Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Vain elämää – viihdeohjelma

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana finnjewel, 09.06.2014 klo 19.17.

 1. TuleeEnnenaikaisesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lindholmin Ollie on julkkispersoonana jotain aivan täysin sietämätöntä kuten myös hänen liidaamansa bändin koko tuotanto aikojen alusta presenttiin. Siksi joskus jopa siedettävä ohjelmaformaatti on tällä kertaa totaalibannassa meidän huushollissa aina kun minä olen läsnä. Samoin kuin oli kausi, jossa henneröi veljespari Loiri-Edelman.
   
 2. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Irinan versio Robinin biisistä ollut parasta tällä kaudella tähän asti.
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei näitä sääntökirjan mukaan vihelletä
  Lainaus:
  Joskus tekisi mieli sanoa että "väärä mielipide", mutta toisaalta se on vähän laimeaa. Makuasioitahan nämä on, mutta kyllähän Yö oli 80-luvulla oikein hyvä rock-bändi.
   
 4. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  En minäkään pidä Yöstä enkä Ollista enkä mukahauskasta Lindholmin Olliesta. En silti ymmärrä, miksi Joutsenlaulu ei liittyisi mitenkään häneen. Kaikki Yön biisit liittyy. Eikä tämä ole missään vaiheessa ole ollut mikään laulun tekijöiden ohjelma, vaan artistien ja heidän biisiensä. Ei oo niin vakavaa, hei.
   
 5. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ei sanoitusta, ei sävellystä, ei sovitusta, ei laulua.

  Jos joku YÖ:n biisi ei liity niin millään tavalla O. Lindholmiin, niin se on juuri Joutsenlaulu. Vain Elämää -logiikalla juuri se on valittava.
   
 6. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Niin kai pointtina on, että Olli ei biisiä ole levylle laulanut eikä keikoillakaan.
   
 7. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onkohan tämä JuuTuubi-pätkä sitten joku erikoistehoste? Yö - Joutsenlaulu a.k.a Olli - YouTube
   
 8. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
 9. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei näitä sääntökirjan mukaan vihelletä
  Lainaus:
  Lainaus:
  Nämä pari kertaa ovat ihan täyttä saivartelua. Joutsenlaulu ei henkilöidy millään tavalla Olli Lindholmiin, vaikka Yö nykyään yhtyeenä henkilöityykin Olli Lindholmiin. Se että Lindholm on muutaman kerran laulanut Joutsenlaulun ei muuta sitä faktaa miksikään.

  Veikkaan että Hakulista on pyydetty tuonne 35v juhlakonserttiin mukaan laulamaan tuo, koska mieshän on joskus tainnut Yöstä eroamisen jälkeen käydä kuitenkin livekeikoilla mukana. Välit vaan taitaa olla aikalailla täysin poikki nykyään Lindholmin kanssa.
   
 11. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Katselin juuri ekat minuutit tämän kauden ohjelmasta ja olihan toi Ollin versio Frontside Olliesta ihan hauska. Taidanpa tässä kuumeen kourissa ollessani katsella nyt alkavan seuraavankin jakson.
  Viihdettähän tämä vain on.
   
 12. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No kun kyse ei ole yhdestä tai kahdesta kerrasta, esim. tässä 2014 kuvatussa pätkässä Olli itse sanoo esittäneensä kappaletta siihen mennessä 20-25 kertaa: Yö Joutsen laulu - YouTube

  Fakta on että Olli on esittänyt Joutsenlaulun lukuisia kertoja Yön keikoilla.
   
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei näitä sääntökirjan mukaan vihelletä
  Lainaus:
  Aika vähän siis siihen nähden että kyseessä oli jo vuonna 2014 30 vuotta vanha kappale. Keskimäärin alle kerran vuodessa siis.

  Todennäköisesti kyseessä siis on jotain juhlakiertueita joilla Lindholm tuon on esittänyt, koska olisihan se toki vähän outoa jos Yö ei tuota kappaletta esittäisi vaikka Hakulinen ei olisikaan mukana.
   
 14. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mulle ihan sama sinänsä missä tilanteissa tuota on esitetty ja millä perusteella, ihmetyttää vain tarve tulla tänne kirjoittelemaan juttuja ettei Olli olisi tuota biisiä ikinä esittänyt kun helposti löytyi kolmen sekunnin googlettamisella todisteet että kyllä se sitä on kiertänyt esittämässä.
   
 15. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei näitä sääntökirjan mukaan vihelletä
  Lainaus:
  Tästä olen samaa mieltä, siksipä en ole itse mitään tuollaista väittänytkään, joku toinen toki on.
   
 16. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Vaikka siis oikeasti onkin usein. Ja onhan näitä säveltäjiä ja sanoittajia monen muunkin kohdalla kaiveltu, vaikka eivät asiaan liity.

  Ja nuo artistien biisi"valinnat" ovat ihan yhtä aitoja kuin jaksot päättävät duettovalinnatkin. Päällekkäisiä biisivalintoja ei tule ja kaikki valitaan kerran duettoon...
   
 17. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Kaikki kaudet katsottu ja hienoja vetoja, sekä vähemmän hienoja ollut joukossa useita, mutta nyt on pakko myöntää, että tämä meneillään oleva kausi on ainakin minulle jotenkin pettymys ja tulee katsottua vähän hälläväliä asenteella. Syyksi moiseen taitaa olla se, että Petran, Irinan, Niken, Robinin biisit suht tuntemattomia itselleni, enkä jotenkin saa tatsia päälle niiden tulkintoja kuunnellessa, eikä nessupakettia ole edes tarvinnut vielä avata, vaikka monta jaksoa mennyt, mutta toki seuraan homman loppuun.
   
 18. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Biisivalinnat ns. draftataan ennen ohjelmaan tuloa. Eivät ole tietoisia kuka on valinnut minkäkin.
   
 19. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Robinin päivää odotin melkein eniten ihan vain, että kuulisin tarinat herran takaa. On kyllä niin hyvää ilmettä maallemme antava tapaus, että olalle taputan, kun näen.

  Herran biiseistä en sinänsä pidä, joten pisteet Haberille taas, samoin Irinalle. Irinan äänestä en silti opi tykkäämään. Petra toimii myös, hänestä toivottavasti kuullaan vielä.
   
 20. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  No ainakaan aiemmilla kausilla ei ole kertaakaan mennyt näin.
   
 21. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Petra käytti koko oman päivänsä siitä, ettei häntä arvosteta biisintekijänä, itkemiseen. Suuri kunnianosoitus tiemmä oli, kun Irina sitten "päätti" (säälistä) laulaa yhden Petran soolouran biisin. Hienosti muuten vetikin, nousi heti yhdeksi kautta aikojen VE-suosikikseni.

  Sitten Robinin päivänä Petra laulaa sellaisen biisin, jota Robin ei ole ollut säveltämässä tai sanoittamassa. Toki hänellä oli syynsä laulaa juuri se biisi, mutta silti hiukkasen haiskahti tekopyhyys ja/tai kateus. Voin tietysti ylitulkitakin tätä ja mitä luultavimmin niin teinkin.
   
 22. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jarkko Ruutu
  Irinan päivä oli kova. Vaikutti että olisivat viimein oikeestaan Lauraa lukuunottamatta unohtamaan kamerat, ja rennosti ja avoimesti hölisivät, melkoisen diippejä juttuja toivat monet tapetille. Petra varsinkin, vittu sentään, nyt tuli rehellisesti ja tunteella ulos vissiin melkosta sisällä vellonutta syöpää. Samu ja Laura myös ammensivat aika syvältä ja lauloivat molemmat hienosti. Aika yllättävää että jonkun Irinan biiseistä saivat tommosia fiiliksiä esille - tosin Toni Wirtasen kynästähän niistä suurin osa oli.
   
 23. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tuohan tarkoittaa käytännössä, että Toni pitää pistää vehkeistään roikkumaan kirkontornin seinustallle.
  Mielestäni kolme päivää olisi lähes sopiva?
   
 24. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Helsingin Jokerit
  Robin on kyllä käsittämätön äijä. 12vuotiaasta asti ollut jokseenkin suomen suosituin artisti, ja kusi ei ole näyttänyt nousseen päähän sentin vertaa! Niin aidon ja sympaattisen oloinen kaveri. Pakko nostaa hattua, ei ole voinut olla helppoa elää koko nuoruus valokeilassa ja yrittää pitää pää kasassa.
   
 25. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Irinan päivästä odotinkin, että Toni Wirtasen käsialahan siellä teksteissä kuuluu. Irina on itselleni kovin kaksipiippuinen solisti, koska hänen äänestään en pidä. Silti biisit varsin hyviä (koska Toni Wirtanen...). Omia suosikkejani en kuvitellutkaan kuulevani, koska välttelen usein niitä eniten radiossa soivia hittejä.