Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Vain elämää – viihdeohjelma

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana finnjewel, 09.06.2014 klo 19.17.

 1. Zoidberg Jäsen

  Eilisen jakson kappaleiden sanoittajat ja säveltäjät:

  Joutsenlaulu - Jussi Hakulinen
  Rakkaus on lumivalkoinen - Jussi Hakulinen
  Pettävällä jäällä - Juha Tapio
  Särkynyt enkeli - Jussi Hakulinen
  Ihmisen poika - San. Juice Leskinen, Säv. Olli Lindholm
  Vie mut minne vaan - San. Ari Ahonen, Säv. Olli Lindholm

  Tää ei oo mitään vittuilua Ollia kohtaan, mutta sinänsä jännä että puhutaan hänen päivästä kun biiseistä ainoastaan kahta hän on ollut tekemässä. En kuitenkaan tarkoita etteikö Olli olisi paikkaansa ansainnut. Päinvastoin, sillä hänellä on Suomessa mittava ura. Ihan yleisesti tuo on jännä, miten artisti puhuvat omista tarinoista, vaikka heille on annettu valmiit biisit käteen. Varmaan on päiviä, jossa artisti ei ole tehnyt mitään kappaletta, vaan se annetaan hänelle suoraan.

  P.S Petra on hyvä haku tuonne.
   
 2. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei todellakaan pitäisi olla vittuilua Ollia kohtaan, koska ei ole Ollin vika, ettei muut valinneet hänen tekemiään kappaleita.

  Mutta on tuo kuitenkin enemmän kuin esim. Jenni Vartiaisen päivänä. Oliko yksikään niistä kappaleista hänen tekemänsä? Tai montako kappaletta Robin on tehnyt itse?
   
 3. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Jenni Vartiaisen päivänä viisi kappaleista oli sellaisia joissa hän on yhtenä tekijänä, Robinin biiseistä en osaa sanoa mitään.

  Mutta ainakaan Paula Koivuniemi tai Suvi Teräsniska eivät olleet tehneet ainuttakaan biisiä joita heidän päivinään esitettiin.
   
 4. Zeic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Piti nyt oikein katsoa kun aiheesta oli keskustelua, enkä ollut tuota ajatellut. Avain laulun merkitykseen on rivi: "hän valvottuaan taittoi vielä viestin kirjeeseen". Monestihan itsemurhan tekijä jättää jälkeensä juuri kirjeen. Toki joku voi erotakkin kirjeellä, mikä jättää oven auki myös sille tulkinnalle. Mitä tulee Olli Lindholmin säveltämiseen ja sanoittamiseen, niin koko keskustelu on lähinnä seurausta siitä että Olli antoi kunniaa sinne minne se kuuluu. Jenni Vartiaisen ääni on hieman mystinen ja olemuksessa on myös jotain salaperäistä. Siten olikin pienoinen pettymys että laulujen takaa tarinat olivat tyyliin: "sitten mentiin studioon ja levytettiin se biisi. On kiva lenkkeillä ja syödä rahkaa." Ollilta sentään jotain tarinaa, vaikka kaikki ne olivatkin jo kuulleet. Ja on se Yö silti kuuntelukelvoton yhtye.
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei näitä sääntökirjan mukaan vihelletä
  Lainaus:
  Eikä käsittääkseni ole Katri Helenakaan pahemmin itse biisejään tehnyt, enkä muista miten oli Vicky Rostinkaan laita. Teräsniskasta vielä hauska huomio, hänen tunnetuksi tekemä biisi esitettiin jo ekalla kaudella, kun Erin lauloi Jos menet pois biisin. Kyseessähän on Jonne Aaronin Teräsniskalle tekemä biisi.
   
 6. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Jätin tarkoituksella Katri Helenan mainitsematta, koska hänen päivänään esitettiin yksi kappale jota hän on ollut tekemässä (tai ainakin tekijätiedoista löytyy KH Kalaoja).

