Keskiarvo 9. luokan keväällä

  • 23 774
  • 218

Mikäs oli keskiarvosi?

  • 9<

    Ääniä: 136 17,5%
  • 8,5 - 8,9

    Ääniä: 192 24,7%
  • 8,0 - 8,4

    Ääniä: 155 19,9%
  • 7,5 - 7,9

    Ääniä: 133 17,1%
  • 7,0 - 7,4

    Ääniä: 90 11,6%
  • <7

    Ääniä: 73 9,4%

  • Äänestäjiä
    778

Sachl

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
6.5, läskiks meni koko lukuvuosi, tätäkin numeroa nostavat lähinnä liikunta, kuvis..ja näin pois päin.
 

carzala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Bolton
Neljä kymmenystä yli kasin tais olla. Matematiikka oli ainoa kymppini.
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
7,58 oli keskiarvo yläasteen jälkeen. Hyvin on jäänyt mieleen nuo luvut, sillä 7,65 olisi riittänyt pääsyyn kaupungin lukioon. Jäätyäni hitusen tuosta rajasta jouduin Palokan lukioon, jossa olen ollut jo kaksi tuskallisen pitkää vuotta. 9 luokalla todistuksessa ei pahemmin kiitettäviä numeroita ollut, paitsi liikunta, joka ei tietenkään edes vaikuta lukuaineiden keskiarvoon.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Muistelisin että peruskoulun jäljiltä keskiarvo oli noin 9,5. Se oli kyllä niin helppoa aikaa, mitään ei tarvitsenut tehdä numeroiden eteen, ainakaan töitä. Kymppejä oli ainakin Matikka, Fysiikka, Kemia, Englanti, ATK ja Liikunta. Ruotsi ja Historia heitteli siinä ysin ja kympin väliä.

Lukiossa kun piti jotain jo tehdäkin niin keskiarvo laski ysin kieppeille.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Tunkki
Saas nähdä. Vuosi aikaa..

Ja väität Paskantamis-ketjussa kusseesi Safari-Pubin pisuaariin.

No nyt ymmärrän, miksi viesteissäsi ei oikein aina ole tolkkua. Harva tuon ikäinen on enää ysillä.
 

Wewe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK& Teemu Laakso
Jos en ihan väärin muista niin taisi olla lukuaineiden ka 6.6 ja kaikkien oppiaineiden 7.1, aika huonosti meni mutta pääsin kauppaopistoon jonne halusinkin.

Wewe
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Kasin jouluna pahimmassa hikkevaiheessa keskiarvo taisi olla peräti 9,7 (9 kymppiä ja neljä ysiä), mutta laski päättötodistukseen muistaakseni 9,2:een. Aika helpolla meidän yläasteella nuo numerot sai - varsinkin, kun olin meidän luokalla varmasti ainoita, jotka edes yrittivät opiskella. Hyvien numeroiden saamiseen koko yläasteajalle riitti se, että oli antanut seiskalla hyvän ensivaikutelman.

Lukiossa opiskeluinnostus sitten hiipui vuosi vuodelta; ekan jälkeen keskiarvo taisi olla vielä ysin pinnassa, mutta kolmen vuoden session päätyttyä kaikkien kurssien keskiarvo oli 8,45.
 

LaCew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olikohan 8,8 vai 8,9 lukuaineet ja kaikki sitten hieman enemmän. Ainoaksi kympiksi taisi jäädä valinnainen liikunta (jossa ei ollut kaikenmaailman telinevoimisteluja ja uinteja), vaikka matematiikassakin se lähellä oli. Viimeinen ysi vain pudotti numeron sitten siihen yhdeksään.

Ja nyt lukiossa sitten hieman heikommin, vaikka toinen vuosi menikin esimmäistä noin numeron paremmalla keskiarvolla. Vituttaa hieman kun ei tajunnut lukiossakaan heti lukea.
 
Viimeksi muokattu:

taskuraketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Calgary Flames.
Peruskoulussa mahtava 7,8, liikka oli 9 vaikka olisi pitäny olla kymppi osallistuin jokaikiselle liikkatunnille ja pelasin kaikkia pelejä, Atk oli vain 9 olis pitäny olla kymppi koska olin koko luokan paras Atk:ssa.
 

taisto-74

Jäsen
Suosikkijoukkue
5.SS-Panzerdivision "Wiking" Regiment "Nordland"
Peruskoulua muistelen vieläkin lämmöllä, silloin kun jaksoi opiskella. Kaikissa aineissa keskiarvo oli 9,6 ja lukuaineissa 9,9. Lukiossa ei sitten enää kiinnostanutkaan yhtä paljon..
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
8,3 muistaakseni. Lukiossa sitten romahtikin seiskan pintaan.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hmm... Jos nyt ihan oikein muistelen, niin olisikohan lukuaineiden keskiarvo ollut 9.0 ja kaikkien 8.8? Sen muistan varmuudella, että ysin jouluna kaikkien aineiden keskiarvo oli 9.0. Sen jälkeen laskua on tapahtunut, ja nyt lukiossa keskiarvo onkin jotain... 8.2. Hieman harmittaa, kun monet aineet ovat tipahtaneet arvosanaltaan ysistä kasiin siten, että ainekeskiarvot ovat jotain 8.4. Mutta oma mokani, mitäs en ole tehnyt tarpeeksi töitä.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Lukuaineiden keskiarvo oli peruskoulun päästötodistuksessa 9,45. Kaikkien aineiden keskiarvo jäi vähän sen alle, mutten muista tarkasti, kun keskiarvoja ei enää todistuksiin laskettu ja vain tuo lukuaineet oli merkittävä lukioon siirryttäessä. Jos jotain pitäisi kaikkien aineiden keskiarvoksi kuitenkin sanoa, veikkaisin 9,2.

Lukiossa taas "romahti" kunnolla, vaikka kyllä se siinä kasin pinnassa pyöri. Sinäänsä hauskaa, että lukion päästötodistuksessa uskonnonnumero oli 9, kun peruskoulusta päästessä se oli ainoana lukuaineista "vain" 8. Lukion päästötodistusta ei ole pahemmin tarvinnut muistella, kun ylppärit oli se tärkeämpi. Niistä taisi tulla L, E, E, M, C ja C.

Nyt taasen kauppakorkeassa arvosanat on hieman yli sadan ov:n jälkeen välillä 41 - 92 arvosteluasteikon ollessa nollasta sataan ja läpipääsyrajan ollessa 40.

Mutta ei kai noita sen kummemmin enää kyselty, ysiltä pääsyä kysyttiin...
 

timosusi

Jäsen
Taisipa olla 9,33.
Hämmästyttää kun moni täällä liittää sanan työ peruskouluun. Meinaan yksikään tuntemani ikätoverini ei tehnyt peruskoulussa töitä koulumenestyksensä eteen. Meillä maaseudulla taisi olla leppoisampi ilmapiiri, kun melkein kaikki jotka lukioon halusivat sinne myös pääsivät. Tai sitten liikuin itse pelkästään rakkaripiireissä.
 
Kymppejä olivat englanti ja kotitalous, ysejä liikunta ja musiikki.

Fysiikka, kemia ja matematiikka olivat ne neljä ainetta, jotka pitivät keskiarvon alle kasissa.
 

Loponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT,TPS,HIF,JOK,TAP,HPK, BLU,ILV,LUK,ÄSS,SAI,
Yksi oli kymppi !

Ainoan numeron minkä muistan oli
Luetun ymmärtäminen ja se oli täysi 10.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös