Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sveitsin pääsarja – National League

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana HN, 01.09.2005 klo 07.19.

 1. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  On nuo kyllä pakilta jäätäviä lukemia, mitä Nummelinin Petu tuolla Sveitsissä paukuttaa. Olisi kyllä todella mielenkiintoista nähdä Petu nykykunnossaan SM-liigassa, minkälaista jälkeä täällä syntyisi.
   
 2. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Raimo Summanen palaa jälleen sorvin ääreen, tällä kertaa Sveitsin liigassa. Liigassa kolmanneksi viimeisenä oleva Rapperswil on palkannut Raadon uudeksi päävalmentajaksi. Pesti alkaa Helmikuun alussa ja on voimassa kauden loppuun.

  Jännä nähdä mikä on miehen kunto valmennushommissa lähes viiden vuoden sapatin jälkeen.
   
 3. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En tiedä kuinka kauan ja perusteellisesti Raimo on joukkueen ja seuran kanssa ollut yhteydessä, mutta tiukka rupeama miehellä on edessä. Rapperswilillä on helmikuussa jäljellä enää kuusi sarjapeliä ja matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan 14 pistettä, kun taas sarjan jumbojengi henkittää niskaan 2 pisteen päässä. Raadon vastuulla taitaakin olla R'wilin pitäminen liigassa, mutta se ei taida olla ihan yksinkertainen tehtävä. Viimeisimmässä ottelussa joukkue otti 7-2 nekkuun juurikin jumbojengi Ambri-Piottalta. Onnea ja menestystä vaan Raimolle!
   
 4. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Hieno homma, että Raimo Summanen palaa valmentajan töihin, edellinen peli taisi olla World Cup-finaali Kanadaa vastaan 14.9.2004, kun Raimo oli vaihtoaitiossa oikeassa pelissä mukana, valmentajan ominaisuudessa.
   
 5. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
 6. Jiggy#35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks(#8), KalPa, Suomen Maajoukkueet
  Nummelin teki paluun pienen loukkaantumisensa jälkeen pari peliä sitten ja hänellä on nyt kasassa tehot 21+39=60, 41 pelissä ja on liigan pistepörssissä kuudentena. Todellä jäätäviä lukemia puolustajalta. Muiden suomalaisten tilastoja tällä hetkellä kun vain muutamia runkosarjan pelejä jäljellä:
  Kimmo Rintanen 23+44=67, 50 pelissä
  Tommi Santala 13+35=48, 50 pelissä
  Tony Salmelainen 16+12=28, 29 pelissä
  Janne Niinimaa 8+10=18, 20 pelissä (loukkaantunut)
  Noista kavereista näemmä MM-kisoissa lähes varmuudella Nummelinin ja Niinimaan, jos hän kuntoutuu kevääseen mennessä.
   
 7. tutzba Jäsen

  Sveitsin playoffeja on pelattu kolmen kierroksen verran, ja tilanteet ovat seuraavanlaiset.

  Zürich-Fribourg 0-3
  Kloten-Servette 3-0
  Bern-Zug 2-1
  Davos-Lugano 2-1

  Pahalta näyttää tilanne Zürichin kannalta. Tuskin CHL-voitto vielä on saanut voittamisen nälkää tyydytettyä. Neljän perättäisen voiton ottaminen on kuitenkin kovan työn takana, varsinkin kun Fribourg näyttää liitävän aikamoisessa vauhdissa tällä hetkellä.
   
 8. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Zürich lomalle suoraan neljässä pelissä. Julien Sprunger teki hattutempun, kun Fribourgille 3-2-voitto jatkoajalla. Lionsin täytyy nyt toivoa runkosarjan voittaneen Bernin mestaruutta, jotta paikka CHL:ssä tulisi ensi kaudeksi.

  Kloten eteni niin ikään suoraan välieriin. Bern lisäsi johdoksi 3-1 ja Zug tasoitti.
   
