurakin. Näillä mennään.
   
 21. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Ei jumalauta. En ota kantaa nyt siihen onko tuossa säännössä mitään järkeä (mielestäni ei ole) ettei Jokereissa pelanneita pelaajia saa hankkia kesken kauden, mutta jos Liiga kokee, että siinä on järkeä niin tottakai he toimivat niin eikä siinä ole kyse mistään helvetin kaunasta Jokereita kohtaan vaan puhtaasti tarkoituksesta suojella omaa tuotetta. Jokereiden saaminen takaisin Liigaan vahvistaisi Liigaa joten tottakai johtoportaassa varmasti ollaan pettyneitä ettei näin käynyt, mutta ei tuosta itkua saa millään. Ellei kanna prokhllaseja kuten @Palokan Keisari.

  Ei ole Liigan tehtävä yhtään auttaa Jokereita, itsepä tiensä valitsivatkin. Liiga katsoo omia etuja ja tottakai niin sen kuuluukin toimia.
   
 22. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Jaa niin toteaminen (kuten itse kirjoitat) on itkemistä. Olisi varmaan pitänyt osata tulkita.
   
 23. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kyllähän itsekkin olen kultapottien kannalla. Minusta se on arvostettava että näyt myös kentällä "olevasi paras pistemies". Toki siinä on tuo varjopuoli, että helppo metästää kaveria ja rikkoa mutta kuitenkin.

  Sen sijaan minusta on ne "Alumnien tähdet" ovat ihan älyttömiä. Ne ei mene kovinkaan usein missään suhteessa kenttätapahtumiin. Omia suosikkeja tai muuten vain joitakin äänestetään aina parhaaksi. Kun pitäisi aina olla ne pelin 3 parasta pelaajaa, jotka ne tähdet saavat.
   
 25. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  Lainaus:
  Nää on aina siitä hauskoja, että ikäänkuin eivät olisi ikinä edes jääkiekkoa nämä tyypit pelanneet, jotka vaativat kultakuuppien poistamista. Jokainen joka on pelannut tietää, että ne vastustajat kyllä näkee ja tunnistaa siellä kentällä, vaikka olisi minkä väriset potat päässä. Noiden kypärien anti on nimen omaan niille satunnaiskatsojille. Kyllä niitä parhaita pistemiehiä ajetaan kovaa vaikka ei olisikaan kultaista kuuppaa ja ne painikaverit löytyy varmasti muutoinkin.