Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sveitsin pääsarja – National League

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana HN, 01.09.2005 klo 07.19.

 1. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981. JYP.
  Lainaus:
  Täältä virtuualituoppi ja peukku elegantti-harmaaparta-herrasmiehelle Mister Sheddenille. Hieno mies jne. Kuka se olikaan joka joskus sanoi, että "en usko, että Sheddenin farmijääkiekolla voi edes pärjätä kansainvälisissä kehissä. "

  Eilinen peli oli hienoa seurattavaa. Tätä lisää.
   
 2. rpeez Jäsen

  Zug - Kloten juuri menossa Urheilukanavalla. Ekan erän jälkeen 1-0.

  Edit. Päättyi 2-3 Klotenille. Nähdyn perusteella veikkaan sarjan päättyvän Klotenille lähinnä taitavamman pelaajamateriaalin vuoksi.
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2009 klo 23.05
 3. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Eiköhän pelikirja-Petteri saa syyksi two dogs and a fox-fiaskopelikirjan...

  Tosin totta puhuakseni se Zugin lopun 6-3 yv. näytti just siltä, että Shedden jatkaa Jokereissa omaksumallaan linjalla yv-pelaamisen ohjeistamisessa => tehkää pojat maali ;-)
   
 4. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Vaikka Sveitsi onkin kolmi-nelikielinen maa, niin ei se Sveitsin sarjasta kansainvälistä sarjaa tee. Shedden on silti MM-kisoissa todistanut pärjäävänsä kansainvälisissäkin kehissä (siinä määrin kuin pronssin voittaminen pärjäämistä on). Joku pilkunviilaaja voisi tietenkin laskea myös AHL:n kansainväliseksi sarjaksi, mutta siellä Shedden ei menestynyt.
   
 5. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981. JYP.
  Lainaus:
  Onhan tuo Sveitsin-sarjakin kansainvälinen sarja Sheddenille - pohjois-amerikkalaisena valmentajana - ja UL piikitteli Sheddenia "farmikiekosta", jossa ilmeisesti viitataan Shedennin pohjois-amerikkalaiseen valmennusfilosofiaan.

  Ja kuten itsekin totesit, niin onhan Shedden antanut näyttönsä myös kansainvälisellä tasollakin. Ja totta sekin, että Sheddenin kansainväliset näytöt ovat paljon paremmat kuin hänen näytöt "kotosarjoissaan..."
   
 6. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Kloten näyttäisi vievän välierät Zugia vastaan helposti. Otteluvoitot ovat nyt 3-0 Klotenin eduksi. Sveitsin liigassa Klotenin Santala ja Rintanen ovat tehokkaita myös pudotuspeleissä. Toinen välieräpari onkin tiukempi, Fribourg johtaa Davosia vastaan otteluvoitoin 2-1.

  Sheddenin ja Immosen valmentama Zug nousi vaikean syksyn jälkeen pudotuspeleihin. Oli uroteko Zugilta pudottaa runkosarjan voittaja Bern puolivälierissä. Tämän vuoksi Sheddenin ja Immosen valmennustyöt jatkunevat Sveitsissä.
   
 7. TM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kloten-Zug ottelusarja meni 4-0 Klotenille. HCD-Fribourg ottelusarja on tällä hetkellä 1-3 Fribourgille ja seuraava peli tiistaina Davosissa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2009 klo 04.45
 8. JMA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ja nyt se on 2-3 Fribourgille.

  Melko tasainen peli ja kumpi tahansa tuon olisi voinut kääntää. Ratkaisu melko dramaattisesti ajassa 59.47 kun Riesen laukoi aloituksen jälkeen siniviivalta poikittaissyötöstä one-timerin sisään.
   
 9. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Davoshan siitä finaaliin paineli, aika kova suoritus aina tuollainen 3-1 -tappiolta 3-4 -voittoon tapahtuva nousu.