 9. JMA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Aika mielenkiintoinen ja koominen matsi tuo Fribourgin ja Zürichin neljäs kohtaaminen. Tilanteessa 2-1 Gardner laukoo kohti tyhjänä ammottavaa Fribourgin maalia mutta osuu tolppaan ja Fribourg ottaa kiekon ja lähtee hyökkäämään ja saakin pelattua Sprungerin läpiajoon jota kuitenkin aika rajulla kädellä rikotaan. Tilanteesta tuomari ei uskalla viheltää jäähyä/rankkaria ja Sprunger jää koomisesti hakkaamaan mailaa jäähän maalin sivustalla ja protestoi tuomarin ratkaisua. Peli kuitenkin jatkuu ja kiekko heitetään kulmasta maalin edustalle jossa Sprunger on vieläkin yksinäisenä ja pääsee sutimaan kiekon takatolpalta tyhjiin ja villit juhlat alkaa. Täysin samasta paikasta mies tekee vielä jatkoajalla maalin ja Zürich aloittaa uimakauden jo näin aikaisin.
  Fribourg-Zurich kooste
   
 10. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mikäs vamma muuten Sulolla on kun ei Zürichin maalia vartioinut?
   
 11. Mängimies Jäsen

  Eipä ole siffaa näkynyt tässä ketjussa hetkeen. Johtuneeko siitä, että Shedden on saanut kaikkien odostusten vastaisesti pitää pestinsä ja on pudottamassa runkosarjan ykköstä jatkosta? Olisihan se huisia, että runkosarjan kärkikaksikko jäisi laulukuoroon heti ekalla rundilla.
   
 12. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Odotan kovasti nimimerkin siffa ilmaantumista paikalle analysoimaan Sheddenin&Immosen pelikirjan heikkoutta, kun nostivat neljän viimeisen runkosarjapelin voiton jälkeen Zugin play offseihin vastoin kaikkia odotuksia ja eilen tasoittivat sarjan ylivertaista Berniä vastaan tilanteeseen 2-2. Itse pidän tätä yhtenä suurimpana ihmeenä mitä Sveitsin sarjassa on nähty ikinä.
   
 13. Jukka Ropponen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rochester Diablos
  Lainaus:
  Ei mikään, päävalmentaja Simpson vaan päätti laittaa Fluelerin maaliin siksi että saisi ylimääräisen ulkomaisen hyökkääjän kokoonpanoon koska joukkue ei saanut tehtyä maaleja. ZSC:llä on ollut koko kauden ajan 1 ylimääräinen ulkomainen eli sarjapeleissä aina 1 import katsomossa ja sitten taas CHL peleissä kaikki importit + vielä Down farmijoukkueesta kehissä. Flueler pelasi ihan hyvin, mutta maalinteko ei silti kohentunut juurikaan ja aikainen kesäloma alkoi.

  Jukka
   
 14. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
 15. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei mikään yllättävä kommentti sinänsä. Vähättely kuuluu asiaan aina ja kaikkialla meidän kulttuurissamme.

  Sitten asiaan. Zug veti runkosarjan loppuun 5 matsin voittoputken ja nousi lopulta 8. sijalle ja viimeiselle playoffpaikalle oltuaan koko kauden viivan alla. Vastassa runkosarjan voittanut Bern. Nyt tilanne Zugille 3-2 ja todellakin mahdollisuus pudottaa suurin mestarisuosikki jatkosta. Monet pitäisivät tätä urotekona. Ja vaikka Zugin runkosarjaa miten päin pyörittelee, niin ei joukkue mikään mestarisuosikki missään vaiheessa kautta ole ollut, vaikka 8. sijaa monet olisivatkin pitäneet pettymyksenä ennen kautta. Jos pelaajalistoja katsoo, niin onhan Bernillä selkeä materiaalietu.

  Ja tänään Urheilukanavalta voi seurata pudottaako Sheddenin ja Immosen Zug jo tänään Bernin.
   
 17. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Pitäähän tätä seurata. Ensimmäinen erä takana, tasaista on, tilanne 0-0, ja eipä ole Shedden kieltänyt taklauksia pelaajiltaan Sveitsissäkään, suht kovat on otteet vaikkei peli kovin vauhdikasta olekaan. Luthi veti sellaisen pommin kiekotonta pelaajaa päähän, että Suomessa olisi aloitettu jo Respect II projekti. Kaverilta lensi kypärä ja oli keräili tajuntaansa muutaman hetken jään pinnassa. Oli todella lähellä pahempi paljaan takaraivon lyöminen jäähän, teki oikein pahaa katsoa. Tulos yllättävästi vain 2 min estämisjäähy.
  Jo aikaisemassa pelissä Zugin pelaaja oli telonut kyynärpäällä Bernin maajoukkuelaiturin.

