Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sveitsin pääsarja – National League

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana HN, 01.09.2005 klo 07.19.

 1. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Kyllä pystyy. Itse olen ainakin katsonut ihan suomalaisella IP:llä ilman mitään proxy pelleilyjä näitä playoff-pelejä. On muuten vielä kohtuu hyvällä kuvanlaadulla striimiksi. Voin pistää sinulle yv:llä linkin.
   
 2. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Jo parisen viikkoa vanha uutinen, mutta Sveitsin NLA-liigan pistepörssin tällä kaudella voittanut (49. 12+55=67, viime kaudella kolmantena 49. 17+34=51) kanukkihyökkääjä Pierre-Marc Bouchard lyö hokkarit naulaan. Herra sai kolme suurempaa tälliä päähänsä NHL-uransa aikana eikä halua riskeerata tulevaisuuttaan altistamalla itseään uusille aivotärähdyksille.

  Asiasta kertoo Sportsnet: Pierre-Marc Bouchard retires from hockey - Sportsnet.ca
   
 3. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Toni Rajala on muuten NLA-liigan maalipörssissä toisena 14 maalilla. Maalipörssiä johtaa Denis Hollenstein 15 maalilla. Suomalaisten keskinäisessä pistepörssissä Rajala on kuitenkin vasta kolmantena Lindgrenin ja Santalan jälkeen.
   
 4. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Sveitsin kaksi ylintä sarjaa brändää itsensä uusiksi (hockey-news.info). NLA:sta putoaa ikäänkuin a pois ja kyseinen liiga tunnetaan jatkossa nimellä National League. NLB puolestaan muuttaa nimensä Swiss Leagueksi. Samassa uutisessa kerrotaan myös muunmuassa, että National League siirtyy ensikaudeksi 18 minuutin erätaukoihin.
   
 5. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juu ja korkein amatööritaso, aikaisemmin Regio League, on nyt nimeltään MySports League. Sen alapuolelle jää 1. - 4. Liga kuten tähänkin asti.

  Kai tämä nyt sitten oli jonkun mielestä järkevääkin. Toivottavasti.
   
 6. Yare Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Langnaun suomalaiset aloittivat tehokkaasti eilen - Erkinjuntti 1+2, Koistinen 0+3 ja Elo 2+0. Elo tosin tuhri rankkarin ja Langnau tuhri pelin ja 3-0 johdon häviämällä lopulta 3-4. Gagnon oli täysin näkymätön.
   
 7. Piirakainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & Sharks
  Onko noita Sveitsin liigan otteluita mahdollista katsoa mistään? Kiinnostaisi nähdä minkälainen tämän liigan taso on suhteessa Liigaan ja näin olympialaisia ajatellenkin olisi mukava nähdä vähän Korpikosken edesottamuksia ZSC Lionsin paidassa.
   
 8. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho & Leijonat
  Tätä itsekkin olen yrittänyt selvitellä, mutta kielitaito tuli vastaan Saksan kielisillä sivuilla. Itse liiga on mielestäni todella kiinnostava ja varmasti hyvä tasoinen ja tähän kun lisää sen että Sveitsi on jääkiekkomaana ollut junnusta asti omia suosikkejani niin liigaa seuraisi mielellään maksavana katsojana.