  Eilen Kloten sitten otti ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen. Suomalaisduo ei saanut oikein mitään näkyvää aikaan, muutamaa mylläkkää ja Santalan tyhjästä ohi lauottua tilannetta lukuunottamatta. Kyseenalainen maali sitten jatkoajalla ja Klotenille voitto.

  Linkku on legendaarinen edelleen, mahtava mies. Välillä Santala on ylivoimassa rightin kaveri maalin kulmalla ja sekunnin päästä leftin mies viivalla. Monitoimimies tuo Tommi, ainakin Linkun mielestä.
   
 10. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Vaikka suomalaiskaksikko olikin tehoton, niin Rintanen tuntui ehtivän joka paikkaan. Ylivoimallakin Rintsi syötti itsensä loistavaan maalipaikkaan...
   
 11. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Harvoin tulee katsottua Sveitsin liigaa, mutta tuon pelin katsoin, tosin vaipanvaihdon ja nuokkumisen lomassa. Pisti silmään se, että pelissä sai rikkoa ja kahvata minkä halusi, eikä tuomarit viheltäneet kuin ruumiit. Samalla linjalla eilisessä Blues-Kärpät-ottelussa ei olisi vihelletty yhtään jäähyä. Sm-liigassa peli on puolestaan koko ajan poikki rikkeiden takia.

  Suomalaisilta huonohko peli, varsinkin Santalalla oli paikkoja laittaa kiekko reppuun. Ratkaisumaali jätti tulkinnan varaa, mutta nykysäännöillä taisi olla ihan oikea tuomio. Oli muuten Ambühlilla kohtalainen paikka vähän ennen ratkaisua, siitä olisi voinut tehdä.
   
 12. fewe0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Senators
  Oli kyllä hieno matsi eilen tuo Davos-Kloten. Suorana Urheilukanavalta ja neljä komeaa maalia. Rintanen teki voittomaalin

  Vauhdikasta, tilannerikasta ja hienoa peliä, jossa tuomarit antoivat kiekon liikkua ja miehen mennä seinille ilman, että kokoajan pilli suussa. Pelissä sattui ja tapahtui.

  Muutenkin Davos-Kloten -finaalisarja on ollut komeaa ja jännittävää seurattavaa. Toivoa vaan nyt, että Kloten pystyy pitäämään tuon tason ja purjehtii mestaruuteen!
   
 13. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
 14. Agentti Jäsen

  Luganon puolustus on vahvistumassa huomattavista ensi kaudeksi Johan Åkermanin myötä. Jos tämä siirto toteutuu niin Luganolta löytyy uskomattoman kova YV-pakkipari Nummelin - Åkerman. Moni Elitserien seura oli Åkermanin perässä, mutta ilmeisesti Kenta Johansson sai houkuteltua haluamansa luottopakin tulevaan joukkueeseensa.
   
 15. nutu80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Illan peli

  Näkyykö mistään netti streamistä?
   
 16. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Sopcastin ja VLC:n avullahan tuon saa näkymään.. Linkki kanavaan (SUI99)
   
 17. fewe0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Senators
  Näin sitten Davos vei, kuin veikin Sveitsin mestaruuden tänä vuonna. Kloten pelasi kyllä kokoajan taitojensa ylärajoilla, mutta kestomenestyjä Davos kukisti Flyersin seitsemännessä ottelussa.

  Kunnon lampaanperseen näyttöä kyllä Urheilukanavan jampoilta olla televisioimatta 6. ja 7. vääntöä! Kun nettionjelmat itsellä puski juuri niin pahasti päälle, etten yhtään streamia loppujen lopuksi nähnyt. Klotenin 1-0ja. voitto olisi kyllä ollut poikaa nähdä.

  Rintanen oli kyllä kauden helmi. Ei voi kuin toivoa, että mies palaisi vielä Suomeen, kuten moni on uumoillut. Olkoon sitten seura vaikka TPS tai Lukko, mutta Rintsi on pakko nähdä vielä livenä!

  Mahtava kausi. Onnea Davosiin!
   