  Olisikohan Popedan Kakskytä centtiä ollut mahdollista vetää Ollin päivänä, kun kyseessä on Lindholmin sävellys ja koko biisi oli alunperin Yölle tarkoitettu.
   
 7. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Minusta se ei ole tässä ohjelmassa olennaista että onko artisti tehnyt versioitavaa biisiä, tai edes yhtäkään biisiä eläessään, mutta toivoisi että valitsisivat sellaisia biisejä jotka ko. artisti on tehnyt tunnetuksi ja joka henkilöityy vahvasti tähän artistiin. Sellainen on minusta hyvä kunnianosoitus päivän artistia kohtaan sen sijaan että valitaan sellaisia biisejä jotka on vahvasti johonkin toiseen henkilöityviä tai joiden kanssa tällä artistilla ei ole mitään tekemistä kuten tässä case-Joutsenlaululssa. Muutenkin edelleenkin toivoisi että nuo ohjelmaan osallistuvat käyttäisivät enemmän aikaa ja viitseliäisyyttä noiden biisien valintaan ja niiden versioimiseen. Liikaa on ohjelmassa näitä läpilaulettuja hittibiisejä. Mutta varmaan tuotantoyhtiöllä ja levy-yhtiöllä on painava sanansa sanottavana näihin että tietyt biisit pitää kuulla ohjelmassa, ja välttämättä artistit eivät täysin vapaasti saa noita biisejä aina valita.
   
 8. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jarkko Ruutu
  Minusta Olli Lindholm henkilöityy hyvin vahvasti Yöhön (ja työttömiin irokeesipäisiin hitsareihin, mutta se on nyt epäolennaista), ja kun ajattelen Yötä, tulee ekana mieleen Joutsenlaulu. Oishan se nyt ollu helvetin outoa jos tota biisiä ei ois laulettu, ois kyllä saanut olla kokopitkä versio kun nyt kerran on ohjelma-aikaakin lisätty mutta tuli pätkitty taas. Jussi Hakulisen ulinat oli vähän vaivaannuttavia, katkera rahaongelmainen narkkari, luulis rojaltirahojen kelpaavan mitä tostakin versiosta olisi käsittääkseni miehen tilille valunut aina kun radiossa olisi soinut, mutta jos ei niin ei sit. Kai tosta ulinasta jotain taidepisteitä ainakin sai, ja pääs telkkariin kattelee tukka sotkussa Roope Salmisen glitteripersettä.

  Kaks jaksoa oon nyt katellu, Ruutu-plussa piti taas hommata koska ei kärsivällisyys riitä ja Petran jaksotkin tuossa katoin. Ihan hyvä on kattaus, vähän ehkä on semmosta tietoista "me ollaan telkkarissa ni pitää tehä tällee ja sanoo näin ja kattoo kameraan" meininkiä joillakin mutta ehkä se tosta karisee päivien edetessä.

  Samu Haber on melko rento ukko, joskus ihmettelin että miten tommonen pullaposki on muka suosittu naisten keskuudessa mutta onhan se komea ja karismaattinen kaveri ja laulelee kyllä kivasti. Robin on vitunmoinen sähköjänis, hösöttää Samun hihassa kiinni, jonglööraa ja vetää voltteja, eniten on ehkä siinä just semmosta esiintymistä eikä omana itsenään oloa, vaikka enhän mä tiiä vaikka se himassakin kertoilis aina vitsejä peilille. Taitava laulaja ja miellyttävän oloinen poika, ei oo menny pää sekasin julkisuudessa vissiinkään. Lindholmin Olli on ollu kunnon perusjuntti, ihan sympaattinen ukko omalla yksinkertaisella tavallaan, Petran päivänä veti hauskalla vimmalla.

