Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Maksim Matushkin – patapakiston kapellimestari

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jäässä, 01.02.2017 klo 18.18.

 1. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Jyrkit
  Lainaus:
  No ei todellakaan suolattu. Oot varmaan niin nuori ettet muista nuorempaa Jyrkkiötä ollenkaan, mutta mietipäs millainen paskakuorma siitä olisi tullut jos Jesse olisi tuollaisen virheen tehnyt.
   
 2. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  No oon mää nyt jonkun verran yli kolmenkymmenen, mutta en kyl muista ryöpytyksen määrää. Kerro sää, kun vanhana varmaan muistat, kuinka monelta käyttäjältä Jesselle näitä ryöpytysviestejä vastaavien virheiden jälkeen tuli?

  Nyt Matukan virhe keräsi n. yhtäpaljon mollausviestejä, kuin koko peli yhteensä muita kommentteja.
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2017 klo 14.04
 3. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mitä v..tun väliä sillä nyt enää on, suolattiinko vai ei? Karmea moka, ei kait sitä ole kukaan väittänyt, toisaalta Maksimin lisäarvo joukkueelle on ollut niin selvä, että mitä sitten. Jyssyn vikahan tuo oli, mitäs meni loukkaantumaan.
   
 4. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Ja onhan sekin nyt oikeasti vähän lieventävä tekijä, että syöttöhetkellä HPKn pelaaja kurkottaa ja lyö Matukan mailaan?
   
 5. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ero tulee Jyrkkiön ja Matuskinin tehokkuudessa, Matuskin taitaa tehdä tällä kaudella saman määrän maaleja, kuin Jesse koko urallaan.
   
 6. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Just! En vaan ole saanut katseltua tuota juttua uusiksi, silleen jurppii edelleen.
   
 7. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Joskus näitä tulee aloitusten jälkeen ja joskus ei, siis maaleja. Eilisen pitkäkiekkokuningas oli puhtaasti Tommila. Ainakin puolenkymmentä pitkää kiekkoa vastaavissa tilanteissa ja liian vaikeita syöttöjä ja tulee muuten joka peli. Näistä vain ei kukaan sano mitään, kun miehellä on potentiaalia ja pehmeät kädet.
   
 8. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Jäi tuohon edelliseen viestiin kirjoittamatta, että silkkihansikkain käsiteltiin koko tapaus. Normi valitus olisi ollut, ettei riitä. Pelisilmää ei ole, paska luistelemaan, ei mitään käyttöä ja takaisin Uzbekistaniin.
   
 9. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olemme eri mieltä, Walli oli vähintään samaa tasoa, useampi polven korkuinen. Walli oli eilen vaikeuksissa, kun HPK pelasi syöttölinjat kiinni.
   
 10. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Voi olla , mutta sitä määrää pitkiä kiekkoja ei laittanut toiseen päähän mitä teki Tommila. Jos haluat ne laskea, niin ole hyvä. Puhtaasti eniten joukkueesta. Maaliin johtanut pitkä oli tosin aivan karmea epäonnistuminen, mutta siinä ei ollut edes painetta. MItä lie ajatellut, vaiko vain kovaa ohjurisyöttöä ja sitten vaihtoon?

  Menee jo vähän ohi MM:n.
   
 11. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Olen kyllä lukenut joka viestin tässä ketjussa. Minulla on kuitenkin tapana kommentoida tilanteita sen pohjalta mitä omin silmin näen. Luin kyllä viestisi, jossa mainitsit vastustajan mailahäirinnästä. Anteeksi etten ottanut sitä absoluuttisena totuutena vaan jätin portin auki muillekin mahdollisuuksille. Tämä vain siksi, koska en todellakaan itse nähnyt mainitsemaasi mailahäirintää. Pahoittelen aiheuttamaani mielipahaa.
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Muistaakseni Walli veti ainakin 3 pitkää kiekkoa, joku tilastonikkari voi tarkistaa mutta vaikea uskoa Tommilan enempää vetäneen?
   
 13. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Tämähän on täysin älytön kommentti.

  Kyllä, joukkueet pyrkivät usein avaamaan keskustaan, kun se on tehokkain tapa purkaa keskialueen sumppu. Tässä puhutaan kuitenkin hitaasta hyökkäykseen lähdöstä ja hiotuista ajoituksista, jotta syöttöpaikka keskellä saadaan aukeamaan. Ei tällaisella pelitavalla ole mitään tekemistä Matuskinin tilanteen kanssa, missä käytännössä pyrittiin kääntämään peliä nopeasti rännikiekon jälkeen.
   
 14. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Matuskin yritti avata Makkoselle, joka oli auki, väärä ratkaisu nyt, mutta normaali syöttösuunta Ässien pelitavassa, myös peliä käännettäessä. Jos syöttö olisi ollut kova, Manninen ei olisi päässyt katkoon.
   
 15. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ihan sama, alle kaksi minuuttia jäljellä, niin ei todellakaan yritetä syöttää oman maalin edestä pienelläkään riskillä, vaan pelataan varmasti kiekko pois omista, jos ei muuhun ole mahdollisuutta. Matuskinista sanoin jo ennen tätä episodiakin, että yv:llä hyvä, muuten ei ihan täytä kaikki hyvän pelaajan ominaisuuksia muilla osa-alueilla.
  Samat sanat tähän kuin Walliinkin, että toivottavasti edes oppi tästä jotain!
   
 16. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Sellaista mä tässä arvon palstaveljiltä pyytäisin, että oman joukkueen pelaajan nimi kirjoitettaisiin oikein, kun tuolla Matuskinilla ei nimeä Ässien pelaajalistasta löydä. Ketjun otsikossakin on kuitenkin nimi Matushkin.

  Voisi sopia toki myös pienet asiat jotka ärsyttää - ketjuun, mutta sopinee paremmin tänne.
   
 17. passenger Jäsen

  Lainaus:
  Tässä tämä tilanteen ydin onkin; tuossa tilanteessa ja vaiheessa ottelua ei anneta sitä syöttöä maalin edestä. Virheitä sattuu kaikille ei siinä mitään. Matushkinilla ja Wallilla on vielä sellainen ero, että Walli on 20-vuotias toista liigakauttaan pelaava kaveri, joka hakee omaa rooliaan vielä, ja siinä näyttääkin kyllä olevan tekemistä, Matuskin puolestaan on pelannut kiekkoa lähemmäs 400 ottelua aikuisten sarjoissa. Juttelin viikonloppuna muuten yhden Banska Bystrican junnuvalmentajan kanssa, joka kertoi Matushkinin aloittaneen Slovakiassakin hyvin tekemällä 10 pistettä ekaan yhdeksään otteluun, sitten oli ilmeisesti vähän onnistumiset ja itseluottamus kadonneet.
   
 18. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Kun pudotuspelit alkaa ja ruvetaan tosissaan skouttaamaan vihollisen heikkouksia, niin voi olla, että kyyti on Matukalla kylmää vielä kauden edetessä. Hiukan tulee sydämen tykytyksia, kun kiekko on omalla alueella ja Matukka on jäällä.
   
 19. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Matuskin teki tänään omissa yhden virheen, samoin Peltola. Luistimella hidas, kiekon kanssa ratkaisut oikeita.
   
 20. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Yhden selkeän virheen ja monta kertaa oli vähän jäljessä.

  E: Oikeastaan ainakin kaksi selkeää virhettä. Jos oot oikeasti koko ajan jäljessä, niin siinä vaiheessa kun vastustaja tajuaa sen, niin vastaavia tilanteita, mistä tänään kalpa roiskaisi maalin alkaa syntyä liukuhihnalta.
   
 21. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Matushkin avaa edelleen peliä hyvin. Selkeästi paras nykypakistosta...

  Silloin tällöin on ongelmissa, mutta niin siellä on lähestulkoon kaikki muutkin.

  Maksim puolustaa muuten hyvin mailalla. Suurimmat ongelmat on nopeissa vastahyökkäyksissä kun vauhti ei tahdo riittää...
   
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Matukan maalinjälkeinen vippaus katsomoon oli sellainen jäähy, ettei monella tule vastaavaa tehtyä koko kiekkouralla. Mitähän mahtoi ukko ajatella, vaati aika kovan vippauksen, että meni päädystä ylitse.
   
 23. Ribals Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wayne Shaw
  Lainaus:
  Meni kyllä komeassa kaaressa yli. Järjetön veto.
   
 24. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Matushkin 2. jäähy jo.
  Ei hyvää päivää!
   
 25. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Matukka nyt oli täysin syytön tuohon toiseen jäähyn, aivan käsittämätön tuomio! Mutta sen sijaan miten voi edes saada jäähyn pelin viivyttämisestä, kun peli on puhallettu poikki vastustajan maalin johdosta :D miten kesken olevaa peliä voi viivyttää?