Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Maksim Matushkin – patapakiston kapellimestari

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jäässä, 01.02.2017 klo 18.18.

 1. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Kuuntelen radiosta joten en aina välttämättä ole ihan varma mitä tapahtuu. :D
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Pieni käytösrangaistus tuo pitäisi enemmin olla mutta teknisestihän se on pelin viivyttäminen / kiekko katsomoon. Enpä muista tähän hätään että noin selkeästi olisin nähnyt Ässien pelissä, että pelaaja vippaa maalin jälkeen kiekon yli päädystä. Mailoja on hakattu rikki ja juomapulloa heitelty mutta ei tuollaista ole tapahtunut.
   
 3. Ribals Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wayne Shaw
  Lainaus:
  Muistan kerran Ässien kotipelissä tuollaisen nähneeni, vuotta ja vastustajaa en muista. 2010-lukua kuitenkin.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tähän olisi mukava saada vahvistus. Oliko ihan samanlainen vippi päädystä ylitse vai vedettiinkö lämärillä laidasta yli?
   
 5. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Ei nyt suoraan liity tilanteeseen, mutta 2000-luvun alussa Jasecko (?) otti pelitalnteen jälkeen kiekon hanskaan ja heitti täysillä katsomoon vissiin purkumielessä, kun ei tajunnut pelin olevan poikki. Siinä oli mestarisuoritus. En kyllä muista oliko tämä sääntö silloin voimassa.
   
 6. Ribals Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wayne Shaw
  Lainaus:
  Oli sellainen suutuspäissään nepattu kiekko katsomoon, hitto kun muistuisi mieleen vähän tarkemmin vastus.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Itse en tosiaan muista vastaavaa joten on täytynyt tapahtua ennen ns. teevee-aikaa, kuten tuo @Karhunkulta mainitsema tapaus. Joka tapauksessa, äärimmäisen harvinainen jäähy joita vain harva ottaa koko kiekkouransa aikana. Onkohan Matukkakaan ennen moista temppua tehnyt?
   
 8. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Mun mielestä Matukkaa pitäis peluuttaa vielä harkitummin ja samalla myös todennäköisesti vähän pienempiä minuutteja. Matukan puolustusalueen kiekoton pelaaminen tai perässä luistelu, tai mitä lie paniikkihokia onkaan, luo kaaosta ja sekamelskaa mikä vaikuttaa tohon joukkueeseen. Vähän sama juttu, kun maalivahti pomputtelee kiekkoja, niin se luo puolustuspelaamiseen epävarmuutta.
   
 9. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Ehkäpä tässä nähdään MM:n todellinen taso, eikä tarvitse ihmetellä, miksi mies käytännössä veti poppareita Slovakiassa. Liikuvampaa joukkuetta vastaan armottomissa vaikeuksissa, kun luistelutaito on niin heikko.
   
 10. Luxray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  löytyy
  Virran kaudella 13-14 muistan myös kuinka Umicevic laukoi kiekon pelikatkolla päätyverkkoon Lukkoa vastaan kotona ja sai siitä 2min. Oli just niitä pimeitä joulu-tammikuun aikoja...

  Mutta joo, näyttää se 10min + YV-aika olevan maksimi meiän Maksimille. Edelleen se laukaus on silti tähän sarjaan sitä tasoa, että ehdottomasti jatkosopimusta käteen ja siinä on meillä erinomainen kolmosparin spesialistipakki ensi kaudeksi.
   
 11. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Eikö Matukan kunto muka riitä pelaamaan 2min ylivoimaa? Vai miksiköhän tuo Aho ei anna Matukalle kaikkia YV-minuutteja. Voi toki olla, että muut pakit ottais nokkiiinsa, mutta niin ei pitäisi olla.
   
 12. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Jyrkit
  Eikös pelikatkolla katsomoon nostetusta kiekosta kuuluisi saada kymppi, vai onko tuokin sääntö muuttunut?

  Vai muistanko vain väärin.
   
 13. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Myös muistan Ässien kotopelissä pelaajan heittäneen kiekon fanille pelikatkolla niin sai myös siitä tuon 2 min rangaistuksen. Siitäkin taitaa olla nyt parivuotta.
   
 14. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Matushkinin pelikirja hajosi tänään, yritti liian vaikeita ja oli jaloissa karvauksen paineen kasvaessa. Nyt täytyy paketti koota ja palata nopeisiin ratkaisuihin, muuten käy huonosti.
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tämäkään ei ollut heti maalin jälkeen? Itse en tuota Umin tilannetta muista vaikka varmasti olen nähnyt pelin. Mutta en siis epäile, etteikö näin olisi käynyt
   
 16. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei tule suoriltaan mieleen, mutta Tommila saa aika ajoin kiekkoa hyvin maalille, joten eikö häntä käytetä yv:ssa?
   