  Naiset on vähän njääh-osastoa sitten, Petran päivänä oli ihan metka kuulla mimmosta riepotusta on ollu nuorten tyttöjen elämä Tiktak-aikana. Petralla selkeesti on menny pää sekasin siinä pyörityksessä, kauheen epävarma ja harmistunut kun ei ketään kiinnosta tädin sooloura yhtään. Vähän erikoinen hahmo, jotenkin kauheesti haluis olla pidetty muusikko mutta sit menee ehkä sen takia yli ja jää etäiseksi ja muoviseksi. Ois vaan rohkeemmin oma ittensä eikä miettis muita, toivottavasti joku tuolla sen sille opettaa. Irina on melko mitäänsanomaton, Laura taas todella taitava esiintyjä mutta jotenkin perkeleen rasittava, aina vituttaa kun se alkaa puhumaan.

  Omituisin hahmo on sit ollut tää karvamekko päällä nurkissa hemuloiva räppisankari Nikke. Miten voi olla noin vitun arka ja epävarma kaveri? Ainahan nuo räppihemmot on tässä ohjelmassa paljastuneet roolinsa takaa aika epävarmoiksikin janttereiksi jotka ihmettelee miksi heidät on tonne ees valittu mukaan, mutta tää muikkunen on kyllä ihan omaa kastiaan. Ihan toimivia biisejä on kyllä tehnyt sekä Ollin että Petran päivinä, ja kiva kun lauleleekin eikä vaan räpäyttele.

  Näyttää siltä että tulee aina Samu Haberin, Robinin ja tän Nikke-hemulin esitykset eniten odotettua. Naisista voi kuka vaan vetää tosi hyvin tai sitten olla yhdentekeviä, Olli on hauska huumorihahmo siellä seassa. Kyllä tätä taas ihan mielellään kattelee!
   
 9. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016
  Lainaus:

  Tuotantoyhtiö valitsee biisit osallistujille. Yleensä annetaan pari-kolme vaihtoehtoa mitä tehdä. Bändillä myös valmiina ns. versioinnit näihin kappaleisiin. Käsittääkseni Anssi Kela on ollut ainoa koko ohjelman aikana, joka itse teki sovitukset ja ideat taustabändille.
   
 10. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Eli nämä artistien jutut siitä kuinka ovat kahlanneet ko. päivän laulajan tuotantoa läpi etsiessään sopivaa esitettävää, ovat pelkkää paskapuhetta. Tämä selvä. Ja tuskinpa on muuten Anssi Kela ainoa joka tuolla on tehnyt sovituksia itse, ainakaan minä en usko että Sannin Levoton Tyttö tai Suvi Teräsniskan Baden-Baden olivat sovituksiltaan ja idealtaan muualta tulleita.
   
 11. Knox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers
  Lainaus:
  No mitä ihmettä. Eikös kyse ollut vain siitä, että Hakulinen ei halunnut hänelle tärkeä sanoitus pätkitään osiin? Ja kun ei tuotantoyhtiölle kelvannut niin lupia ei herunut.

  Minä olen täysin Hakulisen puolella tässä asiassa, ihan puhdasta vittuiluahan tuo hänelle oli. Ehdot olivat reilut, mutta eihän noin pitkää biisiä voi nykyään vetää, jengi ei jaksa kuunnella loppuun.

  Ja yhtälailla mua vitutti kun Saara Aalto raiskasi Bohemian Rhapsodyn. Yksi maailman hienoimpia kappaleita oli pätkäisty tyngäksi, ja kaikki se fiilis mitä kappale aiheuttaa oli saatu hienosti poistettua.
   
 12. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei näitä sääntökirjan mukaan vihelletä
  Lainaus:
  Nää on näitä, ilmeisesti "liian pitkät" biisit pitää leikata lyhyemmäksi että ei vielä liikaa aikaa. Pahin kaikista oli kun Suomen Idolsissa Ilpo Kaikkonen lauloi Stairway to Heavenin. Paitsi että raiskasi biisin ihan totaalisesti sillä että ei osannut laulaa sitä ollenkaan, niin tähän päälle vielä biisi oli leikattu nätisti sellaiseksi kolmen minuutin mittaiseksi. Ei se ihan lähtenyt.
   
 13. Knox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers
  Lainaus:
  Olin tuon katastrofin ehtinyt jo unohtaa. En vain ymmärrä miksi niitä pitkiä biisejä pitää sitten valita.