 18. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  On tuo Davos kyllä hauska seura, nytkin aika tasapaksu joukkue, ei erityisen taitava, mutta niin vaan väänsi vastoin useimpien odotuksia 29. mestaruuden plakkariinsa. Klotenilla on enemmän taitoa, mutta se vaan ei riittänyt, ennenkaikkea Davosin maalivahti pelasi kerrassaan huikean finaalisarjan. Siinä vähän taas muistutusta miten tärkeä pelaaja hyvä maalivahti on.

  Ylipäätänsä täytyy todeta että Sveitsin liiga on mennyt tasoltaan paljon eteenpäin viime vuosina, josta hyvänä osoituksena myöskin Zürichin mestarien liigan voitto. Parempaa hokia ehdottomasti kuin SM-liiga, jossa taso menee koko ajan vain alaspäin.
   
 19. fewe0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Senators
  Lainaus:
  Totta viserrät. Meidän liigan "avautuminen" tulee luultavasti tiputtamaan meitä entistäkin alemmas, kun juniori -työskentely saattaa pahimmassa tapauksessa vähentyä niin roimasti, ettei liigapaikkoja tehokkaille suomalaisjunnuille irtoa.

  Nationalliga A:lla on hyvät ajat edessä. Pian sieltä alkaa löytyä niitä kotimaisia helmiä jo junnu iässäkin, kun alkavat saada maailmaluokanpelaajia ja -valmentajia liigaansa. Kaikkea hyvää vaan Sveitsiin!

  Toivotaan, että ensi kausi on taas tätäkin jännittävämpi ja CHL -taistoihinkin heillä olisi heittää nimekäs "Davos?" -ryhmä. Kuka lie sitten pääseekään yrittämään?
   
 20. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Lainaus:
  Eilenhän tuo seitsemäs ottelu sitten tuli, vain viikon verran myöhässä.

  Davosin juhlia seuratessa kävi mielessä, että onko tuo nyt sitten niin hauskaa voittaa joka toinen kausi? Ei siinä kunnon juhlafiilistä näillä Davosin omilla pojilla ollut, nuoremmat kaverit riehuivat senkin edestä. Kai sitä voittamiseenkin kyllästyy. HC Davos, jos joku osaa voittaa.
   
 21. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Kun peliä katsoi, niin ei siinä tuntunut vastustajallakaan intoa voittamiseen olla. Intensiteettiä oli varsinkin ottelun alkupuolella kuin jossain kesäisessä harjoitusturnauksessa. On kyllä käsittämätöntä, että miten Blues saattoi hävitä tuon sarjan joukkueille sillä tavalla kuin se teki.
   
 22. Vemps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks & Barca
  Kuinka paljon NLA:ssa maksetaan palkkaa? Kun kuulee tuon tuostakin pelaajien lähtevän Sveitsiin paremman palkan perään.
  Eli siis jos on jotain hajua keskipalkasta, kalleimmasta pelaajasta ym niin tuokaa tietonne minunkin ulottuvilleni : )
   
 23. Zborik_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Sellaista sisäpiiritietoa, että Summanen oli yrittänyt houkutella Rapperswiliin Jere Karalahtea ja Ben Eavesia. Karalahti on siis tällä hetkellä sopimuskiistassa saksalais- ja venäläisseuran kanssa. Eavesilla ei ole sopimusta mihinkään joukkueeseen, mutta hän varmaankin katsoo viimeiseen asti NHL-kortin. Hänhän on ilmoittanut, että pelaa Suomessa vain Bluesissa.
   
 24. Sudden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Adler Mannheim
  Lainaus:
  Höpsis. Ei Jerellä ole mitään kiistaa Hampurin kanssa.
   
 25. scholl Jäsen

  Ei ole tullut ko. sarjaa seurattua tänä vuonna yhtään. Aamulla kuitenkin Salmelainen oli Urheiluaamussa ja nyt sattumalta sitten UK:lta tulee Davos-Bern. Senhän voisi katsoa kun on kerran Linkkukin selostamassa. Kauniit top scorer paidat, tuomareiden erikoiset viheltämisasut ja Linkku - viihde on taattua.