Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Sveitsin pääsarja – National League

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana HN, 01.09.2005 klo 07.19.

 1. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Kyllä pystyy. Itse olen ainakin katsonut ihan suomalaisella IP:llä ilman mitään proxy pelleilyjä näitä playoff-pelejä. On muuten vielä kohtuu hyvällä kuvanlaadulla striimiksi. Voin pistää sinulle yv:llä linkin.
   
 2. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Jo parisen viikkoa vanha uutinen, mutta Sveitsin NLA-liigan pistepörssin tällä kaudella voittanut (49. 12+55=67, viime kaudella kolmantena 49. 17+34=51) kanukkihyökkääjä Pierre-Marc Bouchard lyö hokkarit naulaan. Herra sai kolme suurempaa tälliä päähänsä NHL-uransa aikana eikä halua riskeerata tulevaisuuttaan altistamalla itseään uusille aivotärähdyksille.

  Asiasta kertoo Sportsnet: Pierre-Marc Bouchard retires from hockey - Sportsnet.ca
   
 3. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Toni Rajala on muuten NLA-liigan maalipörssissä toisena 14 maalilla. Maalipörssiä johtaa Denis Hollenstein 15 maalilla. Suomalaisten keskinäisessä pistepörssissä Rajala on kuitenkin vasta kolmantena Lindgrenin ja Santalan jälkeen.
   
 4. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Sveitsin kaksi ylintä sarjaa brändää itsensä uusiksi (hockey-news.info). NLA:sta putoaa ikäänkuin a pois ja kyseinen liiga tunnetaan jatkossa nimellä National League. NLB puolestaan muuttaa nimensä Swiss Leagueksi. Samassa uutisessa kerrotaan myös muunmuassa, että National League siirtyy ensikaudeksi 18 minuutin erätaukoihin.
   
 5. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, SC Rapperswil-Jona Lakers
  Lainaus:
  Juu ja korkein amatööritaso, aikaisemmin Regio League, on nyt nimeltään MySports League. Sen alapuolelle jää 1. - 4. Liga kuten tähänkin asti.

  Kai tämä nyt sitten oli jonkun mielestä järkevääkin. Toivottavasti.
   
 6. Yare Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Langnaun suomalaiset aloittivat tehokkaasti eilen - Erkinjuntti 1+2, Koistinen 0+3 ja Elo 2+0. Elo tosin tuhri rankkarin ja Langnau tuhri pelin ja 3-0 johdon häviämällä lopulta 3-4. Gagnon oli täysin näkymätön.