Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Champions Hockey League

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Jääkoneenkuljettaja, 20.04.2007 klo 21.13.

 1. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Ei näytä olevan Zurichissakaan paljon katsojia puolivälierissä. Surullista.
   
 2. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Löytyykö noita yleisömääriä jostain? CHL:n omilta sivuilta en ainakaan heti bongannut. Kovin sekavalta vaikuttaa tuo sivusto.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ensimmäinen kierros puolivälieristä takana ja siinä, missä toisella puolella "pudotuspelipuuta" molemmissa pareissa on otettu selkeä johtoasema, niin toisella puolella molempien parien ensimmäiset pelit päättyivät tasan. Eli sekä Fribourg (vieraissa Vitkovicen kustannuksella otettu 5-2 voitto) ja Frölunda (voitti kotonaan Linköpingin 4-0) näyttäisivät ottaneen vahvan otteet välieräpaikoista. Se sijaan toisella puolella Zürich ja Växjö pelasivat 0-0 tasapelin Sveitsissä ja Bern - Sparta Praha nyhjäsivät niin ikään tasapelin Sveitsissä, tänä iltana, lukemin 1-1.

  Jokaisen ottelun katsojamäärää ei kait saa samalla tavalla listattua, kuin esim. Liigan sivuilla, mutta yleisö keskiarvot ja totalit, per joukkue löytyvät turnauksen sivuilta.

  Edit. Jos itsenäisyyspäivänä ihmiset Zürichissäkin mielummin istuivat televisioidensa ääressä, kuin lähtivät hallille, niin eilenhän Bernissä oli jo taas ilmeisesti ihan kivasti ihmisiä. (kilpailun omat sivut)
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2016 klo 08.45
 4. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tänään pelataan tämän vuotisen kilpailun puolivälierien ratkaisevat ottelut. Ensimmäistä yllätystäkin on jo pukkaamassa. Tai "yllätystä" ja "yllätystä", mutta ainakin itse oletin etukäteen, että vaikka Sparta Praha on hienosti raivannut tiensä tähän vaiheeseen, niin noutaja tulisi SC Berniä vastaan. Ensimmäinen peli päättyi tasan Sveitsissä ja nyt toinen peli olisi vahvasti menossa Spartalle. Kolmen maalin johto, kun viisi ja puoli minuuttia peliä jäljellä. Jos Sparta tästä jatkaa, niin kohtaa parin Zürich-Växjö voittajan ja jos heillä on jo Bernin päänahka, niin eihän heitä enää välierissä voi pitää ainakaan selvänä altavastaajana.

  Edit. ja niinhän siinä kävi, että Sparta voitti. Tietenkin voi aina sitäkin puhua, ettei sveitsiläiset, syystä tai toisesta olisi "ottaneet tosissaan", mutta kyllä siellä alkoi Bernin pelaajilla vati läikkymään lopussa. Kolme ja puoli minuuttia jäljellä, kun vierailija taklasi spartalaista päähän ja ulosajo. Seurasi pieni rähinä ja vielä alivoimallakin yksi vierailijoista lähti myöhemmin istumaan käsille hakkaamisesta.
   
  Viimeksi muokattu: 13.12.2016 klo 21.48
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Toinenkin ottelu saatiin päätökseen ja parista Zürich-Växjö lopulta voittajaksi selviytyi ruotsalainen joukkue. Ensimmäisen erä meni sveitsiläisille, mutta tokassa ruotsalaiset saivat eron kurottua kiinni ja kolmannen erän lopussa pääsivät ohi. Vaikka sveitsiläiset ovat hienosti tällä kaudella vetäneet, niin NLA:n tämän hetkinen sarjajohtaja ja kakkonen siis tippuivat tänään. Täten myös ensimmäinen välieräpari on selvillä. Växjö kohtaa seuraavalla kierroksella Sparta Prahan.
   
 6. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Puolivälierien viimeiset kaksi ottelua saatiin myös maaliin ja näissä pareissa noudateltiin ensimmäisten osaotteluiden lopputulemia. Sveitsiläinen Fribourg voitti kotonaan tshekkiläisen Vitkovice, tosin tällä kertaa vain 3-2. Edellinen otteluhan meni lukemin 5-2. Toisessa parissa (ruotsalaisten keskinäisessä) Frölunda pyyhki jo toistamiseen jäätä Linköpingillä. Tällä kertaa lukemin 5-2 (viimeksi 4-0). Täten toinen välieräpari tulee olemaan Frölunda-Fribourg.

  Tämän kauden CHL rekordit joukkueille, jotka jatkavat vielä kilpailua välierien puitteissa.

  Frölunda 7 0 0 1 2 | 37-16 | 22 pst.
  Fribourg 6 0 3 0 1 | 29-15 | 21 pst.
  Växjö 5 0 2 2 1 | 30-21 | 19 pst.
  Praha 4 1 3 0 2 | 30-17 | 17 pst.