  Menee vähän ot, mutta jouduin yksi päivä pakon edestä kuuntelemaan radio novaa. Sieltä sitten juontaja spiikkasi November Rainin, ja ajattelin että tämähän mukava yllätys. Intro lähti puolesta välistä, ja biisi loppui ensimmäiseen sooloon. Yhdeksän minuutin biisi kesti ehkä kolme minuuttia, ja siitäkin puuttui introsta puolet. Mitä helvettiä oikeasti, mikä idea tuossa on?
   
 14. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jarkko Ruutu
  Lainaus:
  No joo, minäkin kyllä olisin halunnut kuulla kokopitkän version, ei siinä, mutta jotenkin tommonen että tullaan melkein itku kurkussa telkkariin kiukuttelemaan kun minun tekemästä laulusta on otettu säkeistö pois oli aika vaivaannuttavaa, varsinkin kun siinä ohjelmassa tuli seuraavana vieraana juttelemaan se poliisinainen jota oli ammuttu kiväärillä vatsaan ja se oli halvaantunut ja saanut kuntoutuksen päätösvaiheessa bonarina vielä leukemian. Joskus muinoin Sarasvuon talkshowssa oli tää Fight Back -Pekka kertomassa elämästään, ja sen jälkeen haastateltiin Toni Wirtasta jonka oli kai tarkotus kertoo jotain siitä kuinka hankala oli tehdä lauluja kun harmitti ja oli kiire, mutta Tonihan ei tilannetajuisena kaverina kehdannut tommosen janarin tarinan yhteydessä alkaa mistään tyhjänpäiväisestä nillittämään. Hakulinen nillitti ja oikein tosissaan, ja se oli noloa.

  Vähän sitäkin ihmettelin että alunperin kerrottiin että Hakulinen ei halua että Joutsenlaulua esitetään ollenkaan, mutta nyt se tarina olikin sitten muuttunut siten että jos kokonaan laulun sanat lauletaan niin sit ei oiskaan ollu mitään ongelmaa. Media toki suoltaa nykyään vaikka mitä paskaa eli voihan se olla että alunperin oli ymmärretty asia väärin, mutta jotenkin sen Hakulisen koko habituksesta tuli mieleen semmonen sekava huru-ukko joka yhtenä hetkenä sanoo yhtä ja toisena toista ja on aina vitun hankala ja kiukkunen eli niin kovin taiteellinen.
   
 15. Knox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers
  Lainaus:
  Kyseessä on kuitenkin käsittääkseni aika tärkeä kappale Hakuliselle, joten ymmärrän nillityksen. Ja eipä noille covereille läheskään aina lupaa saa, sitä varten ne oikeudet on että tekijä saa sanoa ei. Nyt käytäntöä kierrettiin, ja sitten ihmetellään kun oikeuksien omistajaa vituttaa? Mua kiinnostaa mihin tämä keissi etenee, koska tämä on kai ensimmäinen kerta kun ollaan tälläisen väännön edessä.

  Ja minusta on kummallista jos keskusteluohjelmassa ei saisi/kehtaisi puhua asiasta jonka takia sinne on kutsuttu. Oli seuraava vieras kuka tahansa.

  En ikävä kyllä ehtinyt tuota ohjelmaa katsoa, naurattaa aivan helvetisti ajatus Hakulisesta seisomassa vittuuntuneena Salminen glitteröidyn perseen vieressä.

  Lainaus:
  No tämähän se on kun ei tiedä mikä on totta. Ehkä Hakulinen astui julkisuuteen kun huomasi että asiasta tulee väärää tietoa, ja hänestä tehdään ikäänkuin se pahin terroristi?

  Habituksesta samaa mieltä, ja onhan tuo omanlaisensa kulkija. Mutta mua kiinnostaakin isommassa kuvassa tämä touhu. Siksi toivonkin että Hakulinen vetää loppuun asti.
   