  Edit. Jaahas, Wade myöntääkin haastattelussa, että tarkoitus on pelata kovaa vaikkei tahallaan ketään loukatakaan.
  Edit2. Toisen erän jälkeen 1-1, tempo ei päätä huimaa
  Edit3. 3-1!, Zug, Doug, Wade, havumetsät jatkoon!!
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2009 klo 23.05
 18. rambe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Keupa, Jyp, Dee, Diskos
  Ei mikään vauhti peli eikä kauheesti järkeekään, levotonta koohotusta, muutama hyvä taklaus, yks törkytorppaus, pelkkä kakkonen, ulos ajo olis ollu oikea rangaitus. Aina vaan täytyy katella näitäkin pelejä. No onneks se loppu just ny.
   
 19. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Näin sitten Doug Shedden ja Waltteri Immonen jatkavat matkaansa taas yhdestä play offs-sarjasta voittajina. Materiaaliltaan ylivertainen Bern, runkosarjan ykkönen, lähti lauluun otteluvoitoin 4-2. Kylläpä oli viihdyttävä peli, josta päällimäisenä jäi mieleen tuomarilinja, joka varsinkin taklausten suhteen oli hyvin salliva.
   
 20. tahtookirjoittaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Floppivalmentaja johdatti sitten piskuisen Zugin voittoon isosta ja rikkaasta Bernistä. Eihän tämän pitänyt olla mahdollista; tuollainen materiaali ja kädetön valmentajakaksikko. Kestä, Petteri Sihvonen, kestä!
   
 21. taunohnd Jäsen

  Come on Doug ja Wade, kova temppu ! Hyvää ja viihdyttävää jääkiekkoa jälleen kerran Sheddenin johtamalta joukkueelta. Neljäs kausi peräkkäin välierävaiheeseen...jokohan tärppäisi. Zug pelaa sääntöjen rajamailla ja hieman jopa yli sen eli pelaa voitosta keinolla millä hyvänsä.
  Maalia kohti pelaaminen on parempaa kuin yhdelläkään suomalaisella joukkueella tällä hetkellä, kiekkoa ja miestä menee maalille kiitettävällä tavalla.
  Vesi kielellä semejä odotellessa...
   
 22. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Täältä myös peukku harmaaparta Sheddenille ja Immoselle. Hieno voitto ja katsomokin savutti vasta matsin lopussa eikä matsia näin tarvinnut keskeyttää.

  Ihan hyvin muutenkin Shit Sheddeniltä; MM-kisoissa pronssia ja nyt tämä uroteko. Sääli vaan, että Markkanen loukkaantui viime keväänä.....
   
 23. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Fiasko Sheddenille joukkeineen onnittelut kovasta tempusta. Mielelläni suon tämänkin onnistumisen suomikiekon sylkykuppi numero ykköselle.

  Nyt varmaan Sihvonen skrivaa pika-analyysin siitä minkälaiseen syöksykierteeseen sveitsiläislätkä on joutunut CHL-pokaaleineen kun Sheddenin ja WImmosen Zug jyskytteli miljoonabernin yli välieriin.

  Neljättä kertaa putkeen seurajoukkueensa kanssa välierissä ja välissä pronssilätkät MM-kisoista. Onhan sen oltava maailman huonoin koutsi.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2009 klo 13.06
 24. Mängimies Jäsen

  Tosiaan täällä odotellaan edelleen siffan, ja miksei Sihvosenkin, analyysiä siitä, miten on mahdollista, että fiasko-kiekolla mennään näin pitkälle ja kaadetaan ylivoimainen Bern. Sveitsin liigan tason on pakko olla ihan pohjalla. Tosin vielä pari kuukautta sitten se oli koko Euroopan eliittiä...
   
 25. Seppis1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue
  Davos-Lugano on ollut todella kova sarja. 6 pelistä 5 mennyt jatkoajalle.
  Lugano tasoitti sarjan eilen 3-3 kun voitti kotonaan rankkareilla 3-2. Nummelinilla 9 pistettä 6 pelistä.