  Eli ellei areenavarauksia tai muuta vastaava tule eteen, niin 10. tammikuuta aloitetaan luultavasti peleillä

  Fribourg-Frölunda
  S.Praha-Växjö

  Ja 17. tammikuuta sitten

  Frölunda-Fribourg
  Växjö-S.Praha

  Finaali pelataan 7. helmikuuta ja pelattaneen sen finalistin kotiotteluna (yksiosainen), jolla tulevien kahden pelin jälkeen on parempi rekordi, tältä CHL kaudelta.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Onko CHL:n ensi kauden televisioinnista kuulunut mitään? Muistelisin, että maikkarin sopimus CHL:stä päättyy tähän kauteen? Itse toivoisin, että tuo CHL siirtyisi Viasatille tai Neloselle, ja ilmaispelejä olisi hyvä näkyä myös.
   
 8. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ellen nyt ihan väärin muista, niin se joku infront taisi tehdä kuuden vuoden jatkosopimuksen, koko kilpailun kanssa ja se sitten kait tekee sopimukset yksittäisten maiden tv-yhtiöiden kanssa. Suomen osalta en muistaisi kuulleeni, että jatkosta olisi vielä selvyyttä saatu.
   
 9. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Suomen osalta varmaan Maikkari jättäytyy suosiolla pois. Sen verta vähälle tuon turnauksen mainostaminen on kanavalla jäänyt, että ovat aika varmasti tehneet tappiota oikeuksilla.
   
 10. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Toisaalta millois ne neuvottelut Liigan oikeuksista käydään. Meinaa vaan, että mahtavatko alkaa jo nyt keväällä tai ovatko mahdollisesti jo käynnissä ja sen takia tämä asia seisoo? Vaikka sitä tietenkin toivoo, että CHL:stä tulisi tulevaisuudessa eurooppalainen hittituote, niin kyllä toistaiseksi isoimmat rahat Suomessa liikkuu Liigan ympärillä ja sitten muut kiekkokilpailut saavat jämärahat. Jos kävisi niin, ettei yksikään kanava CHL:ää halua ostaa, niin kilpailun nettisivujen kautta pelien ostaminen on suhteellisen edullista, verrattuna esim. maikkarin katsomo paketteihin. Ja jos tv sopimusta eivät syystä tai toisesta saisi Suomeen aikaiseksi, niin toivottavasti siinä vaiheessa koittaisivat ainakin ulkomaalaisten keskinäisiä tarjota ylelle.
   
 11. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Itse vähän ajattelin, että tuota CHL:ää yritetään tunkea jo olemassa oleviin paketteihin mukaan. Toki, jos Maikkari onnistuisi nappaamaan jollain ihmeen kaupalla oikeudet Liigaan niin silloin mitä tahansa voi käydä, mutta muussa tapauksessa näen lähinnä ViaPlayn ja Nelosen pelureina CHL -oikeuksista, koska näillä kanavilla on muutakin jääkiekkoa siihen kaveriksi. Yksistään CHL:n takia harva kuitenkaan ostaa mitään maksupakettia ja Maikkari on kaikella viestinyt, että raha ei heille tästä tuotteesta enää kelpaa.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Tämä. Paljon enemmän tulisi CHL:lle näkyvyyttä jos CHL näkyisi kanavalla josta tulisi jääkiekkoa muutenkin ja nämä kanavat ovat Viasat/Nelonen Pro, toivottavasti ensi kaudesta lähtien CHL näkyy toisessa näistä kanavista.
   
 13. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Se olisi sitten välierien aika. Kasilta näyttäisi alkavan Frölunda-Fribourg parin ensimmäinen osaottelu ja ysiltä sitten toisen parin (Växjö-Sparta Praha) ensimmäinen osaottelu. Välierät, niinkuin pudotuspelit tähänkin asti, pelataan kaksiosaisina ja yhteismaalimäärä ratkaisee, eikä vierasmaalisääntöä tunneta. Seuraavat ottelut pelataan ensi viikon tiistaina.

  Jäljellä olevien joukkueiden rekordit, ennen välieriä ovat

  Fröl | 7 0 0 1 2 | 37-16 | 22 pst.
  Frib | 6 0 3 0 1 | 29-15 | 21 pst.
  Väx | 5 0 2 2 1 | 30-21 | 19 pst.
  Pra | 4 1 3 0 2 | 30-17 | 17 pst.

  Näillä on siis se merkitys, että seuraavien neljän ottelun jälkeen katsotaan, kummalla finaaliin selviytyneistä joukkueista on parempi rekordi kaudelta ja se saa isännöitäväkseen tämän vuotisen finaalin, joka siis pelataan muista pudotuspelivaiheista poiketen yksiosaisena.