 16. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peace United
  Tätä keskusteluahan käytiin, kun Samuli Edelman lauloi Veskun päivänä Väliaikaisen. Se ei ole varsinaiseksi Vesku-klassikoksi noussut, mutta mestarille itselleen yksi tärkeimpiä kappaleita, mitä on tehty. Ja Samuli tiesi tämän varsin hyvin, kun Veskun tuntee kuin omat taskunsa. Vaikka Tapsa Rautavaarahan Väliaikaisesta ensimmäisenä tulee.

  Joutsenlaulu on täysin Hakulisen biisi ja Ollihan ei edes halunnut laulaa sitä. Joutsenlaulu ei henkilöidy millään tavalla Lindholmiin, vaikka se toki bändilöityy vahvasti Yöhön. Samu Haberia vähän ihmettelen, etteikö hän artistina tätä sitten tajunnut? Vai onko tuotanto tässä sitten takana, mene ja tiedä.
   
 17. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Ottamatta kantaa siihen, onko Hakulisen kiellot järkeviä, niin onhan tuo jo lähtökohtaisesti täysin älytön idea. Onko Lindholmilla mitään roolia alkuperäisessä levytyksessä? Ilmeisesti ei. Suurinpiirtein sama kuin joku esittäisi George Harrisonin kunniaksi Yesterdayn.
   
 18. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Kyllä, ei voi käsittää mitä Samu Haberin päässä on liikkunut. En tosin ole yhtään yllättynyt...
   
 19. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Jani Wickholm - Joutsenlaulu - YouTube
  Tuossa muuten Jani Wickholmin versio Joutsenlaulusta Idollsista vuodelta 2003. En tiedä millainen kina tuosta esityksestä on ollut aikanaan, vai onko ollut ollenkaan.
   
 20. Zoidberg Jäsen

  Samu Haberia en henkilökohtaisesti tunne, mutta vaikuttaa sellaiselta kaverilta ettei ollut täysin oma päätös ottaa Joutsenlaulua. Kyllä siellä varmasti tuotantoyhtiö on ollut mukana valitsemassa kappaletta. Olisi ollut hankala kuvitella Ollin/Yön päivää ilman Joutsenlaulua ja Rakkaus on lumivalkoinen kappaleita. Tämä siis omaa mutuilua sen enempää asiasta tietämättä.

  Vain elämää ohjelmallehan tämä kohu oli hyvä juttu. Vaikka kenties hieman kielteistä julkisuutta tuleekin, niin ilman kohua jotkut katsojat olisivat saattaneet jättää ohjelman katsomatta.
   
 21. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ainakin tuo kappale päätyi aikanaan Idols-kokoelmalevylle, joka minulta löytyy muuten vieläkin :)

  Tulipa nostalgisia muistoja tuosta Idolsista. En ole tuon Idolsin ensimmäisen kauden jälkeen juuri enää musiikkiohjelmia (Idols, Voice, X-factor) seurannut.
   
 22. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jarkko Ruutu
  Lainaus:
  Tuossa se kyllä oli ihan hauska, seisoi yrmynä siinä vieressä ja puisteli päätään mutta snadi hymynkare kävi välillä huulilla.

  En vaan ymmärrä miten jotkut jaksaa koohkata jostain niinkin hömelöstä asiasta ku tekemästään laulusta. Jos joku haluaisi minun tekemää laulua esittää ihan missä tahansa ja ihan miten vaan raiskattuna niin sehän olisi vain kiva juttu se. Mutta en ookaan herkkä taiteilijasielu jotka saa Reino Nordinin mukaan vetää kannabistakin laillisesti koska taiteilijat on taiteilijoita ja taiteilu on taiteilua ja taide taide taide herkkää suutun mökötän koska taide.

  Oon siinä käsityksessä että noilta artisteilta kootaan aina joku 15-20 biisin katalogi missä on isoimpia hittejä. Muut laulajat saa sitten valkkailla harvinaisempaakin matskua jos sopii, mutta jos näyttää siltä että joku tuotannon mielestä väkisin esitettävä hittibiisi jää valkkaamatta, niitä sitten nakitellaan sopivaksi katsotussa suhteessa tyypeille laulettaviksi ja jätetään se joku 1981 vuoden sinkun b-puoli laulamatta. Anssi Kela muistaakseni kertoi että se vähän niinku pakotettiin laulamaan Sannin 2080-luvulla, ja joku muukin joskus selitti että olin valinnut ihan toisen biisin kyllä mutta koska Leri määräsi niin tämän sitten laulan ja täähän onkin siis ihan superihku ja ihanaa että sain tän.

  Sitten ne tyypit selittää kaikista noista katalogiin valituista biiseistä ne pienet inserttinsä, eli tavallaan kyllä kaikki esitetyt biisit on aina tiedossa mutta aika usein näyttäisi tulevan yllärinä että ai säkö sen laulat ja että oikeestiko joku tänkin vitun brontosauruksen nyt oli sitten valinnut, mitä saatanaa. Nyt tässä uudella kaudella nehän heti alkuun kirjasi paperille arvailunsa että mitä kukakin laulaa, ja ainakin Petralla meni aika vihkoon arvailut, se taisi kaksi laulettavaksi valittua biisiä vaan arvata. Olli tais veikata neljä biisiä oikein mutta väärille esiintyjille oli ne nakittanut.

  Sitten taas näistä sovituksista, Leri ja bändi siellä varmaan leijonanosan niistä tekee ainakin näille tämmösille Paula Koivuniemille ja muille pianon ja kitaran tapaisille instrumenteille jotka ei osaa tehdä yhtään mitään itse mutta laulavat nätisti. Anssi Kela taas teki kaikki itse ja määräsi bändiä että tehkää site näin, ja muistaakseni Antti Tuiskun joku biisinikkari kikkaili kanssa Antin biisien sovituksien kanssa. Räppipojat on varmasti osallistuneet jokaiseen sovitukseen jollain tasolla, ja ois vaikea uskoa että tämmöset Toni Wirtaset, Paula Vesalat, Chisut ja Pauli Hanhiniemet ei ois ainakin olleet mukana sovitustyössä jos nyt eivät välttämättä kaikkea omin käsin olekaan kokoon kursineet. Duettopäivissä aika hyvin voi rivien välistä katella ketkä siellä oikeesti on jotain bändin ukkeleiden kanssa tehnyt kun siellä niitä omia biisivalintojaan bändin ja duettokaverin kanssa hinkkaavat, ja ketkä vaan laulaa mitä määrätään.
   
 23. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Samu Haber ottanut kyllä tämän kauden isosti haltuun. Ensin Satuprinsessa ja nyt tänään Robinin Onnellinen. Suomen kieli sopii miehelle todella hyvin.
   
 24. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei näitä sääntökirjan mukaan vihelletä
  Haber on ollut ihan hyvä, mutta kyllähän Olli Lindholm on suorastaan dominoinut kaksi viimeisintä jaksoa. Paluu Ollin punk-nuoruuteen viime viikolla oli hyvää lämmittelyä, ja tällä viikolla kuultu "Lindholmin Ollie" eli Ollin versio Frontside Olliesta meni kaikkien aikojen kärkeen Vain Elämää -versioissa. Ei välttämättä musiikillisesti ylivertaisinta kamaa koskaan, mutta asenne on ollut ihan jäätävää ja Lindholm on uskaltanut heittäytyä ja nauraa itselleen. Sanotaanko että ihan ekana en olisi Ollista uskonut tätä kun miettii millainen julkisuuskuva miehellä on ajoittain ollut, mutta nyt on kyllä yllättänyt positiivisesti.
   
 25. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Kuuntelin kappaleen Lindholmin Ollie ja ihastuin. Eihän se musiikillisesti mitenkään häikäissyt, mutta Ollin asenne oli aivan huippuluokkaa. Ja tottakai kiekkomieheen vetosi Ollin ratkaisu ottaa Karri Kivi biisin aiheeksi.

  Kaikkien aikojen VE-esitys. Sillanpää, sinut on nyt lyöty.