 17. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kotisohvavalmentajana peluuttaisin Matushkinia seiskapakkina.
   
 18. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Täähän oli juurikin tepsiä vastaan ja pelaajana oli Brian Willsie, joka tuon kiekon pikkufanille antoi. Tietyllä tavalla jopa ymmärrän miksi tuota sääntöä niin tarkkaan noudatetaan. Ei jää minkäänlaista mahdollisuutta jossitteluun. Mitä tuohon teidän Matushkiin tulee, toimi hän tänään aika pitkälti turistin ja pujottelukepin roolissa. Pariin kertaan väläytti laukaustaan, mutta kehnoksi jäi yritykset.
   
 19. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olipahan heikko peli Maksimilta. Tosin sitä se oli jokaiselta pakilta. Helppo ja nopea avaussyöttö unohtui kokonaan ja haki liian vaikeaa ja hidasta.
   
 20. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Valitettavasti kyseessä ei ollut mikään poikkeustilanne, vaan Matukka on hoitanut kyseistä keilan virkaa aiemmissakin matseissa. Ihan ensimmäisissä otteluissa Matukka ei edes pyrkinyt pelaamaan Ässien miespuolustusta, vaan lähinnä seisoskeli maalin edessä ja yritti pysyä kiekon ja miehen välissä ja mausti tämän ajottaisella perässäluistelulla.

  Se kuinka rumaa jälkeä tulee riippuu lähinnä siitä, kuinka paljon vihulainen tajuaa hyödyntää Matukan heikkouksia.

  Onkohan Matukka viime matseissa yrittänyt pelata enemmän Ässien puolustuspeliä?
   
 21. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Toi on kyllä huolettava merkki, että myös kiekollinen peli omalla alueella on nyt muutamassa matsissa ottanut takapakkia.

  E: Joko on löytynyt lisäkseni joku toinen joka veikkaa, ettei Aho anna Matukalle jatkoa? Ja tämä ei siis tarkoita, että en itse antaisi, mutta jos ei Matukasta ota ylivoimissa kaikkea irtsi, niin Ahon filosofiaan tämän palan on vaikea nähdä mahtuvan.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2017 klo 10.16
 22. passenger Jäsen

  @korkki Mun mielestä ainakin jossain vaiheessa säännöissä oli niin, että pelin ollessa poikki, käytösrangaistus on aina 10min, mutta nyt oli kyse siitä kiekko katsomoon -jäähystä, niin se on kakkonen. Matushkin tilanteesta sen verran, että laittaisin näitä virheitä kyllä suoraan peluutuksen piikkiin. Kuten täällä jo on monikin todennut, niin yv-aikaa ja sitten mahdollisuuksien mukaan hyvin suojattuja minuutteja ja hyökkäyspään aloituksia. Ihan amatööritouhua tämän suhteen. En myöskään ymmärrä sitä, että jotkut pelaajat pistetään virheen jälkeen villaan ja toisia ei. Uskon ja toivon, että tätä hommaa käydään sitten joukkueen sisällä läpi, koska epäjohdonmukaisuus on yksi pahimpia närän aiheuttajia kiekkojoukkueessa.
   
 23. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Maksimin liikepuolen asiat on korjattavissa kesällä, siitä ei huolta. Tosiaan hänen kohdalla pitää peluutuksen vain toimia tällä hetkellä juuri tästä syystä.

  Kuitenkin sen luokan täsmäase hyökkäyspeliin, että tuskin löytää Ässät käytettävissä olevilla rahoilla samanlaista spesialiteettia.
   
 24. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Hienoa tosiaan jos on näin helppoa laittaa 27 vuotiaan liike kuntoon, että ei tarvita kuin yksi kesä Porissa. Itse koen asian niin, että on varmasti olemassa syitä, miksi 27 vuotiaan miehen liike näyttää tuolta. Toivottavasti ne syyt on nyt saatu taklattua ja reeni alkaa maistua.

  Toivottavasti miehen tasapainossa ei ole mitään erityistä vikaa, vaan käännösten ja nopeiden tilanteiden vaikeudet johtuu lähinnä heikosta keskivartalosta. Jos Matukka jatkaa tulevalle kaudelle, niin toivottavasti treeniohjelma mietitään ääääääärimmäisen tarkaan.
   
 25. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Aika kiire tulee, jos yhden kesän aikana saadaan jalat ja liikkeet nopeaksi ja pelisilmä kuntoon. Jos ruumiinrakenne ja geenit on tietynlaiset, niin ne ovat asioita joita ei vaan korjata. Mutta onneksi on ammatilaisia, jotka osaavat nämä hommat katsoa ja arvioida, että kannattaako edes yrittää.