  Edit. Korjattu rekordeja, kun näköjään omissa exceleissä puolivälierät jääny laskematta..
   
 14. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Frölunda teki tänään oman ennätyksensä CHL:n yleisömäärissä, 4042. Olihan sen eteen tehty kyllä töitäkin: lauantain SHL-lipulla pääsi myös tänään peliin, hallille meni ilmaisia busseja ja faniryhmien kanssa oli sovittu, että he tulevat paikalle pitämään kunnolla meteliä. Siihen nähden 4000 on aika säälittävä luku, mutta edistystä kuitenkin.
   
 15. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Frölunda mitä ilmeisimmin varmisti jo tämän iltaisella voitollaan sen, että jos pääsevät jatkoon, saavat finaalin kotiin pelattavaksi. Ottivat myös 5-1 etumatkan Fribourgiin, joten saa nähdä, pystyvätkö sveitsiläiset sitä enää ensi tiistaina kuromaan umpeen. Frölundalla on kaiketi siinäkin mielessä hyvä tilanne, että johtavat SHL:ää 12 pisteellä, joten voivat halutessaan myös "panostaa" tuohon jälkimmäiseen osaotteluun. Toisaalta heillä on kyllä jo heti torstaina niin sanottu 6 pisteen peli, kun pelaavat SHL:ssä toisena olevaa Växjötä vastaan vieraissa.

  Toisessa parissa sitten Växjö otti ja hävisi kotonaan Sparta Prahalle, lukemin 1-2. Ei voida kait enää tässä vaiheessa pitää yllätyksenä, koska prahalaiset ovat pudottaneet jo Kärpät, HV-71 ja Bernin jatkosta, tämän vuotisissa pudotuspeleissä. Pääsevät seuraavaksi pelaamaan kotonaan ja jos voittavat senkin, niin siinä tulee jo sekin, että alkavat huolestuttavaa vauhtia kirimään Liigan etumatkaa (tämän kauden osalta) maraton taulukossa, jossa määrittyvät kunkin liigan paikat, ensi vuoden kilpailuun. Tietenkin siinä on sitten sekin, että jos pääsevät finaaliin, niin joutuvat sen pelaamaan vieraissa. Mutta niinkuin tämänkin iltainen osoitti, ei prahalaisia tunnu huimaavan vieraspeleissä, edes Ruotsissa. Toki kokonaiskuvan kannalta olisi erinomainen asia, jos tshekkiläinen joukkue onnistuisi tänä vuonna voittamaan.
   
 16. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Prahassa tänään 12136 katsojaa. Ihan kivasti. Toivottavasti saadaan Sparta finaaliin, mikä näyttääkin tällä hetkellä todennäköiseltä
   
 17. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ja niinhän siinä sitten kävi, että Sparta Praha raivasi yli kymmentuhantisen yleisön edessä tiensä aina finaaleihin asti. Vaikka loppulukemat 4-0 tokasta osa-ottelusta antaa ehkä tietynlaisen läpihuutojuttu fiiliksen, niin peli oli 2-0 vielä viisi minuuttia ennen loppua, kun Sparta sai jäähyn. Växjö koitti kuudella neljää vastaan, mutta maalia ei vaan tullut. Jäähyn päätyttyä ruotsalaiset ottivat vielä yhden jäähyn ja siinä sitten meni viimeiset mahdollisuudet. Vaikkei Spartalle kauhean pitkää kautta osannut arvata pudotuspeleissä, niin ovat nyt tosiaan pudottaneet matkalla finaaliin jo kaksi ruotsalaista, yhden suomalaisen ja yhden sveitsiläisen joukkueen.

  Todella hienoa kilpailun kannalta, että ehkä jopa vähän yllättäen tshekkiläinen joukkue etenee aina finaaliin asti, kun kahdessa edellisessä turnauksessa pudotuspelien loppuvaiheet ovat olleet aika Suomi-Ruotsi painotteisia, vaikka yksi sveitsiläinen viime kaudella tuli aina välieriin asti (ja niinhän kävi tänäkin vuonna). Tällä hetkellä Frölunda kuitenkin johtaa jo tuota toistakin osaottelua ja ovat toiseksi viimeisen erän alussa jo 7-1 johdossa, yhteismaaleissa. Eli eiköhän finaali tällä kaudella pelata Göteborgissa, Frölundan ja Sparta Prahan välillä.

  Oletetun finaalin suhteen tietenkin normaalioloissa tulisi oltua 100% Prahan puolella, mutta tilanne kolmen vuoden kokonaistuloksen osalta on ajautunut siihen pisteeseen, että tshekkiläisten voitto voi viedä Suomelta yhden joukkuepaikan ensivuoden kilpailussa. Tilanne on myös siitä hullu, että vaikka tshekkiläiset tuon paikan voitollaan suomalaisilta "veisivät", niin eivät toki saa sitä itselleen, vaan kolmen vuoden tulokset huomioon ottava kaava antaisi tuossa tilanteessa lisäpaikan sveitsiläisille.

  Edit. ja ensi vuoden paikat jaetaan siis ilmeisesti tämän rankingin mukaan (ilmeisesti turnauksen sivustoa, mutta osoitteessa php.esports.cz/chl/league-ranking). Liigalla on tällä hetkellä tältä kaudelta pisteet 86+12 ja kun sen jakaa 56 ottelulla, päästään lukemaan 1,75. Jos Sparta voittaa normipeliajalla ja heille annettaisiin sen myötä myös se yksi lisäpiste, joka jokaisessa vaiheessa, tähän mennessä on annettu, aina otteluparin voitosta, niin tshekkiläiset nousisivat käsittääkseni pisteisiin 79 ja kun sen jakaa 45 ottelulla, tulisi tshekeille 1,75555, eli menisivät 0,00555 ohi. Tosin jos finaalissa ei jostain syystä enää tuota otteluparin voitosta annettavaa pistettä jaeta, niin silloin jäisivät lukemaan 1,73333. Tuo lisäpiste on käsittääkseni annettu ikäänkuin jatkoon menosta, mutta finaaleissahan ei mennä enää jatkoon, joten en ole aivan satavarma, jaetaanko tuota pistettä enää finaaleissa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2017 klo 22.25
 18. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Frölundakin sitten voitti oman parinsa, Fribourgia vastaan ja pääsee finaaliin Sparta Prahaa vastaan. Koska Frölunda on pelannut paremmin tällä kaudella, kuin Sparta Praha, pelataan finaali Göteborgissa, 7. helmikuuta.
   
 19. Petr Vousky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ville Leskinen, Miska Humaloja, pikku-8
  Hienoa että Sparta pelaa tällä kaudella finaalissa ansaitusti. Toinen semifinaali Växjötä vastaan oli hienoa peliä, en muista nähneeni juuri parempaa peliä pitkään aikaan ees telkkarista. Toivottavasti Göteborgissa jää kestää tällä kertaa eikä sen pettäminen ratkaise pelin tulosta niin kuin pari vuotta sitten. Spartan puolesta!!!
   
 20. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Todella hieno juttu tuo Spartan eteneminen aina finaaliin saakka ja vielä noin hienon yleisömäärän edessä. Toivottavasti yleisö nyt tuolla Ruotsissa löytäisi lehtereille kun finaalista kumminkin kyse.
   
 21. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Ei Kärpät hävinnyt tälläkään kertaa huonolle joukkueelle. Aina ollaan finaalijoukkueelle hävitty.
   
 22. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Tämän maikkarin sivuilla olevan uutisen mukaan CHL näkyy seuraavat kuusi kautta maikkarin kanavilla tai tarkemmin ilmeisesti uudellaan lanseerattavassa C More paketissa. Onkohan maikkari saanut myös kulisseista jo jotain uusia tietoja, meinaa ko. jutussa kerrotaan, että Suomella olisi ensi vuonna vain neljä paikkaa CHL:ään, vaikka itse elän siinä käsityksessä, että ellei Sparta Praha voita tämän kauden finaalia, niin ensi kaudeksi sekä Suomesta, että Ruotsista osallistuisi viisi joukkuetta CHL:ään.
   
 23. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisin sanoen koko turnaus haudataan yhä syvemmälle maksumuurin taakse todennäköisesti kun maikkari tuntunut siirtyvän siihen ettei mitään ilmaiseksi tv kansalle. Ei sinällään kuulosta hyvältä jos tarkoitus on ollut saada turnaukselle lisää näkyvyyttä. Todennäköisesti paukutkin maikkarilla on yhä enemmän MM-kisoissa ja formuloissa jolloin tuota itsestään on vain sivutuote jolla yritetään pitää MM-kisojen tilaajia kanavalla ja pitää oikeudet pois muilta kanavilta ettei esim. Nelonen tai viasat päässyt laajentamaan jääkiekkotarjontaa.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Tuo onkin sitten huonompi uutinen, eipä taida CHL:ää nähdä ensi kaudellakaan kuin paikanpäällä (jos IFK sinne nyt edes pääsee). Todella paska juttu.
   
 25. zado Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jotenkin tästä pelottavasti tulee mieleen, että Maikkari pyrkisi hankkimaan Liiga-oikeudet, sillä en näe, että noita CHL-oikeuksia nimenomaisesti voisi mitenkään muuten liiketaloudellisesti perustella. Kuitenkin niin minimipanostuksella vedetty ekan kauden jälkeen, ettei selvästi tilauksia ole lainkaan semmoisia määriä kuin toivottu. Todella valitettavaa, jos näin käy, niin kelvoton tuo Katsomon kuvan sulavuus on ollut.