Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Vain elämää – viihdeohjelma

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana finnjewel, 09.06.2014 klo 19.17.

 1. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Olen tässä muutaman vuoden ihmetellyt, miksi en vahingossakaan osu TV:n ääressä katsomaan nelosta silloin, kun siellä esitetään Vain elämää-ohjelmaa.
  Kaiken maailman idolit, voicet, tanssivat ja luistelevat tähdet, ja tähtöset - jopa big brödö osuvat toisinaan kohdalle.

  Kuinka tiiviisti jatkoaikalaiset tätä ohjelmaa seuraavat?
   
 2. SamSal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vilpas
  Laulut kiinnostaa. Ohjelman muu tarjonta ei.
   
 3. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Aktiivisesti jätän katsomatta. En ole koskaan pitänyt myötähäpeän tunteesta.
   
 4. alwahla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
  Ensimmäinen kausi tuli nähtyä lähes kokonaan, seuraava meni täysin ohi, vaikka kävin myöhemmin katsomassa youtubesta ne mielenkiintoisimmat tulkinnat. Sama homma näyttäisi olevan edessä myös tällä kaudella. Hyvä konsepti, mutta artistivalinnat ovat useimmiten perseestä.
   
 5. Leelian Lepotuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Eka kausi oli ihan hyvä. Tokaa en jaksanutseurata, kiviäkin kiinnostaa joku Hurmerinta. Eikä ne näköjään muuttanut niitä biisejä lainkaan niinku ekalla kaudella, lauloivat vaan. Kolmannessa näyttäis olevan kaikki mun inhokkilaulajat mukana, pl. Paula Koivuniemi joten tuskin seuraan.

  Ainii Cheek <3
   
 6. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jypinkylä
  En oo seurannut lainkaan, enkä seuraa. Vältän viimeiseen asti moista. Ei löydy kiinnostusta.
   
 7. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  En ymmärrä eroa julkkiksen ja taviksen välillä, joka ajaa siihen että julkkiksiin keskittyvät ohjelmat ilman sisältöä menee katsomatta paskaa listalle. Ensin pitäisi olla se sisältö ja mahdollisesti se sisältö tekee osallistujista julkkiksia, mutta jos ei ole ideaa ja sisältöä, on vain muka julkkiksia, niin en ymmärrä konseptia.

  Eli en katso ja ihmettelen suuresti miksi ihmeessä joku katsoo (tosin en edes tiedä konseptista muuta kuin harmaan kuvan), no joku lukee seiskaakin muun kuin rikospähkinän, kerran tai kahdesti vuoteen, takia skebua odotellessa tai ostaa lehden missä puhutaan Matti Nykäsestä.
   
 8. Freya Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, TPS & M.Koivu
  Lainaus:
  Ööh. Ihan selvä ideahan tuossa on : Tunnetut artistit ( huom. ei niinkään julkkikset) esittävät toistensa kappaleita, ja tekevät niistä omannäköisensä tulkinnat. Hyvin yksinkertaista.

  Ensimmäisen kauden katsoin hyvin itsensiivisesti, toisella kaudella katsoin lähinnä tulkinnat kappaleista. Meinaan toki katsoa kolmannenkin kauden.
   
 9. Jj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, FCB
  Eka kausi ei kiinnostanut vähää alusta, Cheek, Jonne Aaron, Erin..

  Toiseen kauteen oli sitten saatu minulle läheisempiä artisteja, lähinnä Hanhiniemi ja Alanko eivätkä muutkaan aiheuttaneet cheekin kaltaisia oksennusreaktioita. Se kausi oli minusta hyvin sympaattinen ja useat versiot olivat oikein onnistuneita. Juha Tapiokin onnistui lähes joka kerta vaikkei oma matsku oikein lämmitä. Vastauksena kysymykseen katson luultavasti seuraavankin kauden mikäli siellä ei ole mitään kestoinhokkia mukana.

  EDIT: No ei hyvältä näytä jos tämä lista pitää paikkansa. Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi ja Elastinen.
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2014 klo 20.42
 10. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  Lainaus:
  Niin siis jos en tunnusta että joku on julkkis niin mikä idea siinä jää jäljelle? Kuunnella kun artisti soittaa toisten artistien kappaleita ja toiset pillittää sille? Mielestäni tämä ei ole mikään idea tai no ainakaan katsomisen arvoista viihdettä, jos toki tykkäät niin ei se ole minulta pois, mutta keikat ja musiikki keikkoina ja musiikkina, en vain näe ko. konseptissa mitään ideaa.

  Menee samaan kastiin kaikkien neljän tähden illallisten yms. kanssa joissa on pelkkiä "julkkiksia". Ei vaan riitä minulle se että joku muka julkkis heiluu TV kameran edessä, että se olisi viihdettä tai katsomisen arvoista.
   
 11. kalkkifredi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
  Saatan silloin tällöin jonkun jakson katsoa. Ohjelmahan olisi paljon parempi, jos se kaikki paskanjauhanta ym. turha höttö jätettäisiin pois. Siinä ylitetään kaikki hyvän maun rajat, kun näitä annaabreuita ja vastaavia koskettaa syvältä sielusta se, että joku toinen artisti tulkitsee hänen esittämää kappaletta, jonka on alunperin tehnyt asiaa varten palkattu ulkopuolinen tekijä tai tekijät.
   
 12. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Joku "pelkät musiikkiesitykset"-edition voisi ehkä joidenkin artistien kohdalla kiinnostaa riittävästi, mutta nykyisellään tuskin tulee katsottua. En ole katsonut aikaisempiakaan kausia ja sama päti niihinkin.
   
 13. Kari Runk Jäsen

  Saatan vilkuilla jälkikäteen YouTubesta joidenkin artistien "vedot", mutta itse jaksoja en ole muistaakseni katsonut kertaakaan. Ja tuskin tulen katsomaan jatkossakaan.
   
 14. KiVi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Somevastaava Tinni
  Ensimmäistä tuottaria en katsonut ollenkaan. Toisen katsoin kokonaan Hurmerinnan jaksoa lukuun ottamatta, koska tuote olikin mainio. Mainion siitä teki suurimmaksi osaksi Pauli Hanhiniemi, joka oli hieno esiintyjä ja heitti hyvää läppää. Anna ois salee lähteny messiin, jos Pauli olisi ollut kymmenen vuotta nuorempi.

  Ihmettelen suuresti, jos uusi kausi ei ole Vesku-show. Jenni Vartiainen ei esiinny julkisuudessa, joten mielenkiintoista nähdä, minkälainen persoona hän on. Muuten ei kyllä roolitus iske. Salaa toivoo, että joku kunnon räppäri lähtisi mukaan, mutta eihän ne (ei varmasti pahemmin kyselläkään).
   
 15. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Nyt kun Loiri ja Edelmann ovat mukana, niin kiinnostaa. Siinä on kaksi hienoa artistia.
   
 16. Janne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Ei vittu, Jenni Vartiainen. Siinä vasta laulaja-lauluntekijä. Veskun takia katson ja koitan skipata tuon huokailijan.
   
 17. fat of the land Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lexaa
  No sillälailla puolittain kiinnostaa. Tämä menee sille osastolle, että toinen puolisko seuraa aika intensiivisesti ja tunteella tätä ohjelmaa. Ensimmäiselle kaudelle naureskelin asiaankuuluvasti ja miehekkäästi jätin katsomatta koko paskan. Toista kautta seurasin siinä sivussa oikeastaan paria jaksoa lukuunottamatta.

  Oikeastaan ihan hyvää viihdettä, vaikka kukaan artisteista ei tälläkään kaudella kolahda. Ehkä Toni Wirtanen, ehkä Vesku, mutta kaikkihan noista on tunnettuja ja biisit tuttuja. Ja tottakai pitää tunnustaa, että ihan eturivin artisteja, tykkäsi niistä tai ei. Eli kattaus on tänä vuonna niin kova, että tuskin tätä jättää väliin vaikka tilaisuus varmasti koittaa.
   
 18. Tacs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  En ole seurannut muutamaa klippiä lukuunottamatta, enkä koe menettäneeni mitään. Tuntuu jopa hieman absurdilta että keräämällä joukko artisteja laulamaan toistensa lauluja ja päälle tirauttamaan muutaman kyyneleen, saadaan ihmiset hullaantumaan ja levymyynnit kohoamaan taivaisiin. Myydään levyjä ja järjestetään keikkoja joissa voidaan itkeä hieman lisää ja kansa hurraa. En vain jotenkin ymmärrä tämän konseptin vetovoimaa, mutta tekeekö se valtavirrasta vai minusta tyhmän, sitä en osaa sanoa.
   
 19. fat of the land Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lexaa
  On muuten hyvä pointti se, että aika moni normaalikatsoja ei varmaan tajua yhtäläisyyksiä esim. Cheekin esiintymisellä tässä formaatissa ja kahdella loppuunmyydyllä stadikalla, Paula Koivuniemen ja Elastisen esiintymistä ensin VOF:ssa ja sitten tässä, seuraavaksi missä? Erinin taannoinen menestys ja Vain Elämää-kausi, Anna Abreu oli viime vuonna sarjassa ja nyt sen jälkeen tullut pari "hittiä"... Hanhiniemeltä tuli viime vuoden joulumyyntiin levy ja kaverista tuli seksisymboli johonkin avotakkaan ja Annaan. Tokihan tämän formaatin tiimoilta tehdään levy ja vedetään areenalla keikka jne. jne.

  Tokihan bisnes on bisnestä ja levybisneksellä ei juuri nyt kulje sillätapaa yhtä hyvin kuin joskus 90-luvulla. Että pitää ottaa huomioon, että nyt kyllä ollaan löydetty todella toimiva formaatti siihen kuinka saadaan kassavirtaa kasaan. Varsinkin tässä maassa, luvassa seuraavana syksynä: ikäluokkien 25v.-65v. naisten fb-päivityksiä siitä kuinka tirautti itkut Veskun tulkitsemassa Jenn Vartiaista tai Jennin tulkitsemassa Edelmania.
   
 20. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Voi kristus. Jos kestää Veskun vonkumista, niin sitten kestää vaikka vesikidutusta.
   
 21. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Kunhan joku vetää Samulin Karavaanarit niin kausi on pelastettu.
   
 22. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Sinähän sen sanoit. Ärsyttää jo valmiiksi. Mummot kuolee kyynelehtiessään nestehukkaan, joten taitaa anopistakin päästä viimein eroon. Eiköhän ne artistitkin itke siellä ohjelmassa. Veskulta tulee itku vähintään kahdesti.
   
 23. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Kyllä mua kiinnostaa semisti kyseinen ohjelma. Ekan kauden katsoin lähes kokonaan ja viime kausi meni melko sivusilmällä. Tuleva kausi kiinnostaa koska mukana on hyviä artisteja. Herkkänä miehenä tirautan toisinaan myös muutaman kyyneleen. Näin tapahtuu usein leffojenkin parissa.
   
 24. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Kiinnostaa jonkin verran. Tuskin tulen kaikkia jaksoja katsomaan, mutta jos kotona satun olemaan ilman mainittavaa aktiviteettia niin mikä ettei. Ihan mielenkiintoista kuulla tarinoita biisien takana ja jonkin verran myös sellaisia juttuja artistien elämänvaiheista, joita ei ehkä ole aiemmin tiennyt. Ei mua kiinnosta mikään seksikohuvau, vaan ihan ne elämäntarinat yleensä. En muistaakseni ole itkenyt sarjan aikana, mutta en minä sitäkään häpeäisi, jos jonkin biisin takana on tarina, joka koskettaa minua. Niin maskuliininen en halua koskaan olla, että häpeäisin aitoja tuntemuksiani.

  Niin, ja jotkut tulkinnoista ovat olleet oikein hyviä, parhaana esimerkkinä ehkä Sillanpään Cheek-versio. Jukka-Poika ja Juha Tapio olivat viime kaudella mukavanoloisia tyyppejä, jälkimmäinen sellainen, että voisin kuvitella tulevani juttuun myös siviilissä. Ei siinä, että muutkaan mitenkään kusipäisiltä olisivat vaikuttaneet. Uusista on mielenkiintoista nähdä, kuinka joku Wirtanen pistää itsensä peliin vai onko imagonsa vanki. Edelmanin ja Elastisen voisin kuvitella heittäytyvän ihan kunnolla. Loiri on se tyyppi, jota kaikki kuuntelevat nyökytellen ja hymistellen. Koivuniemi halailee varsinkin Elastista tarpeettoman kauan. Vartiainen huokailee kaikki tulkinnat läpi ja on kaikkien mielestä ihana, johon Jenni hymyilee ja kohauttaa hartioitaan lievästi kerta toisensa jälkeen, hali. PMMP-Paula on se, jolta odotan ehkä värikkäintä satsia.
   
 25. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jarkko Ruutu
  Katson kaikki jaksot livenä ja sen jälkeen parhaat laulusuoritukset uudestaan jostain kymmeniä kertoja. Mahtava formaatti, joka tosin elää vain ja ainoastaan mukaan plokattujen muusikkojen heittäytymiskyvystä. Kun pistävät itsensä täysillä likoon, menevät vähän epämukavuusalueelle ja pääsevät eroon rooleistaan niin tulee hienoa ohjelmaa. Jos siellä kaikki himmailee hissuksiin ja laskevat jo etukäteen nousevia levymyynti- ja keikkapalkkiolukuja, niin vaisuksi jää.

  Muutamaan otteeseen on roska lentänyt omaankin silmään, mutta mussa on jotain vikaa kun näin käy vaikka minkälaisten musiikkiesitysten kanssa.

  Olisi hauska nähdä tästä suuren maailman versio, jossa jotkut Lady Gagat, Dave Grohlit, Celine Dionit ja Mick Jaggerit vetäisivät toistensa biisejä ja bondailisivat väsyneinä keskellä korpea. Osaisiko näin isot starbat heittää sitä rooliviittaa roskiin ensinkään ja näyttää mimmosta jamppaa ja jampatarta siellä takana oikeasti on kaikki vuodet